Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

saol cnm 9 ocakta kontrolum var ozamN gittigimde soyleyeyim diyorum ama cok gecmi olur acaba ilac ta kullanmak istemiyorum bilmiyorm ne yapacagimi herseyden korkar oldum
Danışıp kullanmak en doğrusu tatlım. Ama eğer çok şiddetliyse arayıp telefonla danış istersen. Bu arada benim de kontrolüm 9unda.. iple çekiyorum o günü inş hayırlı haberler alırız

Kızamıkçık geçirmemiş misin canım? Benim testlerde geçirmiş olduğum çıktı. Ama sen endişe etme gönlünü ferah tut inş hiçbir şey olmayacak tatlım bu arada antibiyotiğini yarıda kesmeseymişsin keşke

Tatlım işinde uzman ve senin içini rahatlatacak bir doktorla görüşsen iyi olur inş bu lekelenme ilk ve sondur

Yok canim gecirmemisim ilk hamileligim oncesinde testte cikti. Yaptırmadım ihmal ettim ins canm ya valla ilacin grubu C mis yani hamileler ucin yinede riskli .Korktum bebek icin bisey olur diye . Allahm evlatlarimizi korusun

Yok canim gecirmemisim ilk hamileligim oncesinde testte cikti. Yaptırmadım ihmal ettim ins canm ya valla ilacin grubu C mis yani hamileler ucin yinede riskli .Korktum bebek icin bisey olur diye . Allahm evlatlarimizi korusun
Doktorla görüşsen endişeni söylesen eğer uygun görürse b grubu bi antibiyotiğe geçer canım

Harikaaaa. Banada bulalım. Oğlan olursa Demir dedik ama kızda kalakaldık.
Valla canım benim içime oğlan doğduğu için ve tesadüfler sonucu aslında oğlan olursa rüzgar koymayı düşünüyorduk kız için hiç düşünmemiştik. Kız olduğunu öğrenince çok kararsız kaldık ece ela ecem bunları düşündük içimize sinmedi. Sonra ben masal ismini buldum çok beğendim. İlk kızımın ismi ada, hoşuna giderse onu da düşünebilirsin yada melek bade gül su bunlar sana önerebileceğim aklıma gelen isimler

Mutlu musmutlu huzurlu neşeli yıllar dilerim kızlar tabiki bebişlerimizle. Allahıma şükürler olsun 2016 hediyesiyle geliyor bizlere inş isteyen herkese de nasip eder Allahım

Bende isim.konusunda kararsizim zehra zeynep zülal ayse ve eylül dusunuyoruz bakalim. Zaman cabuk geciyo kizlar . daha ben hicbisey almadim sizler biseyler aldinizmi yatak olarak nasil bisey dusunuyorsunuz.bana da fikir verin ben sanki park yatak alicam kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…