Tüp Bebek Günlüğümüz !

ye benim doğmamış cerenimi
sen al bi kullan tadı falan nasıl sana işe yarar bişey gibi gelirse bende isterim hemen..
ay ne ayıııpp seni kobay gibi kullanmış olcam
demek adam bizim bildiğimiz herşeyi biliyooooo güzeellll bak bu da güven duymak için iyi bir ayrıntı...

Kız istediğin aktar kardeşi olsun..
Sen bilmiyonmu topiğin aktardan sorumlu hatunlarındanım ayol
Evde olmayan bitki yok..Aslanpençesi,civanperçemi,sarıkantaron,hayıt tohumu,keçiboynuzu pekmezi,arısütü bal polen propolis karışımları..falan filann
Yani sen üzülme eğer olursa aktar kardeşi oluruz biz seninlede

bencede canım sen gene iyice araştır diyer topiklere de bak
ay bırde anlatma insanlara boş ver sonra canını sıkarlar kımseye hesap vermek zorunda değilsin olduktan sonrada doğan oldu dersin çıkarsın
solemedım ... yanı aılemın haberı var dualarını almak ıstedım .. cok yakın arkadaslarım bılıyo bıde o kadar ...

lorkee..nikini okuyunca halay çekesim geliyor...lorke lorke...hanımay lorkeee...

valla tum topıklerımde arkadaslarımda aynı hıssı olusturuyorum bundan da mutlu olmuyo degılım

kızlar gunduz yazmıstım ya menopur yapıcam dıye hemsıre sanırım kalca dedı sonra hem kalcadan hem gobekten yapılabıldıgı ıcın ben gobekten vurdum sabah tekrr sorucam hastaneyı arayıp ıllakı kalcadan olsun derlerse bı gun gobekten yapmıs olmammın farklı bı etkısı olmaz dımı sanırım ...
eczacı arkadasım gobekten yapabılrısın etkısı aynı dedı ama bıde sıze danısayım dedım

Walla kızlar ne bılım soledıgım gıbı ıste.Bız bu tup bebege gıtmeden once ugramıstık oraya baska bırsey ıcın. Aktar yunusa abı ugrasma gel dogal bıtkılerle dene olmazsa gıdersın demıstı. Sunuda eklemıstı bende sızın gıbı ugrastım esım cok yıprandı ama bu ısın ıcıne gırınce bızımde cocuklarımız oldu. Ama ben ınatla hayır demıstım cunku kafama takmıstım bırkere tupcu bebegı Ama nasıp degılmıs sımdıde bunu denıycem. INsallah olur..ıstersenız tabı gonderırım kızlar ni demekkkk yeterkı zeynepler cerenler ve dıger bebekler annelerını uzmeden gelsınler.......

yarın eşim geliyor öğleye inş..çoook mutluyum...kendimi liselilaşıklar gibi hissediyorum..elini tutacağımı hayal ettiğimde bile kalbim küt küt atıyor...

Ewet ama bir aktarın jinekolok gibi konusmasıda cok komıkGulmemek ıcın zor tuttum kendımı

Cnm benim amin bizim bebis iyi cnm babamiz yok yanımız da ama bize harika sürpriz ler yaptı kızım cok mutlu ve resmen tepiniyor dü içeride şimdi uyudu galiba uyku vakti geldi teyzesi

Uyusun kuzucum uyusunda buyusun tatlımı tatı bır bebıs olucak ya soylerken bıle dıslerımı sıkıyorum sankı yanımdada ısırıcakmısım gıbı

arkadaşım benim de opu günümü hesaplar mısın tahmini?son adet tarihim 12 mayıs..şu an yumurtalar 12-13 mm...bu arada 27 mayıs evlilik yıldönümüm..o güne denk gelir mi acaba?

valla 3 ay boş yere kendimi yedim bitirdim..neyse en azından tedavisi var çık şükür...

öyle valla...ama neyseki belli oldu artık...

ay ne güzel yaa laz düğünü görmeyeli epey zaman oldu bende horon oynamak isterdim amaaa...
fena güzel oynarım yanii.bi de foklörcü kimliğim vardır benim bişeyden de eksik kalmam yani

bişey olmaz canım asıl yeri zaten göbek bence...

yarın eşim geliyor öğleye inş..çoook mutluyum...kendimi liselilaşıklar gibi hissediyorum..elini tutacağımı hayal ettiğimde bile kalbim küt küt atıyor...

oooo süpperrrr...
bende kociş gelecek diye bi efoşmanımı çıkarıp ötekini giyiyorum
günlük olanla karşısına çıkmayım diye ne kadar özeniyorum bak

Rabbim nazardan korusun sizii benim de esim gelicek bende boynuna atlamak istiyorummm cok özlüyorum herhafta enaz4gun yok yanımda bu donemde esimin yanımda olmaması sıkıcı oluyor Rabbim ebedi ayrılık vermesin insallh birbirimizin bastonlu hallerinide gorelim

pek çok şey yedim ama pek memnun kalmadım:))))
Maasallah yedin yedin begenmedin demek peki elifnaz ne diyor bu duruma. O da mi begenmedi yoksa aksya sultan
ay semracım aşkısı için birgünlüğüne külkedisi ol nolcakki..
iyi tamam tamam aşkısı kahveyi döksün ben gelir temizlerim
Ezile Ezile siliyorum yerleri h...arcadin beni milstone un askina sana cok ii li bir hiiiiiiiiiiiiihhh cekiyorum ve konuyu kapatiyorum zaten temizledim yerleri halilarda. Makinede yikaniyor su anda...kocisi bekliyorum gelir birazdan eve. Siz de ne var ne yok

ayyy çok romantik..:123::127::132:hepsini anladımda en son napyonuz bende anlamadım
gözünaydınnnn canım...bende dün akşam üstü eşime aşık oldum bikere daha..
ben eve gelirkene oda okuldan geliyodu apartmanın önünde karşılaştık şöyle akrşıdan bakarkene kanım kaynadı yani
gece olsa kimse olmasa koşup türk filimleirndeki gibi boynuna atlıycaktım ama asansöre kaldı hevesim onunda verdiği tepki"
terliyim"..bu erkekler bazen odun oluyorr

10 üzerinden kaç verdin

maximum 6 oda okadar uğraştığı için:)))))) benim bu katıldığım gün akraba günü ve tahmin edeceğin gibi kıyasıya bi yarış var çeşit çok bol oluyo ama bugün ne salata çeşitlerini ne tuzluları beğenmedim tatlılar idare ederdi:))))) biri duysa bulupta bunuyo der ama napayım:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…