Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

prenses hmm.. güzel isim.. hayırlı olsun. sağlıklı akıllı olsun.. kız anası sanslıdır. insallah benimkide kız olur

hayirli olsun cnm saģlikla kucaklarimiza aliriz insallh

kizlar yatarken nasil yatiyosunuz ben saga sola donerken biraz zorlaniyorum simdidetn bide sirt ustu yatmak zararliymuş dogrumu tam bilmiyorum ama kan akisi durabiliyomus sirt ustu yattigimizda bazen sabh uyanirken sirt ustu uyaniyorum

Doktor yasakladı canım. Zaten vaginismus var diye bulunmayacaktık ama bulunacak olsak da doktor yasakladı diye bulunmazdık yine. Senin doktorun yasaklamadı mı?
tup bebek yapan doktor hic bisey soylemedi. fakat surekli kontrole gittigim doktor sıkinti olmayacagini soyledi. korkuyorum

ay canimmm gözün aydinn.benimki de koz biz prenses annesiyizz

Kizlar 1 gün arayla iki ultrasona girmek bebeğe zarar verirmı? İki randevum da aynı zamana denk geldi. İkinci bi doktorda görünmek istemiştim.

Kizlar 1 gün arayla iki ultrasona girmek bebeğe zarar verirmı? İki randevum da aynı zamana denk geldi. İkinci bi doktorda görünmek istemiştim.

Kızlar merhaba bende aralığın 4 de transfer oldum 16 da gebelik testi yapıldı kanım 80 çıktı 2 gün sonra 141 ve 2 sonra 597 çıktı ve hamileyim bugün 17 günümüz :) ikiz olabilir mi acaba merak ediyorum :)

gözün aydin canm kactane emriyo verildiki ama tek tir tabi rabbim bilir

kızlar merhaba bu gün kese göründü sorun yok dendi. ama kalbini duyamadık. henüz erkenmiş dendi. umarım 2 hafta sonra kalbini duydugumu da anlatırım herkese iyi dileklerimi yolluyorum. öpüyorum.kazasız belasız doğuralım insallah

Kızlar biraz önce 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu doktorumu aradım hemen gelsin demiş şimdi yanına gidiyoruz. Nolur dua edin bebişime bişey olmasın

Kızlar biraz önce 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu doktorumu aradım hemen gelsin demiş şimdi yanına gidiyoruz. Nolur dua edin bebişime bişey olmasın

Geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah bendende kanamayla birlikte parça geldi çok şükür bebekle ilgili değilmiş seninde öyledir inşallah

Nasil oldun canm insallh bisey yoktr benimde gecenlerde ciddi bi kanamam oldu bildigin adet kanamasi kadar korkma insallh bukadarla kalir kanamn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…