Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım tatlımm yardımımıza egunall koşarr hemen haber verırır bıze de..akasyayı da smdıden sarmıstır heycann annemm kıyamammm

ewettt,egunal de yok,,,,ahh sarmazmı heyecann yaa,,benimde salı günü var kontrolüm , çok heyecanlıyımm,kaç kilo kaç gram oldu diye düşünüyorum hep

selam güzel arkadaşlarım....bugün kontrolüm vardı...çoook sayıda yumurtam varmış..bu hem şstenen,hemde istenmeyen bir durummuş..kan verdim.ona göre doz ayarlayacaklar..haber vermek istedim..şimdi de çıkıyorum eşimi karşılayacağım..bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin lütfen...ALLAH'A emanet olun....

ewettt,egunal de yok,,,,ahh sarmazmı heyecann yaa,,benimde salı günü var kontrolüm , çok heyecanlıyımm,kaç kilo kaç gram oldu diye düşünüyorum hep

YAA demii allahımm bızede o gunlerı gostersın ınsallahh..

merhaba canımmmcımm hakkında hayırlısı olsunn ınsallahh kendıne ıyı bakk...

cnm nerelerdesin özlettin.ben iyiyim evde hapisim ne yapim cnm..sen nasılsın
canım malum düğün hazırlıkları war koşturmaca işte..çok yoruldum ya spora bile gitmedim bugünnbende sizi özledim..haberler sende sen nasıl hissedion kendinii?
Günaydın tatlım evet bu ay son artık çok şükür kurtuluyorum
ama çok şükürr ewinin tadını çıkar artık:16
nerelerdesın kacakkkkkkkkkkkkkkk
bızde senı cok ozledıkkkkkkkkkkk
gel bı opeyım
ayy çok yorgunum yaa koşturmaca bitmio hiç...dün alışwerişe gittik bi kaç eksiği wardı görümcemin gelinlik provası wardı..ee bende dayanamadım doldurdumm poşetleri geldim ewe
EKİNNNNNN.....annecii nbrr

iyiim canımmnapayımm anneciyimmm

aynen bende okuyamıyorum hergünn,gece 12 ye kadar olan kısmı okudum,,ama ikisinde de haber yok,,akasya pazartesi kızını görmeye gidicekmiş,onu öğrenebildimm

canım gelırler her hallll
merak ettım ıkısınıde ama napalımmmm

ya cnm bılıyom onu ben parka gıdıyom onu yapmaya sırf ama esım tek gondermıyo ondan eve ıstedım sımdıde sınafvalr var dıye evden cıkamayız
dun 45 dak yuruduk parkta hareket yaptık eve geldın 8 super harejet var nette yaz cıkar onu yaptım bugun her yanım agrıyo yaaaaaaaaa
bende dızı fln ızlerken yapıcam o selulut masaj aletıde varya onada bakıcam

hayırlısı olsun canım benımmmmm
ıns kan sonucun guzel cıkar

kosturmaca bıtermı kuzum yaaaaaaaaaa
helede dugun varsa bızımde bu sene cok hala oglu dayı oglu ablam yogunuz yanı bızde sırayla hepsnı evlendırcez

hayırlı cumalar arkadaşlar dün kontrolüm vardı beenim yumoşlar kendilerini incitmeden sakin sakin büyüyorlr yarin tekrar konrol var .....................

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 5 ziyaretçi)
LeYLa_21, egunal, tuana_87_35, sara_28+, shue, ecrin_mert, fundaonr, ewest, baharkus

slm kızlar...ben saranın arkadaşıyım..inşallah bu cuma vaktinde hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz...dualarımız sizlerle...

şekerımm en ıyıısını yapıon bosverrrr....

hayırlı cumalar arkadaşlar dün kontrolüm vardı beenim yumoşlar kendilerini incitmeden sakin sakin büyüyorlr yarin tekrar konrol var .....................

ne guzell ne guzell allah sonunu hayırlı etsın canım

günaydınn..ben bi kaç gündür yoktum seninle tanışmadıkkk..hoşgeldinnntedavin işşallah güzel geçer bebeğine kaavusursunn

evet canım tanışmadık senle bende ilk kez tüp bebek denemsi yapıyorum buradaki arkadaşlardan bilgi alıyorum sağolsunlar senin çocuğun varmı:26::26::26::26::26::26:

zaten hamaratımdır ayıptır söylemesi
tedavinin vermiş olduğu durum yüzünden epeydir salladım herşeyi..
eski formuma geri dönüyorum artık...

maşallah bacıma özüne dön tabi en iyisi bu

günaydınnnnnnn daha doğrusu tünaydıınnn kızlar dün transfr oldu 1 tane 8 hücreli 1. kalite bakalım inş olur çok istiyorum çok ümitliyim ve dua ediyorum siz de edin şimdi dinleniyorum herkesiiii öpt rabbim herkesi inş bu seviyeye kadar getirsin buda bir şans arkadaşlarrrrrr

günaydın hayırlı cumalar hepinize....

sanada hayırlı cumalr elifcim..

canım
ne güzel benim yaşım listede 32
27 mayıs ta 34 oluyorum
keşke 32 olsaydım ahh ahh

ne güzel işte kendini 32 olarak görmen havaya sokar seni...
iyi gelir..
bir ara düzeltirim canım..

o zaman hem spor hem dengeli beslenme işine giriş hemen ve fit ol..
elti olunca gözler sende olur düğünde demesinler ayyyy eltiye bak ne büyük totosu var yeni gelin daha güzeellll

pembe hayal den haber varmı???kürtaj olucaktı ,,

yok canım bi haber bende meraktayım..

kuzummmmm günaydınnn
kahretsin ya çok hamaratızzzsabahtan işimizi halledelim ki sonraaa rahat rahat takılalım dimi amayemeğimide yaparımm topiğimede bakarımmm

evet kahretsin hamarat olmanın önüne geçemiyoruz huyumuz napalım
ne güzel şekerim seni görmek ama kesin bi planın vardır yineee...

sanada hayırlı cumalar canım,,,vallahi ne hamarat hatunsun yaaa,,
bütün işlerini yapmışsınn,duşa bile giriceksin ,maşallah sana ,süpersin sennn

evde oturuyorum şekerim aslında normali olması gerekeni bu...
süpperimmm dimiii

bılıyom canım aferın sana zaten boyle olmak gerekıyor uyusakta nereye kadar dımı amaaaaaaaaa
Gun bıze kalsın kı degerlendırelım zamanı doya doya yasayalım balım yaaaa

aynen öyle cicim...
çok uyku iyi değil zaten..
ömrümüz uykuda geçmesin..

neeeyyyyy hani 6 yumoşun vardı..bende ona dayanarak e2 yüksek çıkmaz merak etme dedim dün gece..
şimdide çok sayıda yumoş var diyorsun bi de 3 günlük iğneylede hızlı büyüdüler..
inşallah e2 değerin çok yüksek gelmez bak endişelndim şimdi..
merakta ederim ama...

Son düzenleme:
maşallah bacıma özüne dön tabi en iyisi bu

hayırlı olsun canım..
sıkı sıkı tutunsun 9 ay hiç bırakmasın annesini..
12 gün sonra hamileyim yazmanı nasip etsin Rabbim...

Slm KiZlar ara ara geliyorum buraya :)
Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)

herkese tünaydın.Uzun bir aradan sonra. Ben iğnelerle tedavime başladım.Şuan oldukça heyecanlıyım.Herkez için hayırlısını diliyorum.Moral önemli bu sürede.Benim gibi ilk deneme de korkuyla mücadele de zor.

kosturmaca bıtermı kuzum yaaaaaaaaaa
helede dugun varsa bızımde bu sene cok hala oglu dayı oglu ablam yogunuz yanı bızde sırayla hepsnı evlendırcez
ayy walla hersene dioz azaldı artık seneye yine pörtlüo düğünler
evet canım tanışmadık senle bende ilk kez tüp bebek denemsi yapıyorum buradaki arkadaşlardan bilgi alıyorum sağolsunlar senin çocuğun varmı:26::26::26::26::26::26:
hayırlı olsun o zaman ilk bebiş denemem işşallah son olur kavusursun...yok canım benimde 5. denemm olcak yaz sonu yapcam artık..ama 2 tane cennette meleğim war
evet kahretsin hamarat olmanın önüne geçemiyoruz huyumuz napalım
ne güzel şekerim seni görmek ama kesin bi planın vardır yineee...
yok walla bi planım çok yoruldum çünkü..keyfimde yok hiç hapşurup duruomm:2:bugün ewdeyim ama bi ara pazara gitmem lazım gerçi pazara gidiom yemeklik alıom sonra ewde yemioz kalıo hepsi..en son pazartesşi akşamı ewde yemek yemişiz bide bu akşam...sen neler yapıon canımcım soğan kürüne ne zman başlıon..benim tüpler bağlı acaba bana bi faydası olurmu onun kii?
tünaydınnnnnnnnn...................

tünaydınnnn sultannnn

Slm KiZlar ara ara geliyorum buraya :)
Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)
canımm geçmiş olsunameliyat işşallah başarıyla geçer sende güzel haberlerle gelirsin..RABBİM yardımcın olsun..

tünaydınn..ilk denemnde bebişin sana gelir umarım..stres sıkıntı yapma ALLAHIN izniyle sonu güzel olur işşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…