Tüp Bebek Günlüğümüz !

egunall takip et ama duada et canım ya benim boğazla sorunumuyoktu gerek hormonlardan oldu gerekse sağlıksız beslendiğimden
oldu yoksa aşırı boğaz değilim ben..
şimdi diyetisyenele sağlıklı düznelin yiyerek kilo vermeye çalışıyorum ağır oluyor ama şok diyetleri istemiyorum..
amaa haziran sonuda düğün var elti olaraktan fit olucam ama artık nekadar giderse..
sınav zamanı veridğim kilolunu briaıznı alınca böyle oldu...artık neyse önümüze bakcaz sevmezdim annem gibi olcam derdim
başıma geldi

günaydın canım,,ay ne heyecanlı bir gün senin için..inşallah güzel çıkar sonucun,cinsiyetin belli olur aslında ama söylemiyorlar yinede,garantiye almak için..16.haftada kesinleşir,,sen ne hissediyosun

Sağol canım benim en son fsh 10.1 çıkmıştı dr. yüksek yaşına göre dedi hayıt otunun faydasını duydum bende denemek istiyorum bir sonraki tedaviye kadar düzenler belki

günaydın hayırlı cumalar hepinize....

Sana da hayırlı cumalar canım

günaydın cumanız mübaretl olsun kızlar rabbm bugunde ettiğimiz duları kabul etsin......................
günaydınnn suuuuuaminnn
Günaydınnnnnnn arkadaşlarrrr

Birazdan kontrolle gideceğim Umarım herşey yolundadır
günaydınn..umarım herşey yolundadırr
günaydın güzel yürekli arkadaşlarım
günaydınn canım
Hepimiz için havaya inat aydınlık bir gün olsun. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun....
günaydınn canımmya kaç gündür giremiom noldu iş senin çıkıon mu artık?
günaydın canım..eet hava çok kapalı ama napalımmm bugünde böle gecsinn
canımmm işşallah güzel haberlerle gelirsinnn...belki cinsiyette belli olurr
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar
günaydınn..ben bi kaç gündür yoktum seninle tanışmadıkkk..hoşgeldinnntedavin işşallah güzel geçer bebeğine kaavusursunn
Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..

gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm
sanada hayırlı cumalarrr canımmmmm
günaydın canımm..ewin keyfini çıkar..evet izmirde hava çok kapalı akşam çok yağmur yağdı şaşırdımmtedavin yağmurla başlıyo bak bereketli güzel geçer işşallah...
Eki Görüntüle 420833

Hayırlı,huzurlu,bereketli,güzel bir gün olması dileğiyle canım arkadaşlarım
günaydınnn canımmmmmm
güünaaaaaaaaaaaaayyydıııınnn...cumamız mübarek olsuuunnn..dualarmız kabul olsun inşaaallaaah öpüyoorumm yanaklardaaann
günaydınn...nasılsınn canımmmaminnnnnnn....
Canım arkadaslarım herkese günaydın bugün dualarinz kabul olsun insallh hersey gönlünüzce olsun ve herkese hayırlı cuma lar
günaydınnn canımm..nası gidio beslenme programıı?
merhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...
pıt pıtları duyda kulağının pası silinsinn işşallahhhh
kuzummmmm günaydınnn
kahretsin ya çok hamaratızzzsabahtan işimizi halledelim ki sonraaa rahat rahat takılalım dimi amayemeğimide yaparımm topiğimede bakarımmm
günaydınnnn şekerrr
günaydın hayırlı cumalar hepinize....

günaydınnnnn güzell arkadaşımm...sanada hayırlı cumalarr

sanada hayırlı cumalar canım,,,vallahi ne hamarat hatunsun yaaa,,
bütün işlerini yapmışsınn,duşa bile giriceksin ,maşallah sana ,süpersin sennn

cnm nerelerdesin özlettin.ben iyiyim evde hapisim ne yapim cnm..sen nasılsın

bende uyuyamıyorum ya geceleri,sağdan sola dönerken uyanıyorum,ilerleyen günlerde hiç uyuyamayacağız canım,,birde sabah kalkıp işe gelmek o kadar zorkiiii,,havada tam uyku uykusuuu,,,izine kadar nasıl dayanacağım bilmiyorummm,giderek zorlaşır çalışmak,gündüz uyursan benim için de uyu birazzcıkk

bılıyom canım aferın sana zaten boyle olmak gerekıyor uyusakta nereye kadar dımı amaaaaaaaaa
Gun bıze kalsın kı degerlendırelım zamanı doya doya yasayalım balım yaaaa

pembe hayal den haber varmı???kürtaj olucaktı ,,

bende merak edıyorum hayatım yaaa
sabah yazdım sonra sıldım hanı aksam fln yazdıalrsa dıye
cal vardıya onunda dun tarnsferı olacaktı onuda merak edıyom
ıkısı ne yazdım sıldım gece fln haber verdılerse dıye ama ıs yogun gecmısı okuyamadım

Günaydın tatlım evet bu ay son artık çok şükür kurtuluyorum

nerelerdesın kacakkkkkkkkkkkkkkk
bızde senı cok ozledıkkkkkkkkkkk
gel bı opeyım

canım nasıl twist baktınmı kullandınmı bı kullanda banada de yaaaa
sen deyınce baktım bıme masaj alatıde var esıme dedım onun calısıtıg yerde var bım alacak gıdebılrıse yoksa aksama kalırsa tabı
napcan onu dıyo altına tabak yaparım donersın dıyo delı bana
Kalcayada faydası varmıs bende kalca ıcın ıstıyommm

benim şimdi işim yok,dur okuyayım geçmişi bir,,

nbr sekerrr...bugun cuma ve berbat yoğunluk var hee...

valla canım bende geçmişi okuyamıyorum onemlı seylerı de kacırıyorum bazenn hee..gorursen bızede sole olurmu?

EKİNNNNNN.....annecii nbrr

aynen bende okuyamıyorum hergünn,gece 12 ye kadar olan kısmı okudum,,ama ikisinde de haber yok,,akasya pazartesi kızını görmeye gidicekmiş,onu öğrenebildimm

canım twist eşinin dediiği giib tabak gibi dermişim..spor salonalrınd atutucka yerler oluyor parklardada..
ben akşam netden baktım aynı fiyata olanlarda vardı ama gözümle görüm dedim hem kargoyla uğraşmaya değmez..
bi kenardan tutunsan daha rahat olur gibi ben oturma odasınd adizi izlerken falan yapıcam..
yanalrda simit varsa iyiymiş bende accuk var belde şekle giiriyor..bakalım kalçayada etkis hareketin mutlaka vardır..

aynen bende okuyamıyorum hergünn,gece 12 ye kadar olan kısmı okudum,,ama ikisinde de haber yok,,akasya pazartesi kızını görmeye gidicekmiş,onu öğrenebildimm

anladım tatlımm yardımımıza egunall koşarr hemen haber verırır bıze de..akasyayı da smdıden sarmıstır heycann annemm kıyamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…