Cok sagolun arkadaslar aslinda yorgunluk hissetmedim drumlada gorustm simdi carsmbya kadar kanaman gecmezse carsmb gel dedi dinlen dediGeçmiş olsun canım inşallahh doktorunda gğzel şeyler der korkmamal eşde degil ama korkmamaya calış Allah yardımcınız olsun benişlerinle senin ikizler zaten zor Artık kendini yormazsın canım bundan sonra haberdar etmeyi unutma dualarımı siinle
Bol bol dinlen canım hiç bişeyi kafana takma yemek bile yapmaCok sagolun arkadaslar aslinda yorgunluk hissetmedim drumlada gorustm simdi carsmbya kadar kanaman gecmezse carsmb gel dedi dinlen dedi
Oyle yapicam 1 hafta izin aldm dinlenicem ama yatmak da zormus Allah yatrmasin Rabbim hepimizin benislerini korusunBol bol dinlen canım hiç bişeyi kafana takma yemek bile yapma
gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah sizlere bsy olmaz insallahOyle yapicam 1 hafta izin aldm dinlenicem ama yatmak da zormus Allah yatrmasin Rabbim hepimizin benislerini korusun
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah bol bol dinlen yatmak zor biliyorum. Ama ne yapalım gerekirse yatcaz kafanı dağıtacak film kitap birşey bul zaten normal lekelenme bile bir hafta sürebiliyor. Bende ofiste kendimi yordum lekelenmem olduda iğneyle istirahat verdi doktor 2-3 günde geçti sonrada evde kendimi yoracak hiç bir şeye el atmamaya çalışıyom.Cok sagolun arkadaslar aslinda yorgunluk hissetmedim drumlada gorustm simdi carsmbya kadar kanaman gecmezse carsmb gel dedi dinlen dedi
Zaten bende oyle yapicam artk evde hiic biseye el surmucem sagolun arkadaslarÇok geçmiş olsun cnm. İnşallah bol bol dinlen yatmak zor biliyorum. Ama ne yapalım gerekirse yatcaz kafanı dağıtacak film kitap birşey bul zaten normal lekelenme bile bir hafta sürebiliyor. Bende ofiste kendimi yordum lekelenmem olduda iğneyle istirahat verdi doktor 2-3 günde geçti sonrada evde kendimi yoracak hiç bir şeye el atmamaya çalışıyom.
Canım ya opudan önce 2 tane catlatma oldum ama aynı anda oldum ondan olabilirmi bu sonuc
olamaz canım için rahat olsun bebeğin yada bebeklerin seninlebeklemek istemiyorsan bugün yada yarın testi tekrarla 250 civarında pozitifi görürsünCanım ya opudan önce 2 tane catlatma oldum ama aynı anda oldum ondan olabilirmi bu sonuc
Hayır cnm olmaz merak etme hepimiz opudan iki gün önce çatlatma iğnesi olduk. Ama bazı doktorlar opudan sonrada iğne veriyor. Ozaman sonuç etkileniyor. Ama opudaki ğneden bişey olmazCanım ya opudan önce 2 tane catlatma oldum ama aynı anda oldum ondan olabilirmi bu sonuc
Cnm benim üzülme aynı durumu yaşadığım için biliyorum. Ama keşke doktorun ultrasonda baksaydıda ona göre bişey deseydi için dahada rahatlardı.Zaten bende oyle yapicam artk evde hiic biseye el surmucem sagolun arkadaslar
Saol canım cok rahatladım şimdi ya kalp atışlarım hızlandı valla cok korktum ondandır dıye tesekkur ederimolamaz canım için rahat olsun bebeğin yada bebeklerin seninlebeklemek istemiyorsan bugün yada yarın testi tekrarla 250 civarında pozitifi görürsün
Ya evet gel demedi bende illa gleyim diyemedim 3 dr bakti 3u de ayni seyi soyledi bakalm kanamm insallh durr durmazsa crsmba gdicem tabi o baksaydi cok daha rahatlardim artik Allaha emanetCnm benim üzülme aynı durumu yaşadığım için biliyorum. Ama keşke doktorun ultrasonda baksaydıda ona göre bişey deseydi için dahada rahatlardı.
İnşallah durur hemennkanaman canım aslında dr cagırması lazımdı ya Allahın izniyle bebeklerin sıkısıkı tutunmuştur sana dua edicem bolbol canımYa evet gel demedi bende illa gleyim diyemedim 3 dr bakti 3u de ayni seyi soyledi bakalm kanamm insallh durr durmazsa crsmba gdicem tabi o baksaydi cok daha rahatlardim artik Allaha emanet
Allah razi olsun canim cok sagolİnşallah durur hemennkanaman canım aslında dr cagırması lazımdı ya Allahın izniyle bebeklerin sıkısıkı tutunmuştur sana dua edicem bolbol canım
Tamam cnm 3 dr baktiysa sorunyok sen canini sıkmaYa evet gel demedi bende illa gleyim diyemedim 3 dr bakti 3u de ayni seyi soyledi bakalm kanamm insallh durr durmazsa crsmba gdicem tabi o baksaydi cok daha rahatlardim artik Allaha emanet
Çok geçmiş olsun cnm yorma artık kendini bizim içimiz durmuyor. Ev işlerine bir başladık mı onu yapıyım bunu yapıyım unutuyoruz kendimizi bazen. Bende aynıyım. Allah korusun senide bebeğinide ama doktorlar bakmış zaten problem yoktur merak etme. Dinlen bol bol sadeceYa evet gel demedi bende illa gleyim diyemedim 3 dr bakti 3u de ayni seyi soyledi bakalm kanamm insallh durr durmazsa crsmba gdicem tabi o baksaydi cok daha rahatlardim artik Allaha emanet
Saol canım cok rahatladım şimdi ya kalp atışlarım hızlandı valla cok korktum ondandır dıye tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?