Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım güldenim ben saat olarak yazmıştım onları:)tarih degil..bugün görcez inş.kızlarımı

bugün saat 6 da demek istiyor sanırım,saat 5 te yola çıkıcaz diyor,6 da randevu var demekki,ben öyle anladım

tamam yaaa ben yanlış anlamışım neremle okuduysam artık
ama iyi oldu bak ben taaa diğer ayın 18 i diye dertlenirken bugünmüş meğer prenseslerin anneleriyle buluşması mikemmel oldu..
merakla haberini bekliyorum canım..

ooooo süpperr...
tam da dediğim gün yani iğnelerin 6.gününde o iğneye başlıyorsun işte...
göbişin asıl bundan sonra şişer zaten normal yani..
bu demek oluyoki salı çatlatma iğneni vurursun en erken tabii..
perşembede doğru opuyaaa..

süpper yaaa..ikiz istiyorum diye diye sonunda ikizi tutturdun..
Allah nazarlardan korusun kucağına aldığın günleride göstersin inşallah..

saol canım.. EGUNAL mesajı ekleyemedim canım. sende saol. doktor bile şokta :) bitane v.s iptal filan derken şuna bak yaa diyo.
tirginur peki ptesi ben işe gitsem 2 ayrı iett ye biniyorum. bi sorun olur muki acaba
:26:

anladım canım,tekrar dolmuş demek,,takma kafana tabi,onlara rağmen hamile kaldık bak..ama sen yinede takip ettir onuda büyümesin,sende bu arada toparlanırsın zaten,herşeyin hayırlısıı canım benim

ama ben iznin olursa kendimi tutamayıp buna güliciiimmmm
naptın dün camideki kermes nasıl geçti...

saol canım.. EGUNAL mesajı ekleyemedim canım. sende saol. doktor bile şokta :) bitane v.s iptal filan derken şuna bak yaa diyo.
tirginur peki ptesi ben işe gitsem 2 ayrı iett ye biniyorum. bi sorun olur muki acaba

yok tatlım yaa,sorun olmaz ,merak etme sen,sen en önemli günleri evde dinlenerek yatarak geçireceksin zaten,bak olcakmı olmayacakmı diye endişeleniyordun,2 tane yavrun olucak inşallahh

kız sen hamile kalcan gör bak..
bu kadar olumsuzluktan sonra herşey bi anda yoluna girdi..
bir yumoşa hasretken 3 yumoş çıktı 2 si göbişte belkide ikiz annesi olacaksınn

anladım canım,tekrar dolmuş demek,,takma kafana tabi,onlara rağmen hamile kaldık bak..ama sen yinede takip ettir onuda büyümesin,sende bu arada toparlanırsın zaten,herşeyin hayırlısıı canım benim

durum kötü dimi...

belki benim kısmetimde yoktur çocuk sahibi olmak...

3-4 ay sonra en erken deneyebilirmişiz tüp bebek... ama o zaman da durum ne olur bilmiyorum... maddi olarakta çok sarstı.. zaten bankalara borçlarımızı ödemekten kafamızı kaldıramıyoruz... bilmiyorum artık... keşke kendiliğinden geliverse.. ama bana o ihtimal çok uzak geliyor..

boşver sen şimdi beni, bebişini düşün... birde selam söyle benden ona.. duyuyor seni artık dimi .. öpüyormuş pembe hayal de

canım çok gecmiş olsun.allah sabır versın. bililyorum çok zor. bende yaşadım aynı şeyi. bi hafta öncesi gördüğüm kalp atışını bi hafta sonrası göremedim ve aldılar onlar bizim meleklerimiz , cennette bizi bekliyolar.

inşallah tez zamanda ,allah kucagını doldursun.

canım çok gecmiş olsun.allah sabır versın. bililyorum çok zor. bende yaşadım aynı şeyi. bi hafta öncesi gördüğüm kalp atışını bi hafta sonrası göremedim ve aldılar onlar bizim meleklerimiz , cennette bizi bekliyolar.

ama ben iznin olursa kendimi tutamayıp buna güliciiimmmm
naptın dün camideki kermes nasıl geçti...
gül gül canim ben gülüyorum zaten yarim saatir....kermes süperdi yaaaa anlatilmaz cok kalabalikdi gördüm yaslilarin elini öptüm burda zor bulunuyor yasli cevrede tabiiii yiycekler gözlerim kocaman kocaman oldu hazir pisirilmis tabi ne bulduysam alip yedim....
yiyip yiyip oturdum sohbet ettim aksama kadar eve geldigimde sanki dayak yemis gibiydim yattigim yerde kimildayamadim saga sola dönemedim esimde dogal olarak bana insanin kendine yaptigini cümle alem toplansa yapamaz deyip gülüyordu neyse cumartesi tekrar gidicez allah nasip ederse bu sefer cok yemem birazini paket yapip eve gelirim

canım sağolasın.. bende tam senin yazdıklarını okumaya çalışıyordum... şu anda hangi aşamadasın.. opu mu olacaksın? takip edemedim ya hiç sizi

canım sağolasın.. bende tam senin yazdıklarını okumaya çalışıyordum... şu anda hangi aşamadasın.. opu mu olacaksın? takip edemedim ya hiç sizi

yok canım benim. ben dün transfer oldum . 1 yumi varken opuda 2 tane daha gördüler. 3üde döllendi. dün ikisi trafsfer oldu. son aşamayıda atlatırsak

canım yaaa,neden kötü olsun durum yapma Allah aşkına,bende 3,5 cm kistimle hamile kaldım,hemde kistime hiç dokunmadılar benim hala duruyor orda,,,şimdi böyle olumsuz düşünmen normal ama gün geçtikçe bak nasıl da güçleneceksin,unutucaksın bu düşünceleri,kendiliğinden gelme şansında var bence,bu 3-4 ay değerlendirin ,ALlah büyük bir bakarsın hamile kalmışsın....borç hepimizde var ,bizde hala ödüyoruz ,birde bebiş için hazırlık yapıyoruz,,boşveremem ben seni , üzme kendini artık tamammı canım,herşey güzel olucak inşallah,,selamını söyledim kızıma,bütün teyzelerin için dua et dedim ona,,duyuyor artık beni tabi konuşuyoruz kıızmla,oda seni öpüyorr kocamann

RABBIM KORUSUN ONLARI CANIM YAAAA

tirginur peki ptesi ben işe gitsem 2 ayrı iett ye biniyorum. bi sorun olur muki acaba :26::26:

CANIM SORUN OLMAZ ILK 3 GUN DIKAK TET KENDINE
DOKTORUNUNDA MASALLAHI VAR 1 YUMOS BEKLERKEN 2 BEBEN OLCAK INS KUZUM
3. NE OLDU DONDURDUNMU

yok canım benim. ben dün transfer oldum . 1 yumi varken opuda 2 tane daha gördüler. 3üde döllendi. dün ikisi trafsfer oldu. son aşamayıda atlatırsak

ayyy... ya çok sevindim... hadi inşallah.. 2side tutunsun sana... sakın kendini üzme hiç bir şey için olur mu? atlatırsın inşallah her aşamayı kolayca

kız sen hamile kalcan gör bak..
bu kadar olumsuzluktan sonra herşey bi anda yoluna girdi..
bir yumoşa hasretken 3 yumoş çıktı 2 si göbişte belkide ikiz annesi olacaksınn

canım yaa inşallah. senin içine doğana güveniyorum yaa şimdi uzanmam sakıncalı mı ? yan mı yatayım, oturayımı

allah sabır ve yeniden umut versin çok üzücü
kimseye söylememek konusunda çok haklısınız birde insanlara anlatmaya gücü kalmıyor zaten insanın.
inşallah bu üzücü olay anı kalır çok güzel sevindirici şeyler olur bundan sonra.

ya bak gözlerim dolu dolu oldu bu mesajını okuyunca... çok sağol bak gerçekten... ne desem bilemiyorum... inşallah bugünleri atlatırım bir an önce... peki bir şey sorsam? ne kadar süre bekleyeceğiz? yani doğal yolla çalışmalara ne zaman başlayabiliriz? 1 ay zaaten hiç birşey yok. o kesin doktora gidince sorucam ama siz yaşadğınız için daha iyi bilirsiniz diye merak ettim

çok seviyorum seni ve prensesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…