i inş yarın sonuçların inş 2 katı artar..kimsayal değildir inş içini ferah tut dua et Allah isterse o bebek tutunur değerlerin artar hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu versin..haber ver yarın arkadaşım..daha önce de dedim bende 28 başladım sonradan katladı daha kese kalp atışı duymadık ama inş Rabbim inş onuda duyuracak...bol dua ayetel Kürsi oku arkadaşım12 gün testim 18.97 ; 14gün 19.98 ; 18 gün 59.89 ne olacak simdi
Devam ediyorum ben canim sen devam ediyomusunKizlar kan sulandirici igneye devam ediyormusunuz. Pihtilasma testi yaptırdınız mi
Huriyecim whatsap acik degil diye burdan yazayim dedin . dogum ucreti 600 mus canm 8 ay once arkadasim dogum yapti benim.dr da . cokda ilgileniyolarmis.Canım gittiğinde doktoruna söyle bilgisi olsun inş akıntıdır
Canım ediyorum ben ama 11 gündür kanamam var ve her gittigimde artiyor bölge dün daha iyi olsun diye profa gittim doktor kes igneyi oda artıyor olabilir dedi. Bendr eğer pihtilasmam varsa diye korkuyorum test yaptirayim istiyorum devlette 2 düşük gecmisi olmayınca yapmiyorlarmus özelde de hematoloji bölümü bulamadim. Sizleri merak ettim test yaptırdınız mi nasıl yaptınız diyeDevam ediyorum ben canim sen devam ediyomusun
Geçmiş olsun canım çok mu kanaman. Dikkat et kendine duami ettim aklima geldikçede dua ederim Rabbim yardimcin olsun inşallahkizlar gene kanamam oldu sabh sjmdi hastaneye yatiş yapti diktor dua edin bana lutfnn
Gecmiş olsun canıım calışıyomuydun çalışmıyosan yat canm bosver yetrki bebişin sağlıklı olsn dogsun da inşallh bian once gecer benim gecen ay kanamm oldugunda 3 4 gun kanamam surdu 1 ay da kahverengı akıntım devam ettı inşallh hemen kesilir canımkizlar gene kanamam oldu sabh sjmdi hastaneye yatiş yapti diktor dua edin bana lutfnn
Geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin bebeğini sana bagislasinkizlar gene kanamam oldu sabh sjmdi hastaneye yatiş yapti diktor dua edin bana lutfnn
Tüm dualarım sizle. İnşallah düzelirsin.kizlar gene kanamam oldu sabh sjmdi hastaneye yatiş yapti diktor dua edin bana lutfnn
Canım gözlemledim seni , çok heyecan yaptıgın kanaatine vardım. Bende cok evhamlıyımdır. Ama bu durum evvela bana , sonra da bebeğime zarar veriyormuş. Hadi kendini geç, bebişton için sakin olmaya çalış. Ayrıca yasın kaç kacıncı denemen hangi klinik(şifreli yaz reklam olmasın)Kızlar bugün ki testin sonucu 85.98 19 gün yani dr dış veya kimyasal diyor Kanama da devam ediyor moralim cok bozuk bu konuda bi fikri olan var mi
Canım benim ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı annemde de şeker var diyetle ve evde kan şekeri takibiyle idare etmiştim o zaman sıkıntı olmamıştı dikkat edince. Bu gebelikte şeker çıkma riski yüksek olunca erkenden 2.5 aylıkken şeker yüklemesi yaptık şeker şüpheli çıktı 1.5 aydır diyet yapıyorum ve evde şekerlerimi ölçüyorum çoğunlukla iyi çıkıyor ama arada bir tokluk şekerim sınırı aşıyor bende dikkat etmeye çalışıyorım bebek zarar görmesin diye. İşin içinde olan sağlıkçı biri olarak hepinize tavsiyem şeker yükleme testinizi yaptırın normalde 24-28 hafta arası yapılıyor ama gebe obezse yada ailesinde yada çok yakın akrabalarında şeker varsa yada daha önceden gizli şekeri yada önceki gebeliğinde şekeri varsa daha erken haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi. Şeker yüklemesinin gebeye yada bebeğe asla zararı yok (olsa zaten ben yaptırmazdım) asıl gebenin şekeri varsa ve yükleme yaptırmadığı için bunu bilmezde şekeri yüksek giderse onun bebeğe zararı var arkadaşlarkizlar iyi akşamlar nasilsiniz ben bugun 3 tarama testini aldim cok sukur temiz cukti rabbim herkese nasip etsin bisey daha soyleyecm agzimin ic kisimda ust damakta yanik gibi olmuş yara gibi sicak bisey icersin yanar yaniklaşirya oyle olmuşgibi 2 gundur tansiyonum dusuktu başagrisi cekiyodum ondanmi acaba bilemedim sicak biseyde yemedimki oyle ola sivilce gibide olmuş gargarami yapsam bilemedimki simdi sizlerde durum nasil şeker yuklemesi yapan oldumu
Bu arada geçmiş olsun canım gargara yapabilirsin ağzın için.kizlar iyi akşamlar nasilsiniz ben bugun 3 tarama testini aldim cok sukur temiz cukti rabbim herkese nasip etsin bisey daha soyleyecm agzimin ic kisimda ust damakta yanik gibi olmuş yara gibi sicak bisey icersin yanar yaniklaşirya oyle olmuşgibi 2 gundur tansiyonum dusuktu başagrisi cekiyodum ondanmi acaba bilemedim sicak biseyde yemedimki oyle ola sivilce gibide olmuş gargarami yapsam bilemedimki simdi sizlerde durum nasil şeker yuklemesi yapan oldumu
Canım değerin yükselmiş en son 19du galiba. Bebeğin sana tutunmaya çalışıyor galiba. İnş daha da yükselir tatlım dualarımız seninle. Sonuçlardan bizi de haberdar et lütfenKızlar bugün ki testin sonucu 59.89 şimdi bu ne anlana geliyor yarın gene yapdir dedi Dr buna göre benim kimyasal mi aklıma o geliyor bi yardimci olun bu arada senin adına çok sevindim kayısıçiçeği çok güzel duygular bunlar allah herkese nasip etsin
Kimyasalsa bebek tam tutunamıyor bunun nedeni de genellikle bebekte genetik bi hastalık olması bebeğin sağlıksız olması bazen de rahim içinde problem vs olması. Değerler bi süreden sonra düşmeye başlıyor. Doktoruna sorarsan daha detaylı ve doğru bilgiyi verir canımKızlar ya kimyasal sa ne oluyor kimyasal gebelikde
Ben gebelik öncesi başka bi nedenle test yaptırmıştım hafif bozukluk vardı ama bende çıkan bozukluğun sağlıklı birçok kişide çıkabilen türden önemsiz bir bozukluk olduğu ve düşüğe vs pek neden olmadığı söylendi. İlk 3 ay hergün clexan kullandım sonraki 1 ay günaşırı şimdi ise 3 günde bir kullanıyorum galiba 1 ay sonra bıraktıracaklarKizlar kan sulandirici igneye devam ediyormusunuz. Pihtilasma testi yaptırdınız mi
İkizler öyle mi ne güzel gözünaydın canım inş sağlıkla hayırla kucağına alırsınBenm bildğim kan sulandırıcı devamlı kullanılıyor bende hibor kullanıyorum bugünde ikizlermin olcağnı oğrendm inşallah günde bir hibor yeterli olur corapin de kullanıyorm ama kan pıhtılaşması var bende de
Canım benim geçmiş olsun inş bu son olsun doktor neden kanama olmuş dedi? Şimdi nasılsın? İnş herşey yolundadır şimdi. Dualarımız seninlekizlar gene kanamam oldu sabh sjmdi hastaneye yatiş yapti diktor dua edin bana lutfnn
Çok teşekkür ederim hepimizde inşallah kucaklarımıza alır sağlıcakla buyuturuz ikiz oldğu için korkularm fazla riskli oluyorya kiloluyum da inşallah bi problem yaşamadan bebişlermi kucağma alırmİkizler öyle mi ne güzel gözünaydın canım inş sağlıkla hayırla kucağına alırsın
Canim nerde yaptırdın testi. Bende endiseleniyorum kanamam olduğu için bıraktirdi doktor sonrasında pihtilasmam varsa diye endişe ediyorumBen gebelik öncesi başka bi nedenle test yaptırmıştım hafif bozukluk vardı ama bende çıkan bozukluğun sağlıklı birçok kişide çıkabilen türden önemsiz bir bozukluk olduğu ve düşüğe vs pek neden olmadığı söylendi. İlk 3 ay hergün clexan kullandım sonraki 1 ay günaşırı şimdi ise 3 günde bir kullanıyorum galiba 1 ay sonra bıraktıracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?