Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Bu isimler içinde en güzeli zeynep ve eylül bence. Ben daha hamile kalmadan 1 zıbın 1 ayakkabı almıştım hamilelik sonrası 3-4 tane yelek ördük komşum ve ben (aslında oyalanma amaçlıydı) ben 7 ay dolana kadar eşya yada giysi almayı pek düşünmüyorum ilk kızımda da son 1-2 ayda almıştık. Belki o zamana kadar çoook beğendiğim bişey olursa onu alırım sadece. Yatak olarak park yatak 3-4 yaşına kadar kullanım için pratik oluyor hafif yer yada oda değiştirmek açısından kolay oluyor ama oda ve yatak yeri sabit olacaksa sonradan büyük yatağa dönüşebilen mobilya şeklinde yatak daha güzel. Ben yer değiştirebilme açısından ve odada yer küçük oldığundan pratik kullanım için park yatak alırım muhtemelen ilk kızımdaki gibi.

Oglumun odasi var simdilik bende park yatak dusunucem heralde sabirsizlaniyorum cici elbiseler icin ama biraz daha bekliyeyim

kizlar utanarak bisey sormk istiyorum ilk gebeligim iliski ile bi bilgim pek yok doktorum iliskiyi yasaklamisti ama orgazm konusunda bisey soyleyemdm utandm sizce sikintj olurmu bebegime tekrar kusura bakmayin eminim hepimiz eşlerimizi tutamiyoruz dur ortak derlerimizdn biri

orgazm rahim içinde kasılmalara sebep oluyor. ve sanırı bu tip durumlar fetüsün alanını darattığı için huzursuzluk yaratabiliyor

Crinone jelin ucunda kan vardı normalmı çok küçük bi kan daha sonra peçete ile sildm baktm kan gelmedi normalmi

Canım 85. Sayfada bi arkadaş daha sormuştu orada yorumum var istersen bi oku onu tatlım

Kizlarrr detayli ultrasyona giren varmi aramizda nisan 01 hic sesin cikmiyo ikizler nasil canm
Canim ya bildirim gelmeyince bende kimseden ses yok diyodum masallh epeyidir uzak kalmisim butn mesajlari simdi bitirebldim ben de iyiyim coksukur bugunume sukur diyeyim bebislerimde iyiler birinn suyu oburune gore biraz azmis dr takip edicem dedi arada bi kahverengi akinti geliyo ona artik alistm ayin 11 inde ayrintili ultrasona gidicem insallh sagliklari da yerindedir bebeklerimin isine de devam et dedi yatmani gerektrcek bi durum yok dedi bende durum boyle canlar

Buarada Allahin izniyle sag salim dunyaya gelirlerse insallh bende ogluma kerem kizima nisa adini vermeyi dusunuyorum tabi Rabbim kismet ederse

mrb kizlar bend ecumaya kontrole gidecm bu sabh kasiklarimda agriylan uyandm dün gece banyo ettim ondanmi agridi bilmiyorum idrar yapar ken agriyor yaptiktan sonra geciyor üsutmüş olamam cunku hem dogal gaz hem soba yakiyorum dikkat etmetye calisiyormbelki bebek baski yapiyodur ama emin degilimm sizler nasilsiniz

İdrara cok sikisinca benimde oyle oluyo canim ozellikle sabah kalktgimda idrr tahlilim normal cikti sanirim bu durum olagan bisey baskidan oluyo

Canım idrar yolu iltihanına uyuyor söylediğin. Bence en kısa zamanda idrar testi yaptır.

Ins canim yerindedir Allahin izniyle . detayli ultrasyonda bebislerinin resminide alirsin .sağ salim dogsunlar uns . epeyden beri yoksun merak ettik yaz arada arkadasim

Canim idrar yaparken yakiyosa becede iltihaplanma olabilir dr a gittiginde soyle . sık idrara cikiyoruz ya karsulasilabiliyo boyle durumlarda mecburen carsida falan umumi wc lere giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…