Canim ben 7 haftaya kadar dikkat ettim yattimhep. DDoktor um günlük hayatina devam edebilirsin dedi. Çalışıyorum ben suan bi sıkıntım yok şükür. . Ister istemez yoruluyorum ama aksam evime geldigimde dinleniyorum. Kanamam falan bi sikintim olmadi hic. Agir kaldirmamaya çalışıyorum[/QUOTE][QUOTEben ocisim, post: 44685202, member: 652074"]Bu zamana kadar bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan bide genelde uzanıyormusnz yoksa dışarı çıkıp geziyor her işinizi yapıyormusnz bende ikizlere hamileym daha 7 +4 gunluğum hep dinlenmeye uzanamya çalışıyorm ama skıldm artk evde durmaktan bişey olursa diye korkuyorum da
Canım ya ayrıntılı ultrasonda dr yetrlı suları dedı akıntın oluyodur amniyon sıvııs olsa su an cok daha az olurdu dedı brnde sonra ustunde durmadım 25 ocakta gdıcem kendı druma oyuzden kendım ıcınde ped aramadım yarın bızım tanıdık ecz sorayım getrteyım inşallh bulursam gonderirim canım yarın yazıcam sana neticeyi0 01_nisan canım sen geçen söylediğim al sense yada common sense amniyotik sızıntı pedini kontrolde doktoruna sordun mu? İstanbulda yada internette buldun mu? Ben bulamadım ve lazım olacak Nasıl bulucam bilemiyorum. İstanbulda varsa sana ücretini yollasam bana kargolayabilir misin canım? Zorda kaldım bu konuda
Canım 16.haftaya kadar tertemızdım 16.haftada kanamm oldu sonrasında 1 ay kahverengı akıntım kanamm devam etti simdi kesildi cok sukur inşallah bidaha da olmaz ve sennde inşallh tez zamnda gecer ama bu kahverengı 1 ay kadar surebiliyo kahvrengı akıntıdan korkma dedıler sende stres yapma canm canlı kırmızı olmadıgı surece rahat olMerhana bende tup bebekle ikiz bebek bekliyorum ara ara kahve akintilarim geliyor suan 15. Haftamdayim aranizda boyle sorunu olan arkadaşlar varmi
Amin canın inşallh bebişlerine kavusursun hepimizde kavusuruz bende kabak cekırdegı ceviz ananas yedim ilaclarını ve vitamnlerimi kullandm cok ekstra bısey yapmadım sogan suyunu bilemicem ama gebelıgın ilk zamanları dusuge neden olabilirmiş dikkatli kullan canım hayrlısı olsun inşallahKizlarr merhaba biz de kismet olursa adetten sonra tup bebege basliyoruzz. Esimde ileri hareket %3 morfoloji sifir bende 3 cm yumurtalik kisti var. Baska da sikintimiz yok cok sukur. Tup bebisten once neler yaptiniz ben bol bol incir yemeye basladim cevizle beraber bir de sogan suyu iceyim diyorum kisti falan temizlesin ne dersiniz? Ben de anne olacagim insallah. Rabbim isteyen herkese versin
Hayrlı olsun canım ben 18.haftada basladım suan 21+3 olduk artık daha guclu hissediyorum 16.hafta erken bence biraz daha sabırannesiGünaydın kızlar. Bende tüp bebek ile ikizlere gebe kaldim. Suan 16+2 haftaligim. Rabbim hasretle bekledihimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla almayi nasip eder ins. Ben daha hareketlerini hissetmiyorum erken mi daha siz kac haftayken hissetmistiniz
Çok saol canım benim tşk ederimCanım ya ayrıntılı ultrasonda dr yetrlı suları dedı akıntın oluyodur amniyon sıvııs olsa su an cok daha az olurdu dedı brnde sonra ustunde durmadım 25 ocakta gdıcem kendı druma oyuzden kendım ıcınde ped aramadım yarın bızım tanıdık ecz sorayım getrteyım inşallh bulursam gonderirim canım yarın yazıcam sana neticeyi
Doktorunla ilk fırsatta görüş canım hemen gidemiyorsan bile telefonla ara danış ve dinlen mutlaka.Merhana bende tup bebekle ikiz bebek bekliyorum ara ara kahve akintilarim geliyor suan 15. Haftamdayim aranizda boyle sorunu olan arkadaşlar varmi
Kaçıncı günündü canım? İnş katlanarak yükselir dualarımız seninle canım bizi de haberdar etTup bebis anneleri bugun kan testim yapildi degerim 25 cikti doktorum kesin diyemem dedi..2 gun sonra tekrar test yapilacak dua edelim birbirimize ins...hay gnler
Evet
evet korktuğum başıma geldi azıcık sevindik burnumuzdan geldi.. Beta hcg değerim düşüşe geçti.. Ne rahim içinde ne dışında kese görülmedi...gebelik bulgusu yokmuş keşke baştan sıfır çıksaydı sonuç canım yanıyo paztsi olası dış gebelik teşhisi ile hastaneye yatacam olurdao
olmadı yine olası dış gebelik teşhisi kondu...ne içde ne dışda gebelik bulgusu yokmuş..boşuna sevindim aranıza gelmeye çalıştım çok şükür oldu bu 3.deneme dedik tam bi hayal kırıklığı keşke baştan 0 çıksaydın.. Beta düşmeye başladı Pazartesi iğne yapacaklar kendilinden düşer diye bekletiyolar ama hiç kanama yok..o kadar üzgünüm ki ben anne olamıyacam sizin aramıza giremiyecem..
[QUOTEben ocisim, post: 44685202, member: 652074"]Bu zamana kadar bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan bide
Canim ben 7 haftaya kadar dikkat ettim yattimhep. DDoktor um günlük hayatina devam edebilirsin dedi. Çalışıyorum ben suan bi sıkıntım yok şükür. . Ister istemez yoruluyorum ama aksam evime geldigimde dinleniyorum. Kanamam falan bi sikintim olmadi hic. Agir kaldirmamaya çalışıyorum[QUOTEben ocisim, post: 44685202, member: 652074"]Bu zamana kadar bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan bide genelde uzanıyormusnz yoksa dışarı çıkıp geziyor her işinizi yapıyormusnz bende ikizlere hamileym daha 7 +4 gunluğum hep dinlenmeye uzanamya çalışıyorm ama skıldm artk evde durmaktan bişey olursa diye korkuyorum da
Canim ben 7 haftaya kadar dikkat ettim yattimhep. DDoktor um günlük hayatina devam edebilirsin dedi. Çalışıyorum ben suan bi sıkıntım yok şükür. . Ister istemez yoruluyorum ama aksam evime geldigimde dinleniyorum. Kanamam falan bi sikintim olmadi hic. Agir kaldirmamaya çalışıyorum[/QUOTE]nelde uzanıyormusnz yoksa dışarı çıkıp geziyor her işinizi yapıyormusnz bende ikizlere hamileym daha 7 +4 gunluğum hep dinlenmeye uzanamya çalışıyorm ama skıldm artk evde durmaktan bişey olursa diye korkuyorum da
Canını sıkma bence bişey hissetmemek daha iyi ben ilk iki denemede herşeyi hissettim lekelenme oldu tutunma kanaması diye sevindim sonra negatif görünce çok yıkıldım. Bu seferde birsürü aksilikve sıkıntı yaşadım ve hiç bir belirtim olmadı ama sonuç pozitif olması beni çok daha fazla sevindirmişti. Belirtilere takılma benceBende başarısız tüp bebek denemesinden sonra yeniden dondurulmuşlarla tedaviye başladım bugün tranferin 7. günü ve ben hiç birşey hissetmiyorum ve yine hayak kırıklıgından korkuyoruminşallah bende bu topikteki güzel anne adayları gibi olabilirim
destegin için teşekürler canım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsinCanını sıkma bence bişey hissetmemek daha iyi ben ilk iki denemede herşeyi hissettim lekelenme oldu tutunma kanaması diye sevindim sonra negatif görünce çok yıkıldım. Bu seferde birsürü aksilikve sıkıntı yaşadım ve hiç bir belirtim olmadı ama sonuç pozitif olması beni çok daha fazla sevindirmişti. Belirtilere takılma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?