Aynen bızım de 2 ayı gectı resmen bi uzaklasma oldu sankı degısık bısey napalım ucundan accık dıcez artksaol cnm agrim simdi gecti işte ben tedirgin oldum ama dedigin gibi yani yüzeysel etkilenmemek elde degil ama iste insan korkuyorda sag salim bi doğuraydik hayirlisiyla eşimde kendince hakli biraz 2 ay oldu bisey yok ben yuzeysele de izin vermiyodum amam baktimki benlen ilgilenmiyosun diyince gozu disariya kacmasin sonucta erkek ay ne bilem ya her fedakarlik bizden oluyor
ya benim icin sikinti degilde iste erkek birazdaha sabirsiz 9 ayi nasil gecirecez artik bilmiyom benimki simdiden soylenmeye başladi beni ihmal ediyon diyeAynen bızım de 2 ayı gectı resmen bi uzaklasma oldu sankı degısık bısey napalım ucundan accık dıcez artk
bence icme ama yinede doktorunla konus yada yemegini ye cikardiktan sonra ilacini icYa kizlar bsy sorcam yemegimi yiyorum ilaclari iciyorum 10 dakka gecmeden cikariyorum tekrar icmem gerekmiki
Doktoruna söylesen iyi olur canım ilaçların içilme saatini falan değiştirebilir. 10 dk sonra çıkarıyorsan ilaç da çıkıyodur muhtemelen. Bi danış benceYa kizlar bsy sorcam yemegimi yiyorum ilaclari iciyorum 10 dakka gecmeden cikariyorum tekrar icmem gerekmiki
Geldim kızlar geldim
Valla ilacin saati falan kalmadi ben ben degilimkiDoktoruna söylesen iyi olur canım ilaçların içilme saatini falan değiştirebilir. 10 dk sonra çıkarıyorsan ilaç da çıkıyodur muhtemelen. Bi danış bence
Ben hala tup bebek doktorumla devam sagolsun sik sik cagiriyo kontrole cepten ulasabiliyorum yarin kontrol var bakalimGeldim kızlar geldimbu başlıktan bildirim gelmemişti ben de msj yok sanıyordum kızlar. Bugün 8. Haftamıza başladık ara ara ama nadir çook hafif bulantı oluyor uykuya doymaz oldum sık sık idrara gidiyorum birkaç gündür gebelik belirtileri başladı yani. Siz nasılsınız kızlar? Benim cuma günü kalp atışı için randevum var tüp bebek merkezinde. Aynı gün için özel bir hastanede iyi bir doktordan da randevu aldım. Tüp bebek merkezi kalp atışı sonrası takibi bırakıyor daha doğrusu devam etmek isteyen ücretle devam ediyor. Bakalım diğer doktordan memnun kalırsam takiplere ona devam edicem. Siz nerede takiplere devam edeceksiniz kızlar?
Canım benim yeni gördüm mesajını. İnş önemli bir sıkıntısı yoktur sen gönlünü ferah tut bol bol dua et. Bebeklerimiz Allaha emanet gülüm.Slm kizlar bugun kotu yum doktor kontrolum vardi bir hafta geriden geliyomus bebegim kalp atisi vardi ama doktor pek olumlu konusmadi cok uzgunum bugun allahim sen bebegimi koru boyle olan duydunuzmu
İnş öyle bişey olmaz canım. Yarın kontrol sonrası bizi de haberdar et. Gerekirse işinde uzman başka bir doktora da git canımNe bileyim heran kalbi durabilir dedi uyuz pazartesi gene kontrol
evet kiz ortada kayboldun senin ki benden buyukmü benim 7+5 gün oldum adetin en son nezamndi bende özele gidiyorum mide bulantisi icin doktor iki hab verdi kullan dedi hangisi iyi ise ona devm et dedi bende icindeki prespektüsu okudum hamilelikte gerekirse kullan diyo cidden gerekirse bende başlamadm hic birine risk alamam dedm şimdi iyiz sabh aksm oģlen oluyor bulantilar belli belirsiz yuZumde sivilceler cikmiş boyleyim ben ha bu arad doktorum 25 mayista bi sikinti olmazsa doguma alacm dedi sezaryanGeldim kızlar geldimbu başlıktan bildirim gelmemişti ben de msj yok sanıyordum kızlar. Bugün 8. Haftamıza başladık ara ara ama nadir çook hafif bulantı oluyor uykuya doymaz oldum sık sık idrara gidiyorum birkaç gündür gebelik belirtileri başladı yani. Siz nasılsınız kızlar? Benim cuma günü kalp atışı için randevum var tüp bebek merkezinde. Aynı gün için özel bir hastanede iyi bir doktordan da randevu aldım. Tüp bebek merkezi kalp atışı sonrası takibi bırakıyor daha doğrusu devam etmek isteyen ücretle devam ediyor. Bakalım diğer doktordan memnun kalırsam takiplere ona devam edicem. Siz nerede takiplere devam edeceksiniz kızlar?
Canım benim sat 6 eylüldü senden 4 gün geriden geliyorum bugün 7+2 yiz benim normalde 12 haziran ama ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan. Tahminimce mayısın son haftası alırlarevet kiz ortada kayboldun senin ki benden buyukmü benim 7+5 gün oldum adetin en son nezamndi bende özele gidiyorum mide bulantisi icin doktor iki hab verdi kullan dedi hangisi iyi ise ona devm et dedi bende icindeki prespektüsu okudum hamilelikte gerekirse kullan diyo cidden gerekirse bende başlamadm hic birine risk alamam dedm şimdi iyiz sabh aksm oģlen oluyor bulantilar belli belirsiz yuZumde sivilceler cikmiş boyleyim ben ha bu arad doktorum 25 mayista bi sikinti olmazsa doguma alacm dedi sezaryan
Maalesef canim gelisimi durmus sonlandiricaz
Allah'ım sabır versin ya inan çok üzüldüm ne söylesem az...hep aynıyız hop oturup hop kalkıyoruz dilerim Rabbim en yakın zamanda sağlıklısını ve hayırlısını versin...Maalesef canim gelisimi durmus sonlandiricaz
Canm nedenir bilemiyorum rabbim sabır versın bende en son dra 7 haftalk gıttm 10 haftada gel dedı bende suan iyilermi bişey oldumu gelişiyolarmı hıcbısey belli degil tedrgım yasıyorum sureklı Allah sabır versn Allahm sesımızı duysun evlat hasretımızı hayrlısıyla dındırsın bı an once hepimizinMaalesef canim gelisimi durmus sonlandiricaz
Allah yardımcın olsun gülüm çok zor gerçekten. Çok üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin. Ama bence sonlandırmadan önce kesinlikle işinde iyi olan 2-3 doktora daha muayene ol görüş al canım. Bazen bir dr öyle dese de başka dr farklı düşünebiliyor. Tek bir doktorla hareket edip hemen sonlandırma. Bence başka dr görüşleri de al mutlaka.Maalesef canim gelisimi durmus sonlandiricaz
keseyi gorduktdn sonra zaten dojtor sana diyor şu günlerde gel diyeKızlar bişey soracaktım doktora ne Zaman başladınız?keseyi gördükten sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?