Tüp Bebek Günlüğümüz !

ecrinimmm,sen hangi doktoru aradınn?karar verdinizmi canım

cal ın gıtıgı doktoru aradım cnm
gıdecez gorusme ıcın ama esım pek yanasmıyo ...
bende dedım 1-2 yere gıdelım durumuzu anlaalım derlerse sıze su testelr yapıalcak fln onlarda derse oyle yaparız yok gerek yok fln derlerse yaptırmıycaz
yarın kaynananmın doktoruna gıdecem ıste 26 mayısta da kendı doktoruma gıdecem bakalım kısmet
istihareye yatım canım dun aksam ve 7 gun yatıcam bakalım ısıgı gorursem gıdecem kısmettt

belki bizede 1 ay yeterli der... hayırlısı artık ne yapalım elden birşey gelmiyor...

biz şimdi kocacımla sabah kan vermiştik diyetisyen için onların sonuçlarını almaya gidiyoruz..

öpüyorum kocaman öykü sareyide öpüyorum kıyamadan narin narin

kızlar merhaba,benim sevgili eşim uçağı kaçırmış...daha doğrusu üzerinde çok para var diye uçağa alınmamış.o da kardeşini aramış.o da havalanına gelene kadar uçak gitmiş..sanki çuvalla para getiriyor..neyseki otobüsteymiş şuan diyarbakırdan uçağa binecekmiş..vardır her işte bir hayır...

canım dün altı yumurtam vardı ya küçük olanlar atağa geçmiş..çok şükür e2 iyimiş.yarın tekrar kontrol..senin dediğin gibi büyük ihtimal salı opu olacakmış.hayırlısı artık..senin tahminlerinde tutuyor be arkadaşım....

aman deyim e2 haddini aşmasın mümkünse tam sona yaklaşmışken..
sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine..
salı opu varsa pazar çatlatma iğneni vuracaksın demek o zaman ekşın için bugününüz var yarında elleşmeseniz iyi olur

o kadar bekle olana bak napalım biraz daha bekleyeceksin canınız sağolsun...
dediğim gibi sadece bugün hasret giderin taammııı..

canım napıyım bazı resimlerin çok korkun oluyo korkuyorum

canım geçmiş olsun çok zor ya okurken çok kötü ldum rabbım sabır versin

Süper bir haber,maşallah çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

saol canım. iyi dileklerin için saol. ağır kaldırmamak tamam da neden uzanmayım. onu anlamadım . yanş nasıl yatatım. oturayımı?
ılık suyka ne zaman dus alayım.. dün öğlen transfer olmustu

Canım transferden sonra hemşire bana sıkı sıkı tembih etmişti,yukarı doğru uzanma,ağır kaldırma,ıkınma,ev işi yapma diye...Ben ilk üç gün duş almamıştım,4.gün almıştım.Sürekli yatmakta iyi değil,evde ara sıra dolaşmak gerek.Mümkünse 4-5 gün dışarı çıkma.Beslenmene dikkat et,protein ağırlıklı beslen,bol bol su iç,meyve ye.Rabbim yardım etsin,yüzünü güldürsün inşallah.

Son düzenleme:

sağol beben dediklerini harfiyyen uygulayacağım...

kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim

bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme

ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani

hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe

tabii onların görevleri yapmaları lazım...
özel bir hastane ya da tıp merkezi değilse gittiğin yer sorun çıkarırlar ama özel bir yerde yaptırırsan iğne için 1 tl alıyorlar en az tabii bu..
o zaman yapıyorlar bişey demeden...

Canım benim boşver aldırış etme...

Mesai saatlerinin sonralarına doğru yapabiliyorlar bu tip gereksiz yorumlar.

Öyle kuşum,bu dünyayı,çoğu zaman para döndürüyor ne acıdır ki

devlet hastanesinin aciline gidiyorum canım her seferinde giriş yapıyolar zaten ordan kaznıyolar döner sermaye olaraktan dimi

insanı sinir ediyolar işte inadına öğrensemde onlara yaptıracam

Canım benim boşver aldırış etme...

Mesai saatlerinin sonralarına doğru yapabiliyorlar bu tip gereksiz yorumlar.

yani amaç can sıkmak işte başarıyolarda malesef

ama ben ısrarla ve de gülerek kusura bakmayın ama ben yapamıyom ben size nasıl yapılacağını göstereyim siz sadece enjekte edin diyom çıldırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…