Canım güldenim ben saat olarak yazmıştım onları:)tarih degil..bugün görcez inş.kızlarımı
bugün saat 6 da demek istiyor sanırım,saat 5 te yola çıkıcaz diyor,6 da randevu var demekki,ben öyle anladım
tamda dediğin gibi oldu güzelim.notunu aldırdı dr. um. 8 tane yumurtamla döndüm bugün eve. en büyüğü 14-12mm galiba.. 13-11mm felanda vardı. pazartesi tekrar kontrol. puregon a devam.. yarın sabah orgalutrana başlayacağım.. hayırlısı bakalım.. ben şimdiden göbüşümü şiş gibi hissediyorum.. bakalım kaç olacak mumurtalarım....
kızlar şimdi hastaneden geldim.bebişlerim ikizzz :) ikisininde kalpleri pıt pıt atıyodu.hemen kendilenini gösterdi bana meleklerim :) gelişimleri 2 gün de ilerden ilerliyo mahşallah :) kızlar dualarınız teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.sizi çokk seviyorum :)
canım bende aynı sen gibiydim,bende çarşamba perşembe cuma cumartesi izinliydim,çarşamba transfer edilmişti,diğer günlerde evdeydim,hatta perşembe istanbuldan eve döndüm,3 saat otobüsle,pazarteside işbaşıda yaptım,benim evimde işime uzak 2 otobüsle gidiliyor,ama ben annemde kaldım o hafta,yürüyerek gittim geldim işe,zaten önemli olan ilk günler,sen bu arada dinlen ,psikolojik işte o öksürünce çıkıcağını sanmalar falan:))inşş 29 da güzel haber verirsin,bu ararda kabız olmamaya çalış
inşallah dediğin gibi her şey geride kalacak cnm, çok sağol...
ama kistim gitmemişkullandığım ilaçlar yüzünden aspire edilen kistin içi tekrar dolmuş, 3,5 cm. hala ama onu pek kafama takmıyorum artık.. doktorda ameliyat yapmıcam seni dedi... herhalde yine aspire etme yöntemi kullanılcak büyürse... of bilmiyorum ki nolcak .... 1 ay bekleyeceğiz öyle ama ... kanamam başlayınca gitcekmişiz kontrole..
slm kizlar herkeze hayirli cumalar bu güzel günün rahmeti ve bereketi üzerimize olsun ve rabbim edilen güzel dualarimizi kabul etsin sanirim bazi arkadaslar üzüntülü anlar yasiyor onlara allahtan sabir ve sifa diliyorum
ilk önce hamileler linkine tikladim sonra telle falan konusmustum araya zaman girince unutmusum orda oldugumu birde baktimki topikde bir ben vardim saskin kaldim ve cuma mesaji ve yanlizligimi yazdim nerdesiniz kendimi yalniz hissettim falan dedim aaaaa birde baktimki aktif topikde degilim yarim saatir kendime gülüyorum...komigime gitti oluyor böyle safliklarim okursaniz sasirmayin bu kiz neler yazmis buraya diye
tamam yaaa ben yanlış anlamışım neremle okuduysam artık
ama iyi oldu bak ben taaa diğer ayın 18 i diye dertlenirken bugünmüş meğer prenseslerin anneleriyle buluşması mikemmel oldu..
merakla haberini bekliyorum canım..
bencede çok iyi oldu,haberler bugün inşallah ,kızçeler nabıyor bakalım,,
saol canım.. EGUNAL mesajı ekleyemedim canım. sende saol. doktor bile şokta :) bitane v.s iptal filan derken şuna bak yaa diyo.
tirginur peki ptesi ben işe gitsem 2 ayrı iett ye biniyorum. bi sorun olur muki acaba
:26:
saol canım.. EGUNAL mesajı ekleyemedim canım. sende saol. doktor bile şokta :) bitane v.s iptal filan derken şuna bak yaa diyo.
tirginur peki ptesi ben işe gitsem 2 ayrı iett ye biniyorum. bi sorun olur muki acaba
anladım canım,tekrar dolmuş demek,,takma kafana tabi,onlara rağmen hamile kaldık bak..ama sen yinede takip ettir onuda büyümesin,sende bu arada toparlanırsın zaten,herşeyin hayırlısıı canım benim
gül gül canim ben gülüyorum zaten yarim saatir....kermes süperdi yaaaa anlatilmaz cok kalabalikdi gördüm yaslilarin elini öptüm burda zor bulunuyor yasli cevrede tabiiii yiycekler gözlerim kocaman kocaman oldu hazir pisirilmis tabi ne bulduysam alip yedim....ama ben iznin olursa kendimi tutamayıp buna güliciiimmmm
naptın dün camideki kermes nasıl geçti...
canım çok gecmiş olsun.allah sabır versın. bililyorum çok zor. bende yaşadım aynı şeyi. bi hafta öncesi gördüğüm kalp atışını bi hafta sonrası göremedim ve aldılaronlar bizim meleklerimiz , cennette bizi bekliyolar.
inşallah tez zamanda ,allah kucagını doldursun.
canım sağolasın.. bende tam senin yazdıklarını okumaya çalışıyordum... şu anda hangi aşamadasın.. opu mu olacaksın? takip edemedim ya hiç sizi
durum kötü dimi...
belki benim kısmetimde yoktur çocuk sahibi olmak...
3-4 ay sonra en erken deneyebilirmişiz tüp bebek... ama o zaman da durum ne olur bilmiyorum... maddi olarakta çok sarstı.. zaten bankalara borçlarımızı ödemekten kafamızı kaldıramıyoruz... bilmiyorum artık... keşke kendiliğinden geliverse.. ama bana o ihtimal çok uzak geliyor..
boşver sen şimdi beni, bebişini düşün... birde selam söyle benden ona.. duyuyor seni artık dimi .. öpüyormuş pembe hayal de
kızlar şimdi hastaneden geldim.bebişlerim ikizzz :) ikisininde kalpleri pıt pıt atıyodu.hemen kendilenini gösterdi bana meleklerim :) gelişimleri 2 gün de ilerden ilerliyo mahşallah :) kızlar dualarınız teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.sizi çokk seviyorum :)
tirginur peki ptesi ben işe gitsem 2 ayrı iett ye biniyorum. bi sorun olur muki acaba :26::26:
yok canım benim. ben dün transfer oldum . 1 yumi varken opuda 2 tane daha gördüler. 3üde döllendi. dün ikisi trafsfer oldu. son aşamayıda atlatırsak
kız sen hamile kalcan gör bak..
bu kadar olumsuzluktan sonra herşey bi anda yoluna girdi..
bir yumoşa hasretken 3 yumoş çıktı 2 si göbişte belkide ikiz annesi olacaksınn
Allahım böyle acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Düşmanımın başına bile gelmesin. Dün yol boyunca kendimi tuttum. Eşim beni üzgün görmesin diye. Hastaneye geldik kendimi tuttum. Eşimi öptüm, bak ben çok iyiyim hiç merak etme tamam dedim. Güle güle girdim. Beni masaya oturttular resmen saldım kendimi ... anestezi uzmanına nolur hemen yapın dedim ... çok zor.. keşke diyorum keşke en başında b - hcg testinde negatif çıksaydı... bu kadar yıkılmazdık... bebek oyuncakları bakıyorduk görünce mutlu oluyorduk.. hamilelik günlüklerine filan bakmıştım.. bebek odası neresi olur, hangi dolabı nereye sığdırabiliriz diye konuşuyorduk... bir anda her şey bitti. keşke en başından olmasaydı. ama bundan sonra eğer allah kısmet ederde bir gebelik yaşarsam 3. ayın sonuna kadar hiç kimseye söylemeyeceğim. tüp bebek denemesi tekrar yaparsak hiç kimseye haber vermemeye karar verdik. sadece 2miz bilicez. böyle çok daha kötü oluyor. zaten kendim başka alemlerdeyim birde annemleri nasıl teselli etsem, hangi ses tonuyla konuşsam diye düşünüyorum...
Tülay'a çok üzüldüm ya... Allahım sabır versin çok zor... hiç umut yokmuymuş? kaçtı onun haftası.. ben tam 8, haftayı doldurmuştum dün.
canım yaaa,neden kötü olsun durum yapma Allah aşkına,bende 3,5 cm kistimle hamile kaldım,hemde kistime hiç dokunmadılar benim hala duruyor orda,,,şimdi böyle olumsuz düşünmen normal ama gün geçtikçe bak nasıl da güçleneceksin,unutucaksın bu düşünceleri,kendiliğinden gelme şansında var bence,bu 3-4 ay değerlendirin ,ALlah büyük bir bakarsın hamile kalmışsın....borç hepimizde var ,bizde hala ödüyoruz ,birde bebiş için hazırlık yapıyoruz,,boşveremem ben seni , üzme kendini artık tamammı canım,herşey güzel olucak inşallah,,selamını söyledim kızıma,bütün teyzelerin için dua et dedim ona,,duyuyor artık beni tabi konuşuyoruz kıızmla,oda seni öpüyorr kocamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?