Danışıp kullanmak en doğrusu tatlım. Ama eğer çok şiddetliyse arayıp telefonla danış istersen. Bu arada benim de kontrolüm 9unda.. iple çekiyorum o günüsaol cnm 9 ocakta kontrolum var ozamN gittigimde soyleyeyim diyorum ama cok gecmi olur acaba ilac ta kullanmak istemiyorum bilmiyorm ne yapacagimi herseyden korkar oldum
Kızamıkçık geçirmemiş misin canım? Benim testlerde geçirmiş olduğum çıktı. Ama sen endişe etme gönlünü ferah tut inş hiçbir şey olmayacakValla kizlar sahsen ben farenjit oldum hayatimda hic boyle hasta olmamistim hala bogazim agriyo sesim.kisik .dr antibiotik yazdi 1 tane kullandim korktum valla. Cocukda hergun krese gidiyor iyilesemedi gitti bizede geciyo.kizamkcik asimda yok Allah korusun paranoyaya bağladım iyice.sag salim atlatsaydik hamileligi.
Tatlım işinde uzman ve senin içini rahatlatacak bir doktorla görüşsen iyi olur inş bu lekelenme ilk ve sondurKizlar bendeki problem soyle basladi. Gozumde kanlanma oldu ve gecmedi. Sonra yakin bir goz doktoru arkadasa sorduk tek tek sumu bumu derken hepsine yok dedim. Sonunda kan sulandirici aliyonmu dedi evet dedim. Dozu fazla gelmistir git konus doktorunla ayarlasin yeniden dedi.bendeki kan tahlil sonucunda faktor v leiden homozigot normal ve faktor 2 homozigot normal cikmisti tup bebekten once. Tup bebek dr um 9. Hafta igneyi kes demisti 0,2 hibor 3500 luk. Bende birkac arkadasim var igneyi kesince bebegini kaybeden allah korusun. Kesmedim igneyi. Sonra yeni dra gecince anlattim zarari olmaz kullan sen dedi. Hematologa gideyim dedim. Gerek yok dedi. Olay boyleydi. Dr umu aradim gozumden bahsettim hematologa git dedi. Ertesi gun kananmam oldu.hematologda sonuc cikti ama normal kullanmana gerek yok gibi dedi ama pek yuzeysel geldi bana. Dedim hocam bakin bu tup bebek 6 yil sonra buldum. Bu yuzden bebegini kaybedenler var dedim. Ozaman kadin dogumcunla gorus dedi. Kaldim ortada. Simdi hematologla gorusup baska birine daha gosterecem sonucumu. Internette homozigot olanlar riskli diyor. Drlar igneyi kes diyor anlamadim yani.
Yok canim gecirmemisim ilk hamileligim oncesinde testte cikti. Yaptırmadım ihmal ettimKızamıkçık geçirmemiş misin canım? Benim testlerde geçirmiş olduğum çıktı. Ama sen endişe etme gönlünü ferah tut inş hiçbir şey olmayacaktatlım bu arada antibiyotiğini yarıda kesmeseymişsin keşke
Aynen canm ya aminnaman dikkat et cnm valla biz ustune düstukce miknatis gibi cekiyoz herseyi ya Allah korusunnn
Doktorla görüşsen endişeni söylesen eğer uygun görürse b grubu bi antibiyotiğe geçer canımYok canim gecirmemisim ilk hamileligim oncesinde testte cikti. Yaptırmadım ihmal ettimins canm ya valla ilacin grubu C mis yani hamileler ucin yinede riskli .Korktum bebek icin bisey olur diye . Allahm evlatlarimizi korusun
gozun aydin canm rabb im tamammina erdirsinnKızlar bugün ultrasonda gördüm bebisimi kalbinde atıyor çok güzel bi duygu :) 5 hafta 5 günlük olmuş
Ne bilim canim ya atlattim gibi daha iyiyim. Ins bi daha gerek.kalmaz.sen nasilsin bebis nasilDoktorla görüşsen endişeni söylesen eğer uygun görürse b grubu bi antibiyotiğe geçer canım
Saol canım amin cümlemizin inşallah :)gozun aydin canm rabb im tamammina erdirsinn
Biz de iyiyiz şükür canım. Kanama tekrarlamadı şükürNe bilim canim ya atlattim gibi daha iyiyim. Ins bi daha gerek.kalmaz.sen nasilsin bebis nasil
Harikaaaa. Banada bulalım. Oğlan olursa Demir dedik ama kızda kalakaldık.Kızlar prensesimizin adını MASAL koymaya karar verdik. Aşkımızın MASALı
Valla canım benim içime oğlan doğduğu için ve tesadüfler sonucu aslında oğlan olursa rüzgar koymayı düşünüyorduk kız için hiç düşünmemiştik. Kız olduğunu öğrenince çok kararsız kaldık ece ela ecem bunları düşündük içimize sinmedi. Sonra ben masal ismini buldum çok beğendim. İlk kızımın ismi ada, hoşuna giderse onu da düşünebilirsin yada melek bade gül su bunlar sana önerebileceğim aklıma gelen isimlerHarikaaaa. Banada bulalım. Oğlan olursa Demir dedik ama kızda kalakaldık.
Hosgelsin masal bebek o zamanKızlar prensesimizin adını MASAL koymaya karar verdik. Aşkımızın MASALı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?