inşallah canım. amiin.. allah tüm isteyenlere nasip etsin içlerinde banada. 2 tane embro konuldu resimlerini ve yerleştirilirken gördüm. çok güzellerdi. inşallah beni bırakmazlar
YAA demii allahımm bızede o gunlerı gostersın ınsallahh..
aminnnnnnnnnnnn canımmm,canı gönülden diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm,,en kısa zamanda göstersin inşallahhhhh
inşallahhh..bu cuma saatınde allah herkesın gonlune gore versın ınsallah..hakkımızda hayırlısı ne ıse onu yasayalımm..
amin canım hadı 29 da güzel haberlerini alırız inşallhoo ıkı tane demek superr yaaa cok ıyı olmus canımm...umarım bırakmazlarr sıkı sıkı tutunurlarr sanaa
evet canım yaştan dolayı 2 tane :) tek yumi olsaydı tek olacaktı. allah hiçbirimizin emeğimizi boşa çıkarmasın
tünaydınnnnnnnnn...................
Slm KiZlar ara ara geliyorum buraya :)
Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)
hayırlıı uğurlu olsunn transferin canımmmbi kaç gün dikkat etmek yetio aslında sonrada fazla hareketlenme yinede sen..
saolun canım arkadaslarım. raporu perşembe cuma için aldım ctesi pazar zaten evdeyim. pazartesi ne yapacam bilmiyorum işim ağır deil ama yolum uzak. 2 otobüsle gidiliyohemşire çok fazla ayakta kalmasan iyi olur demişti.
şuan oturuyorum canım hep yatmıyorum. evin içinde dolaşıyorum. özellike wc de ve öksürürken geri çıkacaklar sanıyorum
evet canım 2 tane konuldu..
canım 5000 in üzerine çıktığı zaman ohss oluyosun..... allah korusun bu yüzden günlerce hastanelik olan arkadaşlarımız oldu...
inşallah canım. amiin.. allah tüm isteyenlere nasip etsin içlerinde banada. 2 tane embro konuldu resimlerini ve yerleştirilirken gördüm. çok güzellerdi. inşallah beni bırakmazlar
hayırlı haberler alırsın inşallah :)
sende mi kaybettin bebeğinii..çok üzüldümmm
bunu en iyi egunal bilirrr..ama çok yükselmesi ii değil ama doktor bişi demediyse sorun yoktur heralde...
Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)
ahh sarmazmı heyecann yaa,,benimde salı günü var kontrolüm , çok heyecanlıyımm,kaç kilo kaç gram oldu diye düşünüyorum hep
selam güzel arkadaşlarım....bugün kontrolüm vardı...çoook sayıda yumurtam varmış..bu hem şstenen,hemde istenmeyen bir durummuş..kan verdim.ona göre doz ayarlayacaklar..haber vermek istedim..şimdi de çıkıyorum eşimi karşılayacağım..bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin lütfen...ALLAH'A emanet olun....
ayy çok yorgunum yaa koşturmaca bitmio hiç...dün alışwerişe gittik bi kaç eksiği wardı görümcemin gelinlik provası wardı..ee bende dayanamadım doldurdumm poşetleri geldim ewe
hayırlı cumalar arkadaşlar dün kontrolüm vardı beenim yumoşlar kendilerini incitmeden sakin sakin büyüyorlr yarin tekrar konrol var .....................
günaydınnnnnnn daha doğrusu tünaydıınnn kızlar dün transfr oldu 1 tane 8 hücreli 1. kalite bakalım inş olur çok istiyorum çok ümitliyim ve dua ediyorum siz de edin şimdi dinleniyorum herkesiiii öpt rabbim herkesi inş bu seviyeye kadar getirsin buda bir şans arkadaşlarrrrrr
herkese tünaydın.Uzun bir aradan sonra. Ben iğnelerle tedavime başladım.Şuan oldukça heyecanlıyım.Herkez için hayırlısını diliyorum.Moral önemli bu sürede.Benim gibi ilk deneme de korkuyla mücadele de zor.
selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum.29 test günüm
Selammlarrrr nasilsiniz kızlar 2 gün rötarli kırmızılarım geldi dün aksam itibariyle hadi bakalım bende startı veriyorum Pazartesi iğnelere basliycaz sanırım randevumu aldım tahlillerimde çıktı referans aralıkları hep iyi gözüküyor sizlere bisey sorucam icimde hep bı aksilik olacakmış gibi geliyo tedavim iptal edilecek gibi geliyo ilk tupbebegim iptal edilmiştiOffff
Canım benim heyecan olmazmı,prensesin aramıza katılmasına 74 gün kalmışken...Allah sağlık versin,korusun tüm kuzucuklarımızı,hep iyilik haberlerini almayı nasip etsin inşallah .
amin canımm inşallahh,,,74 günden de az aslındaa,,,burdaki muhtemel tarih yaa,,2 aydan az kaldı sanırım,,
canım nasılsın gene avatarını değiştirmissin
kızlar size bol sohbetler ben :126::126::126::126::126: işe dönüyüm öpüyorum sizi
iyiyim kuzu yuvarlanıp gidiyoz işte.... heycanla pazartesiyi bekliyorum... kızımın iyi olduğunu göreyim benden mutlusu yok.....
Canım benim heyecan olmazmı,prensesin aramıza katılmasına 74 gün kalmışken...Allah sağlık versin,korusun tüm kuzucuklarımızı,hep iyilik haberlerini almayı nasip etsin inşallah .
Canım maşallahAllah hepsine can versin inşallah.
Canım benim iyi oldaGüzel koşturmacalar bunlar
Oh maşallah canım büyüsünler,sağlıklı bebişlere dönüşsünler inşallah
Canım hayırlı olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah
Tünaydın canım hoşgeldiniiiz
Canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah hersey yolunda gider ve hayırlı haberlerini alırız.
Canım hayırlı olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle.
Hayırlısı olsun canım.Kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah.(Uzanma,ağır kaldırma,ılık suyla ayakta duş al mutlaka )
Canım hayırlı & uğurlu olsun inşallah.Tahlil sonuçların iyiymiş çok şükür,hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah,içini ferah tut.Allah yüzünü güldürsün inşallah.
gonal f ve menogol beraber kullanan varmı
:18::18::18::18:
Selammlarrrr nasilsiniz kızlar 2 gün rötarli kırmızılarım geldi dün aksam itibariyle hadi bakalım bende startı veriyorum Pazartesi iğnelere basliycaz sanırım randevumu aldım tahlillerimde çıktı referans aralıkları hep iyi gözüküyor sizlere bisey sorucam icimde hep bı aksilik olacakmış gibi geliyo tedavim iptal edilecek gibi geliyo ilk tupbebegim iptal edilmiştiOffff
süper ne demekkkkk yaa,,,evde oturan çok insan var ama senin gibi hamaratını görmedimmm,,
benide listeye ekleseniz olurmu.....:18::18::18::18::18:
kızlar e2 değerinin yüksek çıkması kötü bişeymi
benimki her tahlilde biraz daha yükseliyo :18::18::18::18::18::18::18: ama doktor iyi çıkmış diyo :26::26::26::26::26::26:
oyyy geçmiş olsun canım..yok walla bi planım çok yoruldum çünkü..keyfimde yok hiç hapşurup duruomm:2:bugün ewdeyim ama bi ara pazara gitmem lazım gerçi pazara gidiom yemeklik alıom sonra ewde yemioz kalıo hepsi..en son pazartesşi akşamı ewde yemek yemişiz bide bu akşam...sen neler yapıon canımcım soğan kürüne ne zman başlıon..benim tüpler bağlı acaba bana bi faydası olurmu onun kii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?