Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Iyi caniimda griple.bogusuyrm oksuruk cok.fena sesim kisildi . ins bi bebege etkisi yoktr. Dr rovamiycne tazdi antibiyotik bide surup almadum ama ben boyle devam ediyor. Cuma baska bi dr a randevum.var . hareketlenme vArmı canm sende bebis nasil
iyileşmedun mi cnm aman dikat et sikilmiş portakal suyu ic dikkat ed benim hareket leri sanki azicik gibi hissediyom hatta oynadiginda midem bulaniyor yada ben yaniliyom bilmimywom tam ilk hamileligim tam kestiremiyorum gece midemin ustu taş gibi oluyor arada sirt ustu yatmayin diyolar bende sola saga yatiyom kapizligim da gitti biraz simdide gobek deligim ağriyor belki komik ama gercekten ağriyor yada ben cok pinpirikleniyom sende nasil durumlar gece yatarken pekmez ic

maşallh diyelim canm insalh bizde bir an once duyariz

Ayy ne güzel maşallah. Benimkinin hareketleri bi hissetsem keşke

Kızlar akşam tekrar kontrol etti dr ve taburcu etti. Evde yatak istirahatı verdi işe gitmiycem rapor yazdı. En ufak bir kanamada hemen ara yatış veririm tekrar dedi. Allah vermesin ama bi anda aşırı kanaman olabilir kan ihtiyacın olabilir dedi anne hayatı riske girebilir vs dedi. Oturduğumuz ilçe çok küçük hastanede yatak yok kadın doğumcu yok en yakın yer 30 km doktorumsa 100 km uzaklıkta bize. O nedenle endişe ediyor doktor. İnş bi problem yaşamam. Plasenta yukarı çıkarsa rahatlarız dedi aşağıdayken riskliyiz. I immortal canım seni de korkutmak istemem ama uyarayım yine de. Çünkü durumumuz aynı. sende çok çok dikkat et tatlım aman kendini yorma. En ufak bi kanamada (inş olmaz) hemen beklemeden doktorunu ara çok önemliymiş ayrıca ilişki kesinlikle yasak dedi yine.
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen inş sağlıkla hayırla kucağıma alırım bebişimi.

gecmiş olsun cnm insalah bi sikinti daha olmaz rabbim bağislsiqn beneklerimizi bize zor bi sürsc biraz daha dikkat edin kizlar hepimizz

Canm normal bu hafta karin ve sirt agrisi bak benim takvimimimde.de yaziyo. Demir ilaci kabiz yapiyo benide .sanki bugun biraz bagirsak hareketimi bilemedim.ama bi kipirtamalar var ins bebisimin.hareketleridir. heyecanliyim hepiniz ogrendiniz vinsiyeti bakalim bizimki ne. Bana erkek gibi doguyo Rabbim sagliklisni versin ins. O tas gibilik.bende de var direk yataktan kalkmiyorum saga yada sola donerek kalk ben oyle yapiyom sirt ustu vok yatmiyom daha erken ama olsun . sola yatmak lazim.

İkili test için kan aldı. 1 hafta sonra belli olacakmis. Ultrasonda ense kalinligi na bakti sorun yok dedim birde yüzde 51 kız dedi ) tabi düşük bir ihtimal ama yinede çok sevindi herkes benim için hiç farketmiyor ve hala erkek hissediyorum bidahaki kontrol 1 ay sonra nasıl dayanacsksam ;/ alıştım 10 günde bir görmeye ; (

KızlAr Selam ya koyu sarı bişi geliyo çamaşırıma sizce lekenme bumu doktora gitmem gerekirmi ikizlere bişi olmaz diöi

Kizlar ben ilk tup bebek denememde cok sukur tuttu. Ilk kan testim 105 ikincisi 289 ucuncusu 952 cikti. Oncelikle bu degerlerim nasil yarin da keseyi gormek icin cagirdi doktor. Insallah gorururz. Acikcasi korkuyorum bos gebelik varmi diye. Degerlerime gore bakarsaniz durumum nedir acaba

Değerlerin cok guzel boş genelikte düşük pluyo diye biliyorum ikizde gelebilir şimdidrn hayırlınolsjn

Değerlerin cok guzel boş genelikte düşük pluyo diye biliyorum ikizde gelebilir şimdidrn hayırlınolsjn
Ben de de aynı korku var boş gebelik falan olurmu cumartesi gtcem doktora en son transferimin 13.gunu betaya baktrdm. Yani dun 1762 çıktı boş gebelik yada başka bişi olma durumu varmı rahim kısmında pek ağrı sızı yok oturup kalkarken yada elimle dokununca hafif sızı oluyor o kadar

Korkma canım bemim 12. Gun degerim 290 dı bı degerle ıkız bekliyorum inşallah sende keseni hğzelcw görürsün inşallah hiç korkma bence sancın yok neguzel işte kac gındur kendimde degılim halaızlık bulantı mahvediyo beni kese için nezaöan hidiceksin

Tutaste 79 cok tesekkur ederim. Rabbim hayirli olani nasip etsin. Ikiz gibi mi duruyor degerlerim. Cunku benim 5.gun emriyosuydu ve ikiz gebelik ihtimali dusuk olur diye okumustum. 5.gun embriyosunda.

degerlerlerle pek alakasi yok canim hersey allahtan benim ilkinde 200 kusurdu ikinci 600 kusur cikmisti keseyi gorduk ama snr bos gebelikti takilma sayilara

2gun sonra gtcem cumartesi günü inşallah hiç Bi sorun yaşamayız

degerlerlerle pek alakasi yok canim hersey allahtan benim ilkinde 200 kusurdu ikinci 600 kusur cikmisti keseyi gorduk ama snr bos gebelikti takilma sayilara
Boş gebelikte belirti falan varmı nasıl anlaşılıyor tup bebekte çok sık olmuyormuş galiba oylemi

Bende oyle okudugum icin cok korkuyorum tabiki hayirlisini istemekden baska caremiz yok ama insan korkuyor. Senin kacinci gun embriyosu peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…