- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
aynen canm benimde aksam 6 dan sonra sisiyor ya nohut mercimek gaz yapack şeyler yeme cok sisikinlik yapiyor bide kapizlik ta oluyor bu haftalarda iyicene maf ediyor her sabh kayisi erik hoşafi iciyom gün kurusu yoyorum ki kapizlik olmasin doktora soledm ilac kullanma dedi doğal yontemlerle cozelim dedi zaten ful dinleniyorm uzaniyorum harekette pek yapmiyom belkide biraz ondan şisiyozBenim göbeğim bayağı büyüdü ya. Oğlumda sürekli göbeğimi takip ederdim 4. aydan sonra büyümeye başlamıştı. Ama bunda nerde ise 2. ay sonunda başladı. Hafta sonu eteklerimi denedim oldu. Ama pazartesi ve bugün giydim patlayacak gibi oldum. Zaten şişkinlikten patlıycam nerde ise. 2 gündür nohut yiyorum belki de ondandır. Ama sabahları uyandığımda göbeğim yumuşak gün ilerledikçe hele öğleden sonra sanki 4-5 aylık gibi gergin ve şişkin duruyor sizde de oluyor mu.
aynen canm benimde aksam 6 dan sonra sisiyor ya nohut mercimek gaz yapack şeyler yeme cok sisikinlik yapiyor bide kapizlik ta oluyor bu haftalarda iyicene maf ediyor her sabh kayisi erik hoşafi iciyom gün kurusu yoyorum ki kapizlik olmasin doktora soledm ilac kullanma dedi doğal yontemlerle cozelim dedi zaten ful dinleniyorm uzaniyorum harekette pek yapmiyom belkide biraz ondan şisiyoz
)Bu arada decavit yazdı dr ecopirin kullanacakmısım igneyede 10 gun daha devam edicekmisim. Bebegin beslenmesi acısından yazdı heralde ben igneyi bırakmıstım: (
Yaşım 31 canım. Dr yaptır derse yaptırırım yoksa yaptırmam sanırım canım.Yaş kaçtı canım. Diğer testleri yaptıracak mısın
Canım benim doktorum decavit yerine dokunur diye direk imom omega verdi bana da. Decavitdeki tüm vitaminler bunda fazlasıyla var dedi. Demir hapı olarak bana çoğu dokunuyor sana tavsiyem oroferon draje var onu dene kesinlikle. Ben onu kullanmaya başladım hiç rahatsız etmedi diğerleri midemi çok kötü ediyordu hem bu dediğim ilacın içimi kolay çok büyük değil draje şeklinde. Bunu sağlıkçı olduğum için tavsiye ediyorum diğer demir ilaçlarını içemeyen birçok hasta bundan çok memnun. Dene bence.Decavit bana cok dokundu. Simdide kan ilaci verdi mahfetti beni gastritimi azdirdi mide agrisi yapti. Oyuzden Decavit yerine imom diye bir vitamin verdi demir hapi icinde surup damla gibi bisey yazacak
Canım ama demir ilacının süt, süt ürünleri ve çayla birlikte alınması tavsiye edilmiyor emilimi azalıyor çünkü. Benim tavsiyem yemekten 1 saat sonra içilmesi (yani mide ne çok dolu ne çok boş olmayacak). Beraberinde c vitamini içeren gıdalar mandalina portakal vs alınırsa emilimi daha da artıyor. Bildiklerimi aktarmak istedim belki faydası olur arkadaşlarCanim bi yerde okumustum kan ilacini sutle alirsan mide agrisi yapmazmis bi de ilaci aldiktan sonra bi iki saat yatmak yok
Canım kalça ağrının nedeni bebek sendeki kalsiyumu kullandığı için olabilir bol bol süt ve süt ürünü tüket. Doktoruna da söyle gereken neyse yapar zaten. Diş ağrın oluyor mu? Benim dişlerim ağrıyordu doktorum erkenden kalsiyum tablet verdi gazoz şeklinde eriyenlerdenkiZlar benim midemin üstude sertlesiyor bide bulantilarm biraz biraz gecti kalca kemigim ağriyor kaynanam cocugun yeli dir diyo hani dizlerimize yel rüzgar girer ya onun gibi bisey
simirina83 canım şimdi başka forumda gördüm sonucunu. Allahtan hayırlısı tatlım inş yavruna en kısa zamanda kavuşursun dualarım seninle
cok şukur dis agrim yok ama midemin üstü akşamlari taş gibi oluyor cumaya 2li test sonucum cikacak insallh temizdirCanım kalça ağrının nedeni bebek sendeki kalsiyumu kullandığı için olabilir bol bol süt ve süt ürünü tüket. Doktoruna da söyle gereken neyse yapar zaten. Diş ağrın oluyor mu? Benim dişlerim ağrıyordu doktorum erkenden kalsiyum tablet verdi gazoz şeklinde eriyenlerden
GÖZÜN AYDIN CANIMKızlar Allaha sukur ikili testimiz temiz cıktı.darısı size ins
Gözün aydın cnm inşallah dediğin gibi darısı bizim başımızaKızlar Allaha sukur ikili testimiz temiz cıktı.darısı size ins
GÖZÜN AYDIN CANIMkizlar 2li test sonucun temiz cikti cok şukur darisi sizlere insallh
Saol canmGÖZÜN AYDIN CANIM
Hiccc endise etme canim bizimde problem hiz sayi morfoloji ne ararsan simdi hamileyim dua et tevekkul et yeterki Rabbim ol desinMRB ARKADASLAR.BEN YILBASINDA TUP BEBEK YAPTIRICAM?
NE DEMILER ISI EHLINE SORMALI.YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
ERKEK INFERTILESI OLANLAR VARSA YAZSINDA ICIM RAHATLASIN.
SPERM HIZI AZSA TUP BILE TUTAMIYORMUS BU DOGRUMU???
COK ENDISELIYIM VE BENIMDE SOL YUURTAM ZAYIF KORKUTUYO BENI.
Canım benim hiç korkma eşim azospermi Benimde tek tüpüm yok öok azda pko muşum allah yardımcım oldu 4 yaşında bi oğşum var ve şimdi yeni transfer yaptırdım Allaha güven ol derse olur içini ferah tutMRB ARKADASLAR.BEN YILBASINDA TUP BEBEK YAPTIRICAM?
NE DEMILER ISI EHLINE SORMALI.YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
ERKEK INFERTILESI OLANLAR VARSA YAZSINDA ICIM RAHATLASIN.
SPERM HIZI AZSA TUP BILE TUTAMIYORMUS BU DOGRUMU???
COK ENDISELIYIM VE BENIMDE SOL YUURTAM ZAYIF KORKUTUYO BENI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?