Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hadi bakalım kapıyı cekip çıkalım artık en son çıkan kitlemeyi unutmasın. Allah rahatlık versin kızlar. Tatlı rüyalarr

Günaydıınnn....
Topiğimizin güzel,çıtır ve genç hatunlarının 19 Mayıs ve Gençlik spor bayramını kutluyorum...
Milli duygularım kabardı sabah sabah

tamam canim insallah yazarim ptesi sonucu ve korktugumla karsilasmam umarim
Toplamaya kdr tavsiye edebileceginiz seyleri de okudukca uygularim artik yeme icme vs veya folik dsiinda kompleks vitamin kullanmanin faydasi olurmu acaba

Allahın izniyle bişey olmayacak..
Sana şöyle örnek vereyim bende aşılamalarımda 75 doz kullandım ve o zamanda bi sürü yumoşum olmuştu e2 değerim 3000 lerdeydi...
Tüp bebeğe geçince 250 doz verdiler tamamen ihmalden e2 5000 ni geçti hiç bir zamanda dozu düşürmediler ve göstere göstere ohss oldum...
sendeki durum daha normal aşlamada 1500 e2 olmuş bu da doğal ama benim o zamanda bile yüksek seyretmiş hep...
bence dozun yüksek olsada doktorun ohss olmana müsaade etmeyecektir...
bu arada doktorun verdiği vitaminlerden başka bişey kullanma şimdilik sadece yeme düzenini kabız olmayacak şekilde düzenle transferden sonra
kabız olmamalısın...

İyi geceler canım inşallahh önce rüyalarına sonra göbüşüne gelsin bebişlerr
valla bebek görmedim çok oldu görmeyeli ama tam uyanmama yakın kırmızı et kavurma gördüm diyetteyim ya ondanmı akşam erkenden
yiyom sonra gece aç yatıyorum..sonundada koca bi rkovayoğurt mis gibiydi biparça ekmek bandım eti çatalla ekmeksiz yiyodumm
karnım çok aç hemen kaghvaltıyı hızlandırayım...ayy ne demek acab bu rüyaaben buakdar obur değilim yafff...
günaydın güzel hafta sonları
günaydınnn..
Eki Görüntüle 422120
Günaydıınnn....
Topiğimizin güzel,çıtır ve genç hatunlarının 19 Mayıs ve Gençlik spor bayramını kutluyorum...
Milli duygularım kabardı sabah sabah

günaydınn 2 ankaralı burdayızzteşekkür ederim evet gencim çok güzelim ama tam çıtır olmasamda
ee kutlu olsun ozamannn....

Son düzenleme:
ama amaben yalnız kalmışım hemşehrim gitmiş..
işlerini yapmaya galiba ee bende igidp kahvaltıyı hızlandırayım kociş okula geç kalmasın törene

günaydın aynı zamanda çıtır hatun...

ama amaben yalnız kalmışım hemşehrim gitmiş..
işlerini yapmaya galiba ee bende igidp kahvaltıyı hızlandırayım kociş okula geç kalmasın törene

bende kahvaltı için mutfağa gittim buzdolabı içi biraz kalabalıktı düzenleyim derken yoğurtta nasıl bir refleks varsa uçtu resmen bir kısmı halıya bir kısmı ıslak zemine geldi...
temizlik işine giriştim şimdide çamaşırlar bitti onları asacam...
hala kahvaltı yapamadım ama...

asıl sensin çıbık krakerim...
ayyy buara döken dökene geçmiş olsun kötü olmuş..
..kız benim rüyamdaki yoğurdumu döktün yoksa
biz yaptık kocişi gönderdim törene bende evişlerime bakayımm sonrada derslere oturmam gerek

gunaydın kızlar
bende erkencıyımdır sabah 8 de kahvaltımızı yapıyoruz
esımı ctesı 19 mayıs vs dınlemeden calsıtırdıkları ıcın

ısımı bıtrıtrp otururum bılgısayar basına ...

emelsunar arkadasımızmıydı zeynep kamılde tedavı olan asagıda adını gordum sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…