Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Hadi gözün aydın canım. Kese için acele etme
Ben ilk 11. Gün 142 işe öğrendim sonra kese görmeye iki hafta sonra gittim. Dr um 1000 i geçene kadar kan ber dedi. Bir gün durup bir gün verdim en son 3 binde biraktım sonraki haftada kesemizi ve kalp atışımızı birlikte gördük duyduk.

Canım sabah yaptırdım 290 cıktı sonucumuz Allahım herkese yaşatsın bunu şimdi keseye kaldı

0 01_nisan cnm nasıl oldun inşallah iyisindir kanaman bitmiştir. Bugünmü gidecektin doktora
Kanamam artik cok az kahverengi gibi az bisey geliyo dr a gttm bugun evet hersey normal dedi kanama riski hep var ikiz gebelik arti ufak.tefeksin bunyende zayif daha sakin daha yavas yasa dedi 1 hafta daha uzatti istirati. bu arada prensimle prensesim geliyomus ogrendik bugun Rabbim cumlesine kucagina almayi nasip etsin banada nasip etsin cok mutluyum Allah im herkese gonlunce versin hayirlisiyla

Bazen işte kese hcg değeri 2-3 bini geçince gözüküyor diyorlar sonrada gözükmeyebiliyor ve stres kaynağı oluyor o yüzden acele etme dedim yani
Birde hastanenin cihazına görede değişiyor. Kendi tüp bebek doktorum ilk pozitiften 3 hafta sonra gel dedi. Kalp atısı ve keseyi birlikte görmek için. Ama ben ikinci hafta daha iyi bir hastanede göbüşten keseyi gördüm.

Ay maşallah tütütütü. Bir kız bir erkek. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinn çok sevindim. Evet yavaş hareket et istirahat et inşallah. Lekelerde geçer bir kaç güne. Ama ikiz olunca benim arkadaşım neredeyse doğuma kadar lwkelendi. Dikkat et kendine

Benden kan tahlili istemedi bidaha 22 sine kese için randevu verdi inşallah güzrl gider hersey hepimiz için bana dr ıkız olabilir dedi bakalım nolucak hayırlısı olsun inşLlah sağlıklı sıhhatli cümlemize

Cpkmsebindim canım normale dönmrsinr herşeyin kızın ve oğlunu sağlıkla kucapına alırsın inşallah korkmadan yaşa onlarda korkmasın ikiz annesi olmak zormuş ☺

Kızlar nasıl gidiyo bebisler hareketlendimii. His durumunuz nedir erken ama ben cok sabırsızlanıyorum hareketlensin bir an once: ) cinsiyetimiz de belli degil. Daha kontrolumede coooooook var

Drum bana gyno ferro sanol yerine ferplex fol diye bir surup gibi demir ilacı verdi. Sanırım bazıları bağırsakta çözülüp emiliyormuş bu şurup nasıl hurişcim?
Canım kapsül olan 2 değerlikli demir şurup gibi olan 3 değerlikli demir içeriyor. Normalde 2 değerlikli 3 olana göre daha iyi emilir ama bi sıkıntı olmaz 3 olanla da. Zaten doktorun ara ara kan değerlerini kontrol eder ona göre ayarlama yapar canım için rahat olsun

Canım yeni gördüm yaşadığın kanama durumunu. Ama neyseki şimdi herşey yolundaymış çok sevindim dualarımız seninle. Bu arada 1 kız 1 erkek süper. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inş

mrb bayanlar nasilsiniz bebişleriniz iyidir insallh Allah sağlikla kucagimiza almayi nasip erder benim bugün kasiklarim ağriyor üşuttmmü bilmiyorum idrara koşa koşa gidiyom ama bisey yok sicak su ictim şimdi bi zarari olmaz insallh guzel haberler varmiş burda cok sukur ikiz annemiz prens prensesin hayirli olsun insalh

Tesekkr ederim canm insallh sende iyisindir guzel haberlerini bekliyorum

Kızlar nasılsınız bugün agrım var mormalmidir sizce korku sardı gene beni evhamlımıyım ya cok

slm kizlar okudugum kadariyla masallah iyisiniz bebislerde iyi bi urun gordum tavsiye ederim angelsounds diye kucuk ultrason aleti evde bebisinizin kalp atisini hergun dinliyebilirsiniz super bisey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…