5.embriyosu transfer edildiyse kan testi yaptıtabilirsin çıkar sonuçdestegin için teşekürler canım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsinyıllardır hep hayal kırıklıgı yaşadıgım için çok yoruldum artık bugün transferin 8. günü ve ben hem korku hem stres hemde heyacan duyuyorum karmaşık bi halde bütün duyguları yaşıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benimki 3. gün embriyosu biri 8 digeri 7 hücreli bugün 8. gün ben sabah test yaptım ( ovula ultra erken gebelik testi ) diye bi marka sonuç kocaman tek çizgi ağlamaktan gözlerim şişti resmen bilmiyorum ama yine olmayacak gibi bi hiç var içimde sizdeler dua bekliyorum lütfennn5.embriyosu transfer edildiyse kan testi yaptıtabilirsin çıkar sonuç
3.gun embriyoları kanda da idrarda da hemen çıkmıyor o yüzden moral bozma inşallah Allah hepimiznde kucaklarını doldursun aminnnncanım benimki 3. gün embriyosu biri 8 digeri 7 hücreli bugün 8. gün ben sabah test yaptım ( ovula ultra erken gebelik testi ) diye bi marka sonuç kocaman tek çizgi ağlamaktan gözlerim şişti resmen bilmiyorum ama yine olmayacak gibi bi hiç var içimde sizdeler dua bekliyorum lütfennn
erken gebelik testlerinde de çıkmazmı ki3.gun embriyoları kanda da idrarda da hemen çıkmıyor o yüzden moral bozma inşallah Allah hepimiznde kucaklarını doldursun aminnnn
Valla hiç 3.gun embriyosu konulmadı hep 5.gundu ama doktorum demişti ki 3.gun embriyoları kana geçmesi bile zaman alıyor 10-11gunu buluyor 5.gun ise 7-8 .gunlerde kana geçiyomuşerken gebelik testlerinde de çıkmazmı kiamin canım benim
hımmm allah büyüktür bizlerde güleriz bi gün inşallah canım çok teşekkür ederimValla hiç 3.gun embriyosu konulmadı hep 5.gundu ama doktorum demişti ki 3.gun embriyoları kana geçmesi bile zaman alıyor 10-11gunu buluyor 5.gun ise 7-8 .gunlerde kana geçiyomuş
Huriyecgm 5gun embriyosuydu ve 12.gunumde kandan bakildi deger 25 cikti...hemen igne takviyesi basladilar ve yarin tekrar test yaptiracagim. Dualarinizla ins...diyarbakirdan hay gecelerKaçıncı günündü canım? İnş katlanarak yükselir dualarımız seninle canım bizi de haberdar et
Cnm benimde 3. Gun embriyosuydu ve 11. Gun kanda pozitifi gordugumde idrarda eve gelip yaptim ve silik cizgi cikmisti acele etme bence. Erken gebelik testlerinede guven olmuyor bence. Normal gebelik testlerindede 50-60 olunca anca silik cikiyordur. Benim 140 ken siliktierken gebelik testlerinde de çıkmazmı kiamin canım benim
destegin için teşekkürler canımCnm benimde 3. Gun embriyosuydu ve 11. Gun kanda pozitifi gordugumde idrarda eve gelip yaptim ve silik cizgi cikmisti acele etme bence. Erken gebelik testlerinede guven olmuyor bence. Normal gebelik testlerindede 50-60 olunca anca silik cikiyordur. Benim 140 ken silikti
Cnm bende 24. Hafta icindeyim. Dr bana 9 haftalikken birak dedi bende guvenemedim devam ettim. Ozaman keske hematologa gitseymisim. Gitmedim ve tup bebek dr dan ayrilip yeni hastane ve dra gidincede dr devam et zarari olmaz en dusuk doz kullaniyorsun dedi devam ettim. 21. Hafta gozumde kanama oldu ve daha sonrada alttan leke gelmeye basladi malesef. Goz dr na gostermesem analsilmayacakti. Kan sulandirici dozunun fazla geldigi teshisini koydu. Sonra 2 hematologa gittim ikiside senin igne kullanman icin sebebin yok dediler kes dediler. Bende o arada zaten 2 gune 3 gune uzattim simdide 3-4 gunde bir yapiyorum. Dogum drla randevum var onumuzdeki hafta onada sorup kesecegim. Cunku bebege zarar vermeyelim derken belki beyin damarlarinda falanda catlama ve sizmalar sebep olabiliyormus. Gozumde oldugu gibi.Kızlar bişey soracam, haftası benimle ayni olup hibor 3500 kullanan varmı? Dr 5.ayda bırakacaksin dedi, dün aradım sordum bırak dedi ama kafa bi anda karıştı, birakirsa bebeme zarar olurmu diye düşünüp duruyorum, bi yandan da zarar verecek olsa dr bırak demezdi diyorum, şaşırdım kaldım, sizler ne yaptınız
Bende de kan pıhtılaşması var bende günde bir hibor ve corapin kullanıyorum sizde kan pıhtılaşması teşhisi konulmuşmuyduCnm bende 24. Hafta icindeyim. Dr bana 9 haftalikken birak dedi bende guvenemedim devam ettim. Ozaman keske hematologa gitseymisim. Gitmedim ve tup bebek dr dan ayrilip yeni hastane ve dra gidincede dr devam et zarari olmaz en dusuk doz kullaniyorsun dedi devam ettim. 21. Hafta gozumde kanama oldu ve daha sonrada alttan leke gelmeye basladi malesef. Goz dr na gostermesem analsilmayacakti. Kan sulandirici dozunun fazla geldigi teshisini koydu. Sonra 2 hematologa gittim ikiside senin igne kullanman icin sebebin yok dediler kes dediler. Bende o arada zaten 2 gune 3 gune uzattim simdide 3-4 gunde bir yapiyorum. Dogum drla randevum var onumuzdeki hafta onada sorup kesecegim. Cunku bebege zarar vermeyelim derken belki beyin damarlarinda falanda catlama ve sizmalar sebep olabiliyormus. Gozumde oldugu gibi.
Iyi bir hematologa gorun ve ona gore kes. Hepimiz ilaci kesip bebegini kaybedenleri bilince geriliyoruz tabi. Rabbim onlari bize bagislasin amin
Selam kızlar canım sıkkın biaz şeker yuklememi yaptrdım 50gr 177 cikti 140 uzerı yuksek cmrt 100 gr yukleme tekrarı yapılacak kesin tanı için dr diyet dedi gunde30 dk yuruyus yap dedı tuz sekr yok dedı ki zaten onlar yok bende tatlı cikolata falan bi duskunlugum de yok daha ne yapmam gerekiyo bilemiyorum canım cok sıkkın ya
470 ve 480 gr lar canım iyi dediler ama bakalm hayırlısı
Üzmüyorum da zaten şeker üzerinde perhizli yasıyorum normalde daha ne yapmam gerekiyo dikkat etmiş halım bu oyuzden moralım bozuldu ne yapalım Allah daha buyuk sıkıntı vermesinBende haftaya yaptiricam seker yuklemesini.esim yurtdisinda diye randevuyu oteledim. Ama bazi arkadaslarimda cikmisti seker perhiz yaptilar bir sikintilari olmadi canim. Allah buyuktur uzme tatli canini
Tatlım sıkma canını. Benim ilk gebeliğimde gebelik şekeri vardı diyetle ve evde kan şekeri takibiyle bi sıkıntı olmadı. Bu gebeliğimde annemde şeker var ve ilk gebeliğimde bende var diye 2.5 aylıkken şeker yükleme yapıldı şüpheli çıktı 2 aydır diyet yapıyorum evde kan şekeri takibi yapıyorum genelde iyi çıkıyor arada bir hafif yüksek çıkıyor. Eğer dikkat edersen ve kan şekerin istenilen düzeyde çıkarsa sıkıntı olmaz sen gerekeni elinden geleni yap bişey olmaz inş. Bu arada amniyon sıvı pedini bulabildin mi canım?Selam kızlar canım sıkkın biaz şeker yuklememi yaptrdım 50gr 177 cikti 140 uzerı yuksek cmrt 100 gr yukleme tekrarı yapılacak kesin tanı için dr diyet dedi gunde30 dk yuruyus yap dedı tuz sekr yok dedı ki zaten onlar yok bende tatlı cikolata falan bi duskunlugum de yok daha ne yapmam gerekiyo bilemiyorum canım cok sıkkın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?