Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Günaydın kızlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı benimde geçen kontrolde bebeğim zor göstermişti kendini doktor kız olabilir demişti uzun uğraşlar sonucu ama net değil diyede belirtmişti. Benimde içimden hep erkek geçiyordu. Dünkü kontrolde gösterdi kendini sonunda bir oğlum olacakmış. Bizim için farketmese de amcaları çok sevindi. Onlar sevinince bende sevindim tabi. Çok şükür bir problemimiz yok. Durumu gayet iyi.
Yeni annelerede tavsiyem kendinize eziyet etmeyin. Hepimiz aynı düşünceleri geçirdik kafamızdan gerçi boş gebelik, dış gebelik, düşük olur mu diye. Kötüyü çekmeyin kendinize güzel şeyler düşünün. Sağlıklı olduklarını, çok güçlü olduklarını ve annelerine zor şartlarda bile tutunabildiklerini düşünün. Bizim bebeklerimizde anneleri gibi mücadeleci olacak. Buna emin olun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Minikkış 2 hftasa bir mi kontrolehodıypsun dororun nerde senin canım

Dünde bizim detaylı ultrasonumuz vardı. İyice tektek her yerini inceledi doktorumuz şükür problem yok dedi. Babamız hepsini kameraya çekti. Sürekli elleri ayakları hareket ediyor eliyle ayaklarını tutuyor:)) dr dedi mutlu bebek hareketleri deriz biz bunlara dedi. Bende çokk sevindim yani halinden memnunmuş. İnşallah sırayla sizde görürsünüz bebişinizi

Teşekkür ederm doktora gideceğim gün tam 5 haftalık oluyor eğer karından goremezse alttan baktrsammı zararı olurmu sizce
Benim ilk kontrolüm 5+4 de göbüştendi dr keseyi gördü ve sonra hiç vajinal kontrol olmadım. Ama vajinal kontroldede sıkıntı olmuyor diye biliyorum.

D
Benim ilk kontrolüm 5+4 de göbüştendi dr keseyi gördü ve sonra hiç vajinal kontrol olmadım. Ama vajinal kontroldede sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Dayanamadm bugun gttm karından goremedi beta 4076 alttan baktı gordu çok minik bir kese var dedi dun gelseydn onuda goremezdk dedi betam ikiz anneleriyle aynı değerlerde bi sonra ki gtmem de varsa ikincisi de çılarmı ortaya bide bi sorum olcak kese varken diğer embriyo tupe gidermi hem Hamiş hemde dış gebe olunur mu başta bu gttğm doktor dış gebelik olabilir dedi

gözun aydin canm saglikla sihatla kucagimiza aliriz inşalh sagligi yerinde olsun gerisi boş aynen cok caba ve emek verdik bizim anneligimiz birazdaha ozel olacakk

saol canm iyiz cok sukur sen nasjlsin ben yemek yedijten sinra midem bulaniyor ara ara bulantilarm gecmisti ama bu sabh bj tuhaf oldumm
iyiyiz bizde allaha sukur. mide bulantisi ben de hic olmadi ama insallah gecer canim.cok gecmis olsun. bebegini hissediyor musun

saol cnm arada kipirdama gibi hissediyom sanki ama tam ihtimal verrmiyom bizimkinjn babasi biraz tembel ogluşumdami tembel acaba
canm ben de garip bi hareketlenme var. elimi koyunca bile hissediyorum. acaba ben psikolojik olarak mi boyle hissediyorum diye esime elini koyduruyorum. hareket ediyo diyo oda :) 2 hafta önden gidiyoruz biz acaba ondan mi ki.

canm ben de garip bi hareketlenme var. elimi koyunca bile hissediyorum. acaba ben psikolojik olarak mi boyle hissediyorum diye esime elini koyduruyorum. hareket ediyo diyo oda :) 2 hafta önden gidiyoruz biz acaba ondan mi ki.
olabilir benimde bir hafta onde gidiyo dedi doktor esimde benim kuruntu ettigimi düşunuyor oynamasini hissetmn erkn diyo

Bi prens geliyor desene sağlıkla hayırla gelsin inş

Kameraya alma fikri süpermiş maşallah miniğe

Tatlım içini ferah tut inş yoktur dış gebelik falan. Ben ilk gebeliğimde 5+4 te doktora gitmiştim kese gözükmüştü ama embriyoyu görememişti dr. Bi ihtimal dış gebelik de olabilir demişti (bu her ihtimale karşı söylenen bir söz) 2 hafta sonra gel bi daha bakalım demişti ve şükür bebişim yanımda şu an, hatta 6.5 yaşında bir prenses darısı başına gülüm

Kizlar dr kontrolum varfi bugun hersey yolunda Maşallah. Bi sorun yok cinsiyetimizde zorda olsa gördük bi oglum varfi nasipse simdide kizimiz olucak Ins. Cok sevindik. Rabbim.hepimizin evladini bagislasin
Prenses geliyor prenseeeeesssss maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…