Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

hicbir belirti yok canim degerler guzel kese guzel anca sonraki haftalarda embiyo gorunmuyo
İyice korkuttunuz hiç dışgebelik geçirmedm bi duşuğum oldu o kadr cumartesi kese görmeye gtcem ama şimdi bu yazılanları okuduktan sonra nasıl cumartesiye kadar strese grmeden durcam

Canım dikkat et kendine madem o kadar ciddi olmadı daha uzun süre rapor versin dinlen iyice.

cnm sanırım bana erkek tahmini yapan sendin.Solda duruyo demiştim:) bildin benimkini hadi bakalım darısı seninkine inşallah 2 li testinde iyi çıkar

Karından betahcg kaç olunca bakılıyor tam 5.haftalık olcam cumartesi o gün doktorda çağrdı sizce kese gozukurmu dun betama baktrdm 1762 çıkmştı

cnm sanırım bana erkek tahmini yapan sendin.Solda duruyo demiştim:) bildin benimkini hadi bakalım darısı seninkine inşallah 2 li testinde iyi çıkar
Oyy kuzum demek paşa geliyor; ) Rabbim saglikla dogurmayida nasip etsin insallah.. inşallah testimiz de güzel çıkar.

İyice korkuttunuz hiç dışgebelik geçirmedm bi duşuğum oldu o kadr cumartesi kese görmeye gtcem ama şimdi bu yazılanları okuduktan sonra nasıl cumartesiye kadar strese grmeden durcam
Sizi o kadar iyi anliyorum bende hep dis mi bos mu diye kafayi yiyodum betam yuksekti kese gorunmedi sonra kese gorundu bebek yok yani o gunler nasil dayanmisim diyorum ama simdi guzel giden bi hamileligim var sukurler olsun sabir ve dua edin Allaha emanet onlar hicbisey olmaz Onun izniyle

kızlar sabaha karsı bir alt karın ağrısıyla uyanıyorum . gün boyunca da ağrı oluyor. küçük wc ihtiyacıyla uyanıyorum.ve geceleri sabahlara karşı ancak uyuyabiliyorum. yani 04:00 - 05:00 gibi uyuyorum 09:00 da ise sancıyla ve idrara sıkışık olarak uyanıyorum. Mide bulantım yok.Özel bir iştah artışı yada azalması da yok. p tesi doktoruma gittim. kese ve bebek göründü:) minnak, ritmik bir şekilde kıpır kıpırdı. yani kalp atışları görsel olarak izlenebiliyordu ama işitemedik.dayanamayıp yarın ilaç yazması amacıyla belki kalbini de duymak hayaliyle baska bir doktora gideceğim. acıkcası korkuyorum bu ağrının kaynagı nedir diye. ya bebeğime bişiy olduysa

Doktoruna ne zaman gttn kese için 5.haftadamı bende gtcemde kese gozukurmu diye

Teşekkür ederm doktora gideceğim gün tam 5 haftalık oluyor eğer karından goremezse alttan baktrsammı zararı olurmu sizce

Banda hep alttan bakıyo doktorum 3 aya kadar bi sakıncası yok bebegi daha iyi görüyorlarmış bende 22 sinde gittim ama kalp atışı gözükmedi doktor kac haftalık oldugunuda demedi

Teşekkür ederm doktora gideceğim gün tam 5 haftalık oluyor eğer karından goremezse alttan baktrsammı zararı olurmu sizce

Benim hep alttan muayene ediyor canım bişey olmaz korkma bende yarın kontrole gidicem her cuma bir haftam doluyor iki haftada birde kontrole çağırıyor doktorum bakalım yarın ne olacak inşallah sağlıklıdır bebişim

Genetiklerine bakılıp en sağlıklı embriyolar transfer edlmişti inşallah sorun çıkmaz yine de insan korkuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…