- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
HAYIRLISI OLSUN GOZUN AYDIN CNM.Hiccc endise etme canim bizimde problem hiz sayi morfoloji ne ararsan simdi hamileyim dua et tevekkul et yeterki Rabbim ol desin
HAYIRLISI OLSUN ALLAH BAGISLASIN.Canım benim hiç korkma eşim azospermi Benimde tek tüpüm yok öok azda pko muşum allah yardımcım oldu 4 yaşında bi oğşum var ve şimdi yeni transfer yaptırdım Allaha güven ol derse olur içini ferah tut
Amin canım saol Allah seninde hepimizin kucağını doldursun 2. Denememdi 1. Deneme düşük olduHAYIRLISI OLSUN ALLAH BAGISLASIN.
INS IKINCIDE SAGSALIM TUTAR. RABBIM BUYUKTUR.
ILKIDEMI TUP BEBEKTI.KACINCI DENEMENIZ.
Aminn cabm yeni gordum mesajını sen ne zaman yaptıryosun. İns saglıklı sıhhatli dogsunlarGözün aydın cnm inşallah dediğin gibi darısı bizim başımıza
Bugun gittim bende kontrole ikili test icin kan verdim. Ultrasonda bi problem cikmadi cok sukur ense kalinligi burun kemigi falan insallah testte guzel cikar. Bu arada kiz gibi dedi bebegim icin ben erkek hissediyodum ama tutmadi. Rabbim saglikli sihhatli dogmalarini nasip etsin insallah hic farketmez kiz erkek.Aminn cabm yeni gordum mesajını sen ne zaman yaptıryosun. İns saglıklı sıhhatli dogsunlar
Amin canim ilk denememizde tuttu cok sukur bende cok telasliydim uyku uyuyamiyodum ama inan akisina birak derimHAYIRLISI OLSUN GOZUN AYDIN CNM.
KACINCI DENEMENIZDI.BIR SORUN OLMAZ INS.
COK KORKUYOR INSAN .COK ZOR BI BEKLEYIS OLACAK GALIBA.
DAHA OCAK AYINDA BASLAYACAGIZ AMA SANKI BEN TRANSFER SONRASI GUN SAYANLAR GIBI MERAKLIYIM.
cok guzel hayirli olsun simdiden dahada yukselir 11.gune kdrKızlar merhaba bugün 9. Günüm test yaptırdım 80.99 cıktı sonucum sizce nasıl
hayirli olsun canm sağ salim inşallh kucagimiza alirizKızlar merhaba bugün 9. Günüm test yaptırdım 80.99 cıktı sonucum sizce nasıl
Gecmis ılsun canm dr una gorundunmu kanama nasıl fazlamıGunaydin kizlar dun gece cok kotu bi gece gecrdim cok korktum.bebislerim gidicek diye dun aksam 8 gibi kanamm basladi gece 3 hast gezdim bi igne yapp gonderdiler hersey normalse bu kanama neyinnesi ki hala devam ediyo adet kanamasi gibi 15+4 uz biraz temizlik ve az bi yolculuk yaptim sucluyum uzgunum z
Saol canım inşallah bakalım çarşamba günü kan testi günü bakalım onda ne çıkıcak senin bebişin nekadar olduhayirli olsun canm sağ salim inşallh kucagimiza aliriz
Gunaydn canm dr cok yorulma dedi ama ben cam sildim gecen tenizlik yaptım biraz. Mecbur dokunmuyodum ama misafir falan gelicek.gunaydin kizlar hamile anneler günluk yasanyiniz nasil gun boyunca yatip uzaniyomusunuz yok sa disari cikiyormusunuz arabaya biniyormusunuz aliş veriş gezlemelere gidiyomusunuz ben daha rahat rahat olamadim dinlenmeye calişiyom ama birazda bunalti geliyor
Druma daha gorunmedim bugun gdicem sagolaisn adet kanamasi gibi ne cok asiri ne az oyle ortada yaniGecmis ılsun canm dr una gorundunmu kanama nasıl fazlamı
Bugun gittim bende kontrole ikili test icin kan verdim. Ultrasonda bi problem cikmadi cok sukur ense kalinligi burun kemigi falan insallah testte guzel cikar. Bu arada kiz gibi dedi bebegim icin ben erkek hissediyodum ama tutmadi. Rabbim saglikli sihhatli dogmalarini nasip etsin insallah hic farketmez kiz erkek.
Canım benim mesai 5 de bitiyor. Sonrası oldukça dinlenmeye çalışıyorum çünkü çok yorgun oluyorum. Oğlumun dersiyle ilgileniyorum bazen. Arabaya mecbur kalmadıkça binmiyorum çünkü midem kaldırmıyor. İş yerim yakın zaten yürüyerek gidiyorum. Alış verişte zorunluları yapıyorum. Çünkü çok yoruluyorum. Birinci oğlumda bu kadar yorgunluk yoktu ama bunda çok bitkinimgunaydin kizlar hamile anneler günluk yasanyiniz nasil gun boyunca yatip uzaniyomusunuz yok sa disari cikiyormusunuz arabaya biniyormusunuz aliş veriş gezlemelere gidiyomusunuz ben daha rahat rahat olamadim dinlenmeye calişiyom ama birazda bunalti geliyor
canım en iyi tespiti doktorun yapar. Sorun yoktur inşallahDruma daha gorunmedim bugun gdicem sagolaisn adet kanamasi gibi ne cok asiri ne az oyle ortada yani
Geçmiş olsun canım inşallahh doktorunda gğzel şeyler der korkmamal eşde degil ama korkmamaya calış Allah yardımcınız olsun benişlerinle senin ikizler zaten zor Artık kendini yormazsın canım bundan sonra haberdar etmeyi unutma dualarımı siinleDruma daha gorunmedim bugun gdicem sagolaisn adet kanamasi gibi ne cok asiri ne az oyle ortada yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?