Tüp Bebek Günlüğümüz !

değerin iyi görünüyo şu an ama en büyük yumoş acaba kaç mm ve daha kaç gün iğne vuracaksın bu da önemli.

canım dün en büyük yumoş sanırım her iki taraftada 2 tane 14,5 mm ve artıları var didi toktorum veee sanırım yarın çatlatma iğnesi olacam iyiye işaretmi bunlar :26::26::26::26::26:

RABBIM KORUSUN ONLARI CANIM YAAAA

CANIM SORUN OLMAZ ILK 3 GUN DIKAK TET KENDINE
DOKTORUNUNDA MASALLAHI VAR 1 YUMOS BEKLERKEN 2 BEBEN OLCAK INS KUZUM
3. NE OLDU DONDURDUNMU

inşallah canım yaa.. teke de razıydım hatta son zamanlarda ümidimi kesmiştim :) 3. ne oldu bilmiyorum ki

bana bisey sormadılar. bende sormadım.

ohhh sefan olsun iyi etmişsin yemekle her zaman olmuyooo sonuçta abartmasaymışın iyi olurmuş ama napalım demek kuzucuğun istemiş...
kocişinde doğru demiş
cumartesiyede paket yapıp ece gelme fikri gayet iyi dünkü durumundan sonra aynı hatayı bi daha yaparsan zaten kocan bu kez ne söyler düşünemiyorum

canım yaa inşallah. senin içine doğana güveniyorum yaa şimdi uzanmam sakıncalı mı ? yan mı yatayım, oturayımı

bi anda öyle geçti içimden ve yazdım..
Allah yanıltmasın inşallah..
uzan otur farketmez ama mutlaka dinlen bi iş yapma...

canıım, çok sağol .. inşallah inşallah tüm kötü günler geride kalır..

kızlarr sonuçlar çıktı ama hiç ii deyil siperm 1 milyon çıktı yaa çok üzüldüm siperm sayısı düşük oldugu için canlılık ve morfoloji çalışılmamıştır yazıyo ama eşim testi verememişti çok az vermiş ondan mı acaba uff yaa şimdi ben ne yapıyım kızlarr testi tekrarmı verelim yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim ne yapıyım kafam çok karışık nolur istanbulda tüp bebek yaptıranlar vardır içinizde nerede yaptırsam doktor ismi yazın siz ne derseniz onu yapıcammm .............

canım dün en büyük yumoş sanırım her iki taraftada 2 tane 14,5 mm ve artıları var didi toktorum veee sanırım yarın çatlatma iğnesi olacam iyiye işaretmi bunlar :26::26::26::26::26:

e2 nin artması o zaman daha iyi bu durumda...
yumoşlar büyümüş e2 ninde o oranda artması gerekir şu an iyi herşey çok şükür...
yarın en geç pazar çatlatma iğneni vurursun canım en pazartesi ya da salı da yumurtalarını toplarlar...

inşallah canım yaa.. teke de razıydım hatta son zamanlarda ümidimi kesmiştim :) 3. ne oldu bilmiyorum ki

bana bisey sormadılar. bende sormadım.

o heyecanla unuttuun demek olur okadar canım aaaaaaaaa
bende dun aradım doktoru bu c.tesı gelım dıye yokmus bu hafta
hadı ıns 29 da hamıleyım dıyeceksın kuzum yaaaaaaaaa

sağol canım ya senin yazdıklarını okudukça içim rahatlıyo inanki Allah senden razı olsun

sperm sayısı az verdiği için düşük çıkmış belliki...
bi daha vermeniz gerekecek canım...
tüp bebek merkezine gidin ve testi orda yaptırın çıkan sonuca göre doktor yönlendirir sizi...

benim zaten musluklar hep açıkk,atlatacaksın tabi bu günleri,benim iki tane olmuştu boş kese , ikisinde de 1 ay süre vermişti doktor,o zaman tüp bebek muhabbeti yoktu bizde,bir ay sonra tekrar denemelere başlayın demişti,,bakalım senin doktor ne diyecek,,canım benim bizde seni çok seviyoruz

Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için hepiniz sagolun..ve lütfen bize dua edin,kuzucuklarımda bişey cıkmasın..hem heycanlıyım hem korkuyorum desem yalan olmaz..akşama yazcam size..şimdi gidiyorum 5 e kadar kaşlarımı aldırayım bari o cıksın aradan..hepinizi öpüyorum..

sperm sayısı az verdiği için düşük çıkmış belliki...
bi daha vermeniz gerekecek canım...
tüp bebek merkezine gidin ve testi orda yaptırın çıkan sonuca göre doktor yönlendirir sizi...

tamam canım çok sagol ben şimdi çıkıyorum anneme gidiyorum merkez hakkında bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim ona göre bi yol çizicemm artık.....geçen hafta bende gittim bi problem yokmuşş ALLAHIM inşallah tüp bebek şansım olurr

Canım cooook sevindim demek ikizmiş,harika:))inş.saglıkla kucagınıza almak nasip eder rabbim..tekrardan tebrik ederim:))buarada tek yumurta ikizimi,yoksa çiftmi yumurta ikizimi?merak ettim:)

Canımmm prenseslerimin güzel annesi Allah yardımcınız olsun...
Herşey yolunda gitsin ve güzel haberlerle gel inşallah...
Tabii aldır kaşlarını başka nerde varsa hepsini aldır pala gibi gitme doktorun karşısına

ahh bu endişelerimiz korkularımız hiç bitmeyecek canım,bende 30.haftamdayım ama yine de bitmiyor işte,,Allahım sağsağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş,,,merakla bekleyeceğiz haberlerini

kızlar yazarlar mutlaka merkezle ilgili...
az vermesine rağmen 1 milyon çıkmış sonuçte..
bi de tam verse testi daha çok çıkacak belli..
içinde de seni anne yapacak bi kaç kaliteli sperm vardır en azından..
iyi düşün iyi olacak herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…