TEBRIKLER.selam anne olmayi en cok hakeden veya haketmeye çalışan guzel anneler...
şöyle bir bakayim tüp bebek sayfasina dedim neler var neler yok gecen sene bu zamanlar bende surekli buralarda gezen adet olup tedaviye baslama asamasinda olan surekli aglama modunda 7 senelik ozlem dolu ve umut dolu biriydim..şimdi 3 ayini dolduracak olan oglum osman enesimle bütün bu yolda olanlar hamile veya olmak icin el acip yalvaran bütün anne adaylarina dua ediyoruz..rabbim hepinize saglikla kucaklamak bu cennet kokusunu doyasiya icinize cekmenizi nasip etsin. her gun dualarimdasiniz
yazmadan gecemedim :)
Saolasin canim darisi tez zamanda basina insKABIZLIK ICIN KURU KAYISI TUKETIN.BOL SU ICIN.
MERCIMEK CORBASI GIBI SIVI VE LIFLI YIYECEKLERI TUKETIN.
EKMEK VE MUZ GIBI SEYLERI AZALTIN .FAYDASI OLDU BANA BUNLARIN.
UMARIM SIZEDE OLUR.TABI BEN HAMIS DEGILIM AMA ILAC ALMA TARAFTARI OLMADIGIM ICIN BUNLARI DENEDIM.BU SIKAYET BASA BELAA...
Bence hissetmişsin canın ilk zaman öyle oluyo sanıyelik kelebek kıpırtısı gibi bende hissetmiştim öyleMerhaba arkadaşlar,
Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış ne güzel paşalarınız prensesleriniz hayırlı olsun inşallah. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini geçen kontrolde kız olabilir dedi ama çok net değildi o yüzden emin olamadık. Bir dahaki kontrole inşallah. Hayırlı evlat olsunlar sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter bize tabiki. Yeni tedaviye başlayan arkadaşlara da inşallah tez zamanda nasip etsin Rabbim.
Bende geçen dün sanki bebeğimi hissettim çok ufak kelebek kanat çırpması gibi sol tarafımda ama daha erken anladığım kadarıyla. O günlerde gelecek inşallah tekmeler yediğimiz anlar. :)
Geçmiş olsun canım bol meyve ye vr doktorunu arayıp sor bakalım hemen geçer inşallahh banyo yap bidr iyi gelirKizlar fena soguk almisim her yanimda agriyo ne tavsiye edersiniz
Yatmadan once ic bide oyle dene canim ac karnina icmek onemli yatmadan once de ac sayilirsin ben oyle kullaniyorumkizlar doktor bana kan ilaci verdi diğuma kaadar kullanacakmisim yemeklerden 1 saat önce icecekmisim bu gun kullandm beni perişan etti midem cok ağriyor ne yapayim akil verin
Hayırlı olsun tatlım parmağını emiyor haa çok şeker maşallah diyelimkizlar mrb benimde bugun kontrolum vardi oģluşum olacak Allahin izniyle elinj agzina koymuş emiyodu benimde ilk hamilelik aglamamk elde degil rabbim bu süreci geciren herkese yardim etsin cok guzel bi duygu bende bebek arabasi baktim tabi acemiyimde fiyet 800 ve 1800 arasi degisiyomuş cok pahali geldi tabi bana bakalim artik hayirlisi benimde biraz bebiste kipirdama var gibi ama doktorum dedi şimdi hissetmezsin burnum arra ara hafif kaniyor gibi doktor cok kanarsa dikkat et dedi butun hamilelerde gorulur bu dedi kabizlik biraz daha var tam gecmiş dtegil mide bulantilarim gecti tabi ilişki halen yasak bide kan ilacina başlattirdj bugun benden bu kadar sizlerde ne var ne yok
TESEKKURLER CEVAPLAR ICIN.BANA BIRAZ MORAL OLUYOR BOYLE HIKAYELER.
BEN 6 YILLIK EVLIYIM.23 YAS.OLUMSUZ 2 ASILAMAM VAR.TUP BEBEK YILBASINDAN SONRA DUSUNUYORUZ.
O YUZDEN TUP BEBEK ONCESI HIKAYELERI OKUYUP KENDIME YOL CIZIYORUM
INSALLAH BENIM HIKAYEMIN SONUDA GUZEL SONUCLANIR.
Canım baya uzun vermiş kontrolü cidden daha 1 ay var bence haftaya başka doktora cinsiyet öğrenmeye gitsen belli olur sanırımMaşallah yariladin sen darisi basimiza canim . artik hissedersun 20. Haftadan so.ra iyice belli olur. Ben daha hissedemiyorum erken daha ama sabirsizlaniyorum dr cok gec randevu verdi bana13 haftadayken gittim . ocak 14de gel.dedi ( . baska dra mi gitsem acaba cinsiyet icin .
Oyyy maşallah prenses geliyorkızlar bugün cinsiyetimiz belli oldu. kizim olacakmış
Allah razı olsun canım Allah bebeğine hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşselam anne olmayi en cok hakeden veya haketmeye çalışan guzel anneler...
şöyle bir bakayim tüp bebek sayfasina dedim neler var neler yok gecen sene bu zamanlar bende surekli buralarda gezen adet olup tedaviye baslama asamasinda olan surekli aglama modunda 7 senelik ozlem dolu ve umut dolu biriydim..şimdi 3 ayini dolduracak olan oglum osman enesimle bütün bu yolda olanlar hamile veya olmak icin el acip yalvaran bütün anne adaylarina dua ediyoruz..rabbim hepinize saglikla kucaklamak bu cennet kokusunu doyasiya icinize cekmenizi nasip etsin. her gun dualarimdasiniz
yazmadan gecemedim :)
İstirahat bol su ve sıvı al bol meyve tüket. Ateşin olursa şikayetlerin çok artarsa yada çok uzarsa mecburen doktor canım. Benim de bugün boğazım yanıyor sesim kısılmışKizlar fena soguk almisim her yanimda agriyo ne tavsiye edersiniz
Bence yemekten yarım saat sonra içmeyi dene ne aç ne tok. Demir ilaçları yapabiliyor mide ağrısı baktın seni çok zorluyor birkaç güne geçmiyor azalmıyor doktorunla görüş değiştirebilir canımkizlar doktor bana kan ilaci verdi diğuma kaadar kullanacakmisim yemeklerden 1 saat önce icecekmisim bu gun kullandm beni perişan etti midem cok ağriyor ne yapayim akil verin
Canm once hayirlisi sağliklisi olsun bebeğin ama bu sene erkek senesi kimden duydumsa hep erkek bebege hamileler eminim seninde erkek olacak inşalh tabi önce saglik kiz erkek farketmezde ama bi ihtimal olabilir yani bende kan ilacini kestim cok rahatsiz etti beni doktorlan konustum yemektn 3 saat sonra al dedi eger yine rahatsuz olursan kullanma bi dahaki kontrole geldiginde konusuruz dedi bu ilacin şurubuda var acaba oda bole rahatsizlik verirumj ay cok pinpirikleniyorz ama ne yapalim eljmjzde degilKızlar günaydınnnnn 2 gün sonra kontrolüm var bebişimi görücem çok sabırsızım ve inş bu sefer cinsiyetini öğrenicez merak ediyorum. Benim için kız erkek önemli değil aslında sağlıklı hayırlı olsun da. Sadece ilk çocuğum kız olduğundan bunda da erkek cinsiyeti tadalım istiyorum ama kızsa da çok sevinirim şükür ki eşim de kız erkek hiç ayırt etmiyor. Benim içimden oğluşum olacak gibi geliyor hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?