- 21 Aralık 2015
- 30
- 20
- 3
- 31
İyi haber bekliyorum canım inşallahYarin sabah kan testi yaptirip doktorla goruscem cnm, haber veririm size son durumu
mesela canm şoýle ornek vereyim. son adet terihine gore 18 haftalik. ama ultrasonda doktor 20 haftalik diyorNeden 2 hafta önden canım? anlamadım ben
Bende yaptrmıştm rahim de polip yapışıklık varsa onlar gideriliyor bide yaptrmşken rahme çizik attır ben attırdm şuan hamileym çizik attırırsan rahim kendini yeniliyor bebek tutunmasıda daha kolaylaşıyorKizlar benim ilk denemem 1.kalite 5.gun olmasina ragmen tutmadi sizce neden histereskopi yapilacak korkuyorum bseymi var acaba diye sizce normalmi tutmamasi
Bize ilk dönem transfer sonrasından test gününe kadar yeşilnane ve maydanoz yasaklanmıştı test pozitif çıkınca kese için ilk kontrole gittiğimde artık serbest demişlerdi. Tere yasak falan demediler hiç ama bence hiçbir gıdayı özellikle böyle otları vs yerken çok abartmamak ölçülü yemek en güzeli özellikle de ilk haftalarda, bu benim şahsi fikrim. Sanırım sen tereye aşermişsin canım 1 demet maşallah kızkızlar ben dün 1 deete yakın tere ( şu rokanın amca kızı) olan yeşil ot tan yedim bişiy olur mu?,
Tatlım kimyasal gebelik olmuş olabilir ama inş değildir değerin yükselir inş. 64 çıkanla 24 çıkanı aynı hastanede mi farklı yerlerde mi baktırdın canım? Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşKızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik ama 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı....(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi..
Bunun bi nedeni varmıymış canım?mesela canm şoýle ornek vereyim. son adet terihine gore 18 haftalik. ama ultrasonda doktor 20 haftalik diyor
Evet hayatim, ayni hastaneTatlım kimyasal gebelik olmuş olabilir ama inş değildir değerin yükselir inş. 64 çıkanla 24 çıkanı aynı hastanede mi farklı yerlerde mi baktırdın canım? Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inş
Tatlım iyi bi dr bulman çok iyi olur. Şeker ve tansiyonun istenilen sınırlarda giderse ve sıkı takip olursan normal sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım. Endişe etme dikkat et doktorunun önerilerine uy kesinlikle tatlum. Yarın kalp atışı duyarsın inş. Belirtilere hiç takılma. Benim ilk gebeliğimde hiç belirtim olmadı sadece 3-4 aylıktan sonra bel ağrılarım ve aşırı uyku halim oldu. Bu gebeliğimde ise 8 haftalıkken belirtim başladı uyku hali idrara sık çıkma ve bulantı oldu bulantı 3 hafta sürüp geçti uyku hali de azaldı sadece sık idrara çıkma gece idrara çıkma devam ediyor başka belirtim yok tatlım yani diyeceğim belirtiye hiç takılma hamileliğinin keyfini çıkar canımkızlar 7 haftama girdim ama hala bir belirti yok. hem şeker hastasıyım hem de tansiyon. gecen hafta doktoruma gittim erşey yolunda dedi. ama şeker hastalıgıman dolayı endişelerini belirtti. bende tırstımbirde kese ve embriyo görünüyor dedi kalp atısı için erken ama görsel olarak ritmik kıpırtı var dedi. beni haftaya cağardı ama ben sabredemeyeceğim yarın için medikalparktan randevu aldım sanırım benim durumunda gebelerin takibini arda lembet gibi sorunlu gebelik alanında ihtisası olan doktorlar bakıyor. ben kap atışlarına odaklandım sizce yarın kalp atışlarını duyabilir miyim? birde mehtap yazıcıoğlu hakkında bilgisi olan var mı..
yok tövbe yemem daha:)Bize ilk dönem transfer sonrasından test gününe kadar yeşilnane ve maydanoz yasaklanmıştı test pozitif çıkınca kese için ilk kontrole gittiğimde artık serbest demişlerdi. Tere yasak falan demediler hiç ama bence hiçbir gıdayı özellikle böyle otları vs yerken çok abartmamak ölçülü yemek en güzeli özellikle de ilk haftalarda, bu benim şahsi fikrim. Sanırım sen tereye aşermişsin canım 1 demet maşallah kız
teşekkür ederimm.. kaygılarımla basedebilsem keske...Tatlım iyi bi dr bulman çok iyi olur. Şeker ve tansiyonun istenilen sınırlarda giderse ve sıkı takip olursan normal sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım. Endişe etme dikkat et doktorunun önerilerine uy kesinlikle tatlum. Yarın kalp atışı duyarsın inş. Belirtilere hiç takılma. Benim ilk gebeliğimde hiç belirtim olmadı sadece 3-4 aylıktan sonra bel ağrılarım ve aşırı uyku halim oldu. Bu gebeliğimde ise 8 haftalıkken belirtim başladı uyku hali idrara sık çıkma ve bulantı oldu bulantı 3 hafta sürüp geçti uyku hali de azaldı sadece sık idrara çıkma gece idrara çıkma devam ediyor başka belirtim yok tatlım yani diyeceğim belirtiye hiç takılma hamileliğinin keyfini çıkar canım
Saol canm hepimiz insgozun aydin canm saglikla sihatle kucagina aliriz insalhh
Prenses geliyor prenseeeeesssssmaşallah
Evet hayatim, ayni hastane
Canım üzülme diyeceğim ama elinde değil kotu düşünme inşallah hayırlı sonuçlarını alac Az sabah dua ediyorum sana Rabbim yüzüne baksın inşallah çabalarının karşılığını versin .amin.
:) Canım naptın iyi sonuç inşallahCanimsin, Allahrazi olsun ...kotu dusunmuyorum bu gece iyi dusuncem iyiligi cagircam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?