Canım gittiğinde doktoruna söyle bilgisi olsun inş akıntıdırHurişçim gozun aydın plesentan yukarı çıkmış. Şu sıvı gelme olayı ara sıra bendede oluyor. Genelde kuruyum ama nadıren anlamıyorum pırt diye geliyor hemen çamaşırımda ıslaklık hissedip koşa koşa lavaboya gidiyorum lekelenmemi diye sonra sarımsı beyazımsı bişey olduğunu görüp rahatlıyorum ama. Ciddi bişeymi bilemedim şimdi. 22 haftada 3-4 kez oldu heralde onlarda 16. Haftadan sonra oldu diye hatırlıyorum
İstanbulfayım bugun baktım nobetcı ecz de yokmus elınde yarın ecznelere bakıp alıcam bu pedden yarın ayrıntılı ultrasonm var zaten sanırım dr soyler artk ne varsa bakalmSaol canım inş senin plasentada yerine kayar. Usg de iyi çıkar inş. Bana verdiği pedin ismi common sense. Bir de alsense isimli varmış aynıymış galiba dr dedi. Bana bu pedi dr verdi onun da elinde azmış 2 tane verdi belki eczanede bulabilirsin bi bak dedi. İnternete de bak istersen canım. O gelen sıvıyı doktora söyle canım bi değerlendirsin yorum yapsın. Bazı doktorla elinde varsa ve uygun görürse rahim ağzına servikse bişey sürüp test yapıyormuş amniyon mu değil mi diye onun adı da amnisure imiş galiba. Bi de ben forumdan araştırdım turnusol kağıdı da bazen işe yarayabiliyormuş doktoruna bi danış canım. Sen hangi ildeydin?
İstanbulda bulunabilir belki canım. Dr antep için söylemişti. İstanbul büyük yer sonuçta. Yarınki sonucu bizle de paylaş canım inş herşey yolundadırİstanbulfayım bugun baktım nobetcı ecz de yokmus elınde yarın ecznelere bakıp alıcam bu pedden yarın ayrıntılı ultrasonm var zaten sanırım dr soyler artk ne varsa bakalm
çok korkuyorum beta hcg dün 1000 lere ulaşmış ama kese ne zaman görünür boş kese diye bişy varmış ya öyle olursa kaç senedir uğraşıyorum o kadar mutluydum ki içimi korku sardı kalp atışı bi duysam sorunsuz sıkıntısız hamilelik yaşasam sağlıkla hayırla kucağıma alsam şuan çok doluyum..dış gebelik geçirdim ben daha önce tüp bebek tedavimde aklıma olumsuz şeyler geliyo üfff cümlede kuramıyorum...lütfen dua edin kızlar lütfenCanım öncelikle gözünaydın tebrik ederim. Tüp bebekte de normal gebelikte olduğu gibi son adet tarihi geçerli. Yani 6 aralık tarihi önemli olan. Şu an sen 4 hafta 6 günlük hamilesin 5. Haftanın içindesin. Kese görmeye 6. Haftada kalp atışı için de 8. Haftada çağırıyorlar doktorlar genelde. Ben 5+4 te keseyi gördüm 7+5 te de kalp atışını. Şimdi 17+6 olduk şükür. Darısı başına canım
Cnm umudum kalmadı hiç en çok dr kızıyorum niye beni bukadar umutlandirdi bukadar laf kalabalığı para için mi ama hakkımı helal etmiyorum doktoruma cnm benim 12 yaşında bir oğlum kendiliğinden oldu 13 senelik evliyim 6 senedir de çocuk için uğraşıyorum gitmediği dr kalmadı bende aşılama yapdirdim tutmadı allah büyük vardır elbet bir bildigiCanım benim ilk kızım doğal yoldan 2 ayda oldu 2. İçin 9 ay uğraştık doğal yoldan olmadı sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin tetkiki iyi sayılır belki doğal yolla da olurdu ama ben acele ettim ilk kızım 6 yaşına gelmişti ben çocuk çok seviyorum çok istiyordum koşullar gereği bugüne kadar beklemiştik korunmayı bırakmak için. Sonra da olmayınca stres olmuştum o zaman aşılama yada tüp bebek yap dedi doktorlar daha uygun olur dediler aşılama için %10-15 şans tüp bebek için %65 şans söylendi 1 kere aşılama negatif oldu tüp bebek 1. Denemede tuttu çok şükür. 4 günlük 2 embriyo verilmişti biri tutundu. Senin sonucun için tahminim umudunu kırmak istemem ama sanki kimyasal gibi. Ama yine de hiç belli olmaz değerleri düşük olup birden yükselenler de okudum forumlarda. Senin de inş öyle olur doktorunu dinle ilaçlarını sakın bırakma Allah büyük O ol derse olur tabiki. Hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle.
benim yasimda 33 canmCnm umudum kalmadı hiç en çok dr kızıyorum niye beni bukadar umutlandirdi bukadar laf kalabalığı para için mi ama hakkımı helal etmiyorum doktoruma cnm benim 12 yaşında bir oğlum kendiliğinden oldu 13 senelik evliyim 6 senedir de çocuk için uğraşıyorum gitmediği dr kalmadı bende aşılama yapdirdim tutmadı allah büyük vardır elbet bir bildigi
Bilemedimki canm benim 9. Gun yaptgrdigmda 200 ustu biseydi . ins bebegin senledir. Allahtan ümit kesilmez12 gün testim 18.97 ; 14gün 19.98 ; 18 gün 59.89 ne olacak simdi
saol cnm bence hamilesinn bir tanesi tutmuş insalh yanilmiyorumdur yarinda sonucu yaz merk ettim simdiden insalh canm sende melegine kavusursun12 gün testim 18.97 ; 14gün 19.98 ; 18 gün 59.89 ne olacak simdi
Bazen vitamin eksikligindende cikar o yaralar . cok sorun edilecek bisey degil.bence. seker yukleme erken dimi kacinci haftaydi . ben oglumda ac gitmistim beklettilerde hastanede tansiyonum dustu tek gitme canim. yaninda atistiracak biseyler.al seker yuklemesi bildigin sekerli suyu iciriyolar kan aliyolarkizlar iyi akşamlar nasilsiniz ben bugun 3 tarama testini aldim cok sukur temiz cukti rabbim herkese nasip etsin bisey daha soyleyecm agzimin ic kisimda ust damakta yanik gibi olmuş yara gibi sicak bisey icersin yanar yaniklaşirya oyle olmuşgibi 2 gundur tansiyonum dusuktu başagrisi cekiyodum ondanmi acaba bilemedim sicak biseyde yemedimki oyle ola sivilce gibide olmuş gargarami yapsam bilemedimki simdi sizlerde durum nasil şeker yuklemesi yapan oldumu
Cnm inşallah hamileyimdir ne düşünecegimi bilmiyorum bi yarın olsaydısaol cnm bence hamilesinn bir tanesi tutmuş insalh yanilmiyorumdur yarinda sonucu yaz merk ettim simdiden insalh canm sende melegine kavusursun
Benm bildğim kan sulandırıcı devamlı kullanılıyor bende hibor kullanıyorum bugünde ikizlermin olcağnı oğrendm inşallah günde bir hibor yeterli olur corapin de kullanıyorm ama kan pıhtılaşması var bende deKizlar kan sulandirici igneye devam ediyormusunuz. Pihtilasma testi yaptırdınız mi
Oo hayırlı olsun canim. Iste bende var mi yok mu onu öğrenmek istiyorum test yaptırarak kanamam var diye kesti doktorBenm bildğim kan sulandırıcı devamlı kullanılıyor bende hibor kullanıyorum bugünde ikizlermin olcağnı oğrendm inşallah günde bir hibor yeterli olur corapin de kullanıyorm ama kan pıhtılaşması var bende de
Şirinecim ne güzel hamile kalmışsın allah tamamına erdirsin istiyen herkese nasip etsin rabbimbenim yasimda 33 canm
Umudun kirilmasin canim.benim.de kendiliginden olan.bi oglum var 5 yasinda. 2.yi 3 senedir denedik.bir asilamam var tutmayan rahim filmim her sey temiz eşimde sorun yok ama.olmuyodu. sukur tup bebekle 5. Gun embriysu 2 tane.kondu biri tuttu Rabbime sukurler olsun . imkaniniz varsa tekrar deneyin Allahin izniyle olur insaAllah. Rabbim nasip.etsin. stres de cok etkiliyo bende kafama.cok takardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?