Nasıl oldun canmDruma daha gorunmedim bugun gdicem sagolaisn adet kanamasi gibi ne cok asiri ne az oyle ortada yani
Canım sabah yaptırdım 290 cıktı sonucumuz Allahım herkese yaşatsın bunu şimdi keseye kaldıCnm kan tahlili yaptırdınmı sonucu yaz kütfen iyi haberlerini bekliyoruz
Canım sabah yaptırdım 290 cıktı sonucumuz Allahım herkese yaşatsın bunu şimdi keseye kaldı
Kanamam artik cok az kahverengi gibi az bisey geliyo dr a gttm bugun evet hersey normal dedi kanama riski hep var ikiz gebelik arti ufak.tefeksin bunyende zayif daha sakin daha yavas yasa dedi 1 hafta daha uzatti istirati. bu arada prensimle prensesim geliyomus ogrendik bugun Rabbim cumlesine kucagina almayi nasip etsin banada nasip etsin cok mutluyum Allah im herkese gonlunce versin hayirlisiyla
Kanamam artik cok az kahverengi gibi az bisey geliyo dr a gttm bugun evet hersey normal dedi kanama riski hep var ikiz gebelik arti ufak.tefeksin bunyende zayif daha sakin daha yavas yasa dedi 1 hafta daha uzatti istirati. bu arada prensimle prensesim geliyomus ogrendik bugun Rabbim cumlesine kucagina almayi nasip etsin banada nasip etsin cok mutluyum Allah im herkese gonlunce versin hayirlisiyla
Benden kan tahlili istemedi bidaha 22 sine kese için randevu verdi inşallah güzrl gider hersey hepimiz için bana dr ıkız olabilir dedi bakalım nolucak hayırlısı olsun inşLlah sağlıklı sıhhatli cümlemizeHadi gözün aydın canım. Kese için acele etme
Ben ilk 11. Gün 142 işe öğrendim sonra kese görmeye iki hafta sonra gittim. Dr um 1000 i geçene kadar kan ber dedi. Bir gün durup bir gün verdim en son 3 binde biraktım sonraki haftada kesemizi ve kalp atışımızı birlikte gördük duyduk.
Cpkmsebindim canım normale dönmrsinr herşeyin kızın ve oğlunu sağlıkla kucapına alırsın inşallah korkmadan yaşa onlarda korkmasın ikiz annesi olmak zormuş ☺Kanamam artik cok az kahverengi gibi az bisey geliyo dr a gttm bugun evet hersey normal dedi kanama riski hep var ikiz gebelik arti ufak.tefeksin bunyende zayif daha sakin daha yavas yasa dedi 1 hafta daha uzatti istirati. bu arada prensimle prensesim geliyomus ogrendik bugun Rabbim cumlesine kucagina almayi nasip etsin banada nasip etsin cok mutluyum Allah im herkese gonlunce versin hayirlisiyla
Amin canim cumlemize insallh simdilik iyiyiz cok sukur Allaha emanet hepimizin melekleriCpkmsebindim canım normale dönmrsinr herşeyin kızın ve oğlunu sağlıkla kucapına alırsın inşallah korkmadan yaşa onlarda korkmasın ikiz annesi olmak zormuş ☺
Masallah canm Allahm sana bagıslasın kuzularını insaAllah dikkat et kendineAmin canim cumlemize insallh simdilik iyiyiz cok sukur Allaha emanet hepimizin melekleri
Canım kapsül olan 2 değerlikli demir şurup gibi olan 3 değerlikli demir içeriyor. Normalde 2 değerlikli 3 olana göre daha iyi emilir ama bi sıkıntı olmaz 3 olanla da. Zaten doktorun ara ara kan değerlerini kontrol eder ona göre ayarlama yapar canım için rahat olsunDrum bana gyno ferro sanol yerine ferplex fol diye bir surup gibi demir ilacı verdi. Sanırım bazıları bağırsakta çözülüp emiliyormuş bu şurup nasıl hurişcim?
Canım yeni gördüm yaşadığın kanama durumunu. Ama neyseki şimdi herşey yolundaymış çok sevindim dualarımız seninle. Bu arada 1 kız 1 erkek süper. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşKanamam artik cok az kahverengi gibi az bisey geliyo dr a gttm bugun evet hersey normal dedi kanama riski hep var ikiz gebelik arti ufak.tefeksin bunyende zayif daha sakin daha yavas yasa dedi 1 hafta daha uzatti istirati. bu arada prensimle prensesim geliyomus ogrendik bugun Rabbim cumlesine kucagina almayi nasip etsin banada nasip etsin cok mutluyum Allah im herkese gonlunce versin hayirlisiyla
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsinCanım sabah yaptırdım 290 cıktı sonucumuz Allahım herkese yaşatsın bunu şimdi keseye kaldı
Amin canim sagolasin Allah hepimizin yavrularini korusunCanım yeni gördüm yaşadığın kanama durumunu. Ama neyseki şimdi herşey yolundaymış çok sevindim dualarımız seninle. Bu arada 1 kız 1 erkek süper. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inş
Tesekkr ederim canm insallh sende iyisindir guzel haberlerini bekliyorummrb bayanlar nasilsiniz bebişleriniz iyidir insallh Allah sağlikla kucagimiza almayi nasip erder benim bugün kasiklarim ağriyor üşuttmmü bilmiyorum idrara koşa koşa gidiyom ama bisey yok sicak su ictim şimdi bi zarari olmaz insallh guzel haberler varmiş burda cok sukur ikiz annemiz prens prensesin hayirli olsun insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?