Amiinnn kimseye yaşatmasın Allah gerçekten çok zor her okuyumda yaşadıklarını çok duygulanıyorum...
hayaller kurup bir anda boşluğa düşmek çok kötü..
dediğin gibi bi de aileler olunca güçlü durmaya çalışmak daha da yoruyordur insanı..
bu arada tülaydan umut veren bir haber aldık..
doktor kürtajdan vazgeçmiş..
renkli ultrasona girmiş bebek 9+ olmaymış ama 5+ çıkıyor ve bu yüzden de kalp atışını alamıyorlarmış yani 3,5 hafta geriden geliyormuş gelişimi...
bir hafta daha beklemeye karar vermiş doktoru...
şekerim benmi yanlış anlıyorum acaba..
zaten bugün 18 i ...
bi dahaki ayamı dedin sen acaba:44:
ne zaman olursa olsun prenseslerden güzel haberler getir bize inşallah..
Allahım böyle acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Düşmanımın başına bile gelmesin. Dün yol boyunca kendimi tuttum. Eşim beni üzgün görmesin diye. Hastaneye geldik kendimi tuttum. Eşimi öptüm, bak ben çok iyiyim hiç merak etme tamam dedim. Güle güle girdim. Beni masaya oturttular resmen saldım kendimi ... anestezi uzmanına nolur hemen yapın dedim ... çok zor.. keşke diyorum keşke en başında b - hcg testinde negatif çıksaydı... bu kadar yıkılmazdık... bebek oyuncakları bakıyorduk görünce mutlu oluyorduk.. hamilelik günlüklerine filan bakmıştım.. bebek odası neresi olur, hangi dolabı nereye sığdırabiliriz diye konuşuyorduk... bir anda her şey bitti. keşke en başından olmasaydı. ama bundan sonra eğer allah kısmet ederde bir gebelik yaşarsam 3. ayın sonuna kadar hiç kimseye söylemeyeceğim. tüp bebek denemesi tekrar yaparsak hiç kimseye haber vermemeye karar verdik. sadece 2miz bilicez. böyle çok daha kötü oluyor. zaten kendim başka alemlerdeyim birde annemleri nasıl teselli etsem, hangi ses tonuyla konuşsam diye düşünüyorum...
Tülay'a çok üzüldüm ya... Allahım sabır versin çok zor... hiç umut yokmuymuş? kaçtı onun haftası.. ben tam 8, haftayı doldurmuştum dün.
Sagol canım,bizde diken üstündeyiz inan,insan kucagına alana kadarda rahat edemiyor,edemiycez..rabbim saglık versin evlatlarımıza,hepimize..inş..inş.sizede,isteyen herkesede rabbim hazinelerinden gönderir melekleri..
sormadan da anlarsın cicim..
hemşireye not aldırıyordur herhalde dosyana yazılıyordur işte o hemşireye söylerken dikkatli dinle
...
sonu hayırlıs olsun cnm guzel haberler gelecek ınss...
ohss denen lanet bır hastalık var cnm degerın kac ne kadar ıgne kullanıcan daha detaylı yazarsan yardımcı oluruzzz
hadı hayırlısı tatlımmmm
ALEYKUM SELAM canımmmm klavye yarıstırıyoz
canım ınan cok uzuldum yaaa ben umut arıyordum heppppp
rabbım sabır versın bulup kaybetmek ınan daha kotudur kuzum
yani bebek görünüyor dimi?? ya hadi inaşşalh bebeği onunladır... inşallah bir hafta sonra kalp atışlarını duyar... yolk kesesini ve bebeği görmüşlerse bence bir sorun çıkmaz.. kalp atışı 9. haftaya kadar gelebiliyormuş... yeterki kesenin içi dolu olsun...
bizimde 18 de ayrıntılı ultrason randevumuz var,17 de yola cıkcaz..inş.kızlarım iyidir,onlar iyiyse,keyifleri yerindeyse coook mutlu ve rahatlamış olcam inş..güzel haberler veririm size akşama..bi kac gündür giremedim ama artık sırt ve gögüs altlarımdaki agrı ve batmalar arttıgı için bil in başında oturamıyorum..hepinizi cook özledim canım arkadaşlarım..
Allahım böyle acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Düşmanımın başına bile gelmesin. Dün yol boyunca kendimi tuttum. Eşim beni üzgün görmesin diye. Hastaneye geldik kendimi tuttum. Eşimi öptüm, bak ben çok iyiyim hiç merak etme tamam dedim. Güle güle girdim. Beni masaya oturttular resmen saldım kendimi ... anestezi uzmanına nolur hemen yapın dedim ... çok zor.. keşke diyorum keşke en başında b - hcg testinde negatif çıksaydı... bu kadar yıkılmazdık... bebek oyuncakları bakıyorduk görünce mutlu oluyorduk.. hamilelik günlüklerine filan bakmıştım.. bebek odası neresi olur, hangi dolabı nereye sığdırabiliriz diye konuşuyorduk... bir anda her şey bitti. keşke en başından olmasaydı. ama bundan sonra eğer allah kısmet ederde bir gebelik yaşarsam 3. ayın sonuna kadar hiç kimseye söylemeyeceğim. tüp bebek denemesi tekrar yaparsak hiç kimseye haber vermemeye karar verdik. sadece 2miz bilicez. böyle çok daha kötü oluyor. zaten kendim başka alemlerdeyim birde annemleri nasıl teselli etsem, hangi ses tonuyla konuşsam diye düşünüyorum...
Tülay'a çok üzüldüm ya... Allahım sabır versin çok zor... hiç umut yokmuymuş? kaçtı onun haftası.. ben tam 8, haftayı doldurmuştum dün.
tamda dediğin gibi oldu güzelim.notunu aldırdı dr. um. 8 tane yumurtamla döndüm bugün eve. en büyüğü 14-12mm galiba.. 13-11mm felanda vardı. pazartesi tekrar kontrol. puregon a devam.. yarın sabah orgalutrana başlayacağım.. hayırlısı bakalım.. ben şimdiden göbüşümü şiş gibi hissediyorum.. bakalım kaç olacak mumurtalarım....
ALLAh gönlüne gore versın herseyı bıtanemm..bızde sızı cok sevıyor ve cok ozluyoruzz..
elbete cok zor bır durum canım yaa kolay olurmuu ona sahıp olduktan sonra kaybetmek daha acı ama sonrasnda hasta,sorunlu bır bebek olmaktamsa boylesı daha ıyı demek rabbım boyle kararlarmısss ne yapalım kı
tamda dediğin gibi oldu güzelim.notunu aldırdı dr. um. 8 tane yumurtamla döndüm bugün eve. en büyüğü 14-12mm galiba.. 13-11mm felanda vardı. pazartesi tekrar kontrol. puregon a devam.. yarın sabah orgalutrana başlayacağım.. hayırlısı bakalım.. ben şimdiden göbüşümü şiş gibi hissediyorum.. bakalım kaç olacak mumurtalarım....
kızlar şimdi hastaneden geldim.bebişlerim ikizzz :) ikisininde kalpleri pıt pıt atıyodu.hemen kendilenini gösterdi bana meleklerim :) gelişimleri 2 gün de ilerden ilerliyo mahşallah :) kızlar dualarınız teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.sizi çokk seviyorum :)
canım Allah sabır versin sana,,ama bu günlerde geçicek inşallah,zaman herşeyin ilacı.....keşkeleri düşünme artık ,bunları yaşaman gerekiyormuş seninde..kimseye söylememekte fayda var bencede,zaten zor günler yaşıyoruz birde etrafımızdakileri teselli etmeye çalışırsak işimiz daha da zor olur,en iyisi kimse bilmesin...seni okurken bende eski günlerime gittim,çokk kötü oldum..bende ağlayarak uyanmıştım,sürekli bittimi bitmmi diye sormuştum((Allahım kimseye yaşatmasın,bak şimdi bana ne güzel günler de gördüm yani,Allah yeterki sağlık versin,en azında hamile kalıyordum diye sürekli teselli etmiştim kendimi,,senin zaten kistinde gitti tedavide,kendiliğinde hamile kalma şansın çok yüksek şimdi,
evet canım yolk kesesi var hatta bebiş 1,5 mm...
ama kalp atışı duyulamadığından umut verici konuşmamışlar düşük riski varmış...
Hayırlısı olsun canım.Kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah.(Uzanma,ağır kaldırma,ılık suyla ayakta duş al mutlaka )
saol canım. iyi dileklerin için saol. ağır kaldırmamak tamam da neden uzanmayım. onu anlamadım . yanş nasıl yatatım. oturayımı?
ılık suyka ne zaman dus alayım.. dün öğlen transfer olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?