değerin iyi görünüyo şu an ama en büyük yumoş acaba kaç mm ve daha kaç gün iğne vuracaksın bu da önemli.
RABBIM KORUSUN ONLARI CANIM YAAAA
CANIM SORUN OLMAZ ILK 3 GUN DIKAK TET KENDINE
DOKTORUNUNDA MASALLAHI VAR 1 YUMOS BEKLERKEN 2 BEBEN OLCAK INS KUZUM
3. NE OLDU DONDURDUNMU
gül gül canim ben gülüyorum zaten yarim saatir....kermes süperdi yaaaa anlatilmaz cok kalabalikdi gördüm yaslilarin elini öptüm burda zor bulunuyor yasli cevrede tabiiii yiycekler gözlerim kocaman kocaman oldu hazir pisirilmis tabi ne bulduysam alip yedim....
yiyip yiyip oturdum sohbet ettim aksama kadar eve geldigimde sanki dayak yemis gibiydim yattigim yerde kimildayamadimsaga sola dönemedim esimde dogal olarak bana insanin kendine yaptigini cümle alem toplansa yapamaz deyip gülüyordu neyse cumartesi tekrar gidicez allah nasip ederse bu sefer cok yemem birazini paket yapip eve gelirim
canım yaa inşallah. senin içine doğana güveniyorumyaa şimdi uzanmam sakıncalı mı ? yan mı yatayım, oturayımı
Hayırlısı olsun canım.Kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah.(Uzanma,ağır kaldırma,ılık suyla ayakta duş al mutlaka )
saol canım. iyi dileklerin için saol. ağır kaldırmamak tamam da neden uzanmayım. onu anlamadım . yanş nasıl yatatım. oturayımı?
ılık suyka ne zaman dus alayım.. dün öğlen transfer olmustu
çok sevindim inşallah ikiz olur.
çok çok sevindim iyi beslenin sanırım daha önemlisi bu.
allah sabır ve yeniden umut versin çok üzücü
kimseye söylememek konusunda çok haklısınız birde insanlara anlatmaya gücü kalmıyor zaten insanın.
inşallah bu üzücü olay anı kalır çok güzel sevindirici şeyler olur bundan sonra.
canım dün en büyük yumoş sanırım her iki taraftada 2 tane 14,5 mm ve artıları var didi toktorum veee sanırım yarın çatlatma iğnesi olacam iyiye işaretmi bunlar :26::26::26::26::26:
inşallah canım yaa.. teke de razıydım hatta son zamanlarda ümidimi kesmiştim :) 3. ne oldu bilmiyorum ki
bana bisey sormadılar. bende sormadım.
e2 nin artması o zaman daha iyi bu durumda...
yumoşlar büyümüş e2 ninde o oranda artması gerekir şu an iyi herşey çok şükür...
yarın en geç pazar çatlatma iğneni vurursun canım en pazartesi ya da salı da yumurtalarını toplarlar...
kızlarr sonuçlar çıktı ama hiç ii deyil siperm 1 milyon çıktı yaa çok üzüldüm siperm sayısı düşük oldugu için canlılık ve morfoloji çalışılmamıştır yazıyo ama eşim testi verememişti çok az vermiş ondan mı acaba uff yaa şimdi ben ne yapıyım kızlarr testi tekrarmı verelim yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim ne yapıyım kafam çok karışık nolur istanbulda tüp bebek yaptıranlar vardır içinizde nerede yaptırsam doktor ismi yazın siz ne derseniz onu yapıcammm .............
sağol canım ya senin yazdıklarını okudukça içim rahatlıyo inanki Allah senden razı olsun
ya bak gözlerim dolu dolu oldu bu mesajını okuyunca... çok sağol bak gerçekten... ne desem bilemiyorum... inşallah bugünleri atlatırım bir an önce... peki bir şey sorsam? ne kadar süre bekleyeceğiz? yani doğal yolla çalışmalara ne zaman başlayabiliriz? 1 ay zaaten hiç birşey yok. o kesin doktora gidince sorucam ama siz yaşadğınız için daha iyi bilirsiniz diye merak ettim
çok seviyorum seni ve prensesini
sperm sayısı az verdiği için düşük çıkmış belliki...
bi daha vermeniz gerekecek canım...
tüp bebek merkezine gidin ve testi orda yaptırın çıkan sonuca göre doktor yönlendirir sizi...
çok sevindim inşallah ikiz olur.
çok çok sevindim iyi beslenin sanırım daha önemlisi bu.
saol canım.darısı sana ve tüm arkadaslara olsun. allah insallah tamamına da erdırır
Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için hepiniz sagolun..ve lütfen bize dua edin,kuzucuklarımda bişey cıkmasın..hem heycanlıyım hem korkuyorum desem yalan olmaz..akşama yazcam size..şimdi gidiyorum 5 e kadar kaşlarımı aldırayım bari o cıksın aradan..hepinizi öpüyorum..
o heyecanla unuttuun demek olur okadar canım aaaaaaaaa
bende dun aradım doktoru bu c.tesı gelım dıye yokmus bu hafta
hadı ıns 29 da hamıleyım dıyeceksın kuzum yaaaaaaaaa
Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için hepiniz sagolun..ve lütfen bize dua edin,kuzucuklarımda bişey cıkmasın..hem heycanlıyım hem korkuyorum desem yalan olmaz..akşama yazcam size..şimdi gidiyorum 5 e kadar kaşlarımı aldırayım bari o cıksın aradan..hepinizi öpüyorum..
tamam canım çok sagol ben şimdi çıkıyorum anneme gidiyorum merkez hakkında bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim ona göre bi yol çizicemm artık.....geçen hafta bende gittim bi problem yokmuşş ALLAHIM inşallah tüp bebek şansım olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?