Yok canin test yaptirmadum ben .daha onceki gebeligimde boyle bi sorun yasamadigim için.dr tedbir amaclu verdi. 5 aydan sonra burakicam heralde . sen testini yaptir benceCanım ediyorum ben ama 11 gündür kanamam var ve her gittigimde artiyor bölge dün daha iyi olsun diye profa gittim doktor kes igneyi oda artıyor olabilir dedi. Bendr eğer pihtilasmam varsa diye korkuyorum test yaptirayim istiyorum devlette 2 düşük gecmisi olmayınca yapmiyorlarmus özelde de hematoloji bölümü bulamadim. Sizleri merak ettim test yaptırdınız mi nasıl yaptınız diye
Gecmis olsun simdi nasilsin kanama neden kaynakliymis. Yorma kendini yariladik sayilir dayan canim bebegin.icin yatkizlar gene kanamam oldu sabh sjmdi hastaneye yatiş yapti diktor dua edin bana lutfnn
Canim detayli ultrasyinun nasil gectiGecmiş olsun canıım calışıyomuydun çalışmıyosan yat canm bosver yetrki bebişin sağlıklı olsn dogsun da inşallh bian once gecer benim gecen ay kanamm oldugunda 3 4 gun kanamam surdu 1 ay da kahverengı akıntım devam ettı inşallh hemen kesilir canım
Teşekkür ederim canım araştırmaya devam test için :))Yok canin test yaptirmadum ben .daha onceki gebeligimde boyle bi sorun yasamadigim için.dr tedbir amaclu verdi. 5 aydan sonra burakicam heralde . sen testini yaptir bence
Ben antep üniversite hastanesinde yaptırdım canım hem istenmesi gerekiyordu hem de sağlıkçıyım diye yardımcı oldular. 15-20 günde çıktı sonucum. Üniversite hastanesine başvur hematolojiye durumunu anlat tüp bebek olduğunu söyle kıymetli bebek de rica et yardımcı olurlar sanırımCanim nerde yaptırdın testi. Bende endiseleniyorum kanamam olduğu için bıraktirdi doktor sonrasında pihtilasmam varsa diye endişe ediyorum
Kalplerınde beyaz lekeler goruldu ama ılerleyen zamanlarda gecermıs tek basına bı anlam ifade etmiyomus risk gormedıler tekrr kontrol takıp yada amniyosentz falan istemediler yani % 90 iyiler gerisi Allahın takdırı kısmet neyse o suları da yetrlı dedı plasentalarıda cıkmıs yukarı rahat rahat calıs dedı iyiymişiz cok sukur kızım 370 oglum 380 gr mıs haftaya seker yuklemesı yaptırıcam sonra da kendı drumda kontrolum varCanim detayli ultrasyinun nasil gecti
Maşallah nazar degmesin ins ikiz ol,alarina ragmen kilolari iyi. Allah esirgesin ins.kollarinda gormeyide nasip etsin Rabbim. Kizlar ins bu donemleri saglikli sihhatli atlatiriz bebislerimizleKalplerınde beyaz lekeler goruldu ama ılerleyen zamanlarda gecermıs tek basına bı anlam ifade etmiyomus risk gormedıler tekrr kontrol takıp yada amniyosentz falan istemediler yani % 90 iyiler gerisi Allahın takdırı kısmet neyse o suları da yetrlı dedı plasentalarıda cıkmıs yukarı rahat rahat calıs dedı iyiymişiz cok sukur kızım 370 oglum 380 gr mıs haftaya seker yuklemesı yaptırıcam sonra da kendı drumda kontrolum var
Ne güzel gözünaydın canım darısı başımızaKalplerınde beyaz lekeler goruldu ama ılerleyen zamanlarda gecermıs tek basına bı anlam ifade etmiyomus risk gormedıler tekrr kontrol takıp yada amniyosentz falan istemediler yani % 90 iyiler gerisi Allahın takdırı kısmet neyse o suları da yetrlı dedı plasentalarıda cıkmıs yukarı rahat rahat calıs dedı iyiymişiz cok sukur kızım 370 oglum 380 gr mıs haftaya seker yuklemesı yaptırıcam sonra da kendı drumda kontrolum var
cnm msj uazdm bi bakarmisi sen saglikciudim belki bilgin vardir doktorum rahim.yumusamasi var dedj bude dusugCanım benim ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı annemde de şeker var diyetle ve evde kan şekeri takibiyle idare etmiştim o zaman sıkıntı olmamıştı dikkat edince. Bu gebelikte şeker çıkma riski yüksek olunca erkenden 2.5 aylıkken şeker yüklemesi yaptık şeker şüpheli çıktı 1.5 aydır diyet yapıyorum ve evde şekerlerimi ölçüyorum çoğunlukla iyi çıkıyor ama arada bir tokluk şekerim sınırı aşıyor bende dikkat etmeye çalışıyorım bebek zarar görmesin diye. İşin içinde olan sağlıkçı biri olarak hepinize tavsiyem şeker yükleme testinizi yaptırın normalde 24-28 hafta arası yapılıyor ama gebe obezse yada ailesinde yada çok yakın akrabalarında şeker varsa yada daha önceden gizli şekeri yada önceki gebeliğinde şekeri varsa daha erken haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi. Şeker yüklemesinin gebeye yada bebeğe asla zararı yok (olsa zaten ben yaptırmazdım) asıl gebenin şekeri varsa ve yükleme yaptırmadığı için bunu bilmezde şekeri yüksek giderse onun bebeğe zararı var arkadaşlar
Geçmiş olsun canım Allahın izni ile inş birşey olmaz bebeğine sağlıkla hayırla kavuşursun inş sen duanı et Allaha sığın inş herşey yolunda gider dualarım seninlekizlar hastanedn taburcu oldum doktorum bebek kesesjnde kanama var ara ara olur dedi korkma ama cok gelirse hemen gel dedi asim sikinti alttan muane etti rahim yumuşamasi varmiş buda düsüge neden olurmuş doktorum ben bu durumu begenmedm dedi eger 12 hafta olsaydi dikiş atariz dedi şimdi 19 haftada bisey yapilmaz dedi 3 ay sirt ustu yatacm gittigi yere kadar artik ne olur dua edin dunden beri maf oldum artik isim Allaha kaldi yapack bisey yok bu rahim yumusamasi ile ilgili bisey bilen varsa bana soylesin niye bole oluyor hic bi sikinti yoktu niye niye Of delirmek üzereyim Allahim sen yardim et
Canım bu konuda çok fazla bilgim yok doktorun ne derece uzman bilgili bilmiyorum ama başka bölümünde çok iyi denilen bi doktora da görürsen fikir alsan tek doktorla kalmasan diye düşündüm. Bir de forumlara gözattım da ileriki haftalarda olupta dikiş atılanlar da var ama hangisi doğru bilmiyorum. Bence sen işinde ehil bi doktora daha görün canım. Allah yardımcın olsun bitanemkizlar hastanedn taburcu oldum doktorum bebek kesesjnde kanama var ara ara olur dedi korkma ama cok gelirse hemen gel dedi asim sikinti alttan muane etti rahim yumuşamasi varmiş buda düsüge neden olurmuş doktorum ben bu durumu begenmedm dedi eger 12 hafta olsaydi dikiş atariz dedi şimdi 19 haftada bisey yapilmaz dedi 3 ay sirt ustu yatacm gittigi yere kadar artik ne olur dua edin dunden beri maf oldum artik isim Allaha kaldi yapack bisey yok bu rahim yumusamasi ile ilgili bisey bilen varsa bana soylesin niye bole oluyor hic bi sikinti yoktu niye niye Of delirmek üzereyim Allahim sen yardim et
Canim cok gecmis olsun. Rabbim bebisini sana bagislasin. Hurisin dedigi gibi baska iyi dr varsa onada gorun gerekirse yat tabi. Bizim sirkette birinin esinde 4 aylikken rahim acilmasi olmaya baslamis tesaduf randevuya denk geldigi icin rahim agzina dikis atmislardi ve yaklasik 4 ay kadar surekli yatti ve bebislerini 8 ayda saglikli bir sekilde aldilar kucaklarina. Sen dikkat et kendine.kizlar hastanedn taburcu oldum doktorum bebek kesesjnde kanama var ara ara olur dedi korkma ama cok gelirse hemen gel dedi asim sikinti alttan muane etti rahim yumuşamasi varmiş buda düsüge neden olurmuş doktorum ben bu durumu begenmedm dedi eger 12 hafta olsaydi dikiş atariz dedi şimdi 19 haftada bisey yapilmaz dedi 3 ay sirt ustu yatacm gittigi yere kadar artik ne olur dua edin dunden beri maf oldum artik isim Allaha kaldi yapack bisey yok bu rahim yumusamasi ile ilgili bisey bilen varsa bana soylesin niye bole oluyor hic bi sikinti yoktu niye niye Of delirmek üzereyim Allahim sen yardim et
Canım gecmiş olsun. Umarım hersey güzel olacakkizlar hastanedn taburcu oldum doktorum bebek kesesjnde kanama var ara ara olur dedi korkma ama cok gelirse hemen gel dedi asim sikinti alttan muane etti rahim yumuşamasi varmiş buda düsüge neden olurmuş doktorum ben bu durumu begenmedm dedi eger 12 hafta olsaydi dikiş atariz dedi şimdi 19 haftada bisey yapilmaz dedi 3 ay sirt ustu yatacm gittigi yere kadar artik ne olur dua edin dunden beri maf oldum artik isim Allaha kaldi yapack bisey yok bu rahim yumusamasi ile ilgili bisey bilen varsa bana soylesin niye bole oluyor hic bi sikinti yoktu niye niye Of delirmek üzereyim Allahim sen yardim et
evet korktuğum başıma geldi azıcık sevindik burnumuzdan geldi.. Beta hcg değerim düşüşe geçti.. Ne rahim içinde ne dışında kese görülmedi...gebelik bulgusu yokmuş keşke baştan sıfır çıksaydı sonuç canım yanıyo paztsi olası dış gebelik teşhisi ile hastaneye yatacam olurdaoÇok
çok korkuyorum beta hcg dün 1000 lere ulaşmış ama kese ne zaman görünür boş kese diye bişy varmış ya öyle olursa kaç senedir uğraşıyorum o kadar mutluydum ki içimi korku sardı kalp atışı bi duysam sorunsuz sıkıntısız hamilelik yaşasam sağlıkla hayırla kucağıma alsam şuan çok doluyum..dış gebelik geçirdim ben daha önce tüp bebek tedavimde aklıma olumsuz şeyler geliyo üfff cümlede kuramıyorum...lütfen dua edin kızlar lütfen
olmadı yine olası dış gebelik teşhisi kondu...ne içde ne dışda gebelik bulgusu yokmuş..boşuna sevindim aranıza gelmeye çalıştım çok şükür oldu bu 3.deneme dedik tam bi hayal kırıklığı keşke baştan 0 çıksaydın.. Beta düşmeye başladı Pazartesi iğne yapacaklar kendilinden düşer diye bekletiyolar ama hiç kanama yok..o kadar üzgünüm ki ben anne olamıyacam sizin aramıza giremiyecem..Çok
çok korkuyorum beta hcg dün 1000 lere ulaşmış ama kese ne zaman görünür boş kese diye bişy varmış ya öyle olursa kaç senedir uğraşıyorum o kadar mutluydum ki içimi korku sardı kalp atışı bi duysam sorunsuz sıkıntısız hamilelik yaşasam sağlıkla hayırla kucağıma alsam şuan çok doluyum..dış gebelik geçirdim ben daha önce tüp bebek tedavimde aklıma olumsuz şeyler geliyo üfff cümlede kuramıyorum...lütfen dua edin kızlar lütfen
Cok geçmiş olsun canm.benim bi arkadasinda rahimini diktiler yatti bebek.dogana kadr.Baska bi dr a daha gorun belki dikilir.Allahm sifa versin ins .kizlar hastanedn taburcu oldum doktorum bebek kesesjnde kanama var ara ara olur dedi korkma ama cok gelirse hemen gel dedi asim sikinti alttan muane etti rahim yumuşamasi varmiş buda düsüge neden olurmuş doktorum ben bu durumu begenmedm dedi eger 12 hafta olsaydi dikiş atariz dedi şimdi 19 haftada bisey yapilmaz dedi 3 ay sirt ustu yatacm gittigi yere kadar artik ne olur dua edin dunden beri maf oldum artik isim Allaha kaldi yapack bisey yok bu rahim yumusamasi ile ilgili bisey bilen varsa bana soylesin niye bole oluyor hic bi sikinti yoktu niye niye Of delirmek üzereyim Allahim sen yardim et
Rabbim.nasip ettiyse elbetteki bir gun sende anne olucaksin.Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insEvet
evet korktuğum başıma geldi azıcık sevindik burnumuzdan geldi.. Beta hcg değerim düşüşe geçti.. Ne rahim içinde ne dışında kese görülmedi...gebelik bulgusu yokmuş keşke baştan sıfır çıksaydı sonuç canım yanıyo paztsi olası dış gebelik teşhisi ile hastaneye yatacam olurdao
olmadı yine olası dış gebelik teşhisi kondu...ne içde ne dışda gebelik bulgusu yokmuş..boşuna sevindim aranıza gelmeye çalıştım çok şükür oldu bu 3.deneme dedik tam bi hayal kırıklığı keşke baştan 0 çıksaydın.. Beta düşmeye başladı Pazartesi iğne yapacaklar kendilinden düşer diye bekletiyolar ama hiç kanama yok..o kadar üzgünüm ki ben anne olamıyacam sizin aramıza giremiyecem..
benim ilkinde solda hissetmistim senin gibi ikincide hic belirti yasamadimTup bebis anneleri transferimin yarin 10.gunu kan tahlili yaptirmadan once kendinizde herhangi bir belirti hisseddinizmi.benim 2 gundur sol tarafimda bi seyreme pir pir sanki damar atiyo gibi sizdede oldumu...Rabbim hayirlisiyla bizlere guzel haberler almayi sizede yavrulariniza saglicakla kavusmayi nasip edsin.amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?