İyice korkuttunuz hiç dışgebelik geçirmedm bi duşuğum oldu o kadr cumartesi kese görmeye gtcem ama şimdi bu yazılanları okuduktan sonra nasıl cumartesiye kadar strese grmeden durcamhicbir belirti yok canim degerler guzel kese guzel anca sonraki haftalarda embiyo gorunmuyo
Kızlar akşam tekrar kontrol etti dr ve taburcu etti. Evde yatak istirahatı verdi işe gitmiycem rapor yazdı. En ufak bir kanamada hemen ara yatış veririm tekrar dedi. Allah vermesin ama bi anda aşırı kanaman olabilir kan ihtiyacın olabilir dedi anne hayatı riske girebilir vs dedi. Oturduğumuz ilçe çok küçük hastanede yatak yok kadın doğumcu yok en yakın yer 30 km doktorumsa 100 km uzaklıkta bize. O nedenle endişe ediyor doktor. İnş bi problem yaşamam. Plasenta yukarı çıkarsa rahatlarız dedi aşağıdayken riskliyiz. @immortal canım seni de korkutmak istemem ama uyarayım yine de. Çünkü durumumuz aynı. sende çok çok dikkat et tatlım aman kendini yorma. En ufak bi kanamada (inş olmaz) hemen beklemeden doktorunu ara çok önemliymiş ayrıca ilişki kesinlikle yasak dedi yine.
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen inş sağlıkla hayırla kucağıma alırım bebişimi.
İkili test için kan aldı. 1 hafta sonra belli olacakmis. Ultrasonda ense kalinligi na bakti sorun yok dedim birde yüzde 51 kız dedi) tabi düşük bir ihtimal ama yinede çok sevindi herkes benim için hiç farketmiyor ve hala erkek hissediyorum bidahaki kontrol 1 ay sonra nasıl dayanacsksam ;/ alıştım 10 günde bir görmeye ; (
KızlAr Selam ya koyu sarı bişi geliyo çamaşırıma sizce lekenme bumu doktora gitmem gerekirmi ikizlere bişi olmaz diöi
Çok saol canım korkmuştum baya bi neden diye rahatladım şimdicnm lekelenme koyu kahve yada pembemsi oluyor.Sarı geliyorsa progestandan olabilir.
Canım iltihap olabilir. Bence doktoruna danış canım lekelenme mi iltihap mı normal mi diye.KızlAr Selam ya koyu sarı bişi geliyo çamaşırıma sizce lekenme bumu doktora gitmem gerekirmi ikizlere bişi olmaz diöi
Oyy kuzum demek paşa geliyor; ) Rabbim saglikla dogurmayida nasip etsin insallah.. inşallah testimiz de güzel çıkar.cnm sanırım bana erkek tahmini yapan sendin.Solda duruyo demiştim:) bildin benimkini hadi bakalım darısı seninkine inşallah 2 li testinde iyi çıkar
Sizi o kadar iyi anliyorum bende hep dis mi bos mu diye kafayi yiyodum betam yuksekti kese gorunmedi sonra kese gorundu bebek yok yani o gunler nasil dayanmisim diyorum ama simdi guzel giden bi hamileligim var sukurler olsun sabir ve dua edin Allaha emanet onlar hicbisey olmaz Onun izniyleİyice korkuttunuz hiç dışgebelik geçirmedm bi duşuğum oldu o kadr cumartesi kese görmeye gtcem ama şimdi bu yazılanları okuduktan sonra nasıl cumartesiye kadar strese grmeden durcam
Benim 5900 du gorunmemisti sayilara takilma canim bi hafta sonra yani 22.gun gordumKarından betahcg kaç olunca bakılıyor tam 5.haftalık olcam cumartesi o gün doktorda çağrdı sizce kese gozukurmu dun betama baktrdm 1762 çıkmştı
İltihap olması kötümüdür canımCanım iltihap olabilir. Bence doktoruna danış canım lekelenme mi iltihap mı normal mi diye.
Doktoruna ne zaman gttn kese için 5.haftadamı bende gtcemde kese gozukurmu diyekızlar sabaha karsı bir alt karın ağrısıyla uyanıyorum . gün boyunca da ağrı oluyor. küçük wc ihtiyacıyla uyanıyorum.ve geceleri sabahlara karşı ancak uyuyabiliyorum. yani 04:00 - 05:00 gibi uyuyorum 09:00 da ise sancıyla ve idrara sıkışık olarak uyanıyorum. Mide bulantım yok.Özel bir iştah artışı yada azalması da yok. p tesi doktoruma gittim. kese ve bebek göründü:) minnak, ritmik bir şekilde kıpır kıpırdı. yani kalp atışları görsel olarak izlenebiliyordu ama işitemedik.dayanamayıp yarın ilaç yazması amacıyla belki kalbini de duymak hayaliyle baska bir doktora gideceğim. acıkcası korkuyorum bu ağrının kaynagı nedir diye. ya bebeğime bişiy olduysa
Doktoruna ne zaman gttn kese için 5.haftadamı bende gtcemde kese gozukurmu diye
Ben alttan da baktirdim gorunmemisti canim bi sakincasi olmuyo ama sabirTeşekkür ederm doktora gideceğim gün tam 5 haftalık oluyor eğer karından goremezse alttan baktrsammı zararı olurmu sizce
Teşekkür ederm doktora gideceğim gün tam 5 haftalık oluyor eğer karından goremezse alttan baktrsammı zararı olurmu sizce
Genetiklerine bakılıp en sağlıklı embriyolar transfer edlmişti inşallah sorun çıkmaz yine de insan korkuyor tabiBenim hep alttan muayene ediyor canım bişey olmaz korkma bende yarın kontrole gidicem her cuma bir haftam doluyor iki haftada birde kontrole çağırıyor doktorum bakalım yarın ne olacak inşallah sağlıklıdır bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?