İnsallh senin icin de olsun az kaldı dimi test gunüne senine cnm
günaydınnnn kızlarrr....
ben dün gece çok kötü bi gece geçirdim sabaha kadar miğde bulantısı ve baş ağrısı..ayda 1 kere bu başağrısı çıkıo ortoya ama öle normal bi baş ağrısı değil kafamı duvarlara vurmak istiom o kadar yanii...delirdim sabaha kadar acaba ded,m migrenim mi war..bugünde sersem gibiyim hiç uyumadığım için...hafta içi hemen bi doktora gitmem lazım...
sizler nasılsınız herkes ii mii?
Günaydın canlarımı herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol güneşli bir hafta sonu diliyorummm hersey guzel olucak insallh
keısnlıkle haklısın ne kdr telkın de yapsak olumsuz sonucta yıkılıyoruz mutlaka ... ama cabucak toparlanmamız lazım cunku en onemlısı bızım ruhen ve bedenen saglıklı olmamız .. yoksa evladında kıymetı yok bız o sıkıntılar sonucu kendımızı yıpratırsak...Merhaba canım tedavin hayırlı olur inşallah sen güzel haberler verirsin..Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım olumsuz sonuçlara hazırlıyoruz sanıyoruz kendimizi ama maalesef öyle olmuyor ben hala ağlama krizleri geçiriyorum.. Çocukken bile bebekleri çok severdim mahallede kimin bebeği varsa ben oradaydım.. Hep çok çocuklu kalabalık bir ailem olsun istedim ama olmadı şimdi bir tane olsun diye yalvarıyorum Allaha ...Sen olumsuz hiç bir şey düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah ben müsaitim canım ne sormak istersen elimden geldiğince seve seve yanıtlarım.. Senin kaçıncı tedavin? Hiç içimden gelmiyor gitmek sinir oluyorum şimdi orada herkes başlayacak seninde olur üzülme vs. demeye artık bunları duymak istemiyorum
günaydınnnn kızlarrr....
ben dün gece çok kötü bi gece geçirdim sabaha kadar miğde bulantısı ve baş ağrısı..ayda 1 kere bu başağrısı çıkıo ortoya ama öle normal bi baş ağrısı değil kafamı duvarlara vurmak istiom o kadar yanii...delirdim sabaha kadar acaba ded,m migrenim mi war..bugünde sersem gibiyim hiç uyumadığım için...hafta içi hemen bi doktora gitmem lazım...
s,zler nasılsınız herkes ii mii?
günaydınnnn kızlarrr....
inşallah cnm bnm..evet perşembe günü test tarihim..ama dün akşam eşimle atıştık ben çok ağladım..o bünyede durabildiyse o bebek maşallah derim cnm
cnm ben 6 ay kullandım..çok güzel bir uygulama..yumurtladağın tarihler hooop çıkıyor hemencecik
Dün bizde tartıştık sinir etti beni konuşmuyorum küstüm onunlasen moralini bozma canım şimdi niye ağlıyor üzüyorsun kendini sadece kendini ve bebişlerini düşün kuzum
Günaydın canım geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim migrene benziyor anlattığın ağrı...bende migren var özellikle regl dönemlerinde daha çok tutuyor ve hayatımı zindan ediyor.. bence de dr. a git ihmal etme ben gittim mr çekildi ve migren dedi hatta benim ağrım tutunca kolumda güç kaybı ve yüzümde şişme oluyordu..
Sana da günaydın ve mutlu hafta sonları canım...
keısnlıkle haklısın ne kdr telkın de yapsak olumsuz sonucta yıkılıyoruz mutlaka ... ama cabucak toparlanmamız lazım cunku en onemlısı bızım ruhen ve bedenen saglıklı olmamız .. yoksa evladında kıymetı yok bız o sıkıntılar sonucu kendımızı yıpratırsak...
o bebelere saglam dınc fızıken ruhen kuvvetlı anneler olmamız lazım ınsallah ...
benım orda 2 ıgnelı asılamam var buda ılk tup denemem olacak nasıbse..
raporumuz sebepsız ınfertılıte esımın sadece ılerı hızılısı sıfır onun dısında sperm sayımı vs de ıyı
o yuzdne ılk denemede cok para dokmek ıstemedık kendımızı zorlayacagız dıye ...
bakalım nasıbte varsa olur ınsalllah ..
Haklısın canım benim 3. denememdi ben biraz maddiyat biraz da tansel bey orada diye gidiyordum ama o beni yarı yolda bırakıp emekli oldu.. Her şey nasip kısmet ama bir daha ki denememi Allah izin verirse adam gibi bir yerde yaptıracağım..Senin için iyi olur inşallah dua edicem sana da tatlım
gunaydın gecmıs olsun ...
ben malesef bır mıgren hastası olarak bu yazdıklarını her ay yasayan bırıyım
reglın yakınsa sadece o zamanlarda olamaya basladıysa rahımmıgrenı derlermıs bazı doktorlar hormonal mıgren olabaılır ..
ama onun dısında uzulunce ac kalınca bısey fazla dusununce yorulunca sıcak havada vs de oluyorsa (malesef benım bu sekılde )
mıgren teshısı koaybıluırler... bıde agrı genelde tek yonlu zonklama seklınde vs olur .. ısık ses ıstemezsın cok hassaslasırsın hersese ısıga karsı ...
en ıyısı bı norolojı veya norosırurjıye gıdıp anlatmak durumu ...
günaydınnnn kızlarrr....
Günaydın canım geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim migrene benziyor anlattığın ağrı...bende migren var özellikle regl dönemlerinde daha çok tutuyor ve hayatımı zindan ediyor.. bence de dr. a git ihmal etme ben gittim mr çekildi ve migren dedi hatta benim ağrım tutunca kolumda güç kaybı ve yüzümde şişme oluyordu..
canlar hepinize geçmiş olsun bendede var miğren ve benımde dün tuttu sabahı sabah ettim çok zor birde mutlaka adet dönemmim ilk günü yada 2 günü mutlaka agrıyo hormanlardan dolayı bende üzülünce aç kalınca stres beni çok etkiliyo birde ben affedersiniz hep çıkarıyorum migdem çok bulanıyor doktora gidiyosun çünkü ben bunu hemen hemen 10 senedir çekiyorum hemen ilaç veriyo ilaçlarda belli zaman sonra bagımlılık yapıyor ve sersemleştiriyo suan hala sol tarafım zonkluyo rabbım saglık sıhat versinkeısnlıkle haklısın ne kdr telkın de yapsak olumsuz sonucta yıkılıyoruz mutlaka ... ama cabucak toparlanmamız lazım cunku en onemlısı bızım ruhen ve bedenen saglıklı olmamız .. yoksa evladında kıymetı yok bız o sıkıntılar sonucu kendımızı yıpratırsak...
o bebelere saglam dınc fızıken ruhen kuvvetlı anneler olmamız lazım ınsallah ...
benım orda 2 ıgnelı asılamam var buda ılk tup denemem olacak nasıbse..
raporumuz sebepsız ınfertılıte esımın sadece ılerı hızılısı sıfır onun dısında sperm sayımı vs de ıyı
o yuzdne ılk denemede cok para dokmek ıstemedık kendımızı zorlayacagız dıye ...
bakalım nasıbte varsa olur ınsalllah ..
gunaydın gecmıs olsun ...
ben malesef bır mıgren hastası olarak bu yazdıklarını her ay yasayan bırıyım
reglın yakınsa sadece o zamanlarda olamaya basladıysa rahımmıgrenı derlermıs bazı doktorlar hormonal mıgren olabaılır ..
ama onun dısında uzulunce ac kalınca bısey fazla dusununce yorulunca sıcak havada vs de oluyorsa (malesef benım bu sekılde )
mıgren teshısı koaybıluırler... bıde agrı genelde tek yonlu zonklama seklınde vs olur .. ısık ses ıstemezsın cok hassaslasırsın hersese ısıga karsı ...
en ıyısı bı norolojı veya norosırurjıye gıdıp anlatmak durumu ...
günaydınnn canım...lütfen ordanda samsuna gelmesin söyleyin bendede çok sakarlık var çünküü..
buara temizlik çok yapmıyomyani derin temizlik..mülaktım geçsin kıyafet ve temzilk derdine düşücem..
malum düğün varr.r
inşallah cnm bnm..evet perşembe günü test tarihim..ama dün akşam eşimle atıştık ben çok ağladım..o bünyede durabildiyse o bebek maşallah derim cnm
günaydınnnn kızlarrr....
canlar hepinize geçmiş olsun bendede var miğren ve benımde dün tuttu sabahı sabah ettim çok zor birde mutlaka adet dönemmim ilk günü yada 2 günü mutlaka agrıyo hormanlardan dolayı bende üzülünce aç kalınca stres beni çok etkiliyo birde ben affedersiniz hep çıkarıyorum migdem çok bulanıyor doktora gidiyosun çünkü ben bunu hemen hemen 10 senedir çekiyorum hemen ilaç veriyo ilaçlarda belli zaman sonra bagımlılık yapıyor ve sersemleştiriyo suan hala sol tarafım zonkluyo rabbım saglık sıhat versin
Cnm t ederim bitti mı kahve keyfi ohhh sefan olsun walla yanında bir de püf püf of süper
Dün bizde tartıştık sinir etti beni konuşmuyorum küstüm onunlasen moralini bozma canım şimdi niye ağlıyor üzüyorsun kendini sadece kendini ve bebişlerini düşün kuzum
Canım sana da geçmiş olsun illet yaa herkes de var neredeyse
Yok canım yaa neredeeee kahve içemedim burada güzel kahve yapan yer yokçıkışı bekliyorum teyzem de içerim kahve püf püfsüz anlamsız oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?