- 24 Haziran 2015
- 303
- 288
- 23
- 41
Oo sen bitirdin sayilir canim biz henuz basinda.yada ortasindayiz insallh bizde senn haftana gelebiliriz tek mi cift mi peki anlatsana bu gunlere kadar sorun sikinti yasadinmi gebeliginde ve cinsiyeti nedir meleginin az kalmis hayrlisiyla kucagina da alirsin insallhSlm herkese bende tüp bebek annesiyim inşallah 31. Haftaya giricem yarın nasip olursa rabbim herkese nasip etsin inşallah
maşalh sen birirmişsin insalh darisi bize katkettigin yasadigin sikintilar oldumu bizi biraz gecirdigin surc hakkunda bilgilendirirmisin cnm biz daha baslardayiz insalh saglikla kucagian alirsunSlm herkese bende tüp bebek annesiyim inşallah 31. Haftaya giricem yarın nasip olursa rabbim herkese nasip etsin inşallah
Benim tek bebek ilk beta hcg çok düşük başlamıştı 20 ile tutmadı diye çok korktum hiç iki katına çıkmamıştı çok şükür kalp atışını duyduk rahatladık herhangi bir sıkıntım olmadı 12. Haftaya kadar progestan iğne kullandım kan pıhtılaşmam var oyüzden kan sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum detaylı ultradonda sol tarafta bebeğe giden damarda tıkanıklık çıktı buda preklampsiye neden oluyormuş çok üzüldüm öğrenince ama sıkı takiple atlatırız defi doktorum zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun demişti tansiyon takibi yapıyorum tussuz yiyorum şimdilik bunlara dikkat ediyorum hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur.Oo sen bitirdin sayilir canim biz henuz basinda.yada ortasindayiz insallh bizde senn haftana gelebiliriz tek mi cift mi peki anlatsana bu gunlere kadar sorun sikinti yasadinmi gebeliginde ve cinsiyeti nedir meleginin az kalmis hayrlisiyla kucagina da alirsin insallh
37 yaş-6 yıllık evlilik-3 tüp bebek denemesi. ve 3. de başarı...
MaşallahYas 28. 4 yillik evlilik sonrasi ilk tup bebek tedavisi ve cok sukur hamileyim.
Benim 11+2 iken dr erkek gibi dedi.Gunaydin kizlar cinsiyetiniz belli.oldumu
Ben oğlumu hatırlamıyorum ama. Bu tam kasığımda ordada. Ultrasona giririkne dr kasığın epey aşağısına iniyor görmek için :)Bide sey sorucam kizlar bebeginizi nerde hissedyosunz . benim solda oglum sagdaydi
Benimde kasıklarda ağrı başladı ama dr normal dedi canım. Karnın üst tarafından gelirse progestan al dediCanim artik senin bebisinde cinsiyeti Bellidir. Benim haftaya pazartesi kontrolum var insallah. 20 haftalik oluyoz yolu yariliyoz. Darisi sizlere insallah. Birde 17 haftadan sonra kasik agrilarim basladi surekli adet agrisi gibi az az hissediyorum. Heralde bebis birden buyumeye basladi diye kendimi telkin ediyom. Hala kipirtilarini hissedemiyom. Bazen evet onun kipirtisi diyorum bazanda gaz heralde diyorum
Benim yemem yedikten sonra mide bulantısı devam. Ve ağız acılığı dakizlar mrb benimde bugun kontrolum vardi oģluşum olacak Allahin izniyle elinj agzina koymuş emiyodu benimde ilk hamilelik aglamamk elde degil rabbim bu süreci geciren herkese yardim etsin cok guzel bi duygu bende bebek arabasi baktim tabi acemiyimde fiyet 800 ve 1800 arasi degisiyomuş cok pahali geldi tabi bana bakalim artik hayirlisi benimde biraz bebiste kipirdama var gibi ama doktorum dedi şimdi hissetmezsin burnum arra ara hafif kaniyor gibi doktor cok kanarsa dikkat et dedi butun hamilelerde gorulur bu dedi kabizlik biraz daha var tam gecmiş dtegil mide bulantilarim gecti tabi ilişki halen yasak bide kan ilacina başlattirdj bugun benden bu kadar sizlerde ne var ne yok
Canım bende çok istiyorum ama doğumda yaşım 42 olacak. O yüzden acaba korunayım mı korunmayayım mı diye düşünüyorum. Ne bileyim şimdi zor oldu ama belki o zaman doğal olurKızlar bu arada ben oldum olası daha evlenmeden yıllar öncesinde bile hep 4 çocuğum olsun istemişimdir. Şimdi 2. Geliyor inş. Ama ben 3.yü kesin istiyorum hatta 4. De olsa ne güzel olur diyorum. Ama eşim 2 yeter diyor daha 2. Doğmadan 3. İçin eşimi ikna çalışmalarına başladım yine tüp bebek gerekse bile tedavilere ilaçlara razıyım ben (tabi o zaman daha rahat olurum stres fazla olmaz). Normalde erkekler çok çocuk ister kadınlar yeter der ama bizde tam tersi ben istiyorum eşim yeter diyor. Ama napıyım ben kalabalık aile seviyorum çocukları çok çok çooook seviyorum
Aşağıda derken. Dr böyle birşey demedi ama ultrasona bakarken kasığa doğru çok aşağı inip öyle görüyor canımkizlar bebegi asagida olan var mi
Canım çok geç yazıyorum ama diğer arkadaşlarında fikri olsun diye diyorum. Eğer ateş olursa muhakkak dr una haber ver. Benim dr öyle söylediay saolun.kizlar fenayim valla bogazim kaslarim agriyo meyve yiyorum bol bol. Bitki cayida sadece ihlamur ictim . korkuyo insan . Allahim bebeklerimizi korusun O na emanet
Canım epey zamandır giremedim. İYisin şimdi değil miKızlar biraz önce 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu doktorumu aradım hemen gelsin demiş şimdi yanına gidiyoruz. Nolur dua edin bebişime bişey olmasın
Gözün aydın canımkizlar doktora gittim idrar yanmasi icin cok sukur iltihap yok bebekten dolayimiş 3 test icin kan verdik bebek 368 grm olmuş bi sikinti yok cok şukur kan ilacimi degistirdik şurup seklinde aldik bu sefer sizler ne yaptiniz
saol cnmGözün aydın canım
Ayy ne güzel senin doğuma az kalmış darısı başımıza. Prens mi geliyor prenses mi? İlk bebiş mi canım?Slm herkese bende tüp bebek annesiyim inşallah 31. Haftaya giricem yarın nasip olursa rabbim herkese nasip etsin inşallah
Eğer bi bebiş daha düşünüyorsan bence 5-6 ay korun karnındaki bebişin anne sütünü güzel güzel alsın 5-6 ay. ondan sonra bırak korunmayı. Diyelim hemen hamile kaldın emzirirken vitamin vs yeterli gelmeyebilir. Bu arada sen nasılsın tatlım?Canım bende çok istiyorum ama doğumda yaşım 42 olacak. O yüzden acaba korunayım mı korunmayayım mı diye düşünüyorum. Ne bileyim şimdi zor oldu ama belki o zaman doğal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?