Şimdi iyiyim tatlım kanama olduğu gece hastanede yattım 10 gün de evde yattım şükür tekrarlamadı. Bugün işime döndüm geri ama çok dikkat ediyorum inş tekrarlamaz bi daha. Şimdilik haftada 1 proluton iğne vuruluyorumCanım epey zamandır giremedim. İYisin şimdi değil mi
Biraz fazla tatlım 4 ay için 10 kilo. Totalde 10-13 kilo alınması öneriliyor. Dikkat et beslenmene tatlım aşırı tuz tüketme. Benim 4 kilo oldu. Bende 58dim şimdi 62-63 civarı çıkıyorkizlar bu arada 58 le hamile kaldim 68 kiloyum simdi cokmu aldim ama vucudumda hic kilo almiş gibi durmuyor
valla cnm bnde anlamadm cok almiş gibi geldi bna ama sut iciyonuzmu doktorum bna kan şurubu verdi bu sefrBiraz fazla tatlım 4 ay için 10 kilo. Totalde 10-13 kilo alınması öneriliyor. Dikkat et beslenmene tatlım aşırı tuz tüketme. Benim 4 kilo oldu. Bende 58dim şimdi 62-63 civarı çıkıyor
Maşallah cnm bebişin iyi gidiyor. Bende şurup aldım demir hapı çok fena dokundu bana. İdrarda biraz bendede mikrop çıktı dr bol su iç dedi çok ciddi değil dedi. Öyle işte.kizlar doktora gittim idrar yanmasi icin cok sukur iltihap yok bebekten dolayimiş 3 test icin kan verdik bebek 368 grm olmuş bi sikinti yok cok şukur kan ilacimi degistirdik şurup seklinde aldik bu sefer sizler ne yaptiniz
Birazcık fazla kilo almış gibisin ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi benim arkadasım 48 kiloyla başlayıp 70 kiloda doğurdu. Bende şimdilik 5,5 ayda 5 kilo almış gibiyim ama artık heray en az iki kilo alınıyormuş diye duydum . 53 le başladım şimdi 58 oldumvalla cnm bnde anlamadm cok almiş gibi geldi bna ama sut iciyonuzmu doktorum bna kan şurubu verdi bu sefr
bende canm sabhlari haşlanmjş yumurta aksamlari yatacagim zaman bi bardk sut yine aksamlari portakal suyu meyve yerim hazir su iciyom bu arada mide yanmasina sut cok iyi geliyor bugunde sabh uyandm bogasim agriyor insalh girip olmam hem dogalgaz hem soba yakiyorum yani Rabbim korusun bebeklerimizi insalhHergün ancak 300 ml süt içebiliyorum. Sütten nefret edersim çünkü. Yiyebilirsem bir küçük kasede yoğurt yiyorum. Mümkün oldugunca sabahlarıda haşlanmış bir yumurtayla bir bardak portakal suyu içiyorum demir emilimi olsun diye. Sikkat ettiğim tek şey bunlar. Onun dışında rutınde ne yiyip içersem o kadar. Haftada bir balık yemeye çalışıyom ama pek yapamadım şimdiye kadar.
Bana dr hergün süt iç günaşırı yumurta ye demişti ama pek uyguladığım yok malesef. Kan ilacı 3 aydan sonra tüm gebelere veriliyor tatlımvalla cnm bnde anlamadm cok almiş gibi geldi bna ama sut iciyonuzmu doktorum bna kan şurubu verdi bu sefr
Bir gün öyle bir gün böyle idare edip,duruyorum canım ya . Oğlumun dersleri ile cebellediyorum .Eğer bi bebiş daha düşünüyorsan bence 5-6 ay korun karnındaki bebişin anne sütünü güzel güzel alsın 5-6 ay. ondan sonra bırak korunmayı. Diyelim hemen hamile kaldın emzirirken vitamin vs yeterli gelmeyebilir. Bu arada sen nasılsın tatlım?
Ben daha 3 kilo aldimkizlar bu arada 58 le hamile kaldim 68 kiloyum simdi cokmu aldim ama vucudumda hic kilo almiş gibi durmuyor
Çok geçmiş olsun canımŞimdi iyiyim tatlım kanama olduğu gece hastanede yattım 10 gün de evde yattım şükür tekrarlamadı. Bugün işime döndüm geri ama çok dikkat ediyorum inş tekrarlamaz bi daha. Şimdilik haftada 1 proluton iğne vuruluyorum
hayirli olsun cnm insalh hepimiz aliriz kucagimjza bizde bir suru ilac kullandik gecer o gunler sen dua et bol bol dikkat et kac tane empriyo verildi kacinci gun ve yaş kac cnm bizde burda hepimiz tup bebek annesiyiz ve cok yol kat ettik cinsiyetlerinide sira sira ogrendik darisi basina insallhBendeee geldim Rabb'ime şükürler olsun ..tüp bebek annesi olacam inş ..daha 1.ıcak 2016 transfer 12 gün değeri 28.. 14 gün 77 ve buğün 216 olmuş şok oldum hala inanamıyorum yaaa o kadar bekledim neler neler yaşamadım ki 3. Tüp denememdi olduuuu.. İnş atışınıda duyarım kucağımada alırım inş sağlıkla .. Değerler düşük gidiyo bişy olmaz dimi kızlar ikiZ olma ihtimali var mı siZce.. Hala bi ton ilaç kullanıyorum devam dedi doktor heyecandan ölüyorum gerçekten içimde bebek mi var allahım şükürler olsun isteyen herkese versin inş
Bende 1,5 kilo aldım sizlerin kilolarını duyunca azmı aldım acaba diyorum gerçi beslenmeye dikkat ediyorum elimden geldiğince ama. Boyumun 1,55 olduğunu düşünürsek çok almamam en güzeli aslında ama bebeğim gelişsin tabi :)Ben daha 3 kilo aldim
Tşkr ederim Cvp yazdığın için..daha transferden sonra 16 günüm..3.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane ama sanırım bir tane tuttu değerlerim düşük hayırlı sağlıklı olsunda..birde ben ne zaman vitamin kullanmaya başlıyacam kese göründükten sonra mı veriyolarhayirli olsun cnm insalh hepimiz aliriz kucagimjza bizde bir suru ilac kullandik gecer o gunler sen dua et bol bol dikkat et kac tane empriyo verildi kacinci gun ve yaş kac cnm bizde burda hepimiz tup bebek annesiyiz ve cok yol kat ettik cinsiyetlerinide sira sira ogrendik darisi basina insallh
Sonucun hayırlı olsun güzel ilerlesin inşallah. Benim dr um kasımda vitamine başlattı aralık 17 de transferim oldu hala devam ediyorum. Vitamine transfer günü başlıyorlar genelde size nasıl vermedi kiTşkr ederim Cvp yazdığın için..daha transferden sonra 16 günüm..3.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane ama sanırım bir tane tuttu değerlerim düşük hayırlı sağlıklı olsunda..birde ben ne zaman vitamin kullanmaya başlıyacam kese göründükten sonra mı veriyolar
canm olsunda bir tane tutunsun vitamin doktor veriri ben kese ve kalp atisini duyduk sonra verdi vitamin veriri doktorun zamanin gelince sen dinlen canm uzan belli bi zamn gecsin sonra kalkarsin kac senedir olmuuor bebek agir kaldirma maydanos sogan sebze yeme dikat et dusuk yapiyor onlar cnmTşkr ederim Cvp yazdığın için..daha transferden sonra 16 günüm..3.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane ama sanırım bir tane tuttu değerlerim düşük hayırlı sağlıklı olsunda..birde ben ne zaman vitamin kullanmaya başlıyacam kese göründükten sonra mı veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?