Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sagol canım,bizde diken üstündeyiz inan,insan kucagına alana kadarda rahat edemiyor,edemiycez..rabbim saglık versin evlatlarımıza,hepimize..inş..inş.sizede,isteyen herkesede rabbim hazinelerinden gönderir melekleri..

yani bebek görünüyor dimi?? ya hadi inaşşalh bebeği onunladır... inşallah bir hafta sonra kalp atışlarını duyar... yolk kesesini ve bebeği görmüşlerse bence bir sorun çıkmaz.. kalp atışı 9. haftaya kadar gelebiliyormuş... yeterki kesenin içi dolu olsun...

Canım güldenim ben saat olarak yazmıştım onları:)tarih degil..bugün görcez inş.kızlarımı

şekerim benmi yanlış anlıyorum acaba..
zaten bugün 18 i ...
bi dahaki ayamı dedin sen acaba:44:
ne zaman olursa olsun prenseslerden güzel haberler getir bize inşallah..

bugün saat 6 da demek istiyor sanırım,saat 5 te yola çıkıcaz diyor,6 da randevu var demekki,ben öyle anladım

ne kadar cok kısı bılıp arayıp sorarsa daha cok uzucu oluyor ınsan canım yaaaa
rabbım sabır versın kuzummm aıler gırınce guclu kalmak zorunda kalıyorsun malesefff

Sagol canım,bizde diken üstündeyiz inan,insan kucagına alana kadarda rahat edemiyor,edemiycez..rabbim saglık versin evlatlarımıza,hepimize..inş..inş.sizede,isteyen herkesede rabbim hazinelerinden gönderir melekleri..

doğru canım ama olsun sen içini ferah tut.. ilk 3. ay keseyi görüosun, yolk kesesi, bebek , kalp atışı... kalp atışından sonra genellikle sorun çıkmazmış... siz artık yolu yarıladınız çok şükür... sağlıklada kucağına alacaksın yavrularını inşallah... gönlünü ferah tut..

inşallah dedin gibi bizim meleklerde gelir en kısa zamanda... bu bekleyiş çok zor ve sıkıntılı çünkü...

sormadan da anlarsın cicim..
hemşireye not aldırıyordur herhalde dosyana yazılıyordur işte o hemşireye söylerken dikkatli dinle

...

tamda dediğin gibi oldu güzelim.notunu aldırdı dr. um. 8 tane yumurtamla döndüm bugün eve. en büyüğü 14-12mm galiba.. 13-11mm felanda vardı. pazartesi tekrar kontrol. puregon a devam.. yarın sabah orgalutrana başlayacağım.. hayırlısı bakalım.. ben şimdiden göbüşümü şiş gibi hissediyorum.. bakalım kaç olacak mumurtalarım....

maalesef, bende çok isterdim bir mucize haberle dönmeyi ama nasip değilmiş.. Allahım sana da bekleyen herkesede inş. bir an önce gönderir bebişleri...

kızlar ceeee eeeee deyip çıkıyorum ama sadece gelişmeleri yazmak için geldim.. daha sonra görüşürüz.. hepinizi en kocamanndan öptüm....

kızlar şimdi hastaneden geldim.bebişlerim ikizzz :) ikisininde kalpleri pıt pıt atıyodu.hemen kendilenini gösterdi bana meleklerim :) gelişimleri 2 gün de ilerden ilerliyo mahşallah :) kızlar dualarınız teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.sizi çokk seviyorum :)

evet canım yolk kesesi var hatta bebiş 1,5 mm...
ama kalp atışı duyulamadığından umut verici konuşmamışlar düşük riski varmış...

ALLAh gönlüne gore versın herseyı bıtanemm..bızde sızı cok sevıyor ve cok ozluyoruzz..

elbete cok zor bır durum canım yaa kolay olurmuu ona sahıp olduktan sonra kaybetmek daha acı ama sonrasnda hasta,sorunlu bır bebek olmaktamsa boylesı daha ıyı demek rabbım boyle kararlarmısss ne yapalım kı

cnm yaa.. sanada bir hayırlı olsun diyemedim... inşallah güzel yumoşların ve güzel embriyolarınız olur ve sana sımsıkı tutunurlar.. ve hiç bırakmazlar..

ya tabii, Allah korusun .. bizde öyle teselli ediyoruz kendimizi, kısmet değilmiş...

canım Allah sabır versin sana,,ama bu günlerde geçicek inşallah,zaman herşeyin ilacı.....keşkeleri düşünme artık ,bunları yaşaman gerekiyormuş seninde..kimseye söylememekte fayda var bencede,zaten zor günler yaşıyoruz birde etrafımızdakileri teselli etmeye çalışırsak işimiz daha da zor olur,en iyisi kimse bilmesin...seni okurken bende eski günlerime gittim,çokk kötü oldum..bende ağlayarak uyanmıştım,sürekli bittimi bitmmi diye sormuştum((Allahım kimseye yaşatmasın,bak şimdi bana ne güzel günler de gördüm yani,Allah yeterki sağlık versin,en azında hamile kalıyordum diye sürekli teselli etmiştim kendimi,,senin zaten kistinde gitti tedavide,kendiliğinde hamile kalma şansın çok yüksek şimdi,

ohh maşalah canımcım hayırlısııylaaa gebe kalırsınn ınsallahh yaa

ohhhhh ohhhhh kızz kıyamam ıkız kız annesı bıde ne guzell yaaa..allah kucağına almayı nasip etsinnnnn

slm kizlar herkeze hayirli cumalar bu güzel günün rahmeti ve bereketi üzerimize olsun ve rabbim edilen güzel dualarimizi kabul etsin sanirim bazi arkadaslar üzüntülü anlar yasiyor onlara allahtan sabir ve sifa diliyorum

ilk önce hamileler linkine tikladim sonra telle falan konusmustum araya zaman girince unutmusum orda oldugumu birde baktimki topikde bir ben vardim saskin kaldim ve cuma mesaji ve yanlizligimi yazdim nerdesiniz kendimi yalniz hissettim falan dedim aaaaa birde baktimki aktif topikde degilim yarim saatir kendime gülüyorum...komigime gitti oluyor böyle safliklarim okursaniz sasirmayin bu kiz neler yazmis buraya diye

inşallah dediğin gibi her şey geride kalacak cnm, çok sağol...

ama kistim gitmemiş kullandığım ilaçlar yüzünden aspire edilen kistin içi tekrar dolmuş, 3,5 cm. hala ama onu pek kafama takmıyorum artık.. doktorda ameliyat yapmıcam seni dedi... herhalde yine aspire etme yöntemi kullanılcak büyürse... of bilmiyorum ki nolcak .... 1 ay bekleyeceğiz öyle ama ... kanamam başlayınca gitcekmişiz kontrole..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…