asıl sensin çıbık krakerim...
ayyy buara döken dökene geçmiş olsun kötü olmuş..
..kız benim rüyamdaki yoğurdumu döktün yoksa
biz yaptık kocişi gönderdim törene bende evişlerime bakayımm sonrada derslere oturmam gerek
gunaydın kızlar
bende erkencıyımdır sabah 8 de kahvaltımızı yapıyoruz
esımı ctesı 19 mayıs vs dınlemeden calsıtırdıkları ıcın
ısımı bıtrıtrp otururum bılgısayar basına ...
emelsunar arkadasımızmıydı zeynep kamılde tedavı olan asagıda adını gordum sankı
günaydın güzel hafta sonları
Eki Görüntüle 422120
Günaydıınnn....
Topiğimizin güzel,çıtır ve genç hatunlarının 19 Mayıs ve Gençlik spor bayramını kutluyorum...
Milli duygularım kabardı sabah sabah
ohhh ne güzel erken kalkmak iyidir...
benim kocişte kendi işimiz ama sürekli çalışır...
evet şekerim emel sunar zeynep kamilde tedavi gördü ve şu an online hemen yakala
Gunaydin topigin guzel hatunlarigünaydın aynı zamanda çıtır hatun...
bende kahvaltı için mutfağa gittim buzdolabı içi biraz kalabalıktı düzenleyim derken yoğurtta nasıl bir refleks varsa uçtu resmen bir kısmı halıya bir kısmı ıslak zemine geldi...
temizlik işine giriştim şimdide çamaşırlar bitti onları asacam...
hala kahvaltı yapamadım ama...
Hala becerip kahvaltı yapamadım...
Ben en iyisimi aç karnımı doyurayım mazallah enerjim düşer nolur nolmaz
Gunaydin topigin guzel hatunlari
Heheeheheh. Gordun mu sakarligim bulasiciymis istanbuldan Ankaraya bulastirdimsaanakolay gelsin sekerimm
afıyet olsunHala becerip kahvaltı yapamadım...
Günaydın canım sana da mutlu hafta sonları..
Günaydın güldencim bende senin ve tüm Türk Milletinin Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.. Mutlu hafa sonları diliyorum hepimize.. Ben bugün işten 1 de çıkıp kuzenimin bebeğinin mevlüdüne gidiyorum.. Çok içim acıyacak biliyorum ama dayanmak zorundayım.. Bebeğimiz 6.5 aylık yoktu doğduğunda şimdi 3 aylık oldu..evleri iş yerimden çok yakın olmasına rağmen hiç içimden gitmek gelmedi. Kıskançlık değil ama kötü oluyorum ne bilim şimdi gitmek zorundayım..
afıyet olsun
merhaba emel hosgeldın ..
yakın zamanda aldıgın sonucu vs okudum gecmıs sayfalarında ...
Rabbım ınsallah en yakın ve hayırlı zamanda yuzunu guldursun dılıyorum ...
bende zeynep kamılde basladım tup tedavısıne olumsuz olarak yazılan seylerı vs de okudum bılıyorum ama suan bunları dusunmek ıstemıyorum basladım cunku ..
arada musaıt oldukca sana sorularım olursa yarıdmcı olabılırmısın tecrubelı olarak orası hakkında ..
ben menopur 225 kullanıyorum suan bugun 3. gunum daha
aynı sekılde bende dun bı komsumun mevlutune gıttım ınsan cok zor dayanıyor ama Rabbım muhakkak en sıkısık zamannımızda yuzumuzu guldurecekj guzel haberı almayı nasıb edecek ınsallah
Hala becerip kahvaltı yapamadım...
günaydınnnn kızlarrr....
ben dün gece çok kötü bi gece geçirdim sabaha kadar miğde bulantısı ve baş ağrısı..ayda 1 kere bu başağrısı çıkıo ortoya ama öle normal bi baş ağrısı değil kafamı duvarlara vurmak istiom o kadar yanii...delirdim sabaha kadar acaba ded,m migrenim mi war..bugünde sersem gibiyim hiç uyumadığım için...hafta içi hemen bi doktora gitmem lazım...
s,zler nasılsınız herkes ii mii?
egunal şu ovulasyon testlerine ne diyosun ..
hiç denemedim alsakmı nee:26:
günaaaaaydınnnnnnnn kızzlaaaaaaaarrr
mutlu haftasonları olsun inşallahhhhhh
günaydınnnn kızlarrr....
ben dün gece çok kötü bi gece geçirdim sabaha kadar miğde bulantısı ve baş ağrısı..ayda 1 kere bu başağrısı çıkıo ortoya ama öle normal bi baş ağrısı değil kafamı duvarlara vurmak istiom o kadar yanii...delirdim sabaha kadar acaba ded,m migrenim mi war..bugünde sersem gibiyim hiç uyumadığım için...hafta içi hemen bi doktora gitmem lazım...
s,zler nasılsınız herkes ii mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?