Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende kaçıyom kızlar... kocacım yatalım diyo..... yarın görüşürüz................. geceniz güzel olsun...........

kızlar ben uykuya teslim oluyorum...
eşime verdim telimi nete güremeyeceğim..
onunkindende giriliyor ama karışık biraz..
görüşmek üzere..iyi geceler..tatlı rüyalarrrrrr

iyi geceler kızlar bende yaticiimmm kendimi aştım bu saate kaldım...

yok demek istediğim çok yol katetti ama bugün nolduysa eyvah başamı dönücke yoksa
ama ben deeski fevri kaıdn değilim alıştım birazda ..yalancı çoban hikayesine benzemesinde sonumuz onunki acıydı demi
çok snir bozucu çok hemde..yani düşün evimizde şohben takılcka eksik var diye buraya geliyor ve 1.5 gün ulaşamıyoruz.annesigil
beni ben onları önc eişkillendirmiyorum ama tel sürekli kapalı olupt aonun bizi biyerden aramamasını düşün..
diyoruz şofbeni denemek için duşa girdi zehirlendimi noldu..neyse babası buralrda biriyle ulaşıyo..,meğer şarz bitmiş tamam bu normal
ama görmesem burayoı derimki beni dağ başına getircek geldim evimi yerleştirdim yani...bakkalagit yan komşudna tlf rica et demi..
ve bizim paniğimizide gereksiz görüyordu düşün artık:26:suç şofbencinin gelcem deyip gelmemesi ve eşimin evden çıkamaması eşim bunu söyledi
sadeceayy şimdi gülüyom ama çok ağlamıştımda sonradan duyuncada delirmiştim ama seviyodum vazgeçemezidm gelinliğim hazırdı
tabi gelcieksin .çok kişi faydalandı oan duamdan kalbim rikkate gelmişti tamda inş. duanın kabul olduğu andı..

Gülden kaçar hepinize iyi geceler arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin..
Güzel haberler aldığımız bir güne uyanalım inşallah...

benim epey uykum geldi hepinizi çok seviyorum Alah gönlünüzdekini sizin için hayırlı kılsın inşallah diyorum.SABAH ÖNCE DOKTOR SONRA İŞ VAR İYİ GECELER

günaydın güzel insanlar
herkese mutlu huzurlu ve güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun

saat 8 olmuş ne su hatun gelmiş ne gülden nede emel
kızlar iyimisiniz siz hiç bu saate kalmazdınız açardınız topiciği erkenden:18::126:

günaydın güzel insanlar
herkese mutlu huzurlu ve güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun

saat 8 olmuş ne su hatun gelmiş ne gülden nede emel
kızlar iyimisiniz siz hiç bu saate kalmazdınız açardınız topiciği erkenden:18::126:

günaydınn canım geldim...
bugün soğan kürüne başlıyorum o yüzden mutfakta soğan suyu kaynatmakla meşguldüm anca geldim topiğe..
ılınmasını bekliyorum birazdan aç karnına içecem

GunaaaayyydIiiiiiinnnnnnnn
Sabahiniz hayirli gununuz guzel olsun Hanimlar bugun erkenciyim bakalim. Nasil bir gun olacak pek bi merak ediyorum...

kahvaltı hazırlarken yine ziyaretçi olmuşum

gülden soğan kürün hayırlı olsun(nasıl içeceksen aç karnına hele)
pkolarda pek işe yaradığını düşünmüyorum

GunaaaayyydIiiiiiinnnnnnnn
Sabahiniz hayirli gununuz guzel olsun Hanimlar bugun erkenciyim bakalim. Nasil bir gun olacak pek bi merak ediyorum...

günaydınn arkadaşlarım...

kahvaltı hazırlarken yine ziyaretçi olmuşum
gülden soğan kürün hayırlı olsun(nasıl içeceksen aç karnına hele)
pkolarda pek işe yaradığını düşünmüyorum

ama yaaaaa niye öyle diyon.asıl pko lularda faydası oluyomuş..çok yazı okudum ben...
içtimde geldim soğan suyumu evet zor oldu ama bi dikişte içtim ohhh şifa olsun...

günaydınn arkadaşlarım...

ama yaaaaa niye öyle diyon.asıl pko lularda faydası oluyomuş..çok yazı okudum ben...
içtimde geldim soğan suyumu evet zor oldu ama bi dikişte içtim ohhh şifa olsun...

şifa olsun kuzum
arkasından incir kürüne başlaman gerekiyor biliyon demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…