günaydın hayırlı cumalar hepinize....
günaydın canım arkadaşlarım. bugün ikili tarama testimiz var saat 17de. 4te çıkıcam şirketten izin aldım. çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider..
cinsiyeti belli olurmu bugün meraktayım
hepinizi öpüyorum
zaten hamaratımdır ayıptır söylemesi
tedavinin vermiş olduğu durum yüzünden epeydir salladım herşeyi..
eski formuma geri dönüyorum artık...
Bende uzun zamandır hem iş hem tedaviden dolayı her şeyi boşladım..Ama şimdi işten ayrılınca kendimle ilgili planlar yaptım.. Önce güzeeeelll bir temizlik bütün hıncımı evden alıcam sonra kociş spor yapıyor zaten lisanslı kick boks çu bende hem ondan ders alıcam çünkü bütün vücut çalışıyor hemde fitness yapıcamen azından tatile gidene kadar kg. verip fit olayım biraz Sonraki tedaviye kadar hem fit hem dinlenmiş olurum bu hayıt otunu da yapıp fsh düşürürsem bir de bırakırsam yep yeni bir ben olarak sahnelere dönücem inşalalh
bak sen başka bişi olsa sabah erkenden kalkmazsın dimii....
ama iyi olmuş kargo ücretinden kurtulmuşsun..
zeytinyağlı taze fasülye,yayla(yoğurt çorbası),bi de fırında patatesli köfteli bi yemek benim uydurmamdır
malzemeleri hazır sadece fırınlanacak o da akşama,en sonda bi pilav koydummu bi de salata tamamdır akşama..
ama ben tedaviden önce böyleydim zaten...
erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır ben bi tek yol almayı başarabildim bugüne kadar
acaba erken kalkmasammıki
Ayy gülden iyi güldürdün beni Allahta seni güldürsün alemsin valla
sabah yapmak daha iyi canım zaten erken kalkıyorum değerlendireyim istiyorum sonra bütün gün bana kalıyooo...
kız hamileler uyur bi akasyayı bi seni uyku tutmuyooo...
namaz için uyanıyorsan tekrar uyumak zor oluyor uykun bölünüyor o zaman..
ama olsun ibadet için kalkmak lazım...
inşallah bi düzene girer canım uykun..
Canım benim hayırlısıyla iyilik haberlerini bekliyoruz
Hamarat hatunun hali bir başka oluyor,hoşgeldin canım.
Canım benim hoşgeldin,güle güle kullanın
Canım ben civan perçemini+ aslan pençesi+ hayıt otu 3 lüsünü;hepsinden birer tutam olacak şekilde,karıştırarak,adetin 2.günü başlayarak içtim.(1 su bardağı suyun içerisine 1 tutam yada 1 tomurcuk at 10 dk. beklet ve öyle iç)
günaydınnn suuuuugünaydın cumanız mübaretl olsun kızlar rabbm bugunde ettiğimiz duları kabul etsin......................
günaydınn..umarım herşey yolundadırrGünaydınnnnnnn arkadaşlarrrr
Birazdan kontrolle gideceğimUmarım herşey yolundadır
günaydınn canımgünaydın güzel yürekli arkadaşlarım
günaydınn canımmHepimiz için havaya inat aydınlık bir gün olsun. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun....
günaydın canım..eet hava çok kapalı ama napalımmm bugünde böle gecsinngünaydınn kızlar...
havanın kapalı olmasına kzımayalım bizim içimiz açık olsun yeterki..
etkilenmeyelim çünkü bugün cuma ve duaların kabul olduğu gün öyle bir vakit varki kesin oluyor onun için sürekli
salavat çekelim dua edelim canlarımmmm
canımmm işşallah güzel haberlerle gelirsinnn...belki cinsiyette belli olurrgünaydın canım arkadaşlarım. bugün ikili tarama testimiz var saat 17de. 4te çıkıcam şirketten izin aldım. çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider..
cinsiyeti belli olurmu bugün meraktayım
hepinizi öpüyorum
günaydınn..ben bi kaç gündür yoktum seninle tanışmadıkkk..hoşgeldinnngünaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalarrr canımmmmmRahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..
gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm
günaydın canımm..ewin keyfini çıkar..evet izmirde hava çok kapalı akşam çok yağmur yağdı şaşırdımmgünaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar olsun hepimize
benim bu sabah kırmızılar geldi
yarın sabah tedavim başlıyor inşallah
hayırlısı olur inşallah...
izmir de hava yagmurlu
ben evdeyim sıkıcı bir gün
evde olmak ne güzelmiş
günaydınnn canımmmmmm
günaydınn...nasılsınn canımmmgüünaaaaaaaaaaaaayyydıııınnn...cumamız mübarek olsuuunnn..dualarmız kabul olsun inşaaallaaah öpüyoorumm yanaklardaaann
günaydınnn canımm..nası gidio beslenme programıı?Canım arkadaslarım herkese günaydın bugün dualarinz kabul olsun insallh hersey gönlünüzce olsun ve herkese hayırlı cuma lar
pıt pıtları duyda kulağının pası silinsinn işşallahhhhmerhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...
kuzummmmm günaydınnnCanım arkadaşlarım hepinize GÜNAYDIIINNNNN...
Hayırlı cumalarınız olsun efenim..
Bugün bol bol dua edelim Allah kabul etsin inşallahhh...
Yemeklerimi yaptım,evi toparladım şimdide yemek kokmayım diye bi duşa girip geliyorum aranıza...
günaydınnnn şekerrr
Canım arkadaşlarım hepinize GÜNAYDIIINNNNN...
Hayırlı cumalarınız olsun efenim..
Bugün bol bol dua edelim Allah kabul etsin inşallahhh...
Yemeklerimi yaptım,evi toparladım şimdide yemek kokmayım diye bi duşa girip geliyorum aranıza...
Cnmmm sana 41 kere maşallah diyorum benBu ne hız ayol birazcık sen dn ders almam lazım galiba yani hamilelik oncesinde de hiç böyle sabahın köründe yemek yapmadım ben Ya ben de yine uykusuzluk başladı gece 3.30la7 arası ayaktayiz ve engel 9la10arasida kalkıyorum yataktan
evet maşallah bana
Ama şekerim unuttunmu ben zaten tedaviye başlamadan önce hep böyleydim..
Tedavi oluyorum diye saldıydım kendimi...
özüme döndüm..
Erkenden halledince bütün gün bana kalıyooo...
Saol canım okudum merak etmişsin beni...
Ohhh az kalmış 15 gün sonra evin tadını çıkarmaya başlarsın...
pembe hayal den haber varmı???kürtaj olucaktı ,,
günaydınnn suuuuuaminnn
günaydınn..umarım herşey yolundadırr
günaydınn canım
günaydınn canımmya kaç gündür giremiom noldu iş senin çıkıon mu artık?
günaydın canım..eet hava çok kapalı ama napalımmm bugünde böle gecsinn
canımmm işşallah güzel haberlerle gelirsinnn...belki cinsiyette belli olurr
günaydınn..ben bi kaç gündür yoktum seninle tanışmadıkkk..hoşgeldinnntedavin işşallah güzel geçer bebeğine kaavusursunn
sanada hayırlı cumalarrr canımmmmm
günaydın canımm..ewin keyfini çıkar..evet izmirde hava çok kapalı akşam çok yağmur yağdı şaşırdımmtedavin yağmurla başlıyo bak bereketli güzel geçer işşallah...
günaydınnn canımmmmmm
günaydınn...nasılsınn canımmmaminnnnnnn....
günaydınnn canımm..nası gidio beslenme programıı?
pıt pıtları duyda kulağının pası silinsinn işşallahhhh
kuzummmmm günaydınnn
kahretsin ya çok hamaratızzzsabahtan işimizi halledelim ki sonraaa rahat rahat takılalım dimi ama yemeğimide yaparımm topiğimede bakarımmm
günaydınnnn şekerrr
günaydınnnnn güzell arkadaşımm...sanada hayırlı cumalarr
günaydınnn suuuuuaminnn
Günaydınn..umarım herşey yolundadırr
Günaydınn canım
Günaydınn canımmya kaç gündür giremiom noldu iş senin çıkıon mu artık?
Günaydın canım..eet hava çok kapalı ama napalımmm bugünde böle gecsinn
Canımmm işşallah güzel haberlerle gelirsinnn...belki cinsiyette belli olurr
Günaydınn..ben bi kaç gündür yoktum seninle tanışmadıkkk..hoşgeldinnntedavin işşallah güzel geçer bebeğine kaavusursunn
Sanada hayırlı cumalarrr canımmmmm
Günaydın canımm..ewin keyfini çıkar..evet izmirde hava çok kapalı akşam çok yağmur yağdı şaşırdımmtedavin yağmurla başlıyo bak bereketli güzel geçer işşallah...
Günaydınnn canımmmmmm
Günaydınn...nasılsınn canımmmaminnnnnnn....
Günaydınnn canımm..nası gidio beslenme programıı?
Pıt pıtları duyda kulağının pası silinsinn işşallahhhh
Kuzummmmm günaydınnn
Kahretsin ya çok hamaratızzzsabahtan işimizi halledelim ki sonraaa rahat rahat takılalım dimi ama yemeğimide yaparımm topiğimede bakarımmm
Günaydınnnn şekerrr
Günaydınnnnn güzell arkadaşımm...sanada hayırlı cumalarr
konu zayıflama olunca gittim aldım twisetde bel inceltcem aşırı değil belim ama kalçam fazla
En iyisini yapıyosun sen biügn yol alırken dölde alıcaksın inşaalah..
Benim kaygana böyle sabah yemek kokusuyla uyanırız annelerimiz çoğu böylede.
Menüne bayıldım tam erkeklere göre menü pilavsız olmuyor ama ben pirinci çok sık yapmıyorum artık..
Afiyet olsun canım bal şeker olsun rabbim evinizi bebeklerle neşelendirsin o mis yemeklerini yesinler inşaallah..
Tatlı annecik..sana layık ikiz üçüz hamaratsın yaaa
Bende bir yeşil çay yapayım kendime..bime gitmeden kahvaltımı yaptım erkenden ..
bılıyom canım aferın sana zaten boyle olmak gerekıyor uyusakta nereye kadar dımı amaaaaaaaaa
Gun bıze kalsın kı degerlendırelım zamanı doya doya yasayalım balım yaaaa
bende merak edıyorum hayatım yaaa
sabah yazdım sonra sıldım hanı aksam fln yazdıalrsa dıye
cal vardıya onunda dun tarnsferı olacaktı onuda merak edıyom
ıkısı ne yazdım sıldım gece fln haber verdılerse dıye ama ıs yogun gecmısı okuyamadım
günaydınn kuşummm...
pembe hayal den haber varmı???kürtaj olucaktı ,,
benim şimdi işim yok,dur okuyayım geçmişi bir,,
nbr sekerrr...bugun cuma ve berbat yoğunluk var hee...
valla canım bende geçmişi okuyamıyorum onemlı seylerı de kacırıyorum bazenn hee..gorursen bızede sole olurmu?
EKİNNNNNN.....annecii nbrr
onu diyom ya.... midem çok fena rennieduo şişesi elimden düşmüyo ama ona rağmen kaynama yanma had safhada............
nerelerdesın kacakkkkkkkkkkkkkkk
bızde senı cok ozledıkkkkkkkkkkk
gel bı opeyım
canım nasıl twist baktınmı kullandınmı bı kullanda banada de yaaaa
sen deyınce baktım bıme masaj alatıde var esıme dedım onun calısıtıg yerde var bım alacak gıdebılrıse yoksa aksama kalırsa tabı
napcan onu dıyo altına tabak yaparım donersın dıyo delı bana
Kalcayada faydası varmıs bende kalca ıcın ıstıyommm
aynen bende okuyamıyorum hergünn,gece 12 ye kadar olan kısmı okudum,,ama ikisinde de haber yok,,akasya pazartesi kızını görmeye gidicekmiş,onu öğrenebildimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?