- 10 Aralık 2015
- 139
- 111
- 103
- 47
hayirli olsun cnm saģlikla kucaklarimiza aliriz insallhKızlar bir prensesim vardı 6.5 yaşında minişim de küçük bir prensesmiş. 2 tatlı kız annesi olucamşükür sağlıklıymış da. Hayırlı bi evlat olur inş. Plasenta aşağıya yerleşmişti hafiften yukarı kaymış daha da kayacak gibi duruyor sıkıntı yaratacak gibi durmuyor dedi doktor. Allahıma binlerce kez şükürler olsun immortal98 inş senin de yukarı kaymaya başlar tatlım
tup bebek yapan doktor hic bisey soylemedi. fakat surekli kontrole gittigim doktor sıkinti olmayacagini soyledi. korkuyorumDoktor yasakladı canım. Zaten vaginismus var diye bulunmayacaktık ama bulunacak olsak da doktor yasakladı diye bulunmazdık yine. Senin doktorun yasaklamadı mı?
ay canimmm gözün aydinn.benimki de kozKızlar bir prensesim vardı 6.5 yaşında minişim de küçük bir prensesmiş. 2 tatlı kız annesi olucamşükür sağlıklıymış da. Hayırlı bi evlat olur inş. Plasenta aşağıya yerleşmişti hafiften yukarı kaymış daha da kayacak gibi duruyor sıkıntı yaratacak gibi durmuyor dedi doktor. Allahıma binlerce kez şükürler olsun immortal98 inş senin de yukarı kaymaya başlar tatlım
Bence bir sakıncadı olmazKizlar 1 gün arayla iki ultrasona girmek bebeğe zarar verirmı? İki randevum da aynı zamana denk geldi. İkinci bi doktorda görünmek istemiştim.
Tüp bebek doktorum sorun olmaz deditup bebek yapan doktor hic bisey soylemedi. fakat surekli kontrole gittigim doktor sıkinti olmayacagini soyledi. korkuyorum
gözün aydin canm kactane emriyo verildiki ama tek tir tabi rabbim bilirKızlar merhaba bende aralığın 4 de transfer oldum 16 da gebelik testi yapıldı kanım 80 çıktı 2 gün sonra 141 ve 2 sonra 597 çıktı ve hamileyim bugün 17 günümüz :) ikiz olabilir mi acaba merak ediyorum :)
gözün aydin canm kactane emriyo verildiki ama tek tir tabi rabbim bilir
Ultrasonun zararı yok hiçbişey olmaz canımKizlar 1 gün arayla iki ultrasona girmek bebeğe zarar verirmı? İki randevum da aynı zamana denk geldi. İkinci bi doktorda görünmek istemiştim.
Tmm cnm içim rahatladı sıra beklioz simdiUltrasonun zararı yok hiçbişey olmaz canım
ayy cnm benim Allah yardimcn olsun insallh citti bisey degildir rabbim şifa versin bizide haberdar ettKızlar biraz önce 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu doktorumu aradım hemen gelsin demiş şimdi yanına gidiyoruz. Nolur dua edin bebişime bişey olmasın
Kızlar biraz önce 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu doktorumu aradım hemen gelsin demiş şimdi yanına gidiyoruz. Nolur dua edin bebişime bişey olmasın
Nasil oldun canm insallh bisey yoktr benimde gecenlerde ciddi bi kanamam oldu bildigin adet kanamasi kadar korkma insallh bukadarla kalir kanamn canimKızlar biraz önce 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu doktorumu aradım hemen gelsin demiş şimdi yanına gidiyoruz. Nolur dua edin bebişime bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?