Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

MRB KIZLAR HAMIS OLANLARA SAGLIKLI GEBELIKLER DILERIM GOZUNUZ AYDIN.
BEKLEYENLEREDE INSALLAH AYNI SEVINCI YASARIZ DIYORUM.

HAMIS KALANLAR KISACA YAS EVLILIK SUREC VE SONUC
OLARAK ACIKLAMA YAPARLARSA SEVINIRIZ.
37 yaş-6 yıllık evlilik-3 tüp bebek denemesi. ve 3. de başarı...
Yas 28. 4 yillik evlilik sonrasi ilk tup bebek tedavisi ve cok sukur hamileyim.
TESEKKURLER CEVAPLAR ICIN.BANA BIRAZ MORAL OLUYOR BOYLE HIKAYELER.
BEN 6 YILLIK EVLIYIM.23 YAS.OLUMSUZ 2 ASILAMAM VAR.TUP BEBEK YILBASINDAN SONRA DUSUNUYORUZ.
O YUZDEN TUP BEBEK ONCESI HIKAYELERI OKUYUP KENDIME YOL CIZIYORUM
INSALLAH BENIM HIKAYEMIN SONUDA GUZEL SONUCLANIR.

D dipblue K kayisicicegi gozunuz aydin Allah saglikla hayrla tamamina erdirsin ogluslarinizi kucaginiza almayi nasip etsin isteyen bekleyen herkesin bebislerini Rabbim korusun analarina kavustrsun benim bi oglusum bi kizcem olucak insallh kilik kiyafet yada baska hicbisey almayi dusunmuyorum ha bakiyorum intrnttn falan surekli ama almicam Allahin izniyle 28 30 haftayi goreyim ozaman bikac bisey alirim diyorum dogsunlar evimize getireyim saglikli olsnlar ozaman herseyleri alirim mutlu mutlu

Maşallah yariladin sen darisi basimiza canim . artik hissedersun 20. Haftadan so.ra iyice belli olur. Ben daha hissedemiyorum erken daha ama sabirsizlaniyorum dr cok gec randevu verdi bana 13 haftadayken gittim . ocak 14de gel.dedi ( . baska dra mi gitsem acaba cinsiyet icin .

28 yasindayim 2 yilluk bile evli degilim henuz asilama yada herhangi baska bi tedavi yok direk tup bebek ilk tup bebek cok cok sukurler olsn tutu Allah herkese hayrlisiyla nasip etsin

ay maşallah annesi hayirli olsun oglusun :) . kabuzlik bende de var kizlar ilacda almak istemiyorum bol su icelim . bu arada benimde arada kasik agrilarum oluyo.tabi bas donmelerim cok fazla sabah oluyo genelde

28 yasindayim 2 yilluk bile evli degilim henuz asilama yada herhangi baska bi tedavi yok direk tup bebek ilk tup bebek cok cok sukurler olsn tutu Allah herkese hayrlisiyla nasip etsin
AMIN.GOZUN AYDIN CNM.RABBIM HAYIRLA SONUCLANDIRSIN.
2 YIL COK ERKENMIS.INSALLAH BIZDE DAHA FAZLA BEKLEMEYIZ.

ay maşallah annesi hayirli olsun oglusun :) . kabuzlik bende de var kizlar ilacda almak istemiyorum bol su icelim . bu arada benimde arada kasik agrilarum oluyo.tabi bas donmelerim cok fazla sabah oluyo genelde
KABIZLIK ICIN KURU KAYISI TUKETIN.BOL SU ICIN.
MERCIMEK CORBASI GIBI SIVI VE LIFLI YIYECEKLERI TUKETIN.
EKMEK VE MUZ GIBI SEYLERI AZALTIN .FAYDASI OLDU BANA BUNLARIN.
UMARIM SIZEDE OLUR.TABI BEN HAMIS DEGILIM AMA ILAC ALMA TARAFTARI OLMADIGIM ICIN BUNLARI DENEDIM.BU SIKAYET BASA BELAA...

maaşahl Allaha tamamina erdirsin

Allah tamamina erdirsin insallh saglikla kucagina al canim
çok tesekkur ederim. uzun sure girmemistim. butun yazdiklarinizi okudum teker teker :) 0 01_nisan sıkintilat yasamissin baya. cok gecmis olsun. evlatlarini saglikla kucagina al insallah. K kayisicicegi sen de insallah oglunu saglikla kucagina alirsin. rabbim herkese bu duyguyu tattirsin cok farkli bisey. cok zorluklarla geldik bu durumlara kadar hepimiz. yapabilecegimiz tek sey dua bundan sonra. bebislerinize dikkat edin

Cnm bizim doktorumuzda keseden sonra hep bir ay sonraya randevu alin dedi ama biz hep bir hafta erken gittik dayanamadik. Sonucta parasini oduyoruz dr kastiran birsey yok. Hem ben dedim dayanamiyoz babamiz herhafta gelip kalp atisini duymak istiyor gormek istiyoruz dediim. Bisey demez dayanamiyorsan git kendi soktoruna. Tabi benim dr cok cana yakin guler yuzlu konuskan. Hepside bir Olmuyor. Cok okuzlerinede rastladim

Bizde 6,5 yillik evliyiz 34 yasindayim. 3. Tup denememizde sukur bebisimize kavustuk. 2 yil oldu nerdeyse surece baslayali. Hamdu senalar olsun rabbime. Dun haberlerde gordum kadinin biri turkiyeden sanatci tam 12 basarisiz tup bebek denemesi olmus. Ama hic yilmamis en sonunda cip yontemiyle hamile kalip bebisini kucagina almis.

Rabbim herkese tez zamanda bu guzel hisleri yasatsin kimsenin kucagini bos koymasin hayirli saglikli salih evlat nasip etsin (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…