Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Üzmüyorum da zaten şeker üzerinde perhizli yasıyorum normalde daha ne yapmam gerekiyo dikkat etmiş halım bu oyuzden moralım bozuldu ne yapalım Allah daha buyuk sıkıntı vermesin
Canım sadece şeker olarak düşünme fazla karbonhidrat yağ fazla kalori vücutta kan şekerini yükseltir protein ağırlıklı beslen az az sık sık ye günde 5-6 öğün yap 3 ana 3 ara öğün şeklinde. Yemeklerin ve ara öğünlerin yanında süt yada süt ürünü tüket canım. Ekmek olarak normal ekmek yerine tam tahıllı ekmek yada tam buğday ekmeği ye. Normalde genetiğinde alt yapında şeker hastalığına yatkınlığın vardır gebelik hormonlarının etkisiyle de tetiklenip su yüzüne çıkmıştır

Bulamadım canım ya pedi hastaneden tunusollu ped verdiler bana hastane de yapilan pedler varya sargi bezinicine pamuk koyup yapiyolarya icinede turnusol kagidi koymuslar istersen turnusol kagitlarindan bikacyanesini gonderiim gazli bezin icine koyarsin sende

Saol canım ben bi sorayım turnusol kağıdı var mı buralarda diye? Bulamazsam senden isteyim canım. Çok saol

Ah huriscim ya pirinc pilavi makarna yemem sevmem de zaten tam bugday ekmgi yiyorum light yogrt yiyorum kizartma desen hic yemesem aklima gelmez aynen genetık ya pko ve annemde seker var ne yapalım yuruyus yap dedı dr yuruyus bandım var yurucem seker aletım de var ac tok sahan aksam 2 kez mi kontrol ediim sence

Saol canım ben bi sorayım turnusol kağıdı var mı buralarda diye? Bulamazsam senden isteyim canım. Çok saol
Evet turnusol kagıdı nerde satılır acaba yanı bulsak en pratığı bu baksana özel hast bile ped yok turnusollu ped yapmıslar kendılerı haber et bana gonderırım canm beklıyorum

Bende bi kaç kayıp haberini okuyunca gerildim kararsız kaldım, bana pıhtılaşma tahlilleri yapılmadı, düşük gecmisimde yok, transfer sonrası tüp bebek merkezi yazmıştı bu ıgneyi, burdaki dr um 5.aya kadar kullanıp bırakacaz dedi, 5 ay doldu aradım bırakabilirsin dedi, birakmasam da problem biraksamda problem, benim kontrolumde 15 gün sonra o zaman drla yüzyüze görüşür ne yapacagima karar veririm artık

Rabbim yavrularinizi size bagislasin.bugun benim dogum gunumdu cok istedim mujdeli bi haber almayi kan testimin ilki 25 cikti 2.si vugun yapildi 50 olmasi gerekiyordu 30da kaldi hamilelik gerceklesmemis dendi cokk zor bir gundu...Rabbim tekrar anne olmami nasip edsin dileyene Rabbim nasip edsin..aminn

Her gün sabah aç tok ölç 2-3 günde bir öğle 2-3 günde bir de akşam aç tok ölç bence canım. Tok karnına olan ölçüm gebelerde 1. Saatte aklında olsun canım yani ilk lokmadan 1 saat sonra. Doktorun belli aralıklarla hba1c de bakar. Ayrıca dahiliye uzmanı ve diyetisyenle de görüş canım. Dahiliye kan şekeri takibini değerlendirir ve ayarlar canım.

Evet turnusol kagıdı nerde satılır acaba yanı bulsak en pratığı bu baksana özel hast bile ped yok turnusollu ped yapmıslar kendılerı haber et bana gonderırım canm beklıyorum
Çok saol canım benim haberleşiriz

Canım benim hakkında hayırlısı olsun bitanem doğum günün de kutlu olsun Allah yakın zamanda yavrunu gönderir inş başka çocuğun var mı? Varsa Allah ona uzun ömür hayırlı sağlıklı evlat olmayı nasip etsin inş

Benim seker taramam nasil gecicek acaba .baya kilo.aldim bu ay . sag salim kucagimiza alsaydik yavrularimizi

Tamm canm sagolasın hba1c de hıc sıkıntı cıkmadı bugune kadar bakalm dikkat edicez artk

Günaydın kızlar Rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arada korkutuyor galiba bebişlerimiz ama zaten nazlılar bizimkiler biliyoruz. Kaçar kilo aldınız bu haftalara kadar arkadaşlar ve kaçıncı haftadan yada aydan sonra kilo almaya başladınız

Merhabalar bende 8+4 ikizlerime hamileyim.Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah yememe dikkat etsemde kilo vermisim. Sanirim simdiden sonra almaya baslarim
Allahim sag salim kucagina almak nasip etsin insallah..bisey sormak istiyorum cift yumurtami transfer edildi bide transferden sonra yaptinmi belli bir sure nasil gecti o surec canim cevabin icin simdiden tesekkurler..

kizlar meb bugun gene kontrolum vardi yine ayni seyleri soykedi doktor kesede eski kan var dedi yine sirt ustu uzan kalma dedi hic kalkmiyom yerimde zaten ama kafam hep karisik xok korkuyorm insallh bisey olmaz zhepkmiz saglikla bebekletrimiz kucagimjza aliriz 20 haftalik olduk doktorum 3 hafta sonra gel seker yuklemesi yapack bu gunlerdede tetenoz ignesi vur dedi koldanmi vuruluyor ne kadar zor bi sürecten geciyoz rabbim sen yardim et kizlar bide ben gazi esiyim doktora gidince para vermiyoz doktorum bunu ogrenjnce sanki ilgisi azaldi diye dusunuyom cunku bir gece yatisim 200 tl ve biz vermiyoz ama 2ci yatisimda kocam verdi ki ilgilerj iyi olsun acaba bide devlet hastanelerine mu gitsem offff biri bana akil versinn ilk gebeligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…