Tüp Bebek Günlüğümüz !

ha ha haayyy bak rüyan bana çıktı
yoğurdu benim için görmüşün meğer...

ohhh ne güzel erken kalkmak iyidir...
benim kocişte kendi işimiz ama sürekli çalışır...
evet şekerim emel sunar zeynep kamilde tedavi gördü ve şu an online hemen yakala

Hala becerip kahvaltı yapamadım...
Ben en iyisimi aç karnımı doyurayım mazallah enerjim düşer nolur nolmaz

günaydın güzel hafta sonları

Günaydın canım sana da mutlu hafta sonları..

Eki Görüntüle 422120
Günaydıınnn....
Topiğimizin güzel,çıtır ve genç hatunlarının 19 Mayıs ve Gençlik spor bayramını kutluyorum...
Milli duygularım kabardı sabah sabah

Günaydın güldencim bende senin ve tüm Türk Milletinin Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.. Mutlu hafa sonları diliyorum hepimize.. Ben bugün işten 1 de çıkıp kuzenimin bebeğinin mevlüdüne gidiyorum.. Çok içim acıyacak biliyorum ama dayanmak zorundayım.. Bebeğimiz 6.5 aylık yoktu doğduğunda şimdi 3 aylık oldu.. evleri iş yerimden çok yakın olmasına rağmen hiç içimden gitmek gelmedi. Kıskançlık değil ama kötü oluyorum ne bilim şimdi gitmek zorundayım..

ohhh ne güzel erken kalkmak iyidir...
benim kocişte kendi işimiz ama sürekli çalışır...
evet şekerim emel sunar zeynep kamilde tedavi gördü ve şu an online hemen yakala

zaten kendı ısı olanlar bıde kurumsal olmayan ozel sektorde calısanlar hep bole yazık onlarada bıze de valla .. neyse cok sukur ıslerı var tabıkı en azından ...

ama su yarım gun yalanına sınır oluyorum ben barı tam gun de ıcım yanmasın yarım gun dıo adamı 4 te salıyolar

bende erken kalkmayı sevıyorum esım yuzunden erken yatmaya alıstım cunku adamın 10 da gozlerı kızarıyo zor zahmet bazen 12 ye kadr tutabılıyorum ama genelde 11 de pes edıp yatıyoruz

Gunaydin topigin guzel hatunlari
Heheeheheh. Gordun mu sakarligim bulasiciymis istanbuldan Ankaraya bulastirdim saanakolay gelsin sekerimm

yanii..sen yoğun kadınsın biliyosun
.psikolojik destek var doktorluk var listeler var..mazallah düşmesin enerjin
erken kalkmasan bunlarada yetişmezsin kiii zatennn

Gunaydin topigin guzel hatunlari
Heheeheheh. Gordun mu sakarligim bulasiciymis istanbuldan Ankaraya bulastirdim saanakolay gelsin sekerimm

günaydınnn canım...lütfen ordanda samsuna gelmesin söyleyin bendede çok sakarlık var çünküü..
buara temizlik çok yapmıyomyani derin temizlik..mülaktım geçsin kıyafet ve temzilk derdine düşücem..
malum düğün varr.r

afıyet olsun

merhaba emel hosgeldın ..
yakın zamanda aldıgın sonucu vs okudum gecmıs sayfalarında ...
Rabbım ınsallah en yakın ve hayırlı zamanda yuzunu guldursun dılıyorum ...
bende zeynep kamılde basladım tup tedavısıne olumsuz olarak yazılan seylerı vs de okudum bılıyorum ama suan bunları dusunmek ıstemıyorum basladım cunku ..

arada musaıt oldukca sana sorularım olursa yarıdmcı olabılırmısın tecrubelı olarak orası hakkında ..
ben menopur 225 kullanıyorum suan bugun 3. gunum daha

aynı sekılde bende dun bı komsumun mevlutune gıttım ınsan cok zor dayanıyor ama Rabbım muhakkak en sıkısık zamannımızda yuzumuzu guldurecekj guzel haberı almayı nasıb edecek ınsallah

Merhaba canım tedavin hayırlı olur inşallah sen güzel haberler verirsin..Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım olumsuz sonuçlara hazırlıyoruz sanıyoruz kendimizi ama maalesef öyle olmuyor ben hala ağlama krizleri geçiriyorum.. Çocukken bile bebekleri çok severdim mahallede kimin bebeği varsa ben oradaydım.. Hep çok çocuklu kalabalık bir ailem olsun istedim ama olmadı şimdi bir tane olsun diye yalvarıyorum Allaha ...Sen olumsuz hiç bir şey düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah ben müsaitim canım ne sormak istersen elimden geldiğince seve seve yanıtlarım.. Senin kaçıncı tedavin? Hiç içimden gelmiyor gitmek sinir oluyorum şimdi orada herkes başlayacak seninde olur üzülme vs. demeye artık bunları duymak istemiyorum

günaydınnnn kızlarrr....
ben dün gece çok kötü bi gece geçirdim sabaha kadar miğde bulantısı ve baş ağrısı..ayda 1 kere bu başağrısı çıkıo ortoya ama öle normal bi baş ağrısı değil kafamı duvarlara vurmak istiom o kadar yanii...delirdim sabaha kadar acaba ded,m migrenim mi war..bugünde sersem gibiyim hiç uyumadığım için...hafta içi hemen bi doktora gitmem lazım...
s,zler nasılsınız herkes ii mii?

Günaydın canlarımı herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol güneşli bir hafta sonu diliyorummm hersey guzel olucak insallh

günaaaaaydınnnnnnnn kızzlaaaaaaaarrr

mutlu haftasonları olsun inşallahhhhhh

Cnm cooook gecmis olsunnn bencede bir Dr a git bu konuda egesaglik Hastanesi'n de Sultan bey var tavsiye ederim cok ciddi bir Dr fakat ısını cok iyi yapıyor ben de vertigo olduğu icin gezmedigim noroloji kalmadı insallh migren değildir cnmm bak su bengay ya da cın yağı beni o kadar rahatlatıyor ki tamam ilaç iciyorumda ama enazindn rahatlıyorum yat dinlen bugün aslında havalarda yapabiliri ekinim bunu

günaydın cnm..geçmiş olsun..evet migren olabilir..ama olmasın inşallah hemen bir doktora git cnm evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…