- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Slm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...benim trasfer sonrası 16 günüm ama ben 2. Günde bir progesteron iğne kullanıyorum trasfer olmadan başladık iğneye..birde fitil kullanıyorum yine günde 3 kere henüz herhangi bi kanama olmadı çok şükür ama olan birçok insan okudum burda panik olma bence rahat ol dua et...değerlerin nsl yüsek mi gidiyoKızlar merhaba benimde transfer sonrası 18.günüm kızlar ben çalışıyorum 15.gün kahve akıntı akşamı pencereye sildigimde kırmızıya donmuştu doktoru aradım progestan iğneye başlamamı söyledi toplanan 7 yada 8 damlaydi ama korktum iki gün rapor aldım bugün yine biraz yürüyüp kan vermeye gittim geldiğimde yine hafif kanama olmuştu kahveye karışıklıklar bordo şeklinde sizlerdede böyle oldumu dinlenmekmi gerekiyor devamlı
Degerlerim 10gun 141 ve 12.gün 425 en son 14.gün 813 idi bugün verdim su kanamadan sonra içim rahat değildi birazdan öğreneceğini inşallah düşmemiştir degerlerim.Slm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...benim trasfer sonrası 16 günüm ama ben 2. Günde bir progesteron iğne kullanıyorum trasfer olmadan başladık iğneye..birde fitil kullanıyorum yine günde 3 kere henüz herhangi bi kanama olmadı çok şükür ama olan birçok insan okudum burda panik olma bence rahat ol dua et...değerlerin nsl yüsek mi gidiyo
maşallah çok iyi değerlerin düşmemiştir korkma benim 12.değerim 28 di o kadar umutsuzdum ki kimyasal gebelik yaşıyorum Heralde dedim üzüldüm baya sonradan arttı ama yinede senin değerlere yetişemedim...belki ikizdir arkadaşım seninki nerde yaptırdın tüp bebeğini ilk ultroson ne zaman senin hangi ilaçları kullanıyorsunDegerlerim 10gun 141 ve 12.gün 425 en son 14.gün 813 idi bugün verdim su kanamadan sonra içim rahat değildi birazdan öğreneceğini inşallah düşmemiştir degerlerim.
Yok canım degerlerim düşmüş inşallah çabuk sifirlarda kurtuluruz ne diyim her işte bir hayır var demekki böylesi hayırlı imiş bu benim 3.oldu ilki de aynı oldu değerler çıktı dustu Allaha sigindim Rabbim ne eylerse güzel eylerOoo
maşallah çok iyi değerlerin düşmemiştir korkma benim 12.değerim 28 di o kadar umutsuzdum ki kimyasal gebelik yaşıyorum Heralde dedim üzüldüm baya sonradan arttı ama yinede senin değerlere yetişemedim...belki ikizdir arkadaşım seninki nerde yaptırdın tüp bebeğini ilk ultroson ne zaman senin hangi ilaçları kullanıyorsun
cnm oncelikle hayirli olsun insalh tuyunmuştur melegin sana ama keşke calismasaydin izin alio dinlenseydin 1 ay fln hic kolay degil bu yolda gitmek Allah hepimizn yardimcisi olsun bence izin al dinlen uzan is gorme benimde 12 haftada az bi kanamam oldu progeston igne kulandm bi gun hastanede yattim cok sukur rabbime gecti djnlen cnm sna diyecegim bu bide 3 denemn yani kolaydegil hem maddi hem pisikoljo olarak nerde yaptirdin cnm tedaviyiKızlar merhaba benimde transfer sonrası 18.günüm kızlar ben çalışıyorum 15.gün kahve akıntı akşamı pencereye sildigimde kırmızıya donmuştu doktoru aradım progestan iğneye başlamamı söyledi toplanan 7 yada 8 damlaydi ama korktum iki gün rapor aldım bugün yine biraz yürüyüp kan vermeye gittim geldiğimde yine hafif kanama olmuştu kahveye karışıklıklar bordo şeklinde sizlerdede böyle oldumu dinlenmekmi gerekiyor devamlı
cnm nerde oturuyon oranin kirasi nasil eger maddi sikinti olursa cikma derm ama ev cok soguk ve rutubet varsa cik bebek dogunca bagisikligi düsuk olur sik sik hastalanir hastaneye verecgin parayi kiraya verirsin annenlerde yardim yapacakmiş buda iyi eşyayi boş ver zamanla olur eşya once bebegini saglikla kucagina al da gerisi insalh gelirkizlar size bisey danisicam. ben evlenince kayinvalidemin yaninda oturmaya basladim. daha sonra tayin istedi ve gitti.ben kayinbabamin eski esyalariyla oturmaya basladim. ev 1+1 cok eski bina bakimsiz ve cok soguk. su an kat kat giyinip oturuyorum. bebegim icin mart gibi falan sizce kiraya cikmali miyim?kendi annem ben yardim ederim size diyo oturma odani yaparim diyor.
burda yeni evlerin esimin isine yakin olan yerlerin kiralari 550 den basliyo.ben bile usuyorum bu evde 2 corap giyiyorum. 3 üst 2alt giyiyorum. esim sen ne istersen yaparim diyo. beyaz esyam falan yok benim. acaba cok pahali olur mu ki. dugunde esimin taktigi bilezikler duruyo onlarla esya alcaz. sıkıntıya girmeyelim diyecnm nerde oturuyon oranin kirasi nasil eger maddi sikinti olursa cikma derm ama ev cok soguk ve rutubet varsa cik bebek dogunca bagisikligi düsuk olur sik sik hastalanir hastaneye verecgin parayi kiraya verirsin annenlerde yardim yapacakmiş buda iyi eşyayi boş ver zamanla olur eşya once bebegini saglikla kucagina al da gerisi insalh gelir
Emzirirken ve adet başlamamışken hamilelik olabiliyor ama o oran çok düşük tabi. İleri yaşta gebelik çok önerilen birşey değil ama beni de annem 44 yaşında doğurmuş maşallah çok sağlıklıyımBir gün öyle bir gün böyle idare edip,duruyorum canım ya . Oğlumun dersleri ile cebellediyorum .
Oglumun doğumunda 10 ay adet gormemistim bunda nasil olur bilmiyorum . Oyle bile olsa 43 yaşımda en erken hamile kalabilirim . O da korkutuyor tabi
Dikkat et ateş yüksekliği olmasın ateşin yüksek olursa yada hastalığın şiddetli ve uzun sürerse doktora başvur kesinlikle. Hamilelikte kullanılabilen ilaçlardan verilir. Bitki çayı pek önerilmiyor içme bence. Bol meyve ve c vitamini al bol sıvı al ve istirahat et. Yemene içmene özen göster. Çabucak geçer inşkizlar başim ağriyor dun aksamdan da bogaIm agriyor korkuyorum girip olacam diye ilac ta kullanamam ne yapacm korkuyom bi yandan da ne yapayim ya
Gözünaydın tatlım düşük bi değerle başlamışsın ama güzel yükselmiş maşallah. İnş sağlıkla hayırla kucağına alırsan. Bu değerlerle tek bebek gibi duruyor canım. Hoşgeldin aramızaBendeee geldim Rabb'ime şükürler olsun ..tüp bebek annesi olacam inş ..daha 1.ıcak 2016 transfer 12 gün değeri 28.. 14 gün 77 ve buğün 216 olmuş şok oldum hala inanamıyorum yaaa o kadar bekledim neler neler yaşamadım ki 3. Tüp denememdi olduuuu.. İnş atışınıda duyarım kucağımada alırım inş sağlıkla .. Değerler düşük gidiyo bişy olmaz dimi kızlar ikiZ olma ihtimali var mı siZce.. Hala bi ton ilaç kullanıyorum devam dedi doktor heyecandan ölüyorum gerçekten içimde bebek mi var allahım şükürler olsun isteyen herkese versin inş
Benim doktorum ilk 12 hafta için folik asit vermişti vitamin olarak. 12 hafta dolunca onu kesti demir ilacı ve multivitamin hapı başladı. Benim diş ağrılarım da olunca kalsıyum da verdiTşkr ederim Cvp yazdığın için..daha transferden sonra 16 günüm..3.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane ama sanırım bir tane tuttu değerlerim düşük hayırlı sağlıklı olsunda..birde ben ne zaman vitamin kullanmaya başlıyacam kese göründükten sonra mı veriyolar
Benim transferin 16. Günü sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş halde kahverengi leke vardı o dönem progestan iğne hergün vuruluyordum zaten (yumurta toplandığı günden itibaren) ultrasonla baktı doktor. Bhcg baktı tekrar. Progestana devam ettirdi ayruca proluton iğne yaptırdı o gün (progesteronun depo hali) bizde kan uyuşmazlığı var diye onun iğnesi de yapıldı. 1 hafta rapor verdi kesinlikle 1 hafta-10 gün işe gitme dedi dinlen istirahat et kendini yorma dedi. Ben de dediğini yaptım tekrarlamadığı için 10 gün sonra işime döndüm 16. Haftaya kadar hiç leke yada kanama gelmedi 16. Haftamda 1 peçete kadar kırmızı kanamam oldu hemen doktora gittim plasenta aşağıya yerleşmiş (12. Haftada belli olmuştu) ultrasonla baktı kanama o nedenle olmuş yine kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı peogestan iğne 12-13. Haftamda kesilmişti kanama olunca o gün hemen proluton iğne yaptırdı şimdilik haftada bir proluton iğne devam ediyorum ayrıca 1 gece hastanede yatırdı (doktorum olduğum yere 100 km ayrıca olduğum ilçede kadın doğumcu yok diye ve önlem gözetim amaçlı ) bol sıvı al dedi. 15 gün rapor verdi 15 gün işe gitme dedi 4-5 gün yemek yemek ve lavabo hariç hep yat dedi sonrasında ufak ufak ayaklan kendini yorma dedi cinsel ilişki yasak dedi raporlu olduğum dönemde kanama yada leke olmadı bi daha şükür. Öyle olunca benim de isteğimle çalışmama izin verdi tabi 15 gün işe gitmedim bu hafta geri döndüm ama daha çok dikkat ediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum eve gelince genelde dinleniyorum ev işi yapmıyorum 3 gün sonra kontrolüm bakalım ne diyecek? Bence doktorunla görüş benim tahminim en az 7-10 gün rapor verir canımKızlar merhaba benimde transfer sonrası 18.günüm kızlar ben çalışıyorum 15.gün kahve akıntı akşamı pencereye sildigimde kırmızıya donmuştu doktoru aradım progestan iğneye başlamamı söyledi toplanan 7 yada 8 damlaydi ama korktum iki gün rapor aldım bugün yine biraz yürüyüp kan vermeye gittim geldiğimde yine hafif kanama olmuştu kahveye karışıklıklar bordo şeklinde sizlerdede böyle oldumu dinlenmekmi gerekiyor devamlı
Aaa canım çok şaşırdım üzüldüm dış gebelik falan değil dimi ? Kaç olmuş değerin? Allahım hayırlısını nasip etsin inşYok canım degerlerim düşmüş inşallah çabuk sifirlarda kurtuluruz ne diyim her işte bir hayır var demekki böylesi hayırlı imiş bu benim 3.oldu ilki de aynı oldu değerler çıktı dustu Allaha sigindim Rabbim ne eylerse güzel eyler
Çook teşekkürler ah bi inabilsem her an bişy olacak korkusu var içimde düşük değerlerle gidiyorum yaaaGözünaydın tatlım düşük bi değerle başlamışsın ama güzel yükselmiş maşallah. İnş sağlıkla hayırla kucağına alırsan. Bu değerlerle tek bebek gibi duruyor canım. Hoşgeldin aramıza
İnş daha da yükselir tatlım senin gibi düşük değerle başlayıp bebeğini sağlıkla kucağına alanları okudum burada. İnş senin de öyle olur sen folik asit kullanmıyor musun?Çook teşekkürler ah bi inabilsem her an bişy olacak korkusu var içimde düşük değerlerle gidiyorum yaaa
Evet doktorum vermedi ama ben yine de kullanmaya başladım.. 3 . Tüp bebek denemem inş allahım dualarımızı kabul eder bi sorun çıkmaz daha önce dış gebelik geçirdim belki o yüzden korku var içimde.. Hayırlısı Allah'tanİnş daha da yükselir tatlım senin gibi düşük değerle başlayıp bebeğini sağlıkla kucağına alanları okudum burada. İnş senin de öyle olur sen folik asit kullanmıyor musun?
Folik asit bebek için çok önemli canım bence de kullan kesinlikle 3 ay dolana kadarEvet doktorum vermedi ama ben yine de kullanmaya başladım.. 3 . Tüp bebek denemem inş allahım dualarımızı kabul eder bi sorun çıkmaz daha önce dış gebelik geçirdim belki o yüzden korku var içimde.. Hayırlısı Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?