Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım. amiin.. allah tüm isteyenlere nasip etsin içlerinde banada. 2 tane embro konuldu resimlerini ve yerleştirilirken gördüm. çok güzellerdi. inşallah beni bırakmazlar

oo ıkı tane demek superr yaaa cok ıyı olmus canımm...umarım bırakmazlarr sıkı sıkı tutunurlarr sanaa..

oo ıkı tane demek superr yaaa cok ıyı olmus canımm...umarım bırakmazlarr sıkı sıkı tutunurlarr sanaa

evet canım yaştan dolayı 2 tane :) tek yumi olsaydı tek olacaktı. allah hiçbirimizin emeğimizi boşa çıkarmasın

amin canım hadı 29 da güzel haberlerini alırız inşallh

tünaydınnnnnnnnn...................

kara kuzumm napıyonn be özledımm kız senı konusamadık bu ara hıcc ne var ne yokk bakalımm...

Slm KiZlar ara ara geliyorum buraya :)
Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)

slmm merhabaaa..keske once esıne mıcro tese yapılsaydı eğer sperm bulunursa dondurulup sende ığnelere o sekılde baslasaydın bosuna kullanmıs olmazdınn canım..umrım bı sorun cıkmazz...

iyiyim kuzu yuvarlanıp gidiyoz işte.... heycanla pazartesiyi bekliyorum... kızımın iyi olduğunu göreyim benden mutlusu yok.....

canım bende aynı sen gibiydim,bende çarşamba perşembe cuma cumartesi izinliydim,çarşamba transfer edilmişti,diğer günlerde evdeydim,hatta perşembe istanbuldan eve döndüm,3 saat otobüsle,pazarteside işbaşıda yaptım,benim evimde işime uzak 2 otobüsle gidiliyor,ama ben annemde kaldım o hafta,yürüyerek gittim geldim işe,zaten önemli olan ilk günler,sen bu arada dinlen ,psikolojik işte o öksürünce çıkıcağını sanmalar falan:))inşş 29 da güzel haber verirsin,bu ararda kabız olmamaya çalış

canım 5000 in üzerine çıktığı zaman ohss oluyosun..... allah korusun bu yüzden günlerce hastanelik olan arkadaşlarımız oldu...

hııı anladım canım inşallah o kadar yükselmez

inşallah canım. amiin.. allah tüm isteyenlere nasip etsin içlerinde banada. 2 tane embro konuldu resimlerini ve yerleştirilirken gördüm. çok güzellerdi. inşallah beni bırakmazlar

inşallah canım bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur kalbini ferah tut allah yardımcın olsun

hayırlı haberler alırsın inşallah :)

amin inşallah canım

sende mi kaybettin bebeğinii..çok üzüldümmm

bunu en iyi egunal bilirrr..ama çok yükselmesi ii değil ama doktor bişi demediyse sorun yoktur heralde...

evet canım 7 haftalık hamileyken bebeğim düştü malesef ondan sonrada hamile kalamadım bi daha şimdide tüp bebek yapmaya karar verdik Allah yardımcımız olsun

Kızlar günlerdir uyumuyorum sunus hazırlıyorum coooook yogunun onun için foruma giremiyorum haberiniz olsun insallah hersey yolundadir

kara kuzumm napıyonn be özledımm kız senı konusamadık bu ara hıcc ne var ne yokk bakalımm...

Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)

slmm merhabaaa..keske once esıne mıcro tese yapılsaydı eğer sperm bulunursa dondurulup sende ığnelere o sekılde baslasaydın bosuna kullanmıs olmazdınn canım..umrım bı sorun cıkmazz...

ahh sarmazmı heyecann yaa,,benimde salı günü var kontrolüm , çok heyecanlıyımm,kaç kilo kaç gram oldu diye düşünüyorum hep

Canım benim heyecan olmazmı,prensesin aramıza katılmasına 74 gün kalmışken...Allah sağlık versin,korusun tüm kuzucuklarımızı,hep iyilik haberlerini almayı nasip etsin inşallah.

Canım maşallah Allah hepsine can versin inşallah.

ayy çok yorgunum yaa koşturmaca bitmio hiç...dün alışwerişe gittik bi kaç eksiği wardı görümcemin gelinlik provası wardı..ee bende dayanamadım doldurdumm poşetleri geldim ewe

Canım benim iyi olda Güzel koşturmacalar bunlar

hayırlı cumalar arkadaşlar dün kontrolüm vardı beenim yumoşlar kendilerini incitmeden sakin sakin büyüyorlr yarin tekrar konrol var .....................

Oh maşallah canım büyüsünler,sağlıklı bebişlere dönüşsünler inşallah

Canım hayırlı olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah

Tünaydın canım hoşgeldiniiiz

Canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah hersey yolunda gider ve hayırlı haberlerini alırız.

Canım hayırlı olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle.

selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum. 29 test günüm

Hayırlısı olsun canım.Kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah. (Uzanma,ağır kaldırma,ılık suyla ayakta duş al mutlaka )

Canım hayırlı & uğurlu olsun inşallah.Tahlil sonuçların iyiymiş çok şükür,hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah,içini ferah tut.Allah yüzünü güldürsün inşallah.

canım nasılsın gene avatarını değiştirmissin

kızlar size bol sohbetler ben :126::126::126::126::126: işe dönüyüm öpüyorum sizi

İYİ kuşumm sen nasılsınn???işlerın basına dondun demekkkkk kolay gelsın bacımm..amann napım kızzz resım beğendıkce değiştiriorum ama sende beğenmıosun hıcc yaa

iyiyim kuzu yuvarlanıp gidiyoz işte.... heycanla pazartesiyi bekliyorum... kızımın iyi olduğunu göreyim benden mutlusu yok.....

ayy canım benımm masallah sızeee yaaa iyidir kızınn annesıııı merak etme senn senı uzmezz o cıcı kız yaa

evet kızlar bugün transferimin 9. günü sanki belirtilerim ve kasık ağrılarım azaldı.. 3 gün sonra sonucum belli olacak.. gerçekten zor bir durummuş. bu durumda sizlerle paylaşmak gerçekten güzel.

canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz...
doktorun doz ayarlamasını e2 ne göre ayarlarsa sorunsuz atlatırsın Allahın izniyle..
yaşadıklarını paylaş lütfen merak ediyorum seni..

vay vay vaaayyyy biz bir yumoş varmı yokmu acaba nereye kaçtı derken sen 2 tanesini göbişe indirivermişsin Maşallahhhhh sonuda güzel olsun inşallah..
pek bi sevindim...

süper ne demekkkkk yaa,,,evde oturan çok insan var ama senin gibi hamaratını görmedimmm,,

bak şımartıyosun beniii
benide listeye ekleseniz olurmu.....:18::18::18::18::18:

tabii canım bilgilerini ilk sayfadaki linklere gir ve liste topiğine yaz..
ben eklerim...

kızlar e2 değerinin yüksek çıkması kötü bişeymi
benimki her tahlilde biraz daha yükseliyo :18::18::18::18::18::18::18: ama doktor iyi çıkmış diyo :26::26::26::26::26::26:

e2 tabii artmalı ama belli seviyeyi geçmemeli..değerlerin kaç acaba bilsem ona göre bişey derdim..

oyyy geçmiş olsun canım..
sende ben gibisin bazen doldururum dolabı ama hep aparatif bişiler hazırlarım ya da dışardan yeriz annem burda olunca onda takılırız ve yemeklikler öylece kalır...
soğan kürü rahim ve idrar bölgesindeki iltihapları da emizliyooo bi çok şeye faydası var en azından tedavi öncesi yap derim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…