Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet ağrı yapar ben yürürken bile hantal gibi oluyodum

yumoşlarbüyüyünce böyle ağrılar olması normal kuzum.

evet canim ignelerden
opudan sonra gecer takma kafana

canım bende de oluyor.. şimdi onu düşünüyordum bende...acaba büyütüyor muyum diye...ama doğal bence... ve duyduğum kadarıyla...

sağolun kızlar cevaplarınız için inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarız bir an önce

ya 4 gunum kaldi patlamamam icin birseyler yazin bu mu kader arkadasligi?
Belirti oluyomu hamisler bilir

tatlım benim bu konuda pek bilgim yok ancak bildiğim adet belirtileriyle hamişlik belirtilerinin aynı olduğu sende belirti arama bazen hiç belirti olmadan da hamişlik oluyo inşallah bebişin göbişindedir

canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor... hiç belirtisiz hamiş kalnlarda var... ama genelde adet belşrtileri ile hamilelik belirtileri aynı.... ama buda kıstas değil.... rabbim yüzünü güldürür inşallah.......

canım belirit olup hamile kalan çok belirti olmayıp kalanda var bu belli olmuyur..hormonlar herşey kaırşık oluyor
hem azmı şey geçiyor başımızdan opusu transferi rahim hassaslaşıyorda...
ben bikere yaptırdım tüp çok grip oldum beliritle rkarışıktı bişey hatırlamıyorum adet belirtisi gibydi...
inşaallah sne hamişsindirde bziede dersin farklı ne olduğunu

Akasyacimnnbr beben napiyor bakalım başladın mı hazırlıklara

selam kızlar. dün transferim yapıldı. rapor aldım evde dinleniyorum ama çok temkinliyim. hangi hareketi yapsam nasıl kalksam nasıl dönsem hepsinin hesabını yapıyorum. 29 test günüm

transferın hayırlı olsun ınsallah guzel sonuc alırsın .. bu sıkıntılardan kurtulursun

kızlar hayırlı aksamlar bende genelde okuyorum ssımdı sızı bılgı almak ıcınde ...
sara yazmıs ya 600 oldu e2 degerım vs yumrutalar da su boyutta dıye ..
ya ben ılk asılamam da 75 gonal f vurdum hergun ve 8 gun sonunda ırılı ufaklı cok yurmutam olmustu ve e2 degerım 1500 e cıkmıstı ...

sımdı tup bebekte 225 vuuruyorum sankı cok degılmı bırden e2 degerım yukselıp ohss olmaktan korkuyorum cunku 2.gun kontrolumdeıkı taraftada 8-10 anttral folıkul var yazıldı ...

ptesı yanı ıgnemım 4. gunu kontorle gıdıcem gercı sanırım az cok bellı olur o zaman dımı gıdısat ..

Kizlar selam, bugun Dr randevum vardi. 8+4 olmusuz. Hersey yolunda maasallah hala kahverengi lekelenmeler devam ediyor, dr daha devam eder dedi. Igneyi kesip yine progynex ovul e donuyorum. Bir yandan igne bitti diye seviniyorum diger yandan ya kanama artarsa diye korkuyorum. Bebegin boyu 2 cm i gecmis, kalp atisi guzel, kordonu da gorduk lekelenme devam ettigi icin 2 haftada 1 gorecek beni. Ise gitmek yok hayati rolantiye alacaksin, hamilelik boyle bisey dedi. Yani evde pineklemeye devam...Bu arada tek bebek oldugu kesinlesti...

Canim erkek infertilisinde unlu merkezler var oralar git. Bunlardan biri Bruksel tup bebek, biz de orada yaptirdik. Esimde morfoloji %1 di. Allahin izniyle 2. denememde hamileyim...Esin gunde 600 unite evicap ve proxeed plus kullansin mutlaka, faydasini gorursunuz. Keci boynuzu kuru de faydali. Iyi sanslar canim.

Pembehayal.................
Canim cok uzgunum, soylenecek az soz var. Rabbim insallah bebegini saglikla tez zamanda gondersin sana...

sara sende burdaymıssın
sen kac gun kac doz vurdun da e2 bugun 600 cıktı :26:

tatlım bugün dokuzuncu gün yarında doktor kontrolüm var benim salı günkü değerim 660 dı
ben günde 300 mg gonal f iğne oluyorum bide beşinci günden bu yana cetrotide yapıyorum

Allah razi olsun canlarim.cepten yaziyom biraz zor oluyo ondan tek tek yazamadim ama hepinize tek tek tesekur ederim dualariniz icin Rabbim insallah duyar sesimizi sizlerde benim dualarimdasiniz.opuyom hepinizi

tatlım kötü düşünme ki kötü olmasın iyi düşün iyi olsun

ohss falan olmazsın inşallah tedavin pozitifle sonuçlansın Allahın izniyle

Akasyacimnnbr beben napiyor bakalım başladın mı hazırlıklara

ufak tefek bişeyler alıyorum talım.... zıbındı tulumdu hastane çıkışıydı aldım bişeyler..... fazlada bişey almıcam çünkü yaz dönemi küçük olucak bebişim çok bişey giymez zıbından ve tulumdan başka... daha çok kışlık bişeyler almak gerekicek onuda o zaman bakıcam... bakım ürünleri almam lazım ama ne alcam hiç bilmiyom... sen ne yaptın????

cok cok sagol bitanem.......

selam kızlar.. Telefondayım.. Bıse soracamTransferden sonra boyle karnınızda sıslık gergınlık oldumu.

canim arkadaslarim lutfen yardimci olun. belirti aramaya basladim ne gibi belirti oluyo?goguslerim agriyo :18::18:

aman deyim göğüslerdeki değişikliğe anlam yükleme kullandığımız ilaçlar önce göğüsleri silikon taktırmış gibi yapıyooo..
onun dışında da belirtiler genel olarak kasıklarda batma,adet olacakmış hissi vs..

sağol canım ya sen benim psikologum gibi oldun sen yazınca ben rahatlıyorum

ah canım ne mutlu bana seni rahatlatabildiysem...

Evet bende rahatlıyorum egunal cevap yazında.sağolsun herkese yetişiyor.

kızlar siz saolun...yardımcı olmaya çalışıyorum sadece

Allah egunalin ne muradı varsa versin o bize yardım ediyo Rabbimde ona yardım etsin bebeğini göndersin inşallah

canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim..
ne güzel dua etmiş ne güzel yazmışsın duygulandım valla..
çok saol

canım ya gerçekten yürekten söylüyorum iyi ki varsın.. yaptığın bu iyilikler sana bebek olarak dönsün insallah.........

saol canım bende yürekten söylüyorum sizi tanıdığım ve bu zor zamanları sizinle paylaştığım için çok şanslıyım...
Allahrazı olsun Aminnn diyorum güzel ve içten duana...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bişey daha soracam

yürürken oturuken kasıklar karnın yanları ağrırmı sizdede benim ağrıyoda iğnelerdenmi
acaba yada yumoşlar büyüdüğü içinmi :26::26::26::26::26::26::26:

hormon yüklemesi yaptın kaç gündür haliyle ağrıların olacak canım normal yani..

ayyyy kız hemende harcamışın bizi

aşılamadaki değerin normal çıkmış...
evet şu an riskli guruptasın ama pazartesi günü gelecek e2 değerine göre belli olur gidişat...
her iki tarafta 8-10 yumoş toplamda 20 civarı yumoş demek bu da e2 yi yükseltir önemli olan normal değer aralığında olması..
pazartesi yaz sonucunu o zaman net bişey söyleyebilirim...

demek bir tane yavru kartalımız geliyooo...
Maşallah ona
evde olman daha iyi bu riskli dönemde...
Allah nazarlardan korusun bebeğini...

cok cok sagol bitanem.......

Ay Rabbim kullanmayı nasip etsin insallh güle gile kullansın prensesin insallh cnm walla ben cok hızlı gidiyorum galba neler almadım ki hastane dolandım nerde yapacağıma nasipse az cok karar verdim dogumu bakım ürünlerine karar veremiyorum bebeğimin kendim icin hasteneye giderken ve çıkarken giymek icin elbiseler diktiriyorum dün başladı provalarım Haziran ortası teslimalicam hazır Dursun ziyaret gelecekler icinde evde giymek icin kendime ciciler hazırlatiyorum kızım icin de insallh Haziran ortası sonbir istanbul yapicam kisiye ozel işleme cok guzel kiz bebeler ici. Hastane çıkışı hazırlıyorlar el ısı en az birkaç takım onlardan sipariş vericem insallh ben Cook heyecanlaniyorum biran once Ağustos sonu gelişin İstiyorum bakım ürünü tavsiye edilen çevremde seba med ama bilmiyorum cnm Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin darısı da bütün arkadaslarıma insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…