canımm geçmiş olsunameliyat işşallah başarıyla geçer sende güzel haberlerle gelirsin..RABBİM yardımcın olsun..
tünaydınn..ilk denemnde bebişin sana gelir umarım..stres sıkıntı yapma ALLAHIN izniyle sonu güzel olur işşallah...
ne guzell ne guzell allah sonunu hayırlı etsın canım
günaydınnnnnnn daha doğrusu tünaydıınnn kızlar dün transfr oldu 1 tane 8 hücreli 1. kalite bakalım inş olur çok istiyorum çok ümitliyim ve dua ediyorum siz de edin şimdi dinleniyorum herkesiiii öpt rabbim herkesi inş bu seviyeye kadar getirsin buda bir şans arkadaşlarrrrrr
iyimisin tatlım görüşemiyoz hiç:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
eet canım ayrı kaldım sizden yaaiyiyim napayım düğün hazırlıkları war onlarla uğraşıoz o yüzden yoğun geçio hergünn...ama güzel teleşlar o yüzden keyifle yapıoz ama yoruluom tabii..banada iii gelio koşturmaca kafam dağılıo bu sayede dün alışwerişe gittik arabayı tedavi olduğum merkezin yanında ki otoparka bırakıom ahhh dedim bebişlrim burrda duruo gidip alıwersem göbişime onları ne güzel olurr...aslında kafamda hep bebek war ama başka şeylerle uğraşmak ii gelio..sen nasılsınn elifnaz nasıl?ne zamn kontrole gitcen sen?
hayırlı olsun o zaman ilk bebiş denemem işşallah son olur kavusursun...yok canım benimde 5. denemm olcak yaz sonu yapcam artık..ama 2 tane cennette meleğim war
selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum.29 test günüm
kızlar e2 değerinin yüksek çıkması kötü bişeymi
benimki her tahlilde biraz daha yükseliyo :18::18::18::18::18::18::18: ama doktor iyi çıkmış diyo :26::26::26::26::26::26:
amin canım sağolasın inşallah sende tez zamanda anne olursun benimde cennette bi meleğim var
maşallah canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin ve anne olursun kendini çok kasma rahat ol ama tedbiride elden bırakma
amin canım sağolasın inşallah sende tez zamanda anne olursun benimde cennette bi meleğim var
maşallah canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin ve anne olursun kendini çok kasma rahat ol ama tedbiride elden bırakma[/QU
hayırlı haberler alırsın inşallah :)
YAA demii allahımm bızede o gunlerı gostersın ınsallahh..
aminnnnnnnnnnnn canımmm,canı gönülden diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm,,en kısa zamanda göstersin inşallahhhhh
sanada hayırlı cumalr elifcim..
ne güzel işte kendini 32 olarak görmen havaya sokar seni...
iyi gelir..
bir ara düzeltirim canım..
o zaman hem spor hem dengeli beslenme işine giriş hemen ve fit ol..
elti olunca gözler sende olur düğünde demesinler ayyyy eltiye bak ne büyük totosu var yeni gelin daha güzeellll
yok canım bi haber bende meraktayım..
evet kahretsin hamarat olmanın önüne geçemiyoruz huyumuz napalım
ne güzel şekerim seni görmek ama kesin bi planın vardır yineee...
evde oturuyorum şekerim aslında normali olması gerekeni bu...
süpperimmm dimiii
süper ne demekkkkk yaa,,,evde oturan çok insan var ama senin gibi hamaratını görmedimmm,,
selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum.29 test günüm
ahh canımmm saolasınn sende çok güzel yüreklisinnnncanımsın ya..... inşallah en kısa zamanda alacaksın kuzucuklarını göbüşüne......... ah bilseler anneleri dünyanın en güzel yürekli kadını.. onlarda dünyaya gelmek için sabırsızlanırlardı.. biz iyiyiz elifimle hani ufak tefek sıkınıntılarım var ama çok şükür önemli değiller.... pazartesi randevum var biliyosun bir hafta geriden geliyodu meleğim inşallah arayı kapatmıştır... aşağıdaki bilgilerde geri sayım 100 ün altına düştüya.. hem korkuyorum hem heycanlanıyorum yazıyı her görüşümde.....
hayırlıı uğurlu olsunn transferin canımmmselam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum.29 test günüm
sende mi kaybettin bebeğinii..çok üzüldümmmamin canım sağolasın inşallah sende tez zamanda anne olursun benimde cennette bi meleğim var
kızlar e2 değerinin yüksek çıkması kötü bişeymi
benimki her tahlilde biraz daha yükseliyo :18::18::18::18::18::18::18: ama doktor iyi çıkmış diyo :26::26::26::26::26::26:
ohhh nihayett canım yaa,,bizde merak ediyoduk seni,rapor alman çokk ii olmuş,ama kalkma oturma dönme hesabı yapma çok,kasma kendini,rahat bırak,sadce,ağır kaldırma,öyle sürekli de yatma,arada kalk dolaş,çok hesap kitap yapma yani,2 tanemi transfer edildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?