Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Merhaba ben artik tup annesiyim insallah:) 15 gun sonra çağırdı doktorum kalp atışı için keseye çağırmadı. Kalp atışını duyunca tup bebek doktoruyla bitiyormus is. Sizce öncesinde baska doktora gitmelimiyim kalp atışını duyunca mi gitmeliyim. Bu süre hic gecmeyecek sanki :) gitti 2 gun kaldin13 :)

Kızlar dün baktı dr. Plasenta aşağıda olduğu için ondan kaynaklı olduğunu düşündü. 1 günlük yatış verdi serum takıldı bol sıvı almam için. Proluton iğne ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı şükür kanama devam etmedi. Bugün tekrar kontrol edip sıkıntı görmezse taburcu edecek. Ev istirahatı verecek. İnş bi daha ne ben ne hiçbirimiz yaşamaz böyle bi durum. İnsan çok korkuyor bebişe bişey olursa diye. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızlar.
C caspe_r canım tebrik ederim Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eder inş bebeklerimizi

Kızlar yeni hamişim ve pek bişey hissetmiyorum ağrı sızı falan dune kadar hissediyordm ama bugun bişey yok sizce normal mi

canm benimde ayni oyle olmuştu sana yapilan igne ilaclardan yapilmişti inşalhh sikini olmaz da taburcu oluqrsun Rabbim bu stresli gunleri bir an once atlatak

kac haftalik cnm daha erken hissetmen icin diye dusunuyorm ama olur agri mide bulantilar faln hayirli olsun bu arada
Daha çok yeni 4 hafta 4 günlük oluyor rahim kısmn da batma sızlama oluyordu bugun hiç bişey yok

Gecmis olsun canım Rabbim bir daha göstermesin evde de dinlen bol bol. Teşekkür ederim darısı tum isteyenlere olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun yeni görüyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize. Dikkat et kendine.Eşimde bana yrıl işten diyor. Ama yerime birini bulamadığım için evde de sıkılırım düşüncesiyle ayrılmadım ama ankaranın kışı, soğuk ve donu başladı. Sokakta yürürken falan çok dikkat edin olurmu.

Birde pazartesi kontrolüm vardı. Bebiş büyümüş 320 gr olmuş ve ben artık tekmelerini hissediyorum. Gaz sancısında ayrılıyor. Ultrasonda bakınca ayaklarını falan sürekli oynatıyor pıtı pıtı vuruyorçok şükür. şimdide detaylı ultrasona girecez bakalım her yerini ince ince görecez inşallah.

Çok sevindim canım Allah sağlıklı kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah sende çıkarsın iyi bir şekilde hastaneden..

kizlar nasilsiniz ne yapiyonuz hamilelik nasil gidiyor bu arada hayirli kandiller
Iyi caniimda griple.bogusuyrm oksuruk cok.fena sesim kisildi . ins bi bebege etkisi yoktr. Dr rovamiycne tazdi antibiyotik bide surup almadum ama ben boyle devam ediyor. Cuma baska bi dr a randevum.var . hareketlenme vArmı canm sende bebis nasil

Kalp atisini.duyduktan sonra baska dr a gecersin canim .hayirli olsun bu arada

Daha çok yeni 4 hafta 4 günlük oluyor rahim kısmn da batma sızlama oluyordu bugun hiç bişey yok
Kafani rahat tut hicbisey yok bende 15 hafta bitti daha bende.bile bi belirti yok hamilelik acisindan bazen unutuyorum . hafir solumda kendini belli ediyo o kadar

Canim dun dua ettim sana Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin

Kafani rahat tut hicbisey yok bende 15 hafta bitti daha bende.bile bi belirti yok hamilelik acisindan bazen unutuyorum . hafir solumda kendini belli ediyo o kadar
Dayanamadm bişey olmuşmudr diye gttm kan verdm transferimn 14.gunu 1762 çıktı cumartesi gtcem doktoruma inşallah keseyi goruruz

Bende senin gibiyim canım hiç hamile gibi değil benimde sol tarafımda çekme gibi bir his var o kadar hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…