iyi geceler kizlar
nasilsiniz?
naber haftasonu kaçamağım nasılsın burası çok kalabalık olmuş hayırdır..
benimde eşim eve saat 22.30da geldi patladım sıkıntıdan birisi yolunu çevirmiş kurs verdiği bi adam
ayak üstü bilgisyarla ilgi sormuş adam anlmayınca illa eve gidelim demiş..
tabi benim ihmal koca beni armıyor ben noldu acab diyroum telefonuda açmıyor bi balkonda bi içeride
kaçırıdlarmı bişeymi oldu diyorum
..montunun cebindeymiş işide uzamış ...korktum ya goncama bişey oldu diye..
Hmm anladim, çok isterdim bende doktoruma istediğim zaman gidip yuzyuze konuşabileyim. Telefonda biraz tuhaf oluyor, herseyi telefonda planlıyoruz.
ya inşallah doğal yoldan olur;-) bütün bunları çekmeye gerek kalmaz...
Ya inanmıyorum ya 11 i demi kötüymüş, hem öyleyse bile insan psikolojisinden hiç mı anlamıyorlar ya. Aciklama yapma tenezzulununde bile bulunmuyorlar. Bizi resmen kullanıyorlar, onlara muhtaciz çünkü bu durumlarda:-( benimde 3 tane var ama kaliteleri cok süper değil. Büyük bir ümidim yok sanki, ama Allah bilir tabi..
seni seviyorumm..bitanesin sen biiiiirrrrrr
takmamaya çalışacağım cnm söz..ne şimdi nede sonra..ama arada size yazar rahatlarsam tabikidee
ama ben onların hiçirini görmedim.
yaş 35 deneme ilk (bu kadar heyecan bundan olsa gerek) kent hastanesi sebep bilinmiyor. gonal f ile merional birlikte
bu arada survivorda koalisyon kuruldu..çok sinirlendim çooook..hele o gönüllülere..anıl yazıldı yaa..
evet ve de kalıtelı bı sperm ınsallah
haydı herkese hayırlı geceler sabah erkne kalkmak lazım
iyi geceler kizlar
nasilsiniz?
arkadaslar ya benim bi sorunum var,durum soyle: benim son 2 aydir falan araliklarla ve son 2 haftadir gunde 5-6 defa vaginada agrim var,yani bi anda saniyelik bi batma gibi bisey,sanki asagidan yukari bicak saplaniyor gibi bi his,aniden olunca resmen bagirtiyor beni...artik dayanamiyorum egerki 1 dakika falan surse canimi cikaracak gibi bisey
yarin doktora gidecegimde nasil anlacam derdimi bilmem elin gavuruna..))
saol canim ya,hic sorunum olmamisti bu zamana kadar neyse bakalim doktor ne diyecek
senin sorunlarini okudumda guldenin dedigi gibi bosver,ben 15 yili devirdim hala kimseyi degistiremedim,kuste kaldik,iyide olduk ama sonucta huylu huyundan gecmiyor,sadece senin hastalik sahibi olmana sebeb olur
bak guzelim bu stresler ileriki yaslarda allah gostermesin sana hastalik olarak geri doner,tum samimiyetimle diyorum duyma,gorme,salla gitsin zor olsada....
saol canim ya,hic sorunum olmamisti bu zamana kadar neyse bakalim doktor ne diyecek
senin sorunlarini okudumda guldenin dedigi gibi bosver,ben 15 yili devirdim hala kimseyi degistiremedim,kuste kaldik,iyide olduk ama sonucta huylu huyundan gecmiyor,sadece senin hastalik sahibi olmana sebeb olur
bak guzelim bu stresler ileriki yaslarda allah gostermesin sana hastalik olarak geri doner,tum samimiyetimle diyorum duyma,gorme,salla gitsin zor olsada....
ama anıl da yanlış ata oynamayacaktı:)))))) ben alpi sevmiyom.....bu arada survivorda koalisyon kuruldu..çok sinirlendim çooook..hele o gönüllülere..anıl yazıldı yaa..
neden hayırdır karasuyla konuştuğunuzdanmı var
canıımmmmsaol kuzum...
önce can sonra canan demeyi öğrenirsen daha az üzülürsün...
:
hadi topikçe toplaşıp dominiki basalımmm
bosver gercekten kimse icin degmez,kocan senle iyimi gerisini bosver...fazla muhattap olma kimseyle,bi laf vardir kacan kovalanir...haklısınız..hemde çok..zaten başladı şimdiden..azıcık üzüleyim boynum kaskatı oluyor ve karnım balon misali şişiyor..gastrit çıktı sanırım..bu yaz doktorlarda olucam sanırım..
ama anıl da yanlış ata oynamayacaktı:)))))) ben alpi sevmiyom.....
planımızda vardı ama akşam yemeni fazla kaçırınca ikimizde göbüşleri tutup oturuyoz şişkinlikten:))))))) kociş bennsiz pek yatmaz anca yola gideceği zaman..... ve en geç bire kadar dayanabiiyo........
iyi geceler canım..
yine is basindasin,iyilik melegi kanatlarini takmissin masallah sana..))
Egunalcim ana bişey sorcaktim. Sende de Pko vardı sanırsam. Sen adet oluyormusun ilacsiz? Yani ben sınır oluyorum ya doktorlara, durumum hakkında Cokda bilgi vermedi, ilerlemiş PKO mu değilmi diye. Ne gibi belirtilerin var yani?
canım ya..... seninde dünya güzeli iki oğlun var.... inşallah birde kızın olur...... hele o mavişin yokmu yerim ben onu............ rabbim nazarlardan saklasın yavrularını...............nasilsin canim,kizimiz nasil ..)))
ahh ahhh bi kizim olmasi icin neler feda etmezdim ki..))
kız alp i boşveeer onun yanlışları çook..ama anılcım arada kaynadı be kuzumm
yine is basindasin,iyilik melegi kanatlarini takmissin masallah sana..))
canım ya..... seninde dünya güzeli iki oğlun var.... inşallah birde kızın olur...... hele o mavişin yokmu yerim ben onu............ rabbim nazarlardan saklasın yavrularını...............
saolasin canim benim,allaha sukurler olsun tabi..artik benimde ogluslarim evlenince 2 tane kizim olur onlari severim..))
çok ayrıntıyı bilmiyom ama ne zaman göresem alple dedikodu yapıyolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?