Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Cok sagolun arkadaslar aslinda yorgunluk hissetmedim drumlada gorustm simdi carsmbya kadar kanaman gecmezse carsmb gel dedi dinlen dedi

Cok sagolun arkadaslar aslinda yorgunluk hissetmedim drumlada gorustm simdi carsmbya kadar kanaman gecmezse carsmb gel dedi dinlen dedi
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah bol bol dinlen yatmak zor biliyorum. Ama ne yapalım gerekirse yatcaz kafanı dağıtacak film kitap birşey bul zaten normal lekelenme bile bir hafta sürebiliyor. Bende ofiste kendimi yordum lekelenmem olduda iğneyle istirahat verdi doktor 2-3 günde geçti sonrada evde kendimi yoracak hiç bir şeye el atmamaya çalışıyom.

Zaten bende oyle yapicam artk evde hiic biseye el surmucem sagolun arkadaslar

Drum bana gyno ferro sanol yerine ferplex fol diye bir surup gibi demir ilacı verdi. Sanırım bazıları bağırsakta çözülüp emiliyormuş bu şurup nasıl hurişcim?

olamaz canım için rahat olsun bebeğin yada bebeklerin seninlebeklemek istemiyorsan bugün yada yarın testi tekrarla 250 civarında pozitifi görürsün
Saol canım cok rahatladım şimdi ya kalp atışlarım hızlandı valla cok korktum ondandır dıye tesekkur ederim

Cnm benim üzülme aynı durumu yaşadığım için biliyorum. Ama keşke doktorun ultrasonda baksaydıda ona göre bişey deseydi için dahada rahatlardı.
Ya evet gel demedi bende illa gleyim diyemedim 3 dr bakti 3u de ayni seyi soyledi bakalm kanamm insallh durr durmazsa crsmba gdicem tabi o baksaydi cok daha rahatlardim artik Allaha emanet

Ya evet gel demedi bende illa gleyim diyemedim 3 dr bakti 3u de ayni seyi soyledi bakalm kanamm insallh durr durmazsa crsmba gdicem tabi o baksaydi cok daha rahatlardim artik Allaha emanet
İnşallah durur hemennkanaman canım aslında dr cagırması lazımdı ya Allahın izniyle bebeklerin sıkısıkı tutunmuştur sana dua edicem bolbol canım

Çok geçmiş olsun cnm yorma artık kendini bizim içimiz durmuyor. Ev işlerine bir başladık mı onu yapıyım bunu yapıyım unutuyoruz kendimizi bazen. Bende aynıyım. Allah korusun senide bebeğinide ama doktorlar bakmış zaten problem yoktur merak etme. Dinlen bol bol sadece

Merhaba kizlar oncelikle hamileliklerinin hayirli olsun bende tup bebekle hamile kaldim cok sukur ama daha keseyi gorme zamanimiz gelmedi ins bir terslik olmaz ve bebegim benimledir benim suan arada bir karin agrisi ve bel agrisi ve gogusletde agri disinda bi sikintim yok ne bulanti ne kusma falan ileride ne olur bilmiyorum buralarda cok okudum yok bos gebelik yok dis gebelik vs cokta korkuyorum acikcasi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…