Eski kanama varsa ozaman senin kahverengi akıntın devam ediyomu gelebilir yani rahat ol canm biliyorum söylemesi kolay ama bende 1 ay yasadım o kahverengi kanamayı tedırgınlıgı Allah bian once saglıgımıza kavustursun tatlım tetanoz asısı omuzdan yanı ust kol kasından yapılıyo bıraz agrı olabılır cok normal sekr yuklemesını de yaptr benım yuksek cıktı inşallah sennki guzel çıkar valla canım ben gecen gun ozel hastaneye gttm seker yuklemesı yaptrmaya paramla rezil oldm işimi gorduremedim erken dedı yapmadı yani para versende vetmesende dra baglı canm ister ilglenyo ister ilglenmyo işini goruyo yada gormüyo cok dr a gtmekte kafa karıstırabiliyo ama için rahat edicekse istrsen devlet hast git yinedekizlar meb bugun gene kontrolum vardi yine ayni seyleri soykedi doktor kesede eski kan var dedi yine sirt ustu uzan kalma dedi hic kalkmiyom yerimde zaten ama kafam hep karisik xok korkuyorm insallh bisey olmaz zhepkmiz saglikla bebekletrimiz kucagimjza aliriz 20 haftalik olduk doktorum 3 hafta sonra gel seker yuklemesi yapack bu gunlerdede tetenoz ignesi vur dedi koldanmi vuruluyor ne kadar zor bi sürecten geciyoz rabbim sen yardim et kizlar bide ben gazi esiyim doktora gidince para vermiyoz doktorum bunu ogrenjnce sanki ilgisi azaldi diye dusunuyom cunku bir gece yatisim 200 tl ve biz vermiyoz ama 2ci yatisimda kocam verdi ki ilgilerj iyi olsun acaba bide devlet hastanelerine mu gitsem offff biri bana akil versinn ilk gebeligim
Ben 6 kilo aldım 4 buuck aydan sonra daha hızlı kılo aldım yanı son 1 aydrGünaydın kızlar Rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arada korkutuyor galiba bebişlerimiz ama zaten nazlılar bizimkiler biliyoruz. Kaçar kilo aldınız bu haftalara kadar arkadaşlar ve kaçıncı haftadan yada aydan sonra kilo almaya başladınız
canm kanamam yok sadce peceteye duruluyor simdi yok kananm ama heo endise icindeyim seker testinjde yaptiracam Allah buyuktur insalh bunsikintili gunler bir an önece biterEski kanama varsa ozaman senin kahverengi akıntın devam ediyomu gelebilir yani rahat ol canm biliyorum söylemesi kolay ama bende 1 ay yasadım o kahverengi kanamayı tedırgınlıgı Allah bian once saglıgımıza kavustursun tatlım tetanoz asısı omuzdan yanı ust kol kasından yapılıyo bıraz agrı olabılır cok normal sekr yuklemesını de yaptr benım yuksek cıktı inşallah sennki guzel çıkar valla canım ben gecen gun ozel hastaneye gttm seker yuklemesı yaptrmaya paramla rezil oldm işimi gorduremedim erken dedı yapmadı yani para versende vetmesende dra baglı canm ister ilglenyo ister ilglenmyo işini goruyo yada gormüyo cok dr a gtmekte kafa karıstırabiliyo ama için rahat edicekse istrsen devlet hast git yinede
Amin insallah 2 embriyo transfer yapildi,transferden sonra 2 gun evde yattim sonra dikkat ederek işe devam ettim. Etkisi varmi bilmiyorum ama ananas ve avakado yedim. Ananasi ilk haftadan sonra kestim kivi yedim. Onuda 1 hafta surdurdum.He birde 1 hafta boyunca banyo yapmadim ve soguga yakin ilik suyla banyo yapiyorum.sicak su kesinlikle yasak.birde kendimi hic yormuyorum ve kesinlikle boool su icmek gerekiyor. Su kese olusumu icin cok onemliymis. Umarim yardimci olur ve dilerim bu harika duyguyu yasarsinAllahim sag salim kucagina almak nasip etsin insallah..bisey sormak istiyorum cift yumurtami transfer edildi bide transferden sonra yaptinmi belli bir sure nasil gecti o surec canim cevabin icin simdiden tesekkurler..
Tamm işte o peceteye gelen devam edecektir o içerdeki kan oyle oyle biticek inşallh benim oyle oldu sıkıntı falan okuyo da aslında gebeliğinizib tadını cıkarmaya calısalım bi yandan da karnımda kıpırdadıkça hiç bitmesin gebeligim diyorum belki ilk ve son gebeliğim olabilir yınrde şükredip tadını çıkaralım canlarımcanm kanamam yok sadce peceteye duruluyor simdi yok kananm ama heo endise icindeyim seker testinjde yaptiracam Allah buyuktur insalh bunsikintili gunler bir an önece biter
Tebrikler tatlım Allah isteyen herkese nasip eder inşmerhabalar hanımlar ben daha yeni tattım bu güzel duyguyu 4.haftamızdayız 2 şubat ultrason için gideceğiz inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim muhteşem bi duyguymuş :)
Ben 58le başladım şimdi 64üm 6 kilo aldım şu an 4.5 aylık hamileyim ilk 2.5 ayda 3 kilo sonraki 2 ayda 3 kilo aldımGünaydın kızlar Rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arada korkutuyor galiba bebişlerimiz ama zaten nazlılar bizimkiler biliyoruz. Kaçar kilo aldınız bu haftalara kadar arkadaşlar ve kaçıncı haftadan yada aydan sonra kilo almaya başladınız
Ben 6 kilo aldım 4 buuck aydan sonra daha hızlı kılo aldım yanı son 1 aydr
Ben 58le başladım şimdi 64üm 6 kilo aldım şu an 4.5 aylık hamileyim ilk 2.5 ayda 3 kilo sonraki 2 ayda 3 kilo aldım
6 ayımız bitti toplamda 7 kilo aldım cnmGünaydın kızlar Rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arada korkutuyor galiba bebişlerimiz ama zaten nazlılar bizimkiler biliyoruz. Kaçar kilo aldınız bu haftalara kadar arkadaşlar ve kaçıncı haftadan yada aydan sonra kilo almaya başladınız
Medikallere sordumu eşim bilmiyorum canım ya ecz ve ecz depolarında yok onu bılıyorum da yarın sorarım medikallere de canım zaten sanırım bulana kadar dogurucaz
Bu gidişle öyle olacakMedikallere sordumu eşim bilmiyorum canım ya ecz ve ecz depolarında yok onu bılıyorum da yarın sorarım medikallere de canım zaten sanırım bulana kadar dogurucaz
Bende olmuyor canım doktoruna danış bence.kizlar afedersiniz siznde vajinaniz agriyormu sanki üsütmüş gibi olur ya onun gibi ağeiyor niye boyle oluyor kendimi sikiyorum agrimamasi icinn
bende hissediyom canm ama cnmda sikiliyorMerhaba kızlar bugün 21. Haftamıza başladık şükür. Dünden beri ufak ufak hareketlerini hissediyorum gibi. Sizde durumlar nasıl?
Canim bende.kontrolumden 1 gun once hissetmeye basladim .yoksa sikayet edicektim.dr a :) . ufakk.ufak hissediyorum minisimi şukur ama gundelik.hayatta hareket halindeyken.degil. dinlenirken hissediyorumMerhaba kızlar bugün 21. Haftamıza başladık şükür. Dünden beri ufak ufak hareketlerini hissediyorum gibi. Sizde durumlar nasıl?
Yok.canim ara ara bi agri oluyo.ama oyle.uzun sureli bi agrim yok .sıkma kendinide gevici bidonem.bak cogu gitti azi kaldi yariladik ins bu donemi.bebisini dusun Allaha sigin. Rabbim nasip eylesin hepimize inskizlar afedersiniz siznde vajinaniz agriyormu sanki üsütmüş gibi olur ya onun gibi ağeiyor niye boyle oluyor kendimi sikiyorum agrimamasi icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?