Cnm Cook şükür cok iyiyim bugün süprizlerledolu örgün geçirdim Sen nasıl sin iyisin dimiii
Sana bosuna cadı demiyoru. Ben
Oh kaynayın bakalım canım benimmm ben de anca gelebildim bu su kiz cok cadı yaa
Ay teyzesı yesın CERENİİİİİ, kızım kardesı... Fiyatını solemedı gulden para onemlı degıl dedı adam benım esım cok sıkıntı cektı olsun yeter dedı. pazartesı alıcaz. Mayalanması gerekıyormus ve asla ısık almamalıymıs o surede. Inanamadım bende cok guvenıyor kendıne. Bu aktar benım lıseden ogretmenımın yegenı. Adam yumurtlama gununden adet surelerıne vede catlamaya kadar herseyı bılıyorKuzum ıstersen hemen sanada yaptırırım yeterkı ceren gelsinnnnnnnnnnnnnn....
Gulden bır aktarla konustuk kendıne cok guvenıyor. Kendısınınde yıllarca cocugu olmamıs ve bu hazırladı karısım sayesınde(once Allahın ıznıyle) olmus. Ve olmaması cok zor dıyor. Allahın ıznıyle sonuc alacaksınız dıyor. Karısımın karanlıkta beklemesı gerekıyormus bu nedenle pazartesı alıcaz. Dur bı denıyeyım olursa sanada gonderırımBenım aktar bebegım topikte tek kalmasın kuzum aktar kardes yap sende ona
iyiyiz canım kaynatıyoruz işte kadın milleti olaraktan
Cnm bugün yabangulu test varı dimi bakindim ama göremedim sonuc nedir
bendeeeeee
Eki Görüntüle 420632 Eki Görüntüle 420632 Eki Görüntüle 420632
ama benim halayım lorke lorke değil ha uşak ha
solemedım ... yanı aılemın haberı var dualarını almak ıstedım .. cok yakın arkadaslarım bılıyo bıde o kadar ...bencede canım sen gene iyice araştır diyer topiklere de bak
ay bırde anlatma insanlara boş ver sonra canını sıkarlar kımseye hesap vermek zorunda değilsin olduktan sonrada doğan oldu dersin çıkarsın
lorkee..nikini okuyunca halay çekesim geliyor...lorke lorke...hanımay lorkeee...
yaa bana söylee amaa bende zeynebi doğurmak istiyom bian önceki çok yaşlı anne olmayımm,egunaldan sonra da bana gönder hep aktar
koklu bebi yapalımmmm
aaa niden canım..ağzına layık bişey yokmuydu...üzüldüm şimdi amaa
hehh hee kokar kokarr
aleykümselam...iyiz sen neden geç geldin nerde geziyodun kzıınla
aaaaa:26::26:
ya bende merek ettim şimdiii:44:
o zaman lorkeye devam..haziran sonu kaynımın düğünü var elti olaraktan zayıflamam şart yanii
Kız istediğin aktar kardeşi olsun..
Sen bilmiyonmu topiğin aktardan sorumlu hatunlarındanım ayol
Evde olmayan bitki yok..Aslanpençesi,civanperçemi,sarıkantaron,hayıt tohumu,keçiboynuzu pekmezi,arısütü bal polen propolis karışımları..falan filann
Yani sen üzülme eğer olursa aktar kardeşi oluruz biz seninlede
ye benim doğmamış cerenimi
sen al bi kullan tadı falan nasıl sana işe yarar bişey gibi gelirse bende isterim hemen..
ay ne ayıııpp seni kobay gibi kullanmış olcam
demek adam bizim bildiğimiz herşeyi biliyooooo güzeellll bak bu da güven duymak için iyi bir ayrıntı...
İyiyiz çokk şukur Allah bugunnumuzu aratmasın..Bebıs nasıl?
Cnm benim amin bizim bebis iyi cnm babamiz yok yanımız da ama bize harika sürpriz ler yaptı kızım cok mutlu ve resmen tepiniyor dü içeride şimdi uyudu galiba uyku vakti geldi teyzesi
valla 3 ay boş yere kendimi yedim bitirdim..neyse en azından tedavisi var çık şükür...
bayıldım bunlara bennn..
kız benim kaygana trabzonlu 27isnde eşimin teyze kızının düğünü var boll bol hoorn teperler artıkk
ama ben ankara doğumlu olsamda ailem hep erzurumlu olduğundan erzuurm halayları bilirmmm...
Eki Görüntüle 420632 Eki Görüntüle 420632 Eki Görüntüle 420632
solemedım ... yanı aılemın haberı var dualarını almak ıstedım .. cok yakın arkadaslarım bılıyo bıde o kadar ...
valla tum topıklerımde arkadaslarımda aynı hıssı olusturuyorum bundan da mutlu olmuyo degılım
kızlar gunduz yazmıstım ya menopur yapıcam dıye hemsıre sanırım kalca dedı sonra hem kalcadan hem gobekten yapılabıldıgı ıcın ben gobekten vurdum sabah tekrr sorucam hastaneyı arayıp ıllakı kalcadan olsun derlerse bı gun gobekten yapmıs olmammın farklı bı etkısı olmaz dımı sanırım ...
eczacı arkadasım gobekten yapabılrısın etkısı aynı dedı ama bıde sıze danısayım dedım
yarın eşim geliyor öğleye inş..çoook mutluyum...kendimi liselilaşıklar gibi hissediyorum..elini tutacağımı hayal ettiğimde bile kalbim küt küt atıyor...
yarın eşim geliyor öğleye inş..çoook mutluyum...kendimi liselilaşıklar gibi hissediyorum..elini tutacağımı hayal ettiğimde bile kalbim küt küt atıyor...
bişey olmaz canım asıl yeri zaten göbek bence...
Maasallah yedin yedin begenmedin demek peki elifnaz ne diyor bu duruma. O da mi begenmedi yoksa aksya sultanpek çok şey yedim ama pek memnun kalmadım:))))
Ezile Ezile siliyorum yerleri h...arcadin beni milstone un askina sana cok ii li bir hiiiiiiiiiiiiihhh cekiyorum ve konuyu kapatiyorum zaten temizledim yerleri halilarda. Makinede yikaniyor su anda...kocisi bekliyorum gelir birazdan eve. Siz de ne var ne yokay semracım aşkısı için birgünlüğüne külkedisi ol nolcakki..
iyi tamam tamam aşkısı kahveyi döksün ben gelir temizlerim
10 üzerinden kaç verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?