- 18 Aralık 2014
- 251
- 235
- 103
aşagida olmasi icin erken değilmikizlar bebegi asagida olan var mi
gecmiş olsun allah bebeklerimize zarar vermesin de biz hastalansak ta iyileşiriz...
Geçmiş olsun canım bol meyve ye vr doktorunu arayıp sor bakalım hemen geçer inşallahh banyo yap bidr iyi gelir
ay saolun.kizlar fenayim valla bogazim kaslarim agriyo meyve yiyorum bol bol. Bitki cayida sadece ihlamur ictim . korkuyo insan . Allahim bebeklerimizi korusun O na emanetgecmiş olsun allah bebeklerimize zarar vermesin de biz hastalansak ta iyileşiriz...
Bende oyle dusunuyordum aldim haftaya cuma sankoda abdullah göymen varmis cok övduler . gidicem belkide ona devam.ederim canim oglusun var Allah bilirde senin icime.ilk gunden.oyle.dogduCanım baya uzun vermiş kontrolü cidden daha 1 ay var bence haftaya başka doktora cinsiyet öğrenmeye gitsen belli olur sanırım
Oyle yapmaya calisiyorum canim ins uzun surmez . mikrop var havalarda benim.oglan kreste surekli hasta geliyo zatenİstirahat bol su ve sıvı al bol meyve tüket. Ateşin olursa şikayetlerin çok artarsa yada çok uzarsa mecburen doktor canım. Benim de bugün boğazım yanıyor sesim kısılmış
canm dikat et ama yinede bitki cayi icme ihlamurda icme ne olur ne olmaz portakal limon sik karistir ic insallh rahat atlatirsin bi an once aman dikkat et bu zamana ne zorluklarlan geldikay saolun.kizlar fenayim valla bogazim kaslarim agriyo meyve yiyorum bol bol. Bitki cayida sadece ihlamur ictim . korkuyo insan . Allahim bebeklerimizi korusun O na emanet
Saolasin canim . ya benimde elim.hep kalbimde ins sorunsuz bi sekilde.dogarlar saglikli sihhatli Rabbim.hepimize o gunleri.gosterttsin.insAllah.canm dikat et ama yinede bitki cayi icme ihlamurda icme ne olur ne olmaz portakal limon sik karistir ic insallh rahat atlatirsin bi an once aman dikkat et bu zamana ne zorluklarlan geldik
3,5 yasında bir kzım var ilk denemede olan kardes nazlı cıktı 3 deneme hala yok piyasada..sohbete katılmak ısteımSlm kızlar ben de bir tüp bebek annişiyim 7. Haftama başladım bugün. Tüp bebek annişi olanlar halen hamile olanlar doğum yapmış olanlar burda sohbet edelim birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım ne dersiniz annişler ???
Valla şimdiki erkekler değişik bende isterim ama benim kocada yeter diyo :) hayirlisi artik hele bunlar bi dogsunlar da kadin ne derse o olurKızlar bu arada ben oldum olası daha evlenmeden yıllar öncesinde bile hep 4 çocuğum olsun istemişimdir. Şimdi 2. Geliyor inş. Ama ben 3.yü kesin istiyorum hatta 4. De olsa ne güzel olur diyorum. Ama eşim 2 yeter diyor daha 2. Doğmadan 3. İçin eşimi ikna çalışmalarına başladım yine tüp bebek gerekse bile tedavilere ilaçlara razıyım ben (tabi o zaman daha rahat olurum stres fazla olmaz). Normalde erkekler çok çocuk ister kadınlar yeter der ama bizde tam tersi ben istiyorum eşim yeter diyor. Ama napıyım ben kalabalık aile seviyorum çocukları çok çok çooook seviyorum
Ilki tup bebek mi canim Rabbim tekrar nasip etsin ins benimde 3 senedir olmuyodu hic bir sorun olmadigi halde3,5 yasında bir kzım var ilk denemede olan kardes nazlı cıktı 3 deneme hala yok piyasada..sohbete katılmak ısteım
evet canım ılk denemede oldu kızım..4,5 sene sonraIlki tup bebek mi canim Rabbim tekrar nasip etsin ins benimde 3 senedir olmuyodu hic bir sorun olmadigi halde
Hoşgeldin canım valla 2. Bebekler hep nazlı oluyor heralde. İnş 4.de gelir bebişin3,5 yasında bir kzım var ilk denemede olan kardes nazlı cıktı 3 deneme hala yok piyasada..sohbete katılmak ısteım
İnşallah senin bu ilk mi ikinci mi?Hoşgeldin canım valla 2. Bebekler hep nazlı oluyor heralde. İnş 4.de gelir bebişin
canim oyle degil. bizim tabirimizle bebegin eşi asagida oluyomus. yani bebek hala rahim kanalinin uzerinde. yukari cikmamis hic. doktor oyle soyledi. surekli kontrol edilmesi lazimmis. simdi netten arastirdim. erken dogum bile olabilirmisaşagida olmasi icin erken değilmi
Bir kızım var 6.5 yaşında ona doğal yoldan 2 ayda hamile kalmıştım. Bu 2. Bebişim bu tüp bebekle oldu şükür ilk denemede tuttuİnşallah senin bu ilk mi ikinci mi?
Canım içine korku düşürme bebişin iyidir inş Allahıma emanet de içini ferahlat. Gebelikte bağışıklık sistemi zayıflar o nedenle yada stresten uçuk çıkmış olabilir ama sana tavsiyem doktorunu ara durumunu anlat bi danış bence en doğru bilgileri o verecektirkızlar dudağımdan ucuk cıkmak üzresizce neden? moralim bozuldu .gecen hafta içim kıpır kıpırdı.göğüslerim davul gibiydi . çok mutlu ve heyecanlıydım. 3 gündür şişlerim indi. içimin kıpırlıgı da gitti.midem bulanmıyo hiç bir gebelik belirtisi de yok. p tesi kese kontrolüne gidicem. aklım çıkıyor bi aksilik olursa diye uçuk olur mu bu dönemde:?
Tatlım dediğin durum plasenta previa yani bebeğin eşi (plasenta) aslında yukarı yerleşmesi gerekirken aşağıya yerleşmiş oluyor bebek yukarıda oluyor. Benim de bir önceki kontrolde 12. Haftadayken aynı durum saptandı bebeğin eşi aşağıya yerleşmiş. Ama sonraki haftalarda yukarıya kayabiliyormuş böyle bi ihtimal düzelme şansı var yani. Dr iyice inceledi seninki yukarıya kayacak gibi duruyor ama belli olmaz aynı yerde de kalabilir dedi cinsel ilişkiyi yasakladı. Ben kendimi çok fazla yormamaya çalışıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bu sefer? İnş yukarıya çıkar ikimizin de. Çıkmasa bile inş bi sıkıntı yaşamadan sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebişlerimizicanim oyle degil. bizim tabirimizle bebegin eşi asagida oluyomus. yani bebek hala rahim kanalinin uzerinde. yukari cikmamis hic. doktor oyle soyledi. surekli kontrol edilmesi lazimmis. simdi netten arastirdim. erken dogum bile olabilirmis
canim son yazdigim sanaydi.Tatlım dediğin durum plasenta previa yani bebeğin eşi (plasenta) aslında yukarı yerleşmesi gerekirken aşağıya yerleşmiş oluyor bebek yukarıda oluyor. Benim de bir önceki kontrolde 12. Haftadayken aynı durum saptandı bebeğin eşi aşağıya yerleşmiş. Ama sonraki haftalarda yukarıya kayabiliyormuş böyle bi ihtimal düzelme şansı var yani. Dr iyice inceledi seninki yukarıya kayacak gibi duruyor ama belli olmaz aynı yerde de kalabilir dedi cinsel ilişkiyi yasakladı. Ben kendimi çok fazla yormamaya çalışıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bu sefer? İnş yukarıya çıkar ikimizin de. Çıkmasa bile inş bi sıkıntı yaşamadan sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?