Slm kizlar bir yulkari ciktim mahsur kaldim resmen .. Kucuk gorumcem benden yarim saat once kuafore diye cikmis saat 9 da geldi.. Buyugu zaten dunya yansa bir kalbur samani yanmaz beni gorunce gecti odasina uyudu.. Gelen giden ustuste bastirdi mutfak dersen temiz bir bardak bile bulamzsin sabah bulasikliari bile duruyordu.$. Hem cay servisi yaptim hem de toparladimm mutfagi sonra da uyandirdim uyuyan gorumceyi kocacigim gelw0cek ben gidiyorum dedi$m indim kocamla vs ilgilendim birazdan dus alip yatarimm
ayyy ne guzel duygulandim ama
Slm kizlar bir yulkari ciktim mahsur kaldim resmen .. Kucuk gorumcem benden yarim saat once kuafore diye cikmis saat 9 da geldi.. Buyugu zaten dunya yansa bir kalbur samani yanmaz beni gorunce gecti odasina uyudu.. Gelen giden ustuste bastirdi mutfak dersen temiz bir bardak bile bulamzsin sabah bulasikliari bile duruyordu.$. Hem cay servisi yaptim hem de toparladimm mutfagi sonra da uyandirdim uyuyan gorumceyi kocacigim gelw0cek ben gidiyorum dedi$m indim kocamla vs ilgilendim birazdan dus alip yatarimm
ikramiye baci hosgeldin sefa getirdin
hım tühh planda varsa az yiyeydiniz düşmanmı kovalıyoduama anıl da yanlış ata oynamayacaktı:)))))) ben alpi sevmiyom.....
planımızda vardı ama akşam yemeni fazla kaçırınca ikimizde göbüşleri tutup oturuyoz şişkinlikten:))))))) kociş bennsiz pek yatmaz anca yola gideceği zaman..... ve en geç bire kadar dayanabiiyo........
bende önce sinirlendim sonra ağlamaklı oldum ağladımda o arada evim ıssızdı heryerden bebek sesi..ağlarken sende talihlilerdensin dua arasında adın geçti:)iyi geceler canım..
ay valla sen merak etmişsin ben hem merak eder hem sinirlenirdim..
noluyooooo uleeeeen derdim...
keşke sana bi haber vereymiş şimdi doldurup adamın üzerine salacam seni:
ahh canım yaa...işler sana mı kaldı ..rabbim bu iyiliğinin karşılığını versin sana tez zamanda oda sağlıklı bebişler olsun inşaallah..Slm kizlar bir yulkari ciktim mahsur kaldim resmen .. Kucuk gorumcem benden yarim saat once kuafore diye cikmis saat 9 da geldi.. Buyugu zaten dunya yansa bir kalbur samani yanmaz beni gorunce gecti odasina uyudu.. Gelen giden ustuste bastirdi mutfak dersen temiz bir bardak bile bulamzsin sabah bulasikliari bile duruyordu.$. Hem cay servisi yaptim hem de toparladimm mutfagi sonra da uyandirdim uyuyan gorumceyi kocacigim gelw0cek ben gidiyorum dedi$m indim kocamla vs ilgilendim birazdan dus alip yatarimm
iyi geceler fıstıklar allah rahatlık versin hepimize
ay canim ya aramizda iki harfin lafimi olur..ikramaya..)))))
Kiz Allah iyiligini versin ... Ikramiye. Demis bana
Kiz benim kaygana safra kesesindena ameliyat oldu bugun cikti hastaneden...bizim hikayeler tore davasina dondu olur musun oldurur musun ?? Ama gorseniz kayganam bir rahat sanki hic bir mevzumuz yokmus gibi yatiyor keyfine bakiyor kendine bakitiyor... Yarin ne yapacak cok merak ediyorum kizlar ise gidecek evde yalniz kalacak...
Kiz Allah iyiligini versin ... Ikramiye. Demis bana
Kiz benim kaygana safra kesesindena ameliyat oldu bugun cikti hastaneden...bizim hikayeler tore davasina dondu olur musun oldurur musun ?? Ama gorseniz kayganam bir rahat sanki hic bir mevzumuz yokmus gibi yatiyor keyfine bakiyor kendine bakitiyor... Yarin ne yapacak cok merak ediyorum kizlar ise gidecek evde yalniz kalacak...
kızlar bu ilaçlar ne kadar pahalı böyle. ilaçlara 1500 tl ödedik biz. normalmi bilmiyorum.
iyi geceler kızlar ALLAH rahatlık versin
düğünden bir hafta önce haber alınamayan adamdan şimdide haber alınamamsı normal o zaman...hım tühh planda varsa az yiyeydiniz düşmanmı kovalıyodubizde farketmez kimin uykusu gelse o yatar..ben eşimdne öncede uyurum tabi çoğu kerede beraber daha güzle oluyor..çünkü konuşmayı seviyom yatakta eşim hemen uyumak istesede
bende önce sinirlendim sonra ağlamaklı oldum ağladımda o arada evim ıssızdı heryerden bebek sesi..ağlarken sende talihlilerdensin dua arasında adın geçti:)
canım ben butür kayıp çok yaşadım ama hamdolsun eşim hepisnde çıktı geldi aslında bu konudada değişti enazından son dakkada arardı bukez yapmadı
.....hem biliyonmu eşimden düğündne 1hafta önce haber alamadım dersen inanırmısın ben annem anne düğüniptal damadın yok oldu demiştim
birazdan anlatıırım isterseniz sonu tuhaf
ahh canım yaa...işler sana mı kaldı ..rabbim bu iyiliğinin karşılığını versin sana tez zamanda oda sağlıklı bebişler olsun inşaallah..
sen nereye..ama sen gebesin erken uykunmu geliyodu:26:
iyi geceler kizlar,allah rahatlik versin hepinize
sabah is var malesef
şuanda tedavide olan varmı aranızda
yaaaaa bende bebek istıyorummmm beklıyorum beklıyorummmmm ama cokkkkkkkkkk istıyorummm gelırmı bı gun bılmıyorummm gelsın onu görmeden bıle cok sevıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?