evet ağrı yapar ben yürürken bile hantal gibi oluyodum
yumoşlarbüyüyünce böyle ağrılar olması normal kuzum.
evet canim ignelerden
opudan sonra gecer takma kafana
canım bende de oluyor.. şimdi onu düşünüyordum bende...acaba büyütüyor muyum diye...ama doğal bence... ve duyduğum kadarıyla...
ya 4 gunum kaldi patlamamam icin birseyler yazin bu mu kader arkadasligi?
Belirti oluyomu hamisler bilir
canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor... hiç belirtisiz hamiş kalnlarda var... ama genelde adet belşrtileri ile hamilelik belirtileri aynı.... ama buda kıstas değil.... rabbim yüzünü güldürür inşallah.......
selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum.29 test günüm
kuzum karnim,belim gouslerim agriyo acaba belirtimi?yoksa adetin habercisimiben kaçırdım ne sordun cnm sen
kızlarr sonuçlar çıktı ama hiç ii deyil siperm 1 milyon çıktı yaa çok üzüldüm siperm sayısı düşük oldugu için canlılık ve morfoloji çalışılmamıştır yazıyo ama eşim testi verememişti çok az vermiş ondan mı acaba uff yaa şimdi ben ne yapıyım kızlarr testi tekrarmı verelim yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim ne yapıyım kafam çok karışık nolur istanbulda tüp bebek yaptıranlar vardır içinizde nerede yaptırsam doktor ismi yazın siz ne derseniz onu yapıcammm .............
sara sende burdaymıssın
sen kac gun kac doz vurdun da e2 bugun 600 cıktı :26:
transferın hayırlı olsun ınsallah guzel sonuc alırsın .. bu sıkıntılardan kurtulursun
kızlar hayırlı aksamlar bende genelde okuyorum ssımdı sızı bılgı almak ıcınde ...
sara yazmıs ya 600 oldu e2 degerım vs yumrutalar da su boyutta dıye ..
ya ben ılk asılamam da 75 gonal f vurdum hergun ve 8 gun sonunda ırılı ufaklı cok yurmutam olmustu ve e2 degerım 1500 e cıkmıstı ...
sımdı tup bebekte 225 vuuruyorum sankı cok degılmı bırden e2 degerım yukselıp ohss olmaktan korkuyorum cunku 2.gun kontrolumdeıkı taraftada 8-10 anttral folıkul var yazıldı ...
ptesı yanı ıgnemım 4. gunu kontorle gıdıcem gercı sanırım az cok bellı olur o zaman dımı gıdısat ..
Akasyacimnnbr beben napiyor bakalım başladın mı hazırlıklara
kızlar yazarlar mutlaka merkezle ilgili...
az vermesine rağmen 1 milyon çıkmış sonuçte..
bi de tam verse testi daha çok çıkacak belli..
içinde de seni anne yapacak bi kaç kaliteli sperm vardır en azından..
iyi düşün iyi olacak herşey..
canim arkadaslarim lutfen yardimci olun. belirti aramaya basladim ne gibi belirti oluyo?goguslerim agriyo :18::18:
sağol canım ya sen benim psikologum gibi oldun sen yazınca ben rahatlıyorum
Evet bende rahatlıyorum egunal cevap yazında.sağolsun herkese yetişiyor.
Allah egunalin ne muradı varsa versin o bize yardım ediyo Rabbimde ona yardım etsin bebeğini göndersin inşallah
canım ya gerçekten yürekten söylüyorum iyi ki varsın.. yaptığın bu iyilikler sana bebek olarak dönsün insallah.........
bişey daha soracam
yürürken oturuken kasıklar karnın yanları ağrırmı sizdede benim ağrıyoda iğnelerdenmi
acaba yada yumoşlar büyüdüğü içinmi :26::26::26::26::26::26::26:
transferın hayırlı olsun ınsallah guzel sonuc alırsın .. bu sıkıntılardan kurtulursun
kızlar hayırlı aksamlar bende genelde okuyorum ssımdı sızı bılgı almak ıcınde ...
sara yazmıs ya 600 oldu e2 degerım vs yumrutalar da su boyutta dıye ..
ya ben ılk asılamam da 75 gonal f vurdum hergun ve 8 gun sonunda ırılı ufaklı cok yurmutam olmustu ve e2 degerım 1500 e cıkmıstı ...
sımdı tup bebekte 225 vuuruyorum sankı cok degılmı bırden e2 degerım yukselıp ohss olmaktan korkuyorum cunku 2.gun kontrolumdeıkı taraftada 8-10 anttral folıkul var yazıldı ...
ptesı yanı ıgnemım 4. gunu kontorle gıdıcem gercı sanırım az cok bellı olur o zaman dımı gıdısat ..
Kizlar selam, bugun Dr randevum vardi. 8+4 olmusuz. Hersey yolunda maasallahhala kahverengi lekelenmeler devam ediyor, dr daha devam eder dedi. Igneyi kesip yine progynex ovul e donuyorum. Bir yandan igne bitti diye seviniyorum diger yandan ya kanama artarsa diye korkuyorum. Bebegin boyu 2 cm i gecmis, kalp atisi guzel, kordonu da gorduk lekelenme devam ettigi icin 2 haftada 1 gorecek beni. Ise gitmek yok hayati rolantiye alacaksin, hamilelik boyle bisey dedi. Yani evde pineklemeye devam...Bu arada tek bebek oldugu kesinlesti....
cok cok sagol bitanem.......
selam kızlar.. Telefondayım.. Bıse soracamTransferden sonra boyle karnınızda sıslık gergınlık oldumu.
selam kızlar.. Telefondayım.. Bıse soracamTransferden sonra boyle karnınızda sıslık gergınlık oldumu.
ufak tefek bişeyler alıyorum talım.... zıbındı tulumdu hastane çıkışıydı aldım bişeyler..... fazlada bişey almıcam çünkü yaz dönemi küçük olucak bebişim çok bişey giymez zıbından ve tulumdan başka... daha çok kışlık bişeyler almak gerekicek onuda o zaman bakıcam... bakım ürünleri almam lazım ama ne alcam hiç bilmiyom... sen ne yaptın????
evet canım olur normal yani..
ohss olman mümkün olmadığından bu doğal bir gerginlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?