- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
gozun aydin canimKızlar nasılsınız bugün idrar testi yaptın sırf iki cizgiyi görmek ici. Ve gördüm çok şükür hep tek ti ilk defa çift :)
gozun aydin canim
Saol canım :) senin ne kadar lik oldugozun aydin canim
Hayirli ugurlu olsn insKızlar nasılsınız bugün idrar testi yaptın sırf iki cizgiyi görmek ici. Ve gördüm çok şükür hep tek ti ilk defa çift :)
Amin canım inşallah hayırlısı ile kucagimiza alırız ben daha ocak 4 nde ilk ultrasona girecemHayirli ugurlu olsn ins
Merak ediyorum seni ne oldu canımCanimsin, Allahrazi olsun ...kotu dusunmuyorum bu gece iyi dusuncem iyiligi cagircam :)
Kimyasal gebelik.. Degerim 4 tu bugun.Merak ediyorum seni ne oldu canım
Kimyasal gebelik.. Degerim 4 tu bugun.
Şimdi sıkıldıkça evde izliyoruz:)Kameraya alma fikri süpermişmaşallah miniğe
Ben girdim geçen hafta cnmKizlarrr detayli ultrasyona giren varmi aramizda nisan 01 hic sesin cikmiyo ikizler nasil canm
Ama erken cnm daha ben 19. Haftada hissetmeye başladım. PıtırcığımızıBide kizlar bebislerinizin ölcumleri nedir benimki 16 hafta 152 dedi de düşük geldi bana ama. Sizlerde durum nedir. Zaten hissedemiyorumda daha of of
Canim nasil oluyo ben unuttum ilk gebeligimde nasildi hic hatrlamiyorum bana resim vermedier heralde sadece bi rapor vermişlerdi sanki bobreklere falan bakildigini hatirliyorumBen girdim geçen hafta cnm
Ay ne bilim canim ya endiseliyimAma erken cnm daha ben 19. Haftada hissetmeye başladım. Pıtırcığımızı
benim 4 ay biteck carşamba gunu insallhSaol canım :) senin ne kadar lik oldu
O senin cinsiyet öğren me zamanin gelmiş ben daha ilk ultrason ma girecem ama kan değerim gore 1 buçuk aylık tam belli değilbenim 4 ay biteck carşamba gunu insallh
benimki 12 haftalikken belli oldu 2li tarama testi yaptigimizda dojtorum yuzde 60erkek dedi ve erkek bizimkiO senin cinsiyet öğren me zamanin gelmiş ben daha ilk ultrason ma girecem ama kan değerim gore 1 buçuk aylık tam belli değil
Cnm tek tek eline koluna bacaklarına böbreklerine kalbine beynine bütün organlarını kontrol etti. Bburun çene göz kulak. 20 dakikaya yakın sürdü. Sonrada rapor verdi birde foto verdi bir kaç tane. Ama eşime söyledim bütün kontrolü kameraya çekti telefonla. Şükür bir sıkıntı yok dedi. İlk kez bebişimizin 4 boyutlu henüz tam net olmayan yüzünü ellerini gördük.Canim nasil oluyo ben unuttum ilk gebeligimde nasildi hic hatrlamiyorum bana resim vermedier heralde sadece bi rapor vermişlerdi sanki bobreklere falan bakildigini hatirliyorum
Ben 16-17. Haftalarda ufak tefek hissettiklerimi şimdi anlıyorumki bebişmiş ama ben gaz sanıyormuşum:)Ay ne bilim canim ya endiseliyimoglumda bu aylarda hissediyodum . ins bende hissederim bir an once
Tatlım 4 boyutlu fotosunu koysan buraya baksak miniğineCnm tek tek eline koluna bacaklarına böbreklerine kalbine beynine bütün organlarını kontrol etti. Bburun çene göz kulak. 20 dakikaya yakın sürdü. Sonrada rapor verdi birde foto verdi bir kaç tane. Ama eşime söyledim bütün kontrolü kameraya çekti telefonla. Şükür bir sıkıntı yok dedi. İlk kez bebişimizin 4 boyutlu henüz tam net olmayan yüzünü ellerini gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?