Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnşallah isteyen bütün kullar için hayırlısını diliyorum.Stresten kaçmak için topiğe takılıyorum.Benimle aynı sıkıntıları yaşayan sizler iyi geliyorsunuz.

inşallah iyi olacak dualarımız tüm evlat hasreti çekenler için en önemliside hayırlı evlatlar için

iyimisin tatlım görüşemiyoz hiç:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

eet canım ayrı kaldım sizden yaaiyiyim napayım düğün hazırlıkları war onlarla uğraşıoz o yüzden yoğun geçio hergünn...ama güzel teleşlar o yüzden keyifle yapıoz ama yoruluom tabii..banada iii gelio koşturmaca kafam dağılıo bu sayede dün alışwerişe gittik arabayı tedavi olduğum merkezin yanında ki otoparka bırakıom ahhh dedim bebişlrim burrda duruo gidip alıwersem göbişime onları ne güzel olurr...aslında kafamda hep bebek war ama başka şeylerle uğraşmak ii gelio..sen nasılsınn elifnaz nasıl?ne zamn kontrole gitcen sen?

canımsın ya..... inşallah en kısa zamanda alacaksın kuzucuklarını göbüşüne......... ah bilseler anneleri dünyanın en güzel yürekli kadını.. onlarda dünyaya gelmek için sabırsızlanırlardı.. biz iyiyiz elifimle hani ufak tefek sıkınıntılarım var ama çok şükür önemli değiller.... pazartesi randevum var biliyosun bir hafta geriden geliyodu meleğim inşallah arayı kapatmıştır... aşağıdaki bilgilerde geri sayım 100 ün altına düştüya.. hem korkuyorum hem heycanlanıyorum yazıyı her görüşümde.....

selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum. 29 test günüm

hayırlı olsun o zaman ilk bebiş denemem işşallah son olur kavusursun...yok canım benimde 5. denemm olcak yaz sonu yapcam artık..ama 2 tane cennette meleğim war

amin canım sağolasın inşallah sende tez zamanda anne olursun benimde cennette bi meleğim var

selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum. 29 test günüm

maşallah canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin ve anne olursun kendini çok kasma rahat ol ama tedbiride elden bırakma

kızlar e2 değerinin yüksek çıkması kötü bişeymi
benimki her tahlilde biraz daha yükseliyo :18::18::18::18::18::18::18: ama doktor iyi çıkmış diyo :26::26::26::26::26::26:

Selammlarrrr nasilsiniz kızlar 2 gün rötarli kırmızılarım geldi dün aksam itibariyle hadi bakalım bende startı veriyorum Pazartesi iğnelere basliycaz sanırım randevumu aldım tahlillerimde çıktı referans aralıkları hep iyi gözüküyor sizlere bisey sorucam icimde hep bı aksilik olacakmış gibi geliyo tedavim iptal edilecek gibi geliyo ilk tupbebegim iptal edilmişti Offff

benimki her tahlilde biraz daha yükseliyo :18::18::18::18::18::18::18: ama doktor iyi çıkmış diyo :26::26::26::26::26::26:

canım 5000 in üzerine çıktığı zaman ohss oluyosun..... allah korusun bu yüzden günlerce hastanelik olan arkadaşlarımız oldu...

inşallah canım. amiin.. allah tüm isteyenlere nasip etsin içlerinde banada. 2 tane embro konuldu resimlerini ve yerleştirilirken gördüm. çok güzellerdi. inşallah beni bırakmazlar

ohhh nihayett canım yaa,,bizde merak ediyoduk seni,rapor alman çokk ii olmuş,ama kalkma oturma dönme hesabı yapma çok,kasma kendini,rahat bırak,sadce,ağır kaldırma,öyle sürekli de yatma,arada kalk dolaş,çok hesap kitap yapma yani,2 tanemi transfer edildi?

ahh canımmm saolasınn sende çok güzel yüreklisinnnneet ya günler geçio walla hayırlısıyla gelsin işşallah elifnaz...açığı kapatmıştır eelifnaz bak bu hafta gözleri açılıomuş öle yazıo bakcakki geriden gelio hemen hızlancak prenses
hayırlıı uğurlu olsunn transferin canımmmbi kaç gün dikkat etmek yetio aslında sonrada fazla hareketlenme yinede sen..
amin canım sağolasın inşallah sende tez zamanda anne olursun benimde cennette bi meleğim var
sende mi kaybettin bebeğinii..çok üzüldümmm

bunu en iyi egunal bilirrr..ama çok yükselmesi ii değil ama doktor bişi demediyse sorun yoktur heralde...

hayırlıı uğurlu olsunn transferin canımmmbi kaç gün dikkat etmek yetio aslında sonrada fazla hareketlenme yinede sen..

saolun canım arkadaslarım. raporu perşembe cuma için aldım ctesi pazar zaten evdeyim. pazartesi ne yapacam bilmiyorum işim ağır deil ama yolum uzak. 2 otobüsle gidiliyo hemşire çok fazla ayakta kalmasan iyi olur demişti.

şuan oturuyorum canım hep yatmıyorum. evin içinde dolaşıyorum. özellike wc de ve öksürürken geri çıkacaklar sanıyorum

evet canım 2 tane konuldu..

slm millet nasılsınız ay maşallh ya satt 8:30 bu yana tam 12 sayfa doldurmuşşsunuz acaba sadece bizm stededemi var yoksa hepsi aynımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…