Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Slm herkese bende tüp bebek annesiyim inşallah 31. Haftaya giricem yarın nasip olursa rabbim herkese nasip etsin inşallah
Oo sen bitirdin sayilir canim biz henuz basinda.yada ortasindayiz insallh bizde senn haftana gelebiliriz tek mi cift mi peki anlatsana bu gunlere kadar sorun sikinti yasadinmi gebeliginde ve cinsiyeti nedir meleginin az kalmis hayrlisiyla kucagina da alirsin insallh

Slm herkese bende tüp bebek annesiyim inşallah 31. Haftaya giricem yarın nasip olursa rabbim herkese nasip etsin inşallah
maşalh sen birirmişsin insalh darisi bize katkettigin yasadigin sikintilar oldumu bizi biraz gecirdigin surc hakkunda bilgilendirirmisin cnm biz daha baslardayiz insalh saglikla kucagian alirsun

Benim tek bebek ilk beta hcg çok düşük başlamıştı 20 ile tutmadı diye çok korktum hiç iki katına çıkmamıştı çok şükür kalp atışını duyduk rahatladık herhangi bir sıkıntım olmadı 12. Haftaya kadar progestan iğne kullandım kan pıhtılaşmam var oyüzden kan sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum detaylı ultradonda sol tarafta bebeğe giden damarda tıkanıklık çıktı buda preklampsiye neden oluyormuş çok üzüldüm öğrenince ama sıkı takiple atlatırız defi doktorum zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun demişti tansiyon takibi yapıyorum tussuz yiyorum şimdilik bunlara dikkat ediyorum hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur.

Ya kızlar günaydın. EPey zamandır giremedim. Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Gunaydin kizlar cinsiyetiniz belli.oldumu
Benim 11+2 iken dr erkek gibi dedi.
İki hafta sonra önce kız gibi sonra erkek gibi dedi:)
Geçen haftadan önceki hafta kendi dr uma değil develet hastanesine gittim. İLaç yazdırmak için. Oda kız gibi dedi.
Geçen hafta da kendi doktoromu kız gibi dedi. İki hafta sonra gel emin olalım dedi:)
Bende merakla bekliyorum artık cinsiyetini.

Benimde kasıklarda ağrı başladı ama dr normal dedi canım. Karnın üst tarafından gelirse progestan al dedi

Benim yemem yedikten sonra mide bulantısı devam. Ve ağız acılığı da

Canım bende çok istiyorum ama doğumda yaşım 42 olacak. O yüzden acaba korunayım mı korunmayayım mı diye düşünüyorum. Ne bileyim şimdi zor oldu ama belki o zaman doğal olur

ay saolun.kizlar fenayim valla bogazim kaslarim agriyo meyve yiyorum bol bol. Bitki cayida sadece ihlamur ictim . korkuyo insan . Allahim bebeklerimizi korusun O na emanet
Canım çok geç yazıyorum ama diğer arkadaşlarında fikri olsun diye diyorum. Eğer ateş olursa muhakkak dr una haber ver. Benim dr öyle söyledi

Canım bende çok istiyorum ama doğumda yaşım 42 olacak. O yüzden acaba korunayım mı korunmayayım mı diye düşünüyorum. Ne bileyim şimdi zor oldu ama belki o zaman doğal olur
Eğer bi bebiş daha düşünüyorsan bence 5-6 ay korun karnındaki bebişin anne sütünü güzel güzel alsın 5-6 ay. ondan sonra bırak korunmayı. Diyelim hemen hamile kaldın emzirirken vitamin vs yeterli gelmeyebilir. Bu arada sen nasılsın tatlım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…