Tüp Bebek Günlüğümüz !

allahim sana sabir dayanma gucu versin arkadasim ya

ayyy ne guzel duygulandim ama

ama duygulan diye yayınlamadım ki ben kıyamam yaaa...

iyi gelinsin sen valla...
sendeki merhametin birazı onlarda olsa keşke...
Allahrazı olsun senden kul bilmezse Allah bilir...

kızlar bu ilaçlar ne kadar pahalı böyle. ilaçlara 1500 tl ödedik biz. normalmi bilmiyorum.

iyi gelinsin güzelim..
bende öyleyim şimdi hasta olsa istemesemde merhametimden giderim..
değerini bilir ve bu olay ona milad olur inşallahh..
hoş bilmesede biz yine yaparız

ikramiye baci hosgeldin sefa getirdin

Kiz Allah iyiligini versin ... Ikramiye. Demis bana
Kiz benim kaygana safra kesesindena ameliyat oldu bugun cikti hastaneden...bizim hikayeler tore davasina dondu olur musun oldurur musun ?? Ama gorseniz kayganam bir rahat sanki hic bir mevzumuz yokmus gibi yatiyor keyfine bakiyor kendine bakitiyor... Yarin ne yapacak cok merak ediyorum kizlar ise gidecek evde yalniz kalacak...

ben yazıların çoğunu çok geç görüyorum anlamadım ne oldu bugün internette bir sorun var galiba.sayfalar takılıyor

hım tühh planda varsa az yiyeydiniz düşmanmı kovalıyodubizde farketmez kimin uykusu gelse o yatar..ben eşimdne öncede uyurum tabi çoğu kerede beraber daha güzle oluyor..çünkü konuşmayı seviyom yatakta eşim hemen uyumak istesede
iyi geceler canım..

ay valla sen merak etmişsin ben hem merak eder hem sinirlenirdim..
noluyooooo uleeeeen derdim...
keşke sana bi haber vereymiş şimdi doldurup adamın üzerine salacam seni:
bende önce sinirlendim sonra ağlamaklı oldum ağladımda o arada evim ıssızdı heryerden bebek sesi..ağlarken sende talihlilerdensin dua arasında adın geçti:)
canım ben butür kayıp çok yaşadım ama hamdolsun eşim hepisnde çıktı geldi aslında bu konudada değişti enazından son dakkada arardı bukez yapmadı
.....hem biliyonmu eşimden düğündne 1hafta önce haber alamadım dersen inanırmısın ben annem anne düğüniptal damadın yok oldu demiştim
birazdan anlatıırım isterseniz sonu tuhaf
ahh canım yaa...işler sana mı kaldı ..rabbim bu iyiliğinin karşılığını versin sana tez zamanda oda sağlıklı bebişler olsun inşaallah..
iyi geceler fıstıklar allah rahatlık versin hepimize

sen nereye..ama sen gebesin erken uykunmu geliyodu:26:

ay canim ya aramizda iki harfin lafimi olur..ikramaya..)))))
bosver iyilik yap denize at demisler,ilerde cocuklarin olunca mukafatini fazla fazla alirsin canim

aaa senimi çağırırki..şimdi bende yarını merak ettim bize bildir olurmu

kızlar bu ilaçlar ne kadar pahalı böyle. ilaçlara 1500 tl ödedik biz. normalmi bilmiyorum.

raporsuz yaptırınca maalesef çok ödüyorsun canım normal yanii..

iyi geceler kızlar ALLAH rahatlık versin

iyi geceler canım..

düğünden bir hafta önce haber alınamayan adamdan şimdide haber alınamamsı normal o zaman...
derlerya evlenince çok değiştin sen böyle değildin bak senin kocan değişmemiş aynen duruyooo
şaka bi yana sinir bozucu gerçekten...
demek ağlarken beni geçirdin aklından ve dua ettin saol kuzum Allahrazı olsun...

iyi geceler kizlar,allah rahatlik versin hepinize
sabah is var malesef

iyi geceler canım...

bende kaçıyom kızlar... kocacım yatalım diyo..... yarın görüşürüz................. geceniz güzel olsun...........

şuanda tedavide olan varmı aranızda

Ben dondurulmuslarim var transfer icin bekliyorum ama senin gectigin yoldan 5 ay once gectim opum yapildi yani yumurtalarim toplandi 3 gun sonra transferim yapilacakti iptal oldu bu zaman geldik

Kdr ciim bende merak ediyorum

kızlar ben uykuya teslim oluyorum...
eşime verdim telimi nete güremeyeceğim..
onunkindende giriliyor ama karışık biraz..
görüşmek üzere..iyi geceler..tatlı rüyalarrrrrr

cannlar ben geldim ne var ne yok bakalım durumlar nasıl görüşmeyeli.iki gündür kayınvalidemlerdeydik yazamadım.

Yaa noluyor burda, sayfaları göremiyorum.
Egunalcm cevab yazdıysan, tam o sayfaları açamıyorum kopyalarmisin bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…