Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Slm kızlar neler yapıyosunuz nasılsınız bakem? Ben iyiyim çok şükür bebişim de iyidir inş. 18. Haftadayım henüz hareketlerini hissedemiyorum ilk hamileliğimde 19. Haftada hissetmiştim ikincide genelde daha erken hissedilir ama bende halen tık yok ve artık sabırsızlanıyorum hareketini hissedebilsem diye. Sizde hareket durumları nasıl???

mrb cnm ben hissediyom sanirim aksamlari kipirdama oluyor bu arada benim hesaba gore 18 art1 ama ultrason doktorum 19 1 olmudu dedi bisikintu yok yani bu aralar sendede gaz oluyormu başkada iyim daha hic bisey almadim bebegte daha erkn diye dusunuyom ama bugunde cok bunaliyom daraliywom havada kotu disarida cikamiyom

Canım bende gaz olmuyorda kabızlık vardı 1 aydır şimdilik azaldı biraz. kabız olmayım diye beslenmeme dikkat ediyorum cumartesi kontrolüm var o gün 17+6 olucam son adete göre bakalım dr ne diyecek? Benimki 2 gün önden gidiyordu. Benim en çok merak ettiğim plasenta aşağıda ya benim. Kanama da yapmıştı yukarı kaymış mı onu çok merak ediyorum inş kaymıştır çünkü risk oluşturuyor malesef. Dualarınızı bekliyorum kızlar

merhaba arkadaşlar. Hayırlı cumalar.Nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişlerle:)
benim karnım 2 haftadır çok şişti ve akşam yemek yiyorum göbeğim çatlayacak gibi oluyor. Sanki karın derilerim yırtılacak gibi.SAbah akşam yağlıyorum çatlamasın diye ama daha 22 haftadan böyle gerginse ilerki haftalar nasıl olacak bilemiyorum. Daha önce tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinizi yazarmısınız.
Bende bugün hematoloğa gittim. Sanırım kan sulandırıcıyı keseceğiz. haftaya kadarda devam edip bırakacam. Elimde dolu aldığım hibor 3500 0.2 ml iğneler kalacak gibi. İhtiyacı olana kargo yapabilirim.yada aile hekimine bırakayımda versin birilerine.

İnşallah plesentan yukarı çıkmıştır canım. Rabbim korusun meleklerimizi

canım anteptemiydin sen. Tabiki mali gücünüz yetiyorsa küçük olsun ama daha iyi ısınabileceğiniz ve bebekte doğduğunda sağlığını muhafaza edebileceğiniz bir yer olması daha iyi. İnşallah rabbim yadım eder bir şekilde.

cnm bendde 19 haftada netleştirdim kesin bunlar yavrumuzun kıpırtıları diye. sneinde az kalmış hissetmene.Benimki gündüz çalışınca pek aktivitesi olmuyor. genelde gece yatağa yatınca başlıyor pıt pıtlarına birde sabah kahvaltı yaptıktan sonra hareket ediyor.harici çok anlamıyorum pıtırcığımı

Ben 1.yi hayirlamiyorum canim

Günaydın şekerler nasılsınız? Benim kız yine yaramazlık yaptı. Dün öğlen tuvalete gitmiştim kilodun yarısı ıslaktı kan yada leke değil şükür ama suyla ıslatılmış gibiydi. İdrar kaçırma yada terleme değildi bence Ben de amniyon sıvı kaçağıysa diye korktum. Yakınımızda başka bir ilçenin devlet hastanesinde kadın doğumcuya gittim durumu anlattım bu kadar erken olabilir mi dedim amniyon sıvı kaçağı ihtimali her zaman olabilir dedi ultrasonla baktı bebek iyi gelişimi iyi suyun yeterli dedi kendini takip et tekrarlarsa tekrar başvur gelen sıvı amniyon mu test yapılabilir o zaman dedi. Bu arada plasenta şu an yukarıda dedi aşağıdaydı yukarı kaymış demek ki. Birazdan asıl beni takip eden doktorda kontrolüm var bakalım o ne diyecek bu gelen sıvıya plasentaya falan? İnş herşey yolunda gider. Bu arada doktorum müsade ederse 20lik dişim çekilecek sık sık ağrıyor bazen hiç uyutmuyor ağrıdan.

Günaydın kızlartüp bebekte gebelik haftası transfer günümü oluyo..sat:6 Aralık 17 Aralık yumurta toplama 20 Aralık transfer bi yardım neye göre hesaplanıyo net. Baktım biraz hepsi farklı bişy yazmışşimdi doktora gitsem kese görünür mü kalp atışı 6 haftada deniliyo..hayırlısıyla inş kalp atışını duyarsam inş Rabbim nasip eder inş

Canimsin dogal bence.o.akinti . bendede oluyo ara ara hatta oglumda coktu bunda niye yok.diye kafaya taktigimda oluyo. Bu arada hareketleri hala hissetmiyorum .korkmaya basladim .randevum ayin 18inde benimde

Dr baktı şükür bebişim iyi gelişimi de iyi. Ters durmuş sıpa göstermedi yüzünü sırtını izletti anca şükürler olsun plasenta yukarı kaymış olması gereken yerdeymiş artık immortal98 darısı başına tatlım. Dünkü ıslaklık için de muhtemelen akıntı dedi suyu yeterliymiş rahim ağzında da suyu var amniyon sıvısı olsa o azalırdı olmazdı vs dedi. Yine de tedbir amaçlı ped verdi bana onu çamaşırına tak 24 saat dursun maviye dönerse hemen ara amniyon olduğunu gösterir dedi 1 tane de yedek verdi başka gün yine olursa pedi çamaşırına bastırırsın öyle de anlarsın dedi. İnş doktorun tahmin ettiği gibi amniyon değildir. 20lik dişimden de kurtuldum şükür korktuğum gibi zor olmadı çekilmesi. Sadece clexane kullandığım için kanama uzun sürdü ara ara kanıyor 1 günden sonra durması gerekiyormuş inş durur. 20 gün sonra (21. Haftadayken) detaylı ultrason çekecekmiş o gün muayene 1 saat sürecek dedi baya bi detaylı bakacak inş cd de veririm o gün dedi heyecanla o günü bekliyorum şimdi inş herşeyi normal çıkar

Son düzenleme:
Canım öncelikle gözünaydın tebrik ederim. Tüp bebekte de normal gebelikte olduğu gibi son adet tarihi geçerli. Yani 6 aralık tarihi önemli olan. Şu an sen 4 hafta 6 günlük hamilesin 5. Haftanın içindesin. Kese görmeye 6. Haftada kalp atışı için de 8. Haftada çağırıyorlar doktorlar genelde. Ben 5+4 te keseyi gördüm 7+5 te de kalp atışını. Şimdi 17+6 olduk şükür. Darısı başına canım

Gozun aydin canim cok.sevindim iyi olduguna bebisin. Bende merak ediyorum detayli.ultrasyonu . sabirsizlaniyorumda . ücreti ne kadarmis ultrasyonun. Umarim sıkıntı cikmaz. Hareketlerini sordunmu ne zaman hissederim.diye

Merhabalar bayanlar öncelikte tbr ederim hamile kalanları allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim bizede nasip eder benim trasferin 25 aralıkta yapıldı 5 gun emriyosu 12 gün test sonucum 18.97 14 gün 19.97 bu sonuca göre ben hamilemiyim ne olur bişey yazın Dr göre hamilelik var ama sınırda diyor sizce Dr beni oyaliyormu

Huricegim sizin tup bebekmi ikiside birde kaçıncı denememiz tam yorumlara bakamadım okadar çok yorum okudum ki kimisi umut oldu kimiside umutlarını yıktı ben çok Umutluydum yapdirdigimda Dr okadar umut verdi ki bana hersey çok güzel diyordu % 70 %80 şans vermisdir şimdi ise hüsran birde adet kanaması var Dr ilaçlara devam diyor hamilelik var diyor kafayı yemek üzereyim ne olur bişeyler yazin

Huriscim gozun aydin hersey yoluna girmis masallah benimde plasentamin biri assagidaydi pzrt bende ayrintli ultrasona giricem insllh duzelmistirbenimki de bide birinn suyu digerine gore azmis benimde islakligim cok oluyo akintimi yoksa amniyon sivsimi bende hep tedrgin oluyorum acaba benmde suyum mu siziyo sana ped vermisya drun acaba o pedden satiliyomudur ki bende alsam ecznden falan satiliyomudur bilen varmi

hşgeldin cnm inşalh hamilesindeir değerlerin az yukselmiş ama herkeste farkli oluyor dinlen iş yapma bol bol dua et inşalh melegin seninledir burda herkesin kanamasi sikinrilari oldu halendr oluyor senjnde inşallh gecer kalbini tam tutu yaş kac cnm benm doktorda ilk muane oldugum da %80 70 demisti cok sukur olduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…