anladım tatlımm yardımımıza egunall koşarr hemen haber verırır bıze de..akasyayı da smdıden sarmıstır heycann annemm kıyamammm
ewettt,egunal de yok,,,,ahh sarmazmı heyecann yaa,,benimde salı günü var kontrolüm , çok heyecanlıyımm,kaç kilo kaç gram oldu diye düşünüyorum hep
selam güzel arkadaşlarım....bugün kontrolüm vardı...çoook sayıda yumurtam varmış..bu hem şstenen,hemde istenmeyen bir durummuş..kan verdim.ona göre doz ayarlayacaklar..haber vermek istedim..şimdi de çıkıyorum eşimi karşılayacağım..bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin lütfen...ALLAH'A emanet olun....
canım malum düğün hazırlıkları war koşturmaca işte..çok yoruldum ya spora bile gitmedim bugünncnm nerelerdesin özlettin.ben iyiyim evde hapisim ne yapim cnm..sen nasılsın
ama çok şükürr ewinin tadını çıkar artık:16Günaydın tatlım evet bu ay son artık çok şükür kurtuluyorum
ayy çok yorgunum yaa koşturmaca bitmio hiç...dün alışwerişe gittik bi kaç eksiği wardı görümcemin gelinlik provası wardı..ee bende dayanamadım doldurdumm poşetleri geldim ewenerelerdesın kacakkkkkkkkkkkkkkk
bızde senı cok ozledıkkkkkkkkkkk
gel bı opeyım
EKİNNNNNN.....annecii nbrr
aynen bende okuyamıyorum hergünn,gece 12 ye kadar olan kısmı okudum,,ama ikisinde de haber yok,,akasya pazartesi kızını görmeye gidicekmiş,onu öğrenebildimm
canım twist eşinin dediiği giib tabak gibi dermişim..spor salonalrınd atutucka yerler oluyor parklardada..
Ben akşam netden baktım aynı fiyata olanlarda vardı ama gözümle görüm dedim hem kargoyla uğraşmaya değmez..
Bi kenardan tutunsan daha rahat olur gibi ben oturma odasınd adizi izlerken falan yapıcam..
Yanalrda simit varsa iyiymiş bende accuk var belde şekle giiriyor..bakalım kalçayada etkis hareketin mutlaka vardır..
hayırlısı olsun canım benımmmmmselam güzel arkadaşlarım....bugün kontrolüm vardı...çoook sayıda yumurtam varmış..bu hem şstenen,hemde istenmeyen bir durummuş..kan verdim.ona göre doz ayarlayacaklar..haber vermek istedim..şimdi de çıkıyorum eşimi karşılayacağım..bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin lütfen...allah'a emanet olun....
canım malum düğün hazırlıkları war koşturmaca işte..çok yoruldum ya spora bile gitmedim bugünnbende sizi özledim..haberler sende sen nasıl hissedion kendinii?
Ama çok şükürr ewinin tadını çıkar artık:16
ayy çok yorgunum yaa koşturmaca bitmio hiç...dün alışwerişe gittik bi kaç eksiği wardı görümcemin gelinlik provası wardı..ee bende dayanamadım doldurdumm poşetleri geldim ewe
Iyiim canımmnapayımm anneciyimmm
canım malum düğün hazırlıkları war koşturmaca işte..çok yoruldum ya spora bile gitmedim bugünnbende sizi özledim..haberler sende sen nasıl hissedion kendinii?
ama çok şükürr ewinin tadını çıkar artık:16
ayy çok yorgunum yaa koşturmaca bitmio hiç...dün alışwerişe gittik bi kaç eksiği wardı görümcemin gelinlik provası wardı..ee bende dayanamadım doldurdumm poşetleri geldim ewe
iyiim canımmnapayımm anneciyimmm
hayırlı cumalar arkadaşlar dün kontrolüm vardı beenim yumoşlar kendilerini incitmeden sakin sakin büyüyorlr yarin tekrar konrol var .....................
günaydınn..ben bi kaç gündür yoktum seninle tanışmadıkkk..hoşgeldinnntedavin işşallah güzel geçer bebeğine kaavusursunn
zaten hamaratımdır ayıptır söylemesi
tedavinin vermiş olduğu durum yüzünden epeydir salladım herşeyi..
eski formuma geri dönüyorum artık...
günaydın hayırlı cumalar hepinize....
canım
ne güzel benim yaşım listede 32
27 mayıs ta 34 oluyorum
keşke 32 olsaydım ahh ahh
egunall takip et ama duada et canım ya benim boğazla sorunumuyoktu gerek hormonlardan oldu gerekse sağlıksız beslendiğimden
oldu yoksa aşırı boğaz değilim ben..
şimdi diyetisyenele sağlıklı düznelin yiyerek kilo vermeye çalışıyorum ağır oluyor ama şok diyetleri istemiyorum..
amaa haziran sonuda düğün var elti olaraktan fit olucam ama artık nekadar giderse..
sınav zamanı veridğim kilolunu briaıznı alınca böyle oldu...artık neyse önümüze bakcaz sevmezdim annem gibi olcam derdim
başıma geldi
pembe hayal den haber varmı???kürtaj olucaktı ,,
kuzummmmm günaydınnn
kahretsin ya çok hamaratızzzsabahtan işimizi halledelim ki sonraaa rahat rahat takılalım dimi ama yemeğimide yaparımm topiğimede bakarımmm
sanada hayırlı cumalar canım,,,vallahi ne hamarat hatunsun yaaa,,
bütün işlerini yapmışsınn,duşa bile giriceksin ,maşallah sana ,süpersin sennn
bılıyom canım aferın sana zaten boyle olmak gerekıyor uyusakta nereye kadar dımı amaaaaaaaaa
Gun bıze kalsın kı degerlendırelım zamanı doya doya yasayalım balım yaaaa
selam güzel arkadaşlarım....bugün kontrolüm vardı...çoook sayıda yumurtam varmış..bu hem şstenen,hemde istenmeyen bir durummuş..kan verdim.ona göre doz ayarlayacaklar..haber vermek istedim..şimdi de çıkıyorum eşimi karşılayacağım..bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin lütfen...ALLAH'A emanet olun....
maşallah bacıma özüne dön tabi en iyisi bu
günaydınnnnnnn daha doğrusu tünaydıınnn kızlar dün transfr oldu 1 tane 8 hücreli 1. kalite bakalım inş olur çok istiyorum çok ümitliyim ve dua ediyorum siz de edin şimdi dinleniyorum herkesiiii öpt rabbim herkesi inş bu seviyeye kadar getirsin buda bir şans arkadaşlarrrrrr
ayy walla hersene dioz azaldı artık seneye yine pörtlüo düğünlerkosturmaca bıtermı kuzum yaaaaaaaaaa
helede dugun varsa bızımde bu sene cok hala oglu dayı oglu ablam yogunuz yanı bızde sırayla hepsnı evlendırcez
hayırlı olsun o zaman ilk bebiş denemem işşallah son olur kavusursun...yok canım benimde 5. denemm olcak yaz sonu yapcam artık..ama 2 tane cennette meleğim warevet canım tanışmadık senle bende ilk kez tüp bebek denemsi yapıyorum buradaki arkadaşlardan bilgi alıyorum sağolsunlar senin çocuğun varmı:26::26::26::26::26::26:
yok walla bi planım çok yoruldum çünkü..keyfimde yok hiç hapşurup duruomm:2:bugün ewdeyim ama bi ara pazara gitmem lazım gerçi pazara gidiom yemeklik alıom sonra ewde yemioz kalıo hepsi..en son pazartesşi akşamı ewde yemek yemişiz bide bu akşam...sen neler yapıon canımcım soğan kürüne ne zman başlıon..benim tüpler bağlı acaba bana bi faydası olurmu onun kii?evet kahretsin hamarat olmanın önüne geçemiyoruz huyumuz napalım
ne güzel şekerim seni görmek ama kesin bi planın vardır yineee...
tünaydınnnnnnnnn...................
canımm geçmiş olsunSlm KiZlar ara ara geliyorum buraya :)
Esim azospermi 2 gun sonra amlyt olacak ins sperm çıkar yoksa bosuna iğneleri vurunmus Olcam..
Su kardesinize dualarınızı eksik etmeyin pazartesi guzel haberler le gelirim ins:)
herkese tünaydın.Uzun bir aradan sonra. Ben iğnelerle tedavime başladım.Şuan oldukça heyecanlıyım.Herkez için hayırlısını diliyorum.Moral önemli bu sürede.Benim gibi ilk deneme de korkuyla mücadele de zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?