Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canım geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim migrene benziyor anlattığın ağrı...bende migren var özellikle regl dönemlerinde daha çok tutuyor ve hayatımı zindan ediyor.. bence de dr. a git ihmal etme ben gittim mr çekildi ve migren dedi hatta benim ağrım tutunca kolumda güç kaybı ve yüzümde şişme oluyordu..

Günaydın canlarımı herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol güneşli bir hafta sonu diliyorummm hersey guzel olucak insallh

Sana da günaydın ve mutlu hafta sonları canım...

keısnlıkle haklısın ne kdr telkın de yapsak olumsuz sonucta yıkılıyoruz mutlaka ... ama cabucak toparlanmamız lazım cunku en onemlısı bızım ruhen ve bedenen saglıklı olmamız .. yoksa evladında kıymetı yok bız o sıkıntılar sonucu kendımızı yıpratırsak...
o bebelere saglam dınc fızıken ruhen kuvvetlı anneler olmamız lazım ınsallah ...

benım orda 2 ıgnelı asılamam var buda ılk tup denemem olacak nasıbse..
raporumuz sebepsız ınfertılıte esımın sadece ılerı hızılısı sıfır onun dısında sperm sayımı vs de ıyı
o yuzdne ılk denemede cok para dokmek ıstemedık kendımızı zorlayacagız dıye ...

bakalım nasıbte varsa olur ınsalllah ..

gunaydın gecmıs olsun ...
ben malesef bır mıgren hastası olarak bu yazdıklarını her ay yasayan bırıyım

reglın yakınsa sadece o zamanlarda olamaya basladıysa rahımmıgrenı derlermıs bazı doktorlar hormonal mıgren olabaılır ..

ama onun dısında uzulunce ac kalınca bısey fazla dusununce yorulunca sıcak havada vs de oluyorsa (malesef benım bu sekılde )
mıgren teshısı koaybıluırler... bıde agrı genelde tek yonlu zonklama seklınde vs olur .. ısık ses ıstemezsın cok hassaslasırsın hersese ısıga karsı ...

en ıyısı bı norolojı veya norosırurjıye gıdıp anlatmak durumu ...

inşallah cnm bnm..evet perşembe günü test tarihim..ama dün akşam eşimle atıştık ben çok ağladım..o bünyede durabildiyse o bebek maşallah derim cnm

Dün bizde tartıştık sinir etti beni konuşmuyorum küstüm onunla sen moralini bozma canım şimdi niye ağlıyor üzüyorsun kendinisadece kendini ve bebişlerini düşün kuzum

cnm ben 6 ay kullandım..çok güzel bir uygulama..yumurtladağın tarihler hooop çıkıyor hemencecik

hım..ne bileyim yumrtlamamdan şüpheleniyprum bazı ayla rolmuyormu diyorumda..
bu yöntemle gebe kalanda çok bizde güya sebepsiz infetl.
alsamda netden denesemmi buay:26:
canım yapma neyin var üüzldüm çok ağladım demişn oluyor ya tedavi zamanları eşlerde bi tuhaf oluyor..
bend etransfer günümde hem zo rtarnsfer geçti hemde eşimi tanıyamadım çok üzdü beni çok ağladım..
hiç günü değildi yani..şimdide sen rabbim bebeğini göndermiş olmuştur artık ol demiştir inşaallah bişey olmaz ona..

Dün bizde tartıştık sinir etti beni konuşmuyorum küstüm onunla sen moralini bozma canım şimdi niye ağlıyor üzüyorsun kendinisadece kendini ve bebişlerini düşün kuzum

napim ama cnm..çok geriyor beni kaç gündür sanki bnm kafa çok iyi..psikoloji harikaa..ben artık son demlerime gelmişim farkında değil heralde..üstüste 1 tüp 2 aşı beni mahvetti..şu perşembeyide atlatim hayırlısıyla..
bu arada rüyamda seninle telde konuşuyorduk ama ne konuştuğumu hatırlamıyorum cicim:26:

çok geçmiş olsun canım..rabbim acil şifa versin sana..
havalardan olabilir bide güzel kızsın geziyosun çok nazarmı aldın acaba olabilir:26:
doktotora görün bakalım inş. mühim bişey değildir canımm

Cnm t ederim bitti mı kahve keyfi ohhh sefan olsun walla yanında bir de püf püf of süper

senin de mi migrenin var? rahim migrenini ilk kez duydum bazen çok sık tutar benim bazende sadece regl dönemlerimde fena bir şey Alalhım kimseyi hastalıkla sınamasın...

canlar hepinize geçmiş olsun bendede var miğren ve benımde dün tuttu sabahı sabah ettim çok zor birde mutlaka adet dönemmim ilk günü yada 2 günü mutlaka agrıyo hormanlardan dolayı bende üzülünce aç kalınca stres beni çok etkiliyo birde ben affedersiniz hep çıkarıyorum migdem çok bulanıyor doktora gidiyosun çünkü ben bunu hemen hemen 10 senedir çekiyorum hemen ilaç veriyo ilaçlarda belli zaman sonra bagımlılık yapıyor ve sersemleştiriyo suan hala sol tarafım zonkluyo rabbım saglık sıhat versin

Cnm t ederim bitti mı kahve keyfi ohhh sefan olsun walla yanında bir de püf püf of süper

Bilemiyorum sekerimm ben bulastirdim bi kerem ... (Dilber hala misali ) ben lafimi ortaya korum begenen alir begenmeyen...

inşallah cnm bnm..evet perşembe günü test tarihim..ama dün akşam eşimle atıştık ben çok ağladım..o bünyede durabildiyse o bebek maşallah derim cnm

Cnm benimm aman ya takma kocanı ne uyuyorsun don popunu git çatlasın iste bak Benm de ilk aşılama olucaksin gece esim beni o kadar com ağlattı ki yani ben de abarttım iğneler ve stresten ben de büyüttüm olayı ertesi gun benim aşılamam tam bir facia oldu rahim ağzım kapanmış stresten cok zor actılar ben çırak çırak bağırdım aşılama yapılırken eşimde vardiyanızda gözümden akan yasları siliyordu olan bize oluyor merak etmem durur bebegin seninle savaşçı kızım bizim bebelerimiz baksana ne kadar uzun yollardan geliyorlar insallh Perşembe gunu kandil ve sen o guzel gunde guzel hbrler verirsin bize Rabbim nasip etsin insallh

çok geçmiş olsun canım yaa,baş ağrısı çok kötüdür..acaba migrenmi var,ihmal etme tabi,migreni olanlardan duyuyorum ,geceleri tutuyomuş genelde ve karanlık istiyorlarmış,,inş yoktur sende

Canım sana da geçmiş olsun illet yaa herkes de var neredeyse

Yok canım yaa neredeeee kahve içemedim burada güzel kahve yapan yer yok çıkışı bekliyorum teyzem de içerim kahve püf püfsüz anlamsız oluyor valla

Sen de cnm istemiyorsan gitme Mevlüt'e ben biliyormusu. Abimin eşinin doğumuna gitmedim hastaneye evine de 1hafta sonra gittim tebriğe tabi onun yüzünü görünce birdaha ordan çıkmadım hala olanakta üzerime düşen herseyi fazlasıyla yaptım Odası'n dan takisin dan kıyafetin dn valiz valiz aldım tek basıma kendi bebeğime alır gibi kıskançlık değil bu insan kıskanmıyor ama icin acıyor sadece ben kendime acil bir yurt dısı programı hazırladım dogum tarihinden once geldigi icin de bizim ufaklik 4hafta once kimse birşey çakmadı yani dogum tarihinde kaçsaydım anlaşılır di bana o ortamda herkes Allah sana da versin dıyordu zor bir durum yüzün gülüyor ama icin kan ağlıyor derler ya durum cidden bu esim bile bana dıyordu zaman zaman napalim üzülme aglainca hamile hbri duyduğumda gece yastığa kapanıp icin icin sessizce ağlama napalim olmaz şa olmaz dıyordu zor bir durum Heleki bazı arkadaslar da çevremde ciddikinayi kinayi sekilde geli kahve icmeye aksam eşleriyle hamileyim diye kapıdan girerken bağırıyorlardı ve kimse Benm tedavi oldugumu ve cocuk istediğimi bilmiyordu gerçi bilen de yaptı aynı dangalakligi Rabbim cok büyük bol bol dua et cnm insallh guzel Rabbim hepimize nasip edicek anne olmayı heran duam bu bütün ümmeti Muhammed'in yuvalarına Rabbim çifter çifter ver diyorum sıra hepimize gelicek ama ne yapmak istiyorsn da onu yap duşun ben yığınımın doğumuna gitmedim

Aa cok ayıp ne püf püf U ayol nerden çıkardın (egunalim gelmiş pufpuf yok)Benm icinde iç ben hamile oldugumu öğrenince bıraktım hiçbir kötü alışkanlığım kalmadı dogum dan sonrası ne our bilemiyorum büyük konuşmak yok hayrlisi olsun insallh benim icin de yap kahve ve anladın sen oh ohh

selam kızlar nasılsınız dün yumurtalarım toplandı 19 tane ama çok şiddetli bel ve kasık ağrım var bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…