Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler kizlar
nasilsiniz?

iyi geceler canım..

ay valla sen merak etmişsin ben hem merak eder hem sinirlenirdim..
noluyooooo uleeeeen derdim...
keşke sana bi haber vereymiş şimdi doldurup adamın üzerine salacam seni

evet canım Türkiyede olunca yüzyüze görüşme kolaylığı oluyor...
valla embriyolarımın boşa gittiğini düşünüyorum...
olsun bak ne güzel 3 tane var yinede..belkide onlar seni anne yapar hiç belli olmaz..

seni seviyorumm..bitanesin sen biiiiirrrrrr
takmamaya çalışacağım cnm söz..ne şimdi nede sonra..ama arada size yazar rahatlarsam tabikidee

canıımmmmsaol kuzum...
önce can sonra canan demeyi öğrenirsen daha az üzülürsün...

ama ben onların hiçirini görmedim.
yaş 35 deneme ilk (bu kadar heyecan bundan olsa gerek) kent hastanesi sebep bilinmiyor. gonal f ile merional birlikte

Allahtan bu mesajımı görmüşsün
tamam şekerim eklerim bilgilerini ama yarın

bu arada survivorda koalisyon kuruldu..çok sinirlendim çooook..hele o gönüllülere..anıl yazıldı yaa..

hadi topikçe toplaşıp dominiki basalımmm

evet ve de kalıtelı bı sperm ınsallah

haydı herkese hayırlı geceler sabah erkne kalkmak lazım

iyi gecelerrr...

iyi geceler kizlar
nasilsiniz?

hoşgeldin canım seni yeniden görmek çook güzel geçmiş olsunnn...

allahım ne büyük tesadüf ki her kez aynı sıkıntıları yaşıyor.Sonuç aynı çözümsüz.tek çözüm duyma görme salla gitsin çok haklısın

haklısınız..hemde çok..zaten başladı şimdiden..azıcık üzüleyim boynum kaskatı oluyor ve karnım balon misali şişiyor..gastrit çıktı sanırım..bu yaz doktorlarda olucam sanırım..

bu arada survivorda koalisyon kuruldu..çok sinirlendim çooook..hele o gönüllülere..anıl yazıldı yaa..
ama anıl da yanlış ata oynamayacaktı:)))))) ben alpi sevmiyom.....

neden hayırdır karasuyla konuştuğunuzdanmı var

planımızda vardı ama akşam yemeni fazla kaçırınca ikimizde göbüşleri tutup oturuyoz şişkinlikten:))))))) kociş bennsiz pek yatmaz anca yola gideceği zaman..... ve en geç bire kadar dayanabiiyo........

canıımmmmsaol kuzum...
önce can sonra canan demeyi öğrenirsen daha az üzülürsün...

:

hadi topikçe toplaşıp dominiki basalımmm

tıpkı onların yaptığı gibi..önce can sonra canan..haklısın cnm..

aa basıcam valla bu gidişle..acun eski patronum mail atmayı düşünüyorum valla..pis gönüllüler kıskançlıktan nasılda yazdılar anılıı

Son düzenleme:
haklısınız..hemde çok..zaten başladı şimdiden..azıcık üzüleyim boynum kaskatı oluyor ve karnım balon misali şişiyor..gastrit çıktı sanırım..bu yaz doktorlarda olucam sanırım..
bosver gercekten kimse icin degmez,kocan senle iyimi gerisini bosver...fazla muhattap olma kimseyle,bi laf vardir kacan kovalanir...
zamanini seni uzen insanlarla niye hariciyorsunki,bu gunler geri gelmez,ben 15 yilimi bu tur sorunlar icin harcadigim icin cok pismanim,keske diyorum ama zaman geri gelmiyor..
her hastaligin basi sters,bunu hic aklindan cikarma tatlim

kız alp i boşveeer onun yanlışları çook..ama anılcım arada kaynadı be kuzumm

kızlar benim tüpten çevremde kimsenin haberi yok.Bir tek burda rahat rahat birşeyler yazıp sorabiliyorum

evet canım bende sonradan koyulan teşhisle pko luyum artık...
düzenli adet görüyorum diye başka belirtim yok diye önemsenmemişti...
en son doktorum tüp bebek tedavisinde kullanılan hormonlar gizli olan pko yu tetikler ve ortaya çıkarır dedi bende kasımda ilk tüp bebeğimiz yaptırdığımdan beri düzensiz ve az az afet görmeye başadım bi tuhaf yani,cildim bozuldu sivilceler çıkıyooo,sanki tüylenme sorunum olmaya başladı yani az farkedilen bişi değil ben anlıyorum gittikçe artan pko belirtileri yaşadığımı düşünüyorum hele bu son tüp bebekte aldığım hormonlardan sonra daha bi kötü olacak gibiyim..o yüzden yarın soğan kürüne başlıyorum pko lularda çok etkili oluyor düzenli adet görmeni ve varsa kistleri yok edebiliyor...

nasilsin canim,kizimiz nasil ..)))
ahh ahhh bi kizim olmasi icin neler feda etmezdim ki..))
canım ya..... seninde dünya güzeli iki oğlun var.... inşallah birde kızın olur...... hele o mavişin yokmu yerim ben onu............ rabbim nazarlardan saklasın yavrularını...............

kız alp i boşveeer onun yanlışları çook..ama anılcım arada kaynadı be kuzumm

çok ayrıntıyı bilmiyom ama ne zaman göresem alple dedikodu yapıyolar:)

ayyy ne guzel duygulandim ama

Slm kizlar bir yulkari ciktim mahsur kaldim resmen .. Kucuk gorumcem benden yarim saat once kuafore diye cikmis saat 9 da geldi.. Buyugu zaten dunya yansa bir kalbur samani yanmaz beni gorunce gecti odasina uyudu.. Gelen giden ustuste bastirdi mutfak dersen temiz bir bardak bile bulamzsin sabah bulasikliari bile duruyordu.$. Hem cay servisi yaptim hem de toparladimm mutfagi sonra da uyandirdim uyuyan gorumceyi kocacigim gelw0cek ben gidiyorum dedi$m indim kocamla vs ilgilendim birazdan dus alip yatarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…