Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canım gittiğinde doktoruna söyle bilgisi olsun inş akıntıdır

İstanbulfayım bugun baktım nobetcı ecz de yokmus elınde yarın ecznelere bakıp alıcam bu pedden yarın ayrıntılı ultrasonm var zaten sanırım dr soyler artk ne varsa bakalm

İstanbulfayım bugun baktım nobetcı ecz de yokmus elınde yarın ecznelere bakıp alıcam bu pedden yarın ayrıntılı ultrasonm var zaten sanırım dr soyler artk ne varsa bakalm
İstanbulda bulunabilir belki canım. Dr antep için söylemişti. İstanbul büyük yer sonuçta. Yarınki sonucu bizle de paylaş canım inş herşey yolundadır

Çok
çok korkuyorum beta hcg dün 1000 lere ulaşmış ama kese ne zaman görünür boş kese diye bişy varmış ya öyle olursa kaç senedir uğraşıyorum o kadar mutluydum ki içimi korku sardı kalp atışı bi duysam sorunsuz sıkıntısız hamilelik yaşasam sağlıkla hayırla kucağıma alsam şuan çok doluyum..dış gebelik geçirdim ben daha önce tüp bebek tedavimde aklıma olumsuz şeyler geliyo üfff cümlede kuramıyorum...lütfen dua edin kızlar lütfen

Cnm umudum kalmadı hiç en çok dr kızıyorum niye beni bukadar umutlandirdi bukadar laf kalabalığı para için mi ama hakkımı helal etmiyorum doktoruma cnm benim 12 yaşında bir oğlum kendiliğinden oldu 13 senelik evliyim 6 senedir de çocuk için uğraşıyorum gitmediği dr kalmadı bende aşılama yapdirdim tutmadı allah büyük vardır elbet bir bildigi

benim yasimda 33 canm
Umudun kirilmasin canim.benim.de kendiliginden olan.bi oglum var 5 yasinda. 2.yi 3 senedir denedik.bir asilamam var tutmayan rahim filmim her sey temiz eşimde sorun yok ama.olmuyodu. sukur tup bebekle 5. Gun embriysu 2 tane.kondu biri tuttu Rabbime sukurler olsun . imkaniniz varsa tekrar deneyin Allahin izniyle olur insaAllah. Rabbim nasip.etsin. stres de cok etkiliyo bende kafama.cok takardim

kizlar iyi akşamlar nasilsiniz ben bugun 3 tarama testini aldim cok sukur temiz cukti rabbim herkese nasip etsin bisey daha soyleyecm agzimin ic kisimda ust damakta yanik gibi olmuş yara gibi sicak bisey icersin yanar yaniklaşirya oyle olmuşgibi 2 gundur tansiyonum dusuktu başagrisi cekiyodum ondanmi acaba bilemedim sicak biseyde yemedimki oyle ola sivilce gibide olmuş gargarami yapsam bilemedimki simdi sizlerde durum nasil şeker yuklemesi yapan oldumu

Kızlar bugün ki testin sonucu 59.89 şimdi bu ne anlana geliyor yarın gene yapdir dedi Dr buna göre benim kimyasal mi aklıma o geliyor bi yardimci olun bu arada senin adına çok sevindim kayısıçiçeği çok güzel duygular bunlar allah herkese nasip etsin

Bazen vitamin eksikligindende cikar o yaralar . cok sorun edilecek bisey degil.bence. seker yukleme erken dimi kacinci haftaydi . ben oglumda ac gitmistim beklettilerde hastanede tansiyonum dustu tek gitme canim. yaninda atistiracak biseyler.al seker yuklemesi bildigin sekerli suyu iciriyolar kan aliyolar

Kizlar kan sulandirici igneye devam ediyormusunuz. Pihtilasma testi yaptırdınız mi

Kizlar kan sulandirici igneye devam ediyormusunuz. Pihtilasma testi yaptırdınız mi
Benm bildğim kan sulandırıcı devamlı kullanılıyor bende hibor kullanıyorum bugünde ikizlermin olcağnı oğrendm inşallah günde bir hibor yeterli olur corapin de kullanıyorm ama kan pıhtılaşması var bende de

Oo hayırlı olsun canim. Iste bende var mi yok mu onu öğrenmek istiyorum test yaptırarak kanamam var diye kesti doktor

Şirinecim ne güzel hamile kalmışsın allah tamamına erdirsin istiyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…