Neden 2 hafta önden canım? anlamadım bencanm ben de garip bi hareketlenme var. elimi koyunca bile hissediyorum. acaba ben psikolojik olarak mi boyle hissediyorum diye esime elini koyduruyorum. hareket ediyo diyo oda :) 2 hafta önden gidiyoruz biz acaba ondan mi ki.
Doktoa aoyledım kasıtım var mantar olnasın dedim crınıne jeli kesti hiç bakmadı ıltıhapa fititl zararlı olmazdimiİltihapsa fitil verirler canım iltihap istenen bi durum değil
İnşallah valla bazı doktorlar varki en olumsuzu aniden yuze soyluyorlar neyseki bir kese gozuktu çok yeni olduğu için minik kese ama buyur haftaya kadar inşallahTatlım içini ferah tut inş yoktur dış gebelik falan. Ben ilk gebeliğimde 5+4 te doktora gitmiştim kese gözükmüştü ama embriyoyu görememişti dr. Bi ihtimal dış gebelik de olabilir demişti (bu her ihtimale karşı söylenen bir söz) 2 hafta sonra gel bi daha bakalım demişti ve şükür bebişim yanımda şu an, hatta 6.5 yaşında bir prensesdarısı başına gülüm
Canım doktorun bizden çok daha iyi bilir iltihaptan şüphelenmemiş demek ki. Jeli kesmesine rağmen devam ederse yine görüşürsün tatlım. Ben hiç o jelden kullanmadım ama daha önceden progestan hap içmiştim (tüp bebek öncesinde) o zaman bende de kaşıntı olmuştu bırakınca geçmişti o jel de progesteron içerikli bildiğim kadarıyla. Kendini takip et jeli kullanmadığında geçmezse söylersin tekrar doktoruna canımDoktoa aoyledım kasıtım var mantar olnasın dedim crınıne jeli kesti hiç bakmadı ıltıhapa fititl zararlı olmazdimi
Yanlış bilmiyorsam orgazm sırasında da rahim kasları kasılıyor. Cinsel ilişki kadar sıkıntılı değildir sanırım. Ama cinsel ilişki yasaklandıysa orgazm da olmasa iyi olur bence. Bize doktor cinsel ilişkiyi yasakladı plasenta aşağıda diye. İlişki olmadı ama ister istemez elimde olmadan 2-3 defa orgazm oldu bende (biri rüyada) ben de bebeğime zararı olmuş mudur diye vicdan yaptım korktum doktora sordum pek bişey olmaz gibi konuştu ama sanırım çok da istenen bir durum değil. Ben de artık çok çok dikkat ediyorum orgazm olmasın diye. Tabi cinsel ilişki serbestse o zaman problem yokKızlar birşey soracağım orgazm olmanın bebeğe zararı var mi biliyor musunuz?
İlişki de yasak canım senin gibi istemeden oldu da danışayım dedim saol bilgin için dikkat ederim insan gerçekten vicdan yapıyor dediğin gibi..Yanlış bilmiyorsam orgazm sırasında da rahim kasları kasılıyor. Cinsel ilişki kadar sıkıntılı değildir sanırım. Ama cinsel ilişki yasaklandıysa orgazm da olmasa iyi olur bence. Bize doktor cinsel ilişkiyi yasakladı plasenta aşağıda diye. İlişki olmadı ama ister istemez elimde olmadan 2-3 defa orgazm oldu bende (biri rüyada) ben de bebeğime zararı olmuş mudur diye vicdan yaptım korktum doktora sordum pek bişey olmaz gibi konuştu ama sanırım çok da istenen bir durum değil. Ben de artık çok çok dikkat ediyorum orgazm olmasın diye. Tabi cinsel ilişki serbestse o zaman problem yok
korkma cnm dua et bol bol tutunmuş gibi gözukuyor ama deger tekrardan düşmüş belki biri duttu digeri gitti emin degilim ama sen dua et cnm rabbim yardimcn olsunnKızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik ama 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı....(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi..
Cnm sen de dua et benim icin, inşallah dediğin gibidir.. Cevap verdigin için cok tesekkur ederim,korkma cnm dua et bol bol tutunmuş gibi gözukuyor ama deger tekrardan düşmüş belki biri duttu digeri gitti emin degilim ama sen dua et cnm rabbim yardimcn olsunn
Canım benimde aşılamam da boyle oldu 21 di kanım sonra kan düştü ve zaten kimyasal gebelik mis adet oldum hayırlısı inşallah hakkında eğer 2 tkorkma cnm dua et bol bol tutunmuş gibi gözukuyor ama deger tekrardan düşmüş belki biri duttu digeri gitti emin degilim ama sen dua et cnm rabbim yardimcn olsunn
Canım benimde aşılamam da boyle oldu 21 di kanım sonra kan düştü ve zaten kimyasal gebelik mis adet oldum hayırlısı inşallah hakkında eğer 2 tane konulduysa arkadaşın dediği gibi olabilir..Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik ama 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı....(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi..
Canım benimde aşılamam da boyle oldu 21 di kanım sonra kan düştü ve zaten kimyasal gebelik mis adet oldum hayırlısı inşallah hakkında eğer 2 t
Canım benimde aşılamam da boyle oldu 21 di kanım sonra kan düştü ve zaten kimyasal gebelik mis adet oldum hayırlısı inşallah hakkında eğer 2 tane konulduysa arkadaşın dediği gibi olabilir..
umudun herzamn Allah cnm şukret sabret dua et vardir herseyde bi hayir de kendini teselli et Allahin izniyle bişey olmaz insallh nerde yatin tedaviyi yaşn kc cnm bide kacinci gun emriyosuUmut yok mu, ben umudumu kaybetmek istemiyorm(
Ümidini zaten kaybetme isyan etmiş olursun benim öyle oldu ama 2 transfer olmuşsun belki biri duruyordur biri düşmüştür o bidaha ki kanda belli olur ama üzülme inşallah birşey olmamıştır ..Umut yok mu, ben umudumu kaybetmek istemiyorm(
Tatlim Doktorum Aret kamar, 3. Gun embriyosu, ilk denemem, 35 yasindayim, 1. Kalite cift emriyo.. İnsallah hersey yolunda gider, basindan beri guzel gidiyorduumudun herzamn Allah cnm şukret sabret dua et vardir herseyde bi hayir de kendini teselli et Allahin izniyle bişey olmaz insallh nerde yatin tedaviyi yaşn kc cnm bide kacinci gun emriyosu
Bugun tam 4+2 oldu insallah. Kasiklarima igne batiyo gibi oluyo, agri oluyo, ama cok degil... Sık idrara cikiyorum, belirtiler guzel bilmiyorum ki...Ümidini zaten kaybetme isyan etmiş olursun benim öyle oldu ama 2 transfer olmuşsun belki biri duruyordur biri düşmüştür o bidaha ki kanda belli olur ama üzülme inşallah birşey olmamıştır ..
Bilmiyorum ki canım bidaha ne zaman gideceksin kontroleBu
Bugun tam 4+2 oldu insallah. Kasiklarima igne batiyo gibi oluyo, agri oluyo, ama cok degil... Sık idrara cikiyorum, belirtiler guzel bilmiyorum ki...
Yarin sabah kan testi yaptirip doktorla goruscem cnm, haber veririm size son durumuBilmiyorum ki canım bidaha ne zaman gideceksin kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?