Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

canm ben de garip bi hareketlenme var. elimi koyunca bile hissediyorum. acaba ben psikolojik olarak mi boyle hissediyorum diye esime elini koyduruyorum. hareket ediyo diyo oda :) 2 hafta önden gidiyoruz biz acaba ondan mi ki.
Neden 2 hafta önden canım? anlamadım ben

İnşallah valla bazı doktorlar varki en olumsuzu aniden yuze soyluyorlar neyseki bir kese gozuktu çok yeni olduğu için minik kese ama buyur haftaya kadar inşallah

Doktoa aoyledım kasıtım var mantar olnasın dedim crınıne jeli kesti hiç bakmadı ıltıhapa fititl zararlı olmazdimi
Canım doktorun bizden çok daha iyi bilir iltihaptan şüphelenmemiş demek ki. Jeli kesmesine rağmen devam ederse yine görüşürsün tatlım. Ben hiç o jelden kullanmadım ama daha önceden progestan hap içmiştim (tüp bebek öncesinde) o zaman bende de kaşıntı olmuştu bırakınca geçmişti o jel de progesteron içerikli bildiğim kadarıyla. Kendini takip et jeli kullanmadığında geçmezse söylersin tekrar doktoruna canım

Kızlar birşey soracağım orgazm olmanın bebeğe zararı var mi biliyor musunuz?
Yanlış bilmiyorsam orgazm sırasında da rahim kasları kasılıyor. Cinsel ilişki kadar sıkıntılı değildir sanırım. Ama cinsel ilişki yasaklandıysa orgazm da olmasa iyi olur bence. Bize doktor cinsel ilişkiyi yasakladı plasenta aşağıda diye. İlişki olmadı ama ister istemez elimde olmadan 2-3 defa orgazm oldu bende (biri rüyada) ben de bebeğime zararı olmuş mudur diye vicdan yaptım korktum doktora sordum pek bişey olmaz gibi konuştu ama sanırım çok da istenen bir durum değil. Ben de artık çok çok dikkat ediyorum orgazm olmasın diye. Tabi cinsel ilişki serbestse o zaman problem yok

İlişki de yasak canım senin gibi istemeden oldu da danışayım dedim saol bilgin için dikkat ederim insan gerçekten vicdan yapıyor dediğin gibi..

kizlar ya bisey soracam akintiniz oluyomu benim oluyor halen bazende yumurta aki gibi geliyor ara ara niye acaba su orgazm isini bende merak etmiştim utanmistim doktora sormaya tabi bizede ilişki yasak sikin kuzlar dısinizi az kaldi

kızlar ben dün 1 deete yakın tere ( şu rokanın amca kızı) olan yeşil ot tan yedim bişiy olur mu?,

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik ama 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... (( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi..

korkma cnm dua et bol bol tutunmuş gibi gözukuyor ama deger tekrardan düşmüş belki biri duttu digeri gitti emin degilim ama sen dua et cnm rabbim yardimcn olsunn

korkma cnm dua et bol bol tutunmuş gibi gözukuyor ama deger tekrardan düşmüş belki biri duttu digeri gitti emin degilim ama sen dua et cnm rabbim yardimcn olsunn
Canım benimde aşılamam da boyle oldu 21 di kanım sonra kan düştü ve zaten kimyasal gebelik mis adet oldum hayırlısı inşallah hakkında eğer 2 t
Canım benimde aşılamam da boyle oldu 21 di kanım sonra kan düştü ve zaten kimyasal gebelik mis adet oldum hayırlısı inşallah hakkında eğer 2 tane konulduysa arkadaşın dediği gibi olabilir..

Umut yok mu, ben umudumu kaybetmek istemiyorm(

umudun herzamn Allah cnm şukret sabret dua et vardir herseyde bi hayir de kendini teselli et Allahin izniyle bişey olmaz insallh nerde yatin tedaviyi yaşn kc cnm bide kacinci gun emriyosu
Tatlim Doktorum Aret kamar, 3. Gun embriyosu, ilk denemem, 35 yasindayim, 1. Kalite cift emriyo.. İnsallah hersey yolunda gider, basindan beri guzel gidiyordu

Bu
Ümidini zaten kaybetme isyan etmiş olursun benim öyle oldu ama 2 transfer olmuşsun belki biri duruyordur biri düşmüştür o bidaha ki kanda belli olur ama üzülme inşallah birşey olmamıştır ..
Bugun tam 4+2 oldu insallah. Kasiklarima igne batiyo gibi oluyo, agri oluyo, ama cok degil... Sık idrara cikiyorum, belirtiler guzel bilmiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…