Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

doktor 5. aya kadar cikmasi lazim dedi. insallah cikar ya. ben de bugun 3 li tarama sonucunu gostermek icin gitcem. ozel olacak ama cinsel iliskide bulunuyo msnz?
İnsallh bebisin bian once dogru yerine cikar canm cinsel iliski mi biz unuttk esimle o isi :) tup bebek sureci zaten yoktu simdi bide ikiz olunca doguma kadar yasakliyiz biz 5 6 aydir yok olsun bebislerimi hayirlisiyla alayim da kucagima zaten iliski olmadigi halde zirr pirt kanama lekelenne oluyo bide iliski olsa ne olacak bilniyorum bende durum bu

benim hic kanamam olmadi ama korkuyo insan. burda bi doktor girebilirsn tabi sakinca yok asla dedi. bir kere girdik ama korkuyo insan. bi daha da girmedik. eslerimiz de anlayisliymis bu konuda sansliyiz. :)

kizlar hayirli cumalar iyisinizdir inşallh hersey yolunda gider inşalh ilişkj bizde unuttuk cnm boşverelim iliskiyi bebişlerimizi saglikla alalimda kucaklarimiza insallh bugun cuma ya kizlar ben her cuma rabbim kâbul ederse sadaka veriyorum 3 yada 5 cok bisey degil ama sizede tavsiye ederim 1 tl bile olsa az sadaka cok kaza belanin oñune gecer insalh rabim kabul ediyodur soylenmez bole seyler ama sizinde vermenizi isterim dertlerimize derman olur insallh Allah mubarek cumanin yuzu suyu hurmetine hepimize yar ve yardimcu olsun insallh gün gelirde sira sira burdan dogum yaptigimizida anlatiriz

kızlar durduk yere içimdeki şüpheye yenilip beta testi yaptırdım 4100 cıktı. doktorum iyi dedi. p. tesi kalbine ve kesesine bakıcak. sizce herşey yolunda mıdır? yani herşey yolunda olup kese görünmeyen varmı? yada kandaki beta değeri makul neticde olup embriyosu yok olan var mı?

Kesede gorunur canm sen boyle panik yapma . sirasiyla hersey hersey normal bence bende 5000 kusurlerde kese daha gozukmuyodu

doktor 5. aya kadar cikmasi lazim dedi. insallah cikar ya. ben de bugun 3 li tarama sonucunu gostermek icin gitcem. ozel olacak ama cinsel iliskide bulunuyo msnz?
Doktor yasakladı canım. Zaten vaginismus var diye bulunmayacaktık ama bulunacak olsak da doktor yasakladı diye bulunmazdık yine. Senin doktorun yasaklamadı mı?

Ya kizlar simdi bebek tam.nerde ben daha rahim tarafında diye dusunuyorum zaten hissetmiyorum da daha iyice paranoyaya başladım. Hergun bisey duyuyorum Allah.korusun karninda kalbi durani faan falan . evde.oturuyorum ya bu hamileligimde kurarim artik .zaten hastayim parol aliyorum agriya dayanamicak.hale.geldigimde. Rabbim korusun meleklerimizi insaAllah.

benim hic kanamam olmadi ama korkuyo insan. burda bi doktor girebilirsn tabi sakinca yok asla dedi. bir kere girdik ama korkuyo insan. bi daha da girmedik. eslerimiz de anlayisliymis bu konuda sansliyiz. :)
Bizede yasaklamadi ama.kasik ve bel agrisi olursa olmasin icine bosalma olmasin dedi bi 10 gun once oldu bizde haftayada baska dra randevu aldim.hem hersey yolundami bide cinsiyet için.

Kızlar biz pazar günü 16. Haftaya başlıycaz. Kızımda 19. Haftada hareketlerini hissetmeye başlamıştım ikincide genelde daha erken hissedilir ama bende daha tık yok. Bebek çok hareketliymiş ama ben henüz hissedemiyorum sabırsızlanıyorum hissetsem artık ne güzel olur. Sizlerden hisseden var mı?

immortal98 canım bizde plasenta previa olduğu için riskli olur. Bize doktor yasakladı ilişkiyi. Bence bizim için en iyisi ilişki olmaması şu aşamada

Bende de tik.yok .arada bagirsak hareketleri oluyo heralde hic hiasetmiyorum ya oglumda tik tik atardi. Bu nazli bebiste bi sey yok 20.haftaya kadar hissetmemiz lazim ama kim sabredicek ben.dokunuyorum falan.dinliyorum kendimi yok anacim.evde ultrasyon cihazi olsa her.dakka bakarim heralde iyimi diye :)

Ya ben hissediyorum.biseyler ama emin olamiyorum ki iki bebek olunca bebek mi gaz mi barsak hareketimi anlayamiyorum kafa karisik bugun 17+1 olduk bizde

Günaydıııınnnnn kızlarrrrr
Bugün bebişimi görücem çok mutlu ve heyecanlıyım. Bakalım cinsiyetini de gösterecek mi ufaklık ?

Kızlar bir prensesim vardı 6.5 yaşında minişim de küçük bir prensesmiş. 2 tatlı kız annesi olucam şükür sağlıklıymış da. Hayırlı bi evlat olur inş. Plasenta aşağıya yerleşmişti hafiften yukarı kaymış daha da kayacak gibi duruyor sıkıntı yaratacak gibi durmuyor dedi doktor. Allahıma binlerce kez şükürler olsun immortal98 inş senin de yukarı kaymaya başlar tatlım

merhaba hanımlar tüp bebek nasıl yapılıyo fiyatları nedir ben ankarada yasıyorum 3 asılamam oldu ilki tuttu ama kalbi atmadıgı için kürtaj oldum 2ve3 tutmadı şimdi tüpbebege baslıycaz ve nasıl oluyo prosodürlerinedir bilmiyorum

huriye048 cnm hadi gozun aydin cok sevindim. Bir prenses daha geliyor. Biizmde pazartesi kontrolumuz var.
Bende daha anlamiyorum bebek hareketlerini. Bazen sanki evet iste bu diyorum bazende bu gaz sanirim diyorum. 20. Hafta in icine girecez pazartesi artik. 1 ay oldu tam kuzucugumu gormeyeli. Bende surekli diyom buyuyormu kalbi atiyormu diye. Baby saund diye cihaz varmis kalp atislarini evde duymak icin icin. Ama kimisi diyor beceremedim kimisi diyor 20. Haftadan sonra duydum cok iyi oldu hergun dinledim hareketlerini kalbini. Fikri yada bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…