tatlı rüyalar güzeller............
ay canım çok güldümmm yaa ee adam haklıı ne cevap verdinn:):)
Valla büyük bir c şekline bi tarafını başını koyuyorsun ya sırtını dayıyorsun yada sarılıyorsun alt kısmınıda bacaklarının arasına alıyosun çok rahat
Hadi bakalım kapıyı cekip çıkalım artık en son çıkan kitlemeyi unutmasın. Allah rahatlık versin kızlar. Tatlı rüyalarr
anammmmm benim kesin almam lazım 3tane yastıkla yatıyom:))))))
sana ve kuzucuğuna tatlı rüyalar... allah rahatlık versin..........
Benden tavsiye canım kesinlikle al internette yaz bulursun
günaydın güzel hafta sonları
tamam canim insallah yazarim ptesi sonucu ve korktugumla karsilasmam umarim
Toplamaya kdr tavsiye edebileceginiz seyleri de okudukca uygularim artik yeme icme vs veya folik dsiinda kompleks vitamin kullanmanin faydasi olurmu acaba
valla bebek görmedim çok oldu görmeyeli ama tam uyanmama yakın kırmızı et kavurma gördüm diyetteyim ya ondanmı akşam erkendenİyi geceler canım inşallahh önce rüyalarına sonra göbüşüne gelsin bebişlerr
günaydınnn..günaydın güzel hafta sonları
Eki Görüntüle 422120
Günaydıınnn....
Topiğimizin güzel,çıtır ve genç hatunlarının 19 Mayıs ve Gençlik spor bayramını kutluyorum...
Milli duygularım kabardı sabah sabah
valla bebek görmedim çok oldu görmeyeli ama tam uyanmama yakın kırmızı et kavurma gördüm diyetteyim ya ondanmı akşam erkenden
yiyom sonra gece aç yatıyorum..sonundada koca bi rkovayoğurt mis gibiydi biparça ekmek bandım eti çatalla ekmeksiz yiyodumm
karnım çok aç hemen kaghvaltıyı hızlandırayım...ayy ne demek acab bu rüyaaben buakdar obur değilim yafff...
günaydınnn..
günaydınn 2 ankaralı burdayızzteşekkür ederim evet gencim çok güzelim ama tam çıtır olmasamda
ee kutlu olsun ozamannn....
ama amaben yalnız kalmışım hemşehrim gitmiş..
işlerini yapmaya galiba ee bende igidp kahvaltıyı hızlandırayım kociş okula geç kalmasın törene
ne sıkıcı bir gün yaa
günaydın aynı zamanda çıtır hatun...
bende kahvaltı için mutfağa gittim buzdolabı içi biraz kalabalıktı düzenleyim derken yoğurtta nasıl bir refleks varsa uçtu resmen bir kısmı halıya bir kısmı ıslak zemine geldi...
temizlik işine giriştim şimdide çamaşırlar bitti onları asacam...
hala kahvaltı yapamadım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?