Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

cnm gözün aydin insalh daha sikinti yaşamazsin dısindendd kurtulmuşsun birazdaha rahat edersin benim doktor pazartesi gunu kan aldi 3 tarama icin bide ayrintili ultrasondan bakmadi oyle cihazlari yokmuş benim göbeğim ağriyor sendede oluyormu acaba diyom bebek kordonlami oynuyor bugunleri bir an once atlatiriz insalh hersey güzel gider aldiğim kilo kafama takildi ya 69 kilo 58 le hamile kaldm

Tbr ederim allah tamamına erdirsin 33 yaşım 6 senedir denemedigimiz kalmadı aşılama yapdirdim olmadi tabi birsürü bitkisel kürleri en son tup bebek denedik oda oldumu olmadımi bilmiyorum ya dr beni oyaliyormu pazartesi testi tekrarliyacagiz bakalım bol bol dinleniyorum ama aklımı dinlendiremiyorum düşünmekden kafayı yiyeceğim Dr hiç bir sorun yok diyordu hersey güzeldi niye böyle oldu bilmiyorum eşinde bende hiç bir sorun bulamadıkları 6 sene son gittigim Dr tüpler tikali açalım dedi loparoskopi oldum gene olmadı hiçbir sorun yokken niye olmuyor

Kayisicicegi sizin sorun neydi birde tup bebeği nerde yapdirdiniz benim 25 aralıkta ankarada yapdirdim 17 yumurta toplandı 12 yumurta çok iyi dediler 5 gun emriyosu 2 tane trasfer edildi 9 tane dondurduk nasip onları deniz artık öyle umutlanmisdim ki dondurmayı bile düşünmüyordum Dr ısrar etti çok iyi yumurtalar diye tabi ben tutacağı dan okadar emindimki her şey çok güzel diyen bir doktorun vardi yıkıldım resmen

Dertlesmeye okadar çok ihtiyacım varki kimseyle konuşmuyorum hiç kimse bilmiyor tup bebek yapdirdigimdan arkadaşlar çatır çatır dorurken hemde korunurken hamile kalanlar var niye ben cok istediğim halde olmuyor etrafına bakdiginda bir ben gibi geliyor ama burda benim gibi arkadaşlarım olmasi bana umut veriyor

hayirlisi olsun tabi cnm benmde ilk denem 26 yasm benimde 5 gun 1 kalite emriyosu bizde 5 tane en iyilerjni dondurduk ankarada yaptirdim hic bi sorunumuz yoktu bizimde bi ďüsuk yasamistim 1 aylik gibiydi simdi hersey Allahima şkür iyi gidiyor hep dua larlan buraya kadar geldik sen nerde yaptirdin cnm senin ki belki birtane tutunmuştur pazartesi insalh guzel haber veririsin bize

oncelikle oyle dusunme bizamndan sonra insan anliyor ki elinde olan bisey degil rabbim bilir herseyi senin yasadigin pisikolajiyi hepimiz yasiyoz bi sikintimiz yok niye olmuyor diye sağ solun laf sommalari insanin canini tak ediyor evet haklisin kimseylen konusamiyosun dert anlatamiyosun senin halinden sen gibi olanlar anloywor ama dedim ya hersey taktiri ilahi herzamn dua ve sadakani ver icini rahatlatir benimde sulalemdet ikizler cok abalm bile evlenir evlenmez ikizlere hamile kaldi ama ben 5 yil sonra tedaviyle ancak demk buda bizm kaderimizmiş

Hayırlı olsun öncelikle inş hiçbir sorun çıkmaz değerlerin katlarbenimde transferim 20 Aralıktı 12.gün 28 çıktı senin gibi üzüldüm korktum ama sonu hayırlı oldu inş seninkide öyle olur değerlerim arttı seninde öyle olur inş.. Haber ver mutlak Allah yardımcın olsun arkadaş

Hurişçim gozun aydın plesentan yukarı çıkmış. Şu sıvı gelme olayı ara sıra bendede oluyor. Genelde kuruyum ama nadıren anlamıyorum pırt diye geliyor hemen çamaşırımda ıslaklık hissedip koşa koşa lavaboya gidiyorum lekelenmemi diye sonra sarımsı beyazımsı bişey olduğunu görüp rahatlıyorum ama. Ciddi bişeymi bilemedim şimdi. 22 haftada 3-4 kez oldu heralde onlarda 16. Haftadan sonra oldu diye hatırlıyorum

Allah yardımcın olsun cnm evet hepimiz o yollardan geçtik birsürü yol denedik şimdi şükürler olsun bende 3. Tüp bebekle hamile kaldım. 2. Si kimyasal oldu. Dr um en azından hamile kaldığını gördük iyi birşey demişti kimyasal gebelik yaşaman bile demişti. İnşallah senin bebişin sana sımsıkı tutunur bırakmaz. Eğer olumsuz olursada en azından gebe kaldığını gördünüz. Geride donmuş embriyolarınız varmış kaliteli ne güzel. Umudunu yitirme bol sua et rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat ise sana bağışlayacaktır. Olmazsada kader planında daha iyisi yazılmıştır alnınıza.

Kızlar kalp atışına kaçıncı haftada gttiniz ne zaman duyuldu yarın doktora gtcem de 6 hafta 4 günlük oluyoruz en son bir hafta önce gtmiştm 5 hafta 2 gunlukken kese de vardı içinde beyaz minik bişeyde vardı yarına gttğmde duyabilirmiyz sizce

insalh duyarsin cnm 6 7 haftada duyuluyir gerci bunyeye gorede degisiyor

Canım benim ilk kızım doğal yoldan 2 ayda oldu 2. İçin 9 ay uğraştık doğal yoldan olmadı sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin tetkiki iyi sayılır belki doğal yolla da olurdu ama ben acele ettim ilk kızım 6 yaşına gelmişti ben çocuk çok seviyorum çok istiyordum koşullar gereği bugüne kadar beklemiştik korunmayı bırakmak için. Sonra da olmayınca stres olmuştum o zaman aşılama yada tüp bebek yap dedi doktorlar daha uygun olur dediler aşılama için %10-15 şans tüp bebek için %65 şans söylendi 1 kere aşılama negatif oldu tüp bebek 1. Denemede tuttu çok şükür. 4 günlük 2 embriyo verilmişti biri tutundu. Senin sonucun için tahminim umudunu kırmak istemem ama sanki kimyasal gibi. Ama yine de hiç belli olmaz değerleri düşük olup birden yükselenler de okudum forumlarda. Senin de inş öyle olur doktorunu dinle ilaçlarını sakın bırakma Allah büyük O ol derse olur tabiki. Hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle.

Saol canım inş senin plasentada yerine kayar. Usg de iyi çıkar inş. Bana verdiği pedin ismi common sense. Bir de alsense isimli varmış aynıymış galiba dr dedi. Bana bu pedi dr verdi onun da elinde azmış 2 tane verdi belki eczanede bulabilirsin bi bak dedi. İnternete de bak istersen canım. O gelen sıvıyı doktora söyle canım bi değerlendirsin yorum yapsın. Bazı doktorla elinde varsa ve uygun görürse rahim ağzına servikse bişey sürüp test yapıyormuş amniyon mu değil mi diye onun adı da amnisure imiş galiba. Bi de ben forumdan araştırdım turnusol kağıdı da bazen işe yarayabiliyormuş doktoruna bi danış canım. Sen hangi ildeydin?

Canım doktorunun cihazı yoksa o seni detaylı ultrason yapabilen başka bi doktora yönlendirsin o yönlendirmezse de sen araştır yapan bi doktora git canım. Detaylı usg 21. Haftada yapılıyormuş. Kilo için canım totalde 10-13 kilo önerilen. Bence tansiyon düşüklüğün vs yoksa tuzu biraz azalt bacakların şişmi doktora söyle çok kilo aldığını da söyle ya kendisi önerilerde bulunur yada diyetisyene gönderir. Bol su iç protein ağırlıklı beslen ekmek yağlı gıdalar karbonhidratı azalt bol sebze ye günde 3-4 meyve ye. Az az sık sık günde 5-6 öğün yap canım doktorun izin verirse kısa yürüyüşler yap. Bu arada 24-28. Haftada şeker yükleme testini yaptır ihmal etme tatlım . Benim ilk gebeliğimde vardı diyet yapmıştım bunda erkenden baktık 1.5 aydır evde kan şekeri takibi yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum bazen hafif yüksek yada sınırda çıkıyor

Canım sakın isyan etme olmayınca olmuyor bu senin yada eşinin suçu değil dünyanın sonu da değil. Dua et bol bol Allahım inş ol der ve olur canım. Umudunu nolur kaybetme inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…