Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar benim ilk prensesimin ismi Ada. Şimdi 2. Prenses geliyor ama biz ne isim koyalım bi türlü karar veremedik. Bir an önce ismine karar verip ismiyle sevesim var onu. Ela, Ece, Ecem aklımızdan geçen isimler. Masal ismi benim hoşuma gitti eşim beğenmedi ama. Sizden ricam başka isim önerileri olan var mı? Düşündüğümüz isimlerden hangisi daha hoş? Aslında henüz içimize tam anlamıyla sinen bir isim olmadı. Önerilerinizi merakla bekliyorum. Bu arada Ada ile uyması gerekmez

herkese güzel bir hafta diliyorum. kızlar. dr.um benden tetkik istedi. hemogram değerlerime göre kansızlık cıktı.elevit iç dedi.idrarda bakteri cıktı. şaşırdım. çünkü hiç sistit şikayetim yoktu? sadece crinone gel den sonra 15-20 dakka yürüdükten sonra azıcık idrar kaçırmak gibi bi ıslaklık olusuyordu. ben de jelin atıkları nem yapıyo diye düşünüyordum. sanırım ufak ufak idrar kaçırıyor olmalıyım ki bu bakteri sonucu cıktı. birde hep alt karnım ağrıyordu....
doktor cok önemli bu konu. fetüse zarar verir.dedi hemen önlem alacağım.sizlerinde bilgisi olsun istedim.

Tatlım 4 boyutlu fotosunu koysan buraya baksak miniğine
Cnm koymasam daha iyi henüz çok çirkin teyzeleri az daha büyüsün muhtemel dayanamayıp birdaha detaylı girecem ozaman koyayım. Birde enteresan benim kendi doktorum 3 aylıkken 3 boyutlu bakmıştı daha net goruntu almıştı bu hiç net yakalayamadı neden acaba birde birton para bayıldık

Cnm bence klasik isimlerden vazgeçme derim. Ben isim konusunda klasikçiyim çünkü. Kızımız olsaydı ilk niyetim elifti, sonra zeynep. Hatice, hem anlamlarıda güzel . Elif malum doğrulugu dürüstlüğü dimdik olmayı temsil eder. Bende dik biriyim genelde olaya göre eğilip bükülmem. Zeynep babasının süsü kıymetli mücevheri diye biliyorum. Oda harika. Birde hatice varki hz hatice annemiz ona dair bir kitap okumuştum ve ne kadar güzel huyların aglakın temsilcisi oldugu ve efendimize yıllarca nasıl yol arkadaslıgı yaptıgıdırki her müslümanın bilmesi gerektiğine inanırım. İnsallah bende efendimizin isimlerinden biri olan Ahmet i koymayı düşünüyorum. Evlatlarımıza hayırlı isim koymak vazifemiz diye düşünüyorum. Heleki bizim gibi zor bulanlar için daha mühim derim ben .

Maşallah masallah canim Sorun yok ya cok guzel .bizlerde bi kaygisiz olsaydik sagliklarindan iyice . ne kadar verdiniz canm detayli.ultrasyona

Canim bizde zeynep eylul diye dusunuyoruz ama kesin degil tam . zehra olabilir ayse cok karar veremedik daha bakiyoruz . zülal de seviyorum filri olan arkadaslar soylerse sevinrim.bende

Maşallah masallah canim Sorun yok ya cok guzel .bizlerde bi kaygisiz olsaydik sagliklarindan iyice . ne kadar verdiniz canm detayli.ultrasyona

Kizlar sorun yok dedim neden oldu bilmiyorum lekelenmem oldu. Doktora gittim sabah kostur kostur.proluton igne yaptirdim. yarin ytacam artik

kizlar bogazim yaniyor ya midemden bogaza kadar asit geliyor sanki ne yapabilirim bisewyde yiyemiyom
canım rennie duo kullanacaksın. kahvaltıdan 10 dakka önce 1 çorba kasıgı iç. kahvaltıdan sonra herhangi bir ilaç içiyorsan önce o ilaçlarını iç. yaklasık 45 dakka sonra bu rennie duodan bir ölçek iç. bi süre bişiy içme yeme.(1 saat kadar. )bu şekilde diğer öğünlerde de bu şurubu kullanabilirsin. muhtemelen midende asit üretim dengesizliği var. bu tip antasitler; yani gaviscon - rennie - rennie duo..... baska ilaçların etkisini ve emilimini azalttıgı için aynı anda içmemeye calış.gecmiş olsun

saol cnm ya ama doktota solemeden kullanabilirmiyim acaba biliyosun hepimiz cok dikkat etmeye calisiyoruz en ufak seye

Kizlar sorun yok dedim neden oldu bilmiyorum lekelenmem oldu. Doktora gittim sabah kostur kostur.proluton igne yaptirdim. yarin ytacam artik
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine yat uzan dinlen iş güç görme bir süre. İnş tekrarlamaz. Bu arada kan uyuşmazlığı yok dimi sizde? Çünkü onda extra bi iğne daha yapılıyor. Dr neden lekelenme olmuş dedi?

kizlar bogazim yaniyor ya midemden bogaza kadar asit geliyor sanki ne yapabilirim bisewyde yiyemiyom
Anlattığın şey reflü canım. Ekşi acı baharatlı yağlı kızartma vs şikayetini artıran şeylerden uzak dur canım asitli içecek içme az az sık sık ye. Çay kahve azalt yemek yiyince hemen uzanma yatma yemekten sonra 2-3 saat geçsin. 2 yastıkla yada yüksek yastıkla yat. Giydiklerin karnını sıkmasın. Bunlar iyi gelir süt iç iyi gelebilir ayrıca doktora gidersen reflü için gebelerin içebildiği ilaç ve şuruplar var gerek görürse ondan verir sana. Bende ilk gebeliğimde olmuştu şurup vermişti doktor şükür 10 gün içinde geçmişti. Benim de 1-2 gündür midem ağrıyor ama çok değil şimdilik ve kısa sürüyor

saol cnm 9 ocakta kontrolum var ozamN gittigimde soyleyeyim diyorum ama cok gecmi olur acaba ilac ta kullanmak istemiyorum bilmiyorm ne yapacagimi herseyden korkar oldum

Valla kizlar sahsen ben farenjit oldum hayatimda hic boyle hasta olmamistim hala bogazim agriyo sesim.kisik .dr antibiotik yazdi 1 tane kullandim korktum valla. Cocukda hergun krese gidiyor iyilesemedi gitti bizede geciyo.kizamkcik asimda yok Allah korusun paranoyaya bağladım iyice.sag salim atlatsaydik hamileligi.

aman dikkat et cnm valla biz ustune düstukce miknatis gibi cekiyoz herseyi ya Allah korusunnn

Kizlar bendeki problem soyle basladi. Gozumde kanlanma oldu ve gecmedi. Sonra yakin bir goz doktoru arkadasa sorduk tek tek sumu bumu derken hepsine yok dedim. Sonunda kan sulandirici aliyonmu dedi evet dedim. Dozu fazla gelmistir git konus doktorunla ayarlasin yeniden dedi.bendeki kan tahlil sonucunda faktor v leiden homozigot normal ve faktor 2 homozigot normal cikmisti tup bebekten once. Tup bebek dr um 9. Hafta igneyi kes demisti 0,2 hibor 3500 luk. Bende birkac arkadasim var igneyi kesince bebegini kaybeden allah korusun. Kesmedim igneyi. Sonra yeni dra gecince anlattim zarari olmaz kullan sen dedi. Hematologa gideyim dedim. Gerek yok dedi. Olay boyleydi. Dr umu aradim gozumden bahsettim hematologa git dedi. Ertesi gun kananmam oldu.hematologda sonuc cikti ama normal kullanmana gerek yok gibi dedi ama pek yuzeysel geldi bana. Dedim hocam bakin bu tup bebek 6 yil sonra buldum. Bu yuzden bebegini kaybedenler var dedim. Ozaman kadin dogumcunla gorus dedi. Kaldim ortada. Simdi hematologla gorusup baska birine daha gosterecem sonucumu. Internette homozigot olanlar riskli diyor. Drlar igneyi kes diyor anlamadim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…