- 7 Kasım 2015
- 47
- 52
- 3
- 46
yok canim ikiside tup bebek ama kayettim kuzularimi allahim evladini sana bagislasin bundanda pozitif sonuc alirsin insallshSizlerin normal hamilelik sanirsam Rabbimin cok buyuk bir lutfuu normal yoldan hamilelik..benimde ilki normal 5yildir nasip olmuyordu ilk tup bebek denememiz oldu.37 yasimda diyarbakirda yasiyorum..yas ilerliyor zaman suuuu gibi geciyor yavrum 9 yasinda kardes hasreti cekiyor.mevlam cokkk buyuk dua ile hay.geceler
Canım benim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşEvet
evet korktuğum başıma geldi azıcık sevindik burnumuzdan geldi.. Beta hcg değerim düşüşe geçti.. Ne rahim içinde ne dışında kese görülmedi...gebelik bulgusu yokmuş keşke baştan sıfır çıksaydı sonuç canım yanıyo paztsi olası dış gebelik teşhisi ile hastaneye yatacam olurdao
olmadı yine olası dış gebelik teşhisi kondu...ne içde ne dışda gebelik bulgusu yokmuş..boşuna sevindim aranıza gelmeye çalıştım çok şükür oldu bu 3.deneme dedik tam bi hayal kırıklığı keşke baştan 0 çıksaydın.. Beta düşmeye başladı Pazartesi iğne yapacaklar kendilinden düşer diye bekletiyolar ama hiç kanama yok..o kadar üzgünüm ki ben anne olamıyacam sizin aramıza giremiyecem..
İnş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımkizlar benim bugun gene kanamam oldu peceteye süruldü doktorum bide arastirmaya git dedi gittim hersey yolunda dediler ama kafam cok karisik uzanp ayagimin altina yastik koyacam 3 ay gibi bole devam edeck bi sikinti olmassa insalh ne yapacm ne edecm bilmiyom
Bikaç tane uzun kollu hariç bence yarım kol sıfır kol al bence. Güle güle giysin prensesIyi aksamlar kizlar .kizima ilk defa bugun biseyler aldim. Rabbim dogup giymesinide nasip etsin insaAllah.ama.bilemedim pek mayis sonu olursa hava nasil.olur nasil uzun.kollumu alsam.kisa kollumu.ilk gunler üşür ama yazda cabuk.geliyo napsam.acaba
insalh cnm ya dua edin ne olur bisey olmasin sikintili gunler gece sen nasil gexiyon calisiyon dinlnmiyonmu hic bn evden bile cikmiyorumİnş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
Canım ben işe devam ediyorum çok yorucu değil işim. Evde pek iş yaptığım yok saolsun eşim hallediyor evde dinleniyorum geneldeinsalh cnm ya dua edin ne olur bisey olmasin sikintili gunler gece sen nasil gexiyon calisiyon dinlnmiyonmu hic bn evden bile cikmiyorum
insalh cnm degildir Rabbim yardimcimix olsunKızlar bugün çarşıda tuvaletim geldi sıkıştım sonra lavabo bulup girdim lavabodan çıkıp 5 dk oturdum bişey yoktu sonra kalktım yürürken ara ara bişey su gibi aktı ama baya bi çok. Sonra yine lavaboya gittim kontrol için. Biraz daha idrar yaptım çıktım yürürken yine bişey aktı. İç çamaşırının her yeri ve pantolunun bir kısmı ıslandı bluzun alt kısmını (pantolunu örten kısmını) bile geçip dışardan gözükecek kadar pantolon ıslanmıştı tahminim 1 bardak kadar akmış ama akan idrar mı amniyon mu bilemedim. Doktorun geçen verdiği özel pedi evde unutmuştum (120 km uzakta) eczanede de bulamadım. Özel hastanede bi dr buldum kadın doğumcu. Ultrasonla baktı suyu yeterli ama bu gelen sıvının amniyon olmadığını kanıtlamaz dedi enfeksiyon değerlerime baktı normal dedi amniosure testi yapalım dedi (rahim ağzına çubuk değdirip amniyon bulaşı var mı bakmak için) vaginismus olduğundan yaptıramadım birkaç gün istirahat et dedi kendi doktorumu aradım kesin bişey diyemem idrar da amniyon da olabilir dedi eve gidince pedi koy dedi bi daha gelirse ara dedi. İçim rahat etmedi 5 saat sonra eve dönmeden kadın doğum hastanesine gittim ultrason yapıldı benzer şeyler söylendi tekrarlarsa yine gel dedi yoksa da pazartesi bi daha ultrasona gir dedi antibiyotik verdi ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum eve gelince pedi koydum 10 saattir gelen yok şükür. İnş bebeğim iyidir inş gelen idrardır nolur dua edin kızlar
Bu zamana kadar bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan bide genelde uzanıyormusnz yoksa dışarı çıkıp geziyor her işinizi yapıyormusnz bende ikizlere hamileym daha 7 +4 gunluğum hep dinlenmeye uzanamya çalışıyorm ama skıldm artk evde durmaktan bişey olursa diye korkuyorum daGünaydın kızlar. Bende tüp bebek ile ikizlere gebe kaldim. Suan 16+2 haftaligim. Rabbim hasretle bekledihimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla almayi nasip eder ins. Ben daha hareketlerini hissetmiyorum erken mi daha siz kac haftayken hissetmistiniz
Zaman sanki durdu gecmiyor..bizim hamile kizlarimiz. Yarin kan tahlilim var.hamileliginizi ogrenmeden herhangi bir belirti hisseddinizmi tup bebek hamilelerinden rica edsem...bide yarin icin dualarinizi bekliyorum ins pozitif cikar hayirlisiyla..aminnnBu zamana kadar bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan bide genelde uzanıyormusnz yoksa dışarı çıkıp geziyor her işinizi yapıyormusnz bende ikizlere hamileym daha 7 +4 gunluğum hep dinlenmeye uzanamya çalışıyorm ama skıldm artk evde durmaktan bişey olursa diye korkuyorum da
Cok gecmis olsun canm . diger bi forumda da okudum idrar kacagi olabilirmis .keske.yaninda olsaydi emin olurdun. Haziran anneleri topiginde okumustum. Benzer sorunlar yasiyanlari.bidaha olmaz insKızlar bugün çarşıda tuvaletim geldi sıkıştım sonra lavabo bulup girdim lavabodan çıkıp 5 dk oturdum bişey yoktu sonra kalktım yürürken ara ara bişey su gibi aktı ama baya bi çok. Sonra yine lavaboya gittim kontrol için. Biraz daha idrar yaptım çıktım yürürken yine bişey aktı. İç çamaşırının her yeri ve pantolunun bir kısmı ıslandı bluzun alt kısmını (pantolunu örten kısmını) bile geçip dışardan gözükecek kadar pantolon ıslanmıştı tahminim 1 bardak kadar akmış ama akan idrar mı amniyon mu bilemedim. Doktorun geçen verdiği özel pedi evde unutmuştum (120 km uzakta) eczanede de bulamadım. Özel hastanede bi dr buldum kadın doğumcu. Ultrasonla baktı suyu yeterli ama bu gelen sıvının amniyon olmadığını kanıtlamaz dedi enfeksiyon değerlerime baktı normal dedi amniosure testi yapalım dedi (rahim ağzına çubuk değdirip amniyon bulaşı var mı bakmak için) vaginismus olduğundan yaptıramadım birkaç gün istirahat et dedi kendi doktorumu aradım kesin bişey diyemem idrar da amniyon da olabilir dedi eve gidince pedi koy dedi bi daha gelirse ara dedi. İçim rahat etmedi 5 saat sonra eve dönmeden kadın doğum hastanesine gittim ultrason yapıldı benzer şeyler söylendi tekrarlarsa yine gel dedi yoksa da pazartesi bi daha ultrasona gir dedi antibiyotik verdi ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum eve gelince pedi koydum 10 saattir gelen yok şükür. İnş bebeğim iyidir inş gelen idrardır nolur dua edin kızlar
İnş müjdeli haber alırsın canım dualarım seninle. Benim pek bi belirtim yoktu açıkçası.Zaman sanki durdu gecmiyor..bizim hamile kizlarimiz. Yarin kan tahlilim var.hamileliginizi ogrenmeden herhangi bir belirti hisseddinizmi tup bebek hamilelerinden rica edsem...bide yarin icin dualarinizi bekliyorum ins pozitif cikar hayirlisiyla..aminnn
İnş idrardır canım çok saol dualarını eksik etme lütfenCok gecmis olsun canm . diger bi forumda da okudum idrar kacagi olabilirmis .keske.yaninda olsaydi emin olurdun. Haziran anneleri topiginde okumustum. Benzer sorunlar yasiyanlari.bidaha olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?