- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
keseyi gorduktdn sonra zaten dojtor sana diyor şu günlerde gel diye
merhaba ;Slm kızlar ben de bir tüp bebek annişiyim 7. Haftama başladım bugün. Tüp bebek annişi olanlar halen hamile olanlar doğum yapmış olanlar burda sohbet edelim birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım ne dersiniz annişler ???
Slm kızlar ben de bir tüp bebek annişiyim 7. Haftama başladım bugün. Tüp bebek annişi olanlar halen hamile olanlar doğum yapmış olanlar burda sohbet edelim birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım ne dersiniz annişler ???
canim hayirli olsun bence söyle bilmesi gerekir belki farkli tedavi yapilir doktorunada hemsireyede soylersin kimseye soylemesinler diye tembih etmerhaba ;
merhaba arkadaşlar ; sanırım aynı tarihlerde tüp bebek uygulaması ile hamile kalmışız :) bende 8. hafta içerisindeyim. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...kızlar bir soru sormak istiyorum...doğru yer burasımıdır bilemiyorum ama...ben küçük bir kasabada yaşıyorum. burada herkes birbirini tanır, her şey hemen duyulur bu yüzden...ben tüp bebek yaptırdığımı ailem dahil kimseye söylemedim. Uygulama İstanbul da yapıldı. Şimdi bebeğin kontrolleri için yaşadığım yerde bir doktora gitmek zorundayım. Doktor ve hemşiresinin de bilmesini istemiyorum. Çünkü hastanedeki hemşirelerin çoğu mahalleden tanıdık. Doktora tüp bebek ile hamile kaldığımı söylemesem olurmu ? İstanbul da uygulamayı yapan doktor, doktorunun bilmesi gerekir diyor. Tüp bebek ile hamile kalanlara diğerlerinden farklı bir kontrol yapılıyor mu? Tecrübesi olan paylaşabilir mi lütfen...
canim hayirli olsun bence söyle bilmesi gerekir belki farkli tedavi yapilir doktorunada hemsireyede soylersin kimseye soylemesinler diye tembih et[/Q
doktor erkek olduğu için güveniyorum da, bayan hemşirelere hiç güvenim yok...sanırım senin de muayene tecrüben olmadı hamilelik sonrası, tüp bebek olduğunu belittiğinizde farklı bir uygulama yaptı mı doktor...bunu öğrenmek istemiştim...yanıt için teşekkür ederim yine de :) konu olarak açtım , bakalım daha tecrübeli anne adaylarından yanıt bulabilecekmiyim...iyi akşamlar
Cok uzuldum yaMaalesef canim gelisimi durmus sonlandiricaz
aynen cnm ya hayirlisi olur inşalh tez zamanda kavusursunCok uzuldum ya
insallh canm Allahtan umut kesilmez dua et cnm rabbim yardimcimiz olsunKizlar bi kac gundur bende tedirginim.hic bi belirti yok hoguslerimde acimiyo artik korkuyorum acikcasi yarin kontrol var kalp atisini duymamiz gerekiyo.Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
Bence soylemeniz gerekiyor . bunu sansa birakamazsiniz duysalar nolucak hem hickimseyi duymayin .Rabbim nasipbetmiski olmus . yetwrki bebeginiz saglikli olsun siger şeylere takilmayin tavsiyem. Ilk aylarndasinz hamileliginizin tadini cikarinmerhaba ;
merhaba arkadaşlar ; sanırım aynı tarihlerde tüp bebek uygulaması ile hamile kalmışız :) bende 8. hafta içerisindeyim. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...kızlar bir soru sormak istiyorum...doğru yer burasımıdır bilemiyorum ama...ben küçük bir kasabada yaşıyorum. burada herkes birbirini tanır, her şey hemen duyulur bu yüzden...ben tüp bebek yaptırdığımı ailem dahil kimseye söylemedim. Uygulama İstanbul da yapıldı. Şimdi bebeğin kontrolleri için yaşadığım yerde bir doktora gitmek zorundayım. Doktor ve hemşiresinin de bilmesini istemiyorum. Çünkü hastanedeki hemşirelerin çoğu mahalleden tanıdık. Doktora tüp bebek ile hamile kaldığımı söylemesem olurmu ? İstanbul da uygulamayı yapan doktor, doktorunun bilmesi gerekir diyor. Tüp bebek ile hamile kalanlara diğerlerinden farklı bir kontrol yapılıyor mu? Tecrübesi olan paylaşabilir mi lütfen...
Ne bilim canm.yarin bi olsaydi rahatlicam biraz .insallh canm Allahtan umut kesilmez dua et cnm rabbim yardimcimiz olsun
dedikodu malzemesi olmak istemiyorum canım, 7 yıllık evliliğimde zaten çocuk olmaması durumunu irdelemek ve insana eksikli gibi davranma konusunda desteklerini esirgemedi çevredeki herkes...toplum baskısı çok kötü bir şey...ve kadınlar yapıyorlar bunu birbirlerine, çocuk konusunda tedavi gören tanıdıklarından...yazık, diyerek acıyarak bahsediyorlar...durum hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanlar bile evlatlık alın falan dedi...söylemeden devam etmek niyetindeyim bir problem olmadığı sürece..söylediklerin doğru ama,ben böyle hissediyorum bu yüzden maalesef...çok teşekkür ederim :)Bence soylemeniz gerekiyor . bunu sansa birakamazsiniz duysalar nolucak hem hickimseyi duymayin .Rabbim nasipbetmiski olmus . yetwrki bebeginiz saglikli olsun siger şeylere takilmayin tavsiyem. Ilk aylarndasinz hamileliginizin tadini cikarin
canm ben gittim doktoruma özele tüp bebek doktoeumla arada tlde baglanti kuruyom çunku ben memleketteyim burdaki doktorum bakiyor bana tüp oldugunuda biliyorr ona göre daha titiz davraniyor simdi 8 hafta olacaz insalh 20 gun sonra tekrer kontrol var
canm bizim bebekler birazdaha dikkat titizlik ister yâni doktorlarda bunun farkinda zaten bana biz hersene dogurmuyorz kac yil aradan sonra hamile kaliyorz yani biz birazdaha özeliz yani mesala diktorum bana eģilirken oturaek eģil ilk 3 ay iş yapma dinlen yat aniden yerinden kalkma ilişki yasagi daha sik kontroller vs gibi yani kan tahlilleri belki butün gebelere boyledirler ama seni bilen ve durumundan haberdar olan doktor sana daha dikkatli oluyor normal gebelerde kalp atisinj dumak icin bazi doktorlar alttanda bâkiyolarmiş ama tüp olunca hem birazdaha bekletip hem üstten bakiyolar bence canm boşver milletn ne dedigini doktorunla net ol ki sana yardimi guzel olsun hepimiz gectik o yollardan ha bu degildrki sana hak vermiyorm ama bebegini düsun canm hangi ildesin cnmcanım daha titiz davranıyor derken...farklı bir uygulama yaptımı tüp bebek olduğu için?Bunu öğrenmek istiyorum... Tüm anne adaylarına titiz davrandıklarına eminim doktorların çünkü...
Antalya canım, ama ilçesinde, Gazipaşacanm bizim bebekler birazdaha dikkat titizlik ister yâni doktorlarda bunun farkinda zaten bana biz hersene dogurmuyorz kac yil aradan sonra hamile kaliyorz yani biz birazdaha özeliz yani mesala diktorum bana eģilirken oturaek eģil ilk 3 ay iş yapma dinlen yat aniden yerinden kalkma ilişki yasagi daha sik kontroller vs gibi yani kan tahlilleri belki butün gebelere boyledirler ama seni bilen ve durumundan haberdar olan doktor sana daha dikkatli oluyor normal gebelerde kalp atisinj dumak icin bazi doktorlar alttanda bâkiyolarmiş ama tüp olunca hem birazdaha bekletip hem üstten bakiyolar bence canm boşver milletn ne dedigini doktorunla net ol ki sana yardimi guzel olsun hepimiz gectik o yollardan ha bu degildrki sana hak vermiyorm ama bebegini düsun canm hangi ildesin cnm
him bende malatya merkez canim ama herkez duymuş sozde gizli yaptik ama nasil duyuyolar hayret ediyom s soran olursa yok diyom normal yoldan oldu boş vermisim milletin laflarini burayâkadar gelmek icin neler yaptik laflarami takilacamAntalya canım, ama ilçesinde, Gazipaşa
5. gün canım...yaşım 37...duyuluyor işte dedim ya, bu yüzden doktora da hemşireye de güvenmiyorum...vah vah...yazık, olmuyormuymuş... diyerek günlerde dedikodu malzemesi yapacaklar. sonra herkes aklına geleni sorup cevap bekleyecek birde...him bende malatya merkez canim ama herkez duymuş sozde gizli yaptik ama nasil duyuyolar hayret ediyom s soran olursa yok diyom normal yoldan oldu boş vermisim milletin laflarini burayâkadar gelmek icin neler yaptik laflarami takilacamkacinci gün emriyosu xnm yaş kâc ben 26 5 gun emriyosu
zaten bıkmışım bugüne kadar her ortamda çocuk yap, dünya meyvesi, olmuyor mu, tedavi ol olmuyorsa gibi laf salatalarıyla uğraşmaktan ve cevaplamaktan5. gün canım...yaşım 37...duyuluyor işte dedim ya, bu yüzden doktora da hemşireye de güvenmiyorum...vah vah...yazık, olmuyormuymuş... diyerek günlerde dedikodu malzemesi yapacaklar. sonra herkes aklına geleni sorup cevap bekleyecek birde...
yerden göge kadar haklisin ne diyem yinede sen bilorsin bebişinin tadini cikar hamile oldugumu düsujunce bile herşeyi unutuyom en guzel terapi benden buyuksun sana akil vermek dusmez bana ama bengenede kimseyi takma tatini cikar bol bolzaten bıkmışım bugüne kadar her ortamda çocuk yap, dünya meyvesi, olmuyor mu, tedavi ol olmuyorsa gibi laf salatalarıyla uğraşmaktan ve cevaplamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?