- 21 Aralık 2015
- 30
- 20
- 3
- 31
Bu isimler içinde en güzeli zeynep ve eylül bence. Ben daha hamile kalmadan 1 zıbın 1 ayakkabı almıştım hamilelik sonrası 3-4 tane yelek ördük komşum ve ben (aslında oyalanma amaçlıydı) ben 7 ay dolana kadar eşya yada giysi almayı pek düşünmüyorum ilk kızımda da son 1-2 ayda almıştık. Belki o zamana kadar çoook beğendiğim bişey olursa onu alırım sadece. Yatak olarak park yatak 3-4 yaşına kadar kullanım için pratik oluyor hafif yer yada oda değiştirmek açısından kolay oluyor ama oda ve yatak yeri sabit olacaksa sonradan büyük yatağa dönüşebilen mobilya şeklinde yatak daha güzel. Ben yer değiştirebilme açısından ve odada yer küçük oldığundan pratik kullanım için park yatak alırım muhtemelen ilk kızımdaki gibi.Bende isim.konusunda kararsizim zehra zeynep zülal ayse ve eylül dusunuyoruz bakalim. Zaman cabuk geciyo kizlar . daha ben hicbisey almadimsizler biseyler aldinizmi yatak olarak nasil bisey dusunuyorsunuz.bana da fikir verin ben sanki park yatak alicam kararsizim
Topazlama ne canım? ben anlamadım ne sormak istediğiniKızlar benim bu topazlama mi ne var ya ikisi de negatif çıkmış bi sorun olur nu
Oglumun odasi var simdilik bende park yatak dusunucem heralde sabirsizlaniyorum cici elbiseler icin ama biraz daha bekliyeyimBu isimler içinde en güzeli zeynep ve eylül bence. Ben daha hamile kalmadan 1 zıbın 1 ayakkabı almıştım hamilelik sonrası 3-4 tane yelek ördük komşum ve ben (aslında oyalanma amaçlıydı) ben 7 ay dolana kadar eşya yada giysi almayı pek düşünmüyorum ilk kızımda da son 1-2 ayda almıştık. Belki o zamana kadar çoook beğendiğim bişey olursa onu alırım sadece. Yatak olarak park yatak 3-4 yaşına kadar kullanım için pratik oluyor hafif yer yada oda değiştirmek açısından kolay oluyor ama oda ve yatak yeri sabit olacaksa sonradan büyük yatağa dönüşebilen mobilya şeklinde yatak daha güzel. Ben yer değiştirebilme açısından ve odada yer küçük oldığundan pratik kullanım için park yatak alırım muhtemelen ilk kızımdaki gibi.
Canım i bende dekizlar sag tarafimda kasiklarim agriyor sanci gibi atip atip diruyor niye acaba
CAnim o bende de oluyor benin bebek sağ tarafta bebek gelişiyor mus kese de buyuyor o yüzden ağrı oluyormuş bir sorun yok yani :)kizlar sag tarafimda kasiklarim agriyor sanci gibi atip atip diruyor niye acaba
Canım sokak kedilerin de bi enfeksiyonmus onlardan bize geçip bebeğe zarar veriyormus test yaptılar da doktora sordum dedi kedilerden uzak dur bi sıkıntı yok dediTopazlama ne canım? ben anlamadım ne sormak istediğini
Canım 85. Sayfada bi arkadaş daha sormuştu orada yorumum var istersen bi oku onu tatlımkizlar utanarak bisey sormk istiyorum ilk gebeligim iliski ile bi bilgim pek yok doktorum iliskiyi yasaklamisti ama orgazm konusunda bisey soyleyemdm utandm sizce sikintj olurmu bebegime tekrar kusura bakmayin eminim hepimiz eşlerimizi tutamiyoruz dur ortak derlerimizdn biri
Canim ya bildirim gelmeyince bende kimseden ses yok diyodum masallh epeyidir uzak kalmisim butn mesajlari simdi bitirebldim ben de iyiyim coksukur bugunume sukur diyeyim bebislerimde iyiler birinn suyu oburune gore biraz azmis dr takip edicem dedi arada bi kahverengi akinti geliyo ona artik alistm ayin 11 inde ayrintili ultrasona gidicem insallh sagliklari da yerindedir bebeklerimin isine de devam et dedi yatmani gerektrcek bi durum yok dedi bende durum boyle canlarKizlarrr detayli ultrasyona giren varmi aramizda nisan 01 hic sesin cikmiyo ikizler nasil canm
İdrara cok sikisinca benimde oyle oluyo canim ozellikle sabah kalktgimda idrr tahlilim normal cikti sanirim bu durum olagan bisey baskidan oluyomrb kizlar bend ecumaya kontrole gidecm bu sabh kasiklarimda agriylan uyandm dün gece banyo ettim ondanmi agridi bilmiyorum idrar yapar ken agriyor yaptiktan sonra geciyor üsutmüş olamam cunku hem dogal gaz hem soba yakiyorum dikkat etmetye calisiyormbelki bebek baski yapiyodur ama emin degilimm sizler nasilsiniz
Canım idrar yolu iltihanına uyuyor söylediğin. Bence en kısa zamanda idrar testi yaptır.mrb kizlar bend ecumaya kontrole gidecm bu sabh kasiklarimda agriylan uyandm dün gece banyo ettim ondanmi agridi bilmiyorum idrar yapar ken agriyor yaptiktan sonra geciyor üsutmüş olamam cunku hem dogal gaz hem soba yakiyorum dikkat etmetye calisiyormbelki bebek baski yapiyodur ama emin degilimm sizler nasilsiniz
Ins canim yerindedir Allahin izniyle . detayli ultrasyonda bebislerinin resminide alirsin .sağ salim dogsunlar uns . epeyden beri yoksun merak ettik yaz arada arkadasimCanim ya bildirim gelmeyince bende kimseden ses yok diyodum masallh epeyidir uzak kalmisim butn mesajlari simdi bitirebldim ben de iyiyim coksukur bugunume sukur diyeyim bebislerimde iyiler birinn suyu oburune gore biraz azmis dr takip edicem dedi arada bi kahverengi akinti geliyo ona artik alistm ayin 11 inde ayrintili ultrasona gidicem insallh sagliklari da yerindedir bebeklerimin isine de devam et dedi yatmani gerektrcek bi durum yok dedi bende durum boyle canlar
Canim idrar yaparken yakiyosa becede iltihaplanma olabilir dr a gittiginde soyle . sık idrara cikiyoruz ya karsulasilabiliyo boyle durumlarda mecburen carsida falan umumi wc lere giriyoruzmrb kizlar bend ecumaya kontrole gidecm bu sabh kasiklarimda agriylan uyandm dün gece banyo ettim ondanmi agridi bilmiyorum idrar yapar ken agriyor yaptiktan sonra geciyor üsutmüş olamam cunku hem dogal gaz hem soba yakiyorum dikkat etmetye calisiyormbelki bebek baski yapiyodur ama emin degilimm sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?