- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
MRB KIZLAR HAMIS OLANLARA SAGLIKLI GEBELIKLER DILERIM GOZUNUZ AYDIN.
BEKLEYENLEREDE INSALLAH AYNI SEVINCI YASARIZ DIYORUM.
HAMIS KALANLAR KISACA YAS EVLILIK SUREC VE SONUC
OLARAK ACIKLAMA YAPARLARSA SEVINIRIZ.
37 yaş-6 yıllık evlilik-3 tüp bebek denemesi. ve 3. de başarı...
TESEKKURLER CEVAPLAR ICIN.BANA BIRAZ MORAL OLUYOR BOYLE HIKAYELER.Yas 28. 4 yillik evlilik sonrasi ilk tup bebek tedavisi ve cok sukur hamileyim.
Maşallah yariladin sen darisi basimiza canim . artik hissedersun 20. Haftadan so.ra iyice belli olur. Ben daha hissedemiyorum erken daha ama sabirsizlaniyorum dr cok gec randevu verdi banaCanim artik senin bebisinde cinsiyeti Bellidir. Benim haftaya pazartesi kontrolum var insallah. 20 haftalik oluyoz yolu yariliyoz. Darisi sizlere insallah. Birde 17 haftadan sonra kasik agrilarim basladi surekli adet agrisi gibi az az hissediyorum. Heralde bebis birden buyumeye basladi diye kendimi telkin ediyom. Hala kipirtilarini hissedemiyom. Bazen evet onun kipirtisi diyorum bazanda gaz heralde diyorum
28 yasindayim 2 yilluk bile evli degilim henuz asilama yada herhangi baska bi tedavi yok direk tup bebek ilk tup bebek cok cok sukurler olsn tutu Allah herkese hayrlisiyla nasip etsinTESEKKURLER CEVAPLAR ICIN.BANA BIRAZ MORAL OLUYOR BOYLE HIKAYELER.
BEN 6 YILLIK EVLIYIM.23 YAS.OLUMSUZ 2 ASILAMAM VAR.TUP BEBEK YILBASINDAN SONRA DUSUNUYORUZ.
O YUZDEN TUP BEBEK ONCESI HIKAYELERI OKUYUP KENDIME YOL CIZIYORUM
INSALLAH BENIM HIKAYEMIN SONUDA GUZEL SONUCLANIR.
ay maşallah annesi hayirli olsun oglusun :) . kabuzlik bende de var kizlar ilacda almak istemiyorum bol su icelim . bu arada benimde arada kasik agrilarum oluyo.tabi bas donmelerim cok fazla sabah oluyo geneldekizlar mrb benimde bugun kontrolum vardi oģluşum olacak Allahin izniyle elinj agzina koymuş emiyodu benimde ilk hamilelik aglamamk elde degil rabbim bu süreci geciren herkese yardim etsin cok guzel bi duygu bende bebek arabasi baktim tabi acemiyimde fiyet 800 ve 1800 arasi degisiyomuş cok pahali geldi tabi bana bakalim artik hayirlisi benimde biraz bebiste kipirdama var gibi ama doktorum dedi şimdi hissetmezsin burnum arra ara hafif kaniyor gibi doktor cok kanarsa dikkat et dedi butun hamilelerde gorulur bu dedi kabizlik biraz daha var tam gecmiş dtegil mide bulantilarim gecti tabi ilişki halen yasak bide kan ilacina başlattirdj bugun benden bu kadar sizlerde ne var ne yok
AMIN.GOZUN AYDIN CNM.RABBIM HAYIRLA SONUCLANDIRSIN.28 yasindayim 2 yilluk bile evli degilim henuz asilama yada herhangi baska bi tedavi yok direk tup bebek ilk tup bebek cok cok sukurler olsn tutu Allah herkese hayrlisiyla nasip etsin
Hayr canim.kalp atisindan sonra alttan muayene olmadim benKızlar size bişi sorucam hala siz vajınal muayrne oluyosunuz dimi
Kızlar size bişi sorucam hala siz vajınal muayrne oluyosunuz dimi[
Normalde 12 haftada en son vajinal muayne olmustum ama gecen hafta kanamm olunca 3 hast gezdim vajinal muayne oldum normalde 12.haftada sonkez olacaktim
yok ben olmuyorummKızlar size bişi sorucam hala siz vajınal muayrne oluyosunuz dimi
KABIZLIK ICIN KURU KAYISI TUKETIN.BOL SU ICIN.ay maşallah annesi hayirli olsun oglusun :) . kabuzlik bende de var kizlar ilacda almak istemiyorum bol su icelim . bu arada benimde arada kasik agrilarum oluyo.tabi bas donmelerim cok fazla sabah oluyo genelde
maaşahl Allaha tamamina erdirsinkızlar bugün cinsiyetimiz belli oldu. kizim olacakmış
Allah tamamina erdirsin insallh saglikla kucagina al canimkızlar bugün cinsiyetimiz belli oldu. kizim olacakmış
maaşahl Allaha tamamina erdirsin
çok tesekkur ederim. uzun sure girmemistim. butun yazdiklarinizi okudum teker teker :) 0 01_nisan sıkintilat yasamissin baya. cok gecmis olsun. evlatlarini saglikla kucagina al insallah. K kayisicicegi sen de insallah oglunu saglikla kucagina alirsin. rabbim herkese bu duyguyu tattirsin cok farkli bisey. cok zorluklarla geldik bu durumlara kadar hepimiz. yapabilecegimiz tek sey dua bundan sonra. bebislerinize dikkat edinAllah tamamina erdirsin insallh saglikla kucagina al canim
Maşallah yariladin sen darisi basimiza canim . artik hissedersun 20. Haftadan so.ra iyice belli olur. Ben daha hissedemiyorum erken daha ama sabirsizlaniyorum dr cok gec randevu verdi bana13 haftadayken gittim . ocak 14de gel.dedi ( . baska dra mi gitsem acaba cinsiyet icin .
Canim oglun hayirli olsun. Gecen hastanedeki kadin bu sene oglan senesi diyordu.:)10 kisiden dokuzu erkekmis. Kiz bulamicaz sonra ogluslarimizayok ben olmuyorumm
Neyse bir kiz varmis burada hayırlı olsun cnm. Saglıkla kucağına alırsın inşallahkızlar bugün cinsiyetimiz belli oldu. kizim olacakmış
Allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla birbirinize kavuşun kızınlakızlar bugün cinsiyetimiz belli oldu. kizim olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?