ecrinimmm,sen hangi doktoru aradınn?karar verdinizmi canım
benim zaten musluklar hep açıkk,atlatacaksın tabi bu günleri,benim iki tane olmuştu boş kese , ikisinde de 1 ay süre vermişti doktor,o zaman tüp bebek muhabbeti yoktu bizde,bir ay sonra tekrar denemelere başlayın demişti,,bakalım senin doktor ne diyecek,,canım benim bizde seni çok seviyoruz
canım Allah hepimizden razı olsun ve yardımcımız olsun...
rahat ol tabii herşey yolunda...
canım dün altı yumurtam vardı ya küçük olanlar atağa geçmiş..çok şükür e2 iyimiş.yarın tekrar kontrol..senin dediğin gibi büyük ihtimal salı opu olacakmış.hayırlısı artık..senin tahminlerinde tutuyor be arkadaşım....
kızlar merhaba,benim sevgili eşim uçağı kaçırmış...daha doğrusu üzerinde çok para var diye uçağa alınmamış.o da kardeşini aramış.o da havalanına gelene kadar uçak gitmiş..sanki çuvalla para getiriyor..neyseki otobüsteymiş şuan diyarbakırdan uçağa binecekmiş..vardır her işte bir hayır...
canım napıyım bazı resimlerin çok korkun oluyo korkuyorumİYİ kuşumm sen nasılsınn???işlerın basına dondun demekkkkk kolay gelsın bacımm..amann napım kızzz resım beğendıkce değiştiriorum ama sende beğenmıosun hıcc yaa
ayy canım benımm masallah sızeee yaaaiyidir kızınn annesıııı merak etme senn senı uzmezz o cıcı kız yaa
canım geçmiş olsun çok zor ya okurken çok kötü ldum rabbım sabır versinmerhaba canım arkadaşlarım,
geçmişi okumaya dalmışım kusura bakmayın. henüz okuyup bitiremedim bir son sayfaya bakayım dedim beni sormuşsunuz.. sağolun..
dün garip bir gündü... 11.30da hastanedeydik.. 12.30da aldılar beni içeri.. hemşilerin doktorumun morali düşüktü tabi... beklemiyorduk , değerlerin artışı güzeldi ama bazen olabiliyor dedi. bebekteki genetik bozukluktan olurmuş. sadece o emriyoya ait bir bozukluk olabilir telaş etme dedi.. bende bizimle ilgili diye çok korkmuştum... neyse son defa tekrar gördüm ultrasonda .. kesenin şekli zaten iyice yamuk yumuk olmuş... artık hiç bir soru işaretide kalmadı aklmızda... beni bayılttılar... ve uyanışım maalesef biraz kötü oldu.. çok ağlamışım bayılmadan önce ve ağlayarak uyandım.. ve çok üşüyordum.. yorganları üzerime örttüler.. titremem geçince ağrılarım arttı.. tekrar ağrı kesici istedim önce yapmadılar... serumla zaten verdik dediler... ama ben dayanamadım ağrıdan .. doktorum tekrar bir ağrı kesici verdi bir süre sonra damar yolumdan... zaten ayıldıkça kendime geldim..
dudağımın kenarını ısırmışım anestezideyken.. ayıldıkça kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım... 2 aylık serüvenimizin sonu böylemiş dedim.. hep allahtan hayırlısını istedim... bayılırken bile allahım sen doğrusunu biliyorsun diye diye etrafın karardığını hatırlıyorum sadece...
işte böyle... hastanede bana birşeyler yedirdiler .. bir süre sonra çıktık eşimle beraber... ama neden bilmiyorum kendimi farklı hissediyorum.. saat 4ten sonra antalyanın altını üstüne getirdik.. gezdik dolaştık... bol bol ağrı kesici aldığım için ağrımda olmadı... zaten eve gitmekte istemedim... gece saat 12 gibi eve geldik... ve bugün yeni bir güne uyandık...
ve yeni kararlar aldık... diyetisyene başlayacağız... aldığım ve daha önceden varolan kilolarımı vermek istiyorum...
kızlar şimdi hastaneden geldim.bebişlerim ikizzz :) ikisininde kalpleri pıt pıt atıyodu.hemen kendilenini gösterdi bana meleklerim :) gelişimleri 2 gün de ilerden ilerliyo mahşallah :) kızlar dualarınız teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.sizi çokk seviyorum :)
saol canım. iyi dileklerin için saol. ağır kaldırmamak tamam da neden uzanmayım. onu anlamadım . yanş nasıl yatatım. oturayımı?
ılık suyka ne zaman dus alayım.. dün öğlen transfer olmustu
aman deyim e2 haddini aşmasın mümkünse tam sona yaklaşmışken..
sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine..
salı opu varsa pazar çatlatma iğneni vuracaksın demek o zaman ekşın için bugününüz var yarında elleşmeseniz iyi olur
o kadar bekle olana bak napalım biraz daha bekleyeceksin canınız sağolsun...
dediğim gibi sadece bugün hasret giderin taammııı..
canım napıyım bazı resimlerin çok korkun oluyo korkuyorum
sağol beben dediklerini harfiyyen uygulayacağım...
kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim
bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme
ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani
hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe
kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim
bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme
ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani
hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe
tabii onların görevleri yapmaları lazım...
özel bir hastane ya da tıp merkezi değilse gittiğin yer sorun çıkarırlar ama özel bir yerde yaptırırsan iğne için 1 tl alıyorlar en az tabii bu..
o zaman yapıyorlar bişey demeden...
Öyle kuşum,bu dünyayı,çoğu zaman para döndürüyor ne acıdır ki
Biraz işim var tekrar geliciiimmm...
Beni özleyin olarmı
tabii onların görevleri yapmaları lazım...
özel bir hastane ya da tıp merkezi değilse gittiğin yer sorun çıkarırlar ama özel bir yerde yaptırırsan iğne için 1 tl alıyorlar en az tabii bu..
o zaman yapıyorlar bişey demeden...
Canım benim boşver aldırış etme...
Mesai saatlerinin sonralarına doğru yapabiliyorlar bu tip gereksiz yorumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?